امام خمینی (ره): این شرارتها برای آن است که شما را از رفتن به پای صندوق رای بترسانند.
پن: سال ۱۳۶۰ منافقین با انجام شرارت، به زعم خود، مردم را از رفتن به پای صندوق رای میترساندند، امروز با بیاخلاقیها و تخریبهای بیسند و مدرک مردم را به #انتخابات بدبین میکنند.
با #درواقع همراه باشید...
👉 @darvaqe_ir
هدف آیتالله خامنهای برای شرکت در #انتخابات ریاست جمهوری:
وقتی از حادثهٔ ترور دو ماه پیش جان سالم به در بردم، احساس کردم که خدای بزرگ مرا برای انجام رسالتهای سنگین خود حفظ کرده است. همان وقت آرزو کردم که باقیمانده این عمر بازیافته را در میدانهای دشوار و سخت خرج کنم.
ادامه در تصویر
با #درواقع همراه باشید...
👉 @darvaqe1
✍ انقلاب ۵۷ قبل از آنکه یک انقلاب سیاسی باشد، انقلابی فرهنگی و اجتماعی بود. جامعه انتهای مسیر برهنگی و بیبندوباری را تا انتها رفته و آثار و تبعات آن را در زندگی فرزندان خود دیده بود و دنبال تغییر میگشت. تغییری که از رکود سینما و موسیقی شروع شد و به انقلاب سیاسی ۵۷ ختم شد.
با #درواقع همراه باشید...
👉 @darvaqe1
فرماندار ایرانی #فلسطين باستان
🔰باتیس سردار هخامنشی، فرماندار غزه در سدهٔ چهارم پیش از میلاد مسیح بود. اسکندر که به فلسطین حمله کرد چندین ماه این شهر را در محاصره داشت. باتیس شهر را تسلیم نکرد. اما در نهایت اسکندر مقاومت آنهارا شکست و پیروز شد. اسکندر از باتیس خواست که در برابرش زانو بزند. اما باتیس قبول نکرد.
در کتاب اسکندر مقدونیِ جان واری آمدهاست:
«باتیس به اسکندر نگاهی بیباکانه کرد که به بیاعتنایی محض میماند. اسکندر گفت: "آیا سکوت خیرهسرانهٔ او را میبینید؟ آیا او در برابر من زانو زدهاست؟ آیا به من التماس کردهاست؟ اما من بر سکوت او چیره خواهم شد. پایان کار او را حداقل با نالههایش رقم خواهم زد.»
بعد پای باتیس را سوراخ و طنابی را از درون آن رد کرد. طناب را به گاری بست و باتیس را دور شهر غزه گرداند، اما باتیس تا جان در بدن داشت سخنی نگفت و حتی ناله هم نکرد. بعد از شکنجهٔ سختی که باتیس تحمل کرد، سرداران مقدونی از درندهخویی اسکندر دلخور شدند. اسکندر برای تبرئهٔ خود به آنها گفت: «من از نژاد آشیل هستم و همان کاری را با باتیس کردم که آشیل با هکتور کرد.»
با #درواقع همراه باشید...
👉 @darvaqe1
نمایی از حرم حضرت معصومه سلام الله علیها در زمان قاجار
ایوان آینه یا صحن امام رضا علیهالسلام کنونی و میدان آستانه
«از مجموعه عکسهای کاخ گلستان»
با #درواقع همراه باشید...
👉 @darvaqe1
✍ یکی از خصایصی که دربار پادشاهان ایرانی داشتند، ساخت و اختصاص القاب گوناگون برای پادشاهان، درباریان و رجال سیاسی بود. البته پادشاهان پهلوی در این زمینه نسبت به قاجار خساست به خرج دادند و کمیت القاب را فدای کیفیت نکردند و اینگونه بود که #رضاشاه طعنه به کوروش زد و او هم «کبیر» شد!
با #درواقع همراه باشید...
👉 @darvaqe1
بین عکسهای کاخ گلستان، عکس یک نفر کنار ناصرالدین شاه خیلی تکرار شده و نظرم را به خودش جلب کرد.
کنجکاو شدم و رفتم در موردش جستجو کردم.
واقعا شخص عجیبی بوده که نمونهشو فقط توی فیلمهای هندی میشه پیدا کرد.
مهدی قلیخان مجدالدوله پسر دایی ناصرالدین شاه بوده و رابطهٔ بسیار نزدیکی با وی داشته تا جایی که در تمام سفرهای خارجی، شاه رو همراهی میکرده.
مجدالدوله بسیار بدن چابکی داشته و شکارچی و اسبسوار ماهری هم بود. آنطور که گفته شده ۲۰ بار ازدواج کرده و همهی زنانش به صورت عجیبی بیمار و جوانمرگ میشدن. یکی از همسرانش هم دختر ناصرالدین شاه بود! در سن ۸۶ سالگی در اوج سلامتی، یکدفعه سکته میکنه و میمیره.
نقل شده مجدالدوله در سفری که به همراه شاه به فرانسه داشته، به تماشای برج ایفل که تازه ساخته شده بود میرن. اونجا به شاه میگن که قبل از بازدید شما یک نفر بدون تجهیزات از برج رفته بالا و رکورد ثبت کرده. مجدالدوله که سن و سالی هم از او گذشته بود، تا اینو میشنوه به یکباره کلاه و لبادهاش رو درمیاره و شروع میکنه به همون شکل از برج بالا رفتن و در میان حیرت تماشاگران، رکورد مرد فرانسوی رو میشکنه!
👉 @darvaqe1
درواقع
بین عکسهای کاخ گلستان، عکس یک نفر کنار ناصرالدین شاه خیلی تکرار شده و نظرم را به خودش جلب کرد. کنجک
داستان بعدیش قشنگ فیلم هندیه.
مجدالدوله در سفری که همراه شاه به انگلیس داشت، با ملکهی انگلیس و شاه در هایدپارک لندن مشغول کالسکه سواری بودند که یکدفعه اسبهای کالسکه رم میکنن و کنترل از دست کالسکهچی خارج و خودش هم به پایین پرت میشه. ملکه از ترس، غش میکنه تو بغل ناصرالدین شاه ...
که مجدالدوله دوباره دست به کار میشه و از روی اسبها یکییکی خودش رو به اسب جلویی میرسونه و با مهارتی که در سوارکاری داشت، کنترل اسبهارو به دست میگیره. هیئت وزیران انگلیس که کَفِشان از این جانفشانی بریده بود، میگن باید یک پاداش درست و حسابی به ناجی ملکه بدیم و پس از کش و قوسهای فراوان، بالاخره تصمیم میگیرن نشان «صلیب جرج» یا «سنت جرج» بالاترین نشان دولتی انگلستان رو به مجدالدوله بدن.
سالها بعد، پس از برکناری محمدعلیشاه قاجار به دست مشروطه خواهان، مجدالدوله نیز که حامی شاه و مخالف مشروطه بود، دستگیر و قرار بر اعدامش بوده، اما فرزندانش چون از امتیازات این مدال باخبر بودند به سفارت انگلیس رفته و ماوقع رو تعریف میکنن و در نهایت با پادرمیانی سفارت از اعدام نجات پیدا میکنه. خلاصه آدم عجیبی بوده...
👉 @darvaqe1
نمایی از گنبد و ایوان طلا (ایوان نادری) حرم امام رضا علیهالسلام در زمان قاجار
با #درواقع همراه باشید...
👉 @darvaqe1
🔴 وقتی توهم توطئه شاه دامن آمریکا را هم گرفت
✍ ۲۲خرداد۱۳۵۰ دانشجویان ایرانی در آمریکا علیه حکومت پهلوی تظاهرات کردند، اما حکومت پهلوی، سازمان سیا را پشتپردهی این تظاهرات معرفی میکند.
تا اینکه آمریکا واکنش نشان میدهد و مطبوعات ایران از این ادعا به شکر خوردن میافتند!
با #درواقع همراه باشید...
👉 @darvaqe1
🔴 طعنهٔ مجلهٔ سپیدوسیاه به قدرت خرید مردم در مقابل گرانی مواد خوراکی در سال ۱۳۵۲
پن: البته آقای دکتر #پزشكيان در همان سال، با یک ماه حقوق سربازی خود توانسته است موتور سیکلت بخرد و ظاهراً نشریات پیش از انقلاب همه دروغگو بودند که چنین علیه قدرتِ خرید مردم سیاهنمایی می کردند!
با #درواقع همراه باشید...
👉 @darvaqe1