eitaa logo
دریادلان دوین
55 دنبال‌کننده
11.1هزار عکس
4.3هزار ویدیو
89 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔰دستگیری متجاوز افغان آزارگر در یوسف آباد تهران 🔹متهم حامد 24 ساله تبعه افغانستان در همان تحقیقات اولیه به دوفقره آزارواذیت اعتراف و به کارآگاهان گفت: حدود دو هفته پیش به صورت غیرقانونی و قاچاق از افغانستان وارد ایران شدم چند روز پیش در حال پرسه زنی منطقه یوسف آباد بودم که دیدم درب خانه ای باز است وارد ساختمان شدم و به طبقه دوم رفتم پس از ورود به داخل خانه شاکی را تنها در خانه دیدم به سمت او حمله ور شده گلویش را گرفته به او گفتم اگر صدایت در بیاید تو را خواهم کشت و سپس به وی و از آنجا متواری شدم؛ متهم ادامه دادچند روز بعد مجددا به آن خانه رفتم اینبار درب حیاط قفل بود از بالای در وارد حیاط شدم نردبانی را از داخل اتاقکی که داخل حیاط بود برداشتم و آن‌را زیر پنجره کوچک طبقه دوم ساختمان گذاشتم از نردبان بالا رفتم توری پنجره را پاره کرده و وارد ساختمان شدم زن جوان روی تخت خوابیده بود مجددا به سمت او حمله ور شده و گلویش را محکم گرفتم و.امشب نیز قصد تکرار همان کار را داشتم ازروی دیوار وارد حیاط شدم اما اینبار پس از ورود به داخل حیاط متوجه حضور دو نفر شدم قصد فرار داشتم که دستگیر شدم / اصلاحات نیوز ✍پ.ن: درود بر دلیرمردان فراجا، ان شاالله به زودی بساط این اجنبی‌های پلشت و کثیف از ایران عزیز جمع خواهد شد. 🇮🇷 @Artesh_mardomi | ارتش مردمی
🔰خبر مهم درباره سهام عدالت نوزادان مشاور رئیس سازمان بورس وزارت اقتصاد و دارایی: 🔹️دولت برای نوزادان متولدین سال ۱۴۰۰ به بعد باید مبلغی را جهت سرمایه‌گذاری در صندوق‌های سهامی قابل معامله (ETF) اختصاص دهد که این مطلب به اشتباه این گونه برداشت شده که این سهام همان سهام عدالت است. 🔹️والدین نوزادان باید از طریق ورود به پنجره ملی خدمات دولت هوشمند و تکمیل مراحل پیش‌بینی شده اقدام به دریافت سهام برای نوزادان خود کنند. دریافت کد سجام برای نوزادان از سوی والدین جزو شرایط ثبت‌نام سهام دولتی برای نوزادان است.
🔺آقای دکتر اسماعیل هنیه چگونه ترور شد؟ 🔹چگونگی انجام ترور را باید مسئولین مربوطه پاسخ دهند ولی آنچه محتمل است هواپیمایی وارد کشور نشده و موشکی هم شلیک نشده است (دکتر متقی کارشناس روابط بین الملل و استاد دانشگاه). دافوس مدیا
🔺هفته پیش که همکار عزیزمان "ناخداسوم امین عبدالهی" را از دست دادیم، حال متوجه شدیم که خانواده ایشان بعداز مرگ هم شعار جانم فدای ملت را از یاد نبرده‌اند و با اهدای عضو این غیور مرد ارتشی، جان دوباره به زندگی چندین نفر از ملت شریف ایران بخشیدند. روحش شاد و یادش گرامی باد 🖤🖤
🔰مدارک مورد نیاز وام کد ۶۲(طرح حکمت): 🔹۱) معرفی‌نامه از مدیریت مسکن نیرو 🔹۲) سند تک برگ(به نام شخص ارتشی) یا تعهد نامه محضری یا مبایعه نامه با کد رهگیری با کپی سند فروشنده 🔹۳) کپی شناسنامه(تمام صفحات) و کارت ملی وام گیرنده و ضامن ۲ سری 🔹۴) کپی شناسنامه( تمام صفحات) و کارت ملی همسر وام گیرنده ۱ سری 🔹۵) اصل و کپی فیش حقوقی وام گیرنده و ضامن(حداکثر تا ۲ ماه قبل) 🔹۶) فرم قرارداد ضامن(دانلود از سایت www.betaja.ir قسمت اطلاعیه مسکن، اطلاعیه شماره ۲)
📸 فرمانده کل ارتش: امیدآفرینی یکی از مهم ترین وظایف خبرنگاران است.   🔹امیر سرلشکر موسوی: امیدوارم روز به روز خبرنگاران در جهت اهداف ملی و امیدآفرینی در جامعه تلاش کنند و این را گسترش دهند؛ چرا که امید آفرینی در جامعه بسیار مهم است و دشمن برای ایجاد نا امیدی در جامعه ما هزینه زیادی کرده است.  ✍پ.ن: سرلشکر موسوی امروز در جمع خبرنگاران با لباس رزم نیروی پدافند هوایی حضور یافتند، که نشان از آمادگی ارتش جمهوری اسلامی ایران می‌باشد.
🔰وزیر پیشنهادی دفاع در کمیسیون امنیت ملی چه قول‌هایی به نمایندگان داد؟ 🔹امیر سرتیپ خلبان نصیرزاده، وزیر پیشنهادی دفاع درباره معیشت نیرو‌های مسلح تاکید داشت که موضوع خدمات تأمین اجتماعی و رفاهی نیرو‌های مسلح و کارکنان آن در کنار سایر موارد مرتبط با بازدارندگی در عرصه دفاعی پیگیری خواهد شد. نصیرزاده گفت که به دنبال منابع پایدار برای تحقق نیاز‌های وزارت دفاع است و برای تقویت توان دفاعی کشور در جنگ نامتقارن تلاش خواهد شد. 🔰سردار اسکندر مومنی، وزیر پیشنهادی کشور در جلسه کمیسیون امنیت ملی: 🔹باید ورود اتباع به کشورمان متوقف شود که راهکار ساماندهی آنها انسداد مرز است. 🔹وزارت کشور یک وزارت بین‌بخشی است. 🔹کابینه پزشکیان تنها کابینه‌ای است که بیشترین استفاده را از کابینه قبل از خودش داشته است. 🔹کسانی که کار می‌کنند، به کار خودشان ادامه خواهند داد و کارآمدی هم مهم‌ترین مؤلفه در موضوع انتصابات است. 🔹در تامین امنیت، سرمایه‌های اجتماعی نیز مدنظر ما خواهد بود. 🔹کسی برای معرفی من واسطه نبوده و توصیه نکرده است.
🔰آغاز ثبت نام استخدام شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران ۱۴۰۳ 🔹شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران به منظور تامین نیروی انسانی مورد نیاز جهت اشتغال بر روی کشتی های اقیانوس پیما در رده های افسر دومی عرشه و مهندس سومی موتور با شرایط ذیل دانشجو می پذیرد. متقاضیان می توانند تا 20 شهریورماه پس از مطالعه کامل شرایط، به تکمیل فرم ثبت نام آزمون اقدام نمایند. 📆 مهلت ثبت نام: تا 20 شهریورماه ۱۴۰۳
🔰جزئیات امتیازات برای ورود بدون کنکور به دانشگاه فرهنگیان 🔹دانش‌آموزان در 8 استعداد بدون کنکور به دانشگاه فرهنگیان وارد می‌شوند که عبارت است از: 1️⃣ راه‌یافتگان به المپیادهای ملی و دارندگان مدال‌های کشوری المپیادها با تأیید باشگاه دانش‌پژوهان جوان 2️⃣ برگزیدگان مسابقات رسمی قرآنی، فرهنگی ـ هنری و ورزشی، در سطوح استانی و کشوری، با تأیید معاونت مربوطه در وزارت یا سازمان رسمی مسئول 3️⃣ برگزیدگان جشنواره‌ها و رویدادهای رقابتی معتبر بنیاد ملی نخبگان (بخش دانش‌آموزی جشنواره جوان خوارزمی، روبوکاپ آزاد ایران و مانند آن)، جشنواره‌های فنی مهارتی و المپیاد ملی مهارت و مانند آن، برگزیدگان مسابقات ملی ‌دانش‌آموزی (مانند جشنواره پژوهش­سراهای دانش‌آموزی و...) و مسابقات رسمی سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان در سطح ملی، برگزیدگان مسابقات و جشنواره‌های معتبر ملی حوزوی با تأیید بنیاد ملی نخبگان، سمپاد، معاونت مربوطه در وزارت یا سازمان رسمی مسئول 4️⃣ حافظان کل یا 10، 15 و 20 جزء قرآن کریم، با تأیید سازمان دارالقرآن سازمان تبلیغات اسلامی یا معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد اسلامی 5️⃣ اعضای مجامع ملی تشکل‌های دانش‌آموزی با تأیید بالاترین مقام تشکل 6️⃣ برگزیدگان استانی رویداد ملی استعداد معلمی (راه‌یافتگان به مرحله کشوری) 7️⃣ دارندگان رتبه‌ زیر 1000 کشوری در کنکور (با ضریب تأثیر متفاوت) 8️⃣ دارا بودن امتیاز معدل 16 در آزمون نهایی (به‌صورت تأثیر ضریب مثبت و منفی)
🔰رایگان شدن عوارض خروج از کشور 🔹اطلاعیه‌ای که در مرز تمرچین پیرانشهر مورخه ۱۴۰۳/۰۵/۱۸ نصب شده است، حکایت از رایگان شدن عوارض خروج از کشور در ایام اربعین را دارد.
🔰اطلاع رسانی واریز وام‌وام‌های قرض‌الحسنه و مرابحه آجا در ماه جاری: 💠به اطلاع کلیه کارکنان خدوم آجا می‌رساند که طبق پیگیری‌های به عمل آمده کانال ارتش مردمی از مبادی مربوطه، تاریخ واریز و مبلغ وام‌های قرض‌الحسنه و مرابحه آجا در این ماه به شرح ذیل می‌باشند: 📆 تاریخ واریز: از ۲۸مردادماه الی ۲ شهریور 🔹وام جهیزیه: ۵۰ میلیون تومان 🔹وام ودیعه مسکن(کد ۷۶): ۵۰ میلیون تومان 🔹وام ازدواج: این ماه واریزی نداریم 🔹فرزندآوری: 🔸تک: ۳۰ میلیون تومان 🔸دوقلو و بالاتر: ۵۰ میلیون تومان 🔹ناباروری: ۴۰ میلیون تومان 🔹ضرورتی و معیشتی(کد ۷۴): ۵۰ میلیون تومان 🔹قرض‌الحسنه(کد ۹۴): ۵۰ میلیون تومان 🔹مرابحه(کدهای ۳۹۵ و ۳۹۷): تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان 💳 آوند کارت آجا | اخبار معیشتی: 🌐 https://t.me/Avandcartaja 📲 https://rubika.ir/Avandcartaja
🔰دریافت مـجـوز حـدود ۱۲۹ هـزار نـفـر استخدامی آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۳ 🔸سخنگوی وزارت آموزش و پرورش در نشست خبری: ۱۲۸ هزار و ۸۵۶ نفر مجوز استخدامی برای سال ۱۴۰۳ دریافت کردیم که این تعداد به شرح زیر هستند که در آموزش و پرورش استخدام خواهند شد: 🔹۲۸ هزار نفر آموزگاری 🔹۱۹۱۷۴ نفر گروه کیفیت بخشی 🔹۲۴۸۶۹ نفر دبیری و هنرآموزی 🔹۳۲ هزار نفر فرهنگیان و تربیت رجایی 🔹۷۰۰ نفر استخدام نخبگان 🔹۸۰۰۰ نفر سرایدار و خدمتگذار 🔹۸۰۰ نفر حافظ قرآن