🔴 شام آخر
جیمی کارتر در ضیافت #شام به میزبانیِ محمدرضا پهلوی
«۱۰ دی ۱۳۵۶، یک سال و ۱۶ روز قبل از #فرار شاه»
با #درواقع همراه باشید ...
🔶@darvaqe_ir
🔴 تصوير شاهزاده خانم ضياءالسلطنه دختر #ناصرالدين_شاه و مادر شمسالسلطنه همسر دكتر مصدق.
عريضه يكى از زنان حرمخانه به ناصرالدين شاه در باب اضافه مواجب و پول رخت ضياءالسلطنه:
"قربان خاك مباركت گردم، دو فقره عرض دارم. عرض اوّل آنكه بسيار مقروضم، پول رخت امسال ضياءالسلطنه را مساعده به من مرحمت كنيد كه قرض را بدهم. عرض دیگر اينكه آن چه در عرض سال مقررى به من التفات مى كنيد، استدعا دارم مرحمت نمائيد که همه را يك قلم كنند ماه به ماه به اين كنيز بدهند، شما را به سر مبارك مرتضى على (ع) قسم مى دهم كه جواب صريح التفات بفرمائيد كه از دست طلب كار آسوده شوم. حكم حكم همايونست، باقى عمركم طويل."
با #درواقع همراه باشید ...
🔶 @darvaqe_ir
🔴 کنایه کاریکاتوریست مجله زن روز به رواج مد و #مدپرستی در میان زنان دههٔ پنجاه./ سال ۱۳۵۶
با #درواقع همراه باشید ...
🔶 @darvaqe_ir
🔴 یک بام و دو هوای آمریکا با برنامهٔ هستهای ایران!
در جریان سفر جیمیکارتر رئیسجمهور آمریکا به ایران، دولت آمریکا پذیرفت تکنولوژی و امکانات لازم جهت توسعهٔ برنامهٔ #هستهای ایران، برای تولید انرژی و سایر موارد رو در اختیار حکومت پهلوی قرار دهد./ سال ۱۳۵۶
با #درواقع همراه باشید ...
🔶 @darvaqe_ir
🔴 حتما باید میمُردم تا قهرمان بشی!
ضرب المثل نوشدارو بعد از مرگ سهراب رو خیلی شنیدیم، اما این یکی از نوشداروترینهای بعد از مرگ سهرابه.
فرانک هایس سوارکاری که در حین مسابقه اسب دوانی در سال ۱۹۲۳ دچار حمله قلبی شد روی اسبش مرد، اما اسبش با جسد او تا آخر مسابقه رفت و #قهرمان شد! قبل از این مسابقه، فرانک در هیچ مسابقهای نتوانسته بود قهرمان شود!
با #درواقع همراه باشید ...
🔶 @darvaqe_ir
🔴 کریسمس گرانقیمت تهرانیها
در تهرانِ سالهای دهه پنجاه، جشن شب اول ژانویه (#کریسمس) جایگاه ویژهای بین طبقات مرفه باز کرده بود. از هفتهها قبل، هتلها رزرو میشدن و تدارک میدیدن. ورودی کابارهها تا هزار تومن قیمت میخورد و حتی یه کلاه مقوایی برا نشستن روی میز رستوران تا یکصد تومن فروش میرفت. نکته عجیب اینجاست که در این شب، حضور #مسلمانان در کابارهها و هتلها بیشتر از مسیحیان به چشم میخورد. به نوشته روزنامهها، برخی از آنان حتی نمیدانند چرا این شب مهم است و میگویند فقط برای خوشگذرانی آمدهاند./ سال ۱۳۵۶
با #درواقع همراه باشید ...
🔶 @darvaqe_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨✨
🔴 تیم پژوهشی #درواقع، سال نوی میلادی را به همهٔ هموطنان مسیحی تبریک میگوید.
"عیدتون مبارک🌹"
با #درواقع همراه باشید ...
🔶 @darvaqe_ir
🔴 کشتی ۳۰۰ تنی ایران گم شد!!
کشتی یدککش سیصدتنی ناهید، متعلق به ادارهٔ بندرِ بندرعباس، سال ۱۳۴۸ در خلیجفارس گم شد.
تیم جستجو برای پیدا کردن #کشتی، شاملِ: یک هواپیمای دو موتوره، دو هواپیمای اکتشافی، چند فروند لنج سریعالسیر و دو ناو نیرویدریایی شاهنشاهی بودند.
پن: ناخودآگاه یاد خدمهی کشتی #سانچی افتادم/ روحشون شاد😔
با #درواقع همراه باشید ...
🔶 @darvaqe_ir
🔴 تقلب در ساخت کاخ الیزه!
مسئولان کاخ الیزه (مقر رسمی رئیسجمهوری فرانسه) سال ۱۹۷۰ تصمیم به تعمیر این کاخ گرفتند. اونا در حین تعمیر متوجه شدن معماری که ۲۵۲ سال پیش (یعنی سال ۱۷۱۸) این کاخ رو ساخته، در مصالح ساختمانی #تقلب کرده و آجرهای سمنتی (سیمانی) که در بنا به کار برده رو توخالی گذاشته!
«خلاصه که مواظب گندی که تو زندگی میزنید باشید، چون بوش یه روز بلند میشه، حتی اگه ۲۰۰ سال بگذره.»😅😅
با #درواقع همراه باشید ...
🔶 @darvaqe_ir
5.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 اردشیر زاهدی: من به قاسم سلیمانی افتخار میکنم
"هرکی هرچی دلش میخواد بگه؛ این افسران، این جوانها، از پائین تا بالا به قرآن و مملکت خودشون سوگند خوردن، برای مملکتشون مقابل اسرائیل جنگیدن و از مملکتشون دفاع کردن. من به او [#قاسم_سلیمانی] افتخار میکردم، افتخار میکنم و افتخار خواهم کرد، کسی که جون خودش را در راه مملکتش فدا کرد نه کسایی که خودشون رو به CIA یا دیگران فروختن."
اردشیر زاهدی وزیر خارجه و آخرین سفیر حکومت پهلوی در آمریکا، و داماد سابق #محمدرضا_شاه بود.
با #درواقع همراه باشید ...
🔶 @darvaqe_ir
🔴 ازدواج موقتی هنرمندان!!
مسعود اسداللهی و ارغوان حامدی بازیگران سینمای قبل از انقلاب، در گیرودار ایفای نقش در فیلم درشکهچی عاشق هم میشن و #ازدواج میکنن، اما بعد از حدود ششماه و اتمام فیلم، متوجه میشن برای هم ساخته نشدن و از هم جدا میشن!!
با #درواقع همراه باشید ...
🔶 @darvaqe_ir
🔴 خرید دختران هندی توسط واتیکان
صومعهداران اروپایی که از نظر کمبود #راهبه به مضیقه افتادند (چون دیگر دختران اروپایی ترک دنیا نمیکنند) تعدادی راهبه از خانوادههای فقیر هندی را خریدهاند و برای هر کدام از این #دختران در حدود سیصد روپیه پرداخت کردند.
برآورد میشود دوهزار دختر از آنجا راهی صومعههای اروپا شدهاند. بر اساس گزارش روزنامهها، راهبههای سیاه با سرنوشت ناهنجاری در دیار غربت روبرو شدهاند، چون صرفنظر از اینکه با زبان خارجی اصلاً آشنایی ندارند، به آنها تکلیف شده که با زبان خودشان با یکدیگر حرف نزنند./ سال ۱۹۷۰ میلادی
با #درواقع همراه باشید ...
🔶 @darvaqe_ir