مهندس علی اکبر داستانپور نیز
به طرح #مجلس_شفاف_و_بدون_فساد
پیوستند .
@dastanpoor_iri
14.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️قسمت ۵♦️
بزرگترین ایراد نظام اقتصاد سرمایه داری عدم توجه به عدالت است که نمود آن را در شکاف طبقاتی می بینیم. شکاف طبقاتی که به یک دره طبقاتی تبدیل شده است.
#علی_اکبر_داستانپور_حسین_آبادی
#کاندیدای_یازدهمین_دوره_مجلس_شورای_اسلامی
#اصفهان
@dastanpoor_iri
10.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بسم الله الرحمن الرحیم
چه باید کرد؟
♦️سلسله کلیپ های تبلیغاتی♦️
#قسمت_۶ (محور برنامه های اینجانب برای حل مشکلات اساسی کشور)
1. اقتصاد - اصلاح ساختار بانک مرکزی - اصلاح نظام مالیاتی - اصلاح ساختار بودجهریزی - اصلاح گرایش کلان اقتصاد به تولید
2. مبارزه با فساد - شفافیت - اصلاح ساختارهای فسادانگیز
هر یک از موارد در قسمتهای بعدی به طور مجزا شرح داده میشود.
#علی_اکبر_داستانپور_حسین_آبادی
#کاندیدای_یازدهمین_دوره_مجلس_شورای_اسلامی
@dastanpoor_iri
12.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑سلسله کلیپهای تبلیغاتی🛑
قسمت 7: شفافیت
شفافیت درحقیقت یک پارادایم است. پارادایمی که ذاتا از شکلگیری بسترهای فسادانگیز جلوگیری میکند. قطعا هزینه و تبعات پیشگیری از فساد به مراتب کمتر از مجازات مفسدین است. علاوه بر این، شفافیت، افزایش مشارکت و نظارت مردمی، افزایش مسئولیتپذیری و پاسخگویی مسئولان را به همراه خواهد داشت. بالتبع در چنین محیطی اعتماد عمومی و درنتیجه سرمایه اجتماعی حاکمیت، ارتقاء مییابد.
وطن عزیزمان در شرایط کنونی از عدم شفافیت در عرصههای مختلف آسیبهای جدی دیده است. عدم شفافیت در آراء نمایندگان، عدم شفافیت در دارایی مسئولین، عدم شفافیت در تصدی مشاغل مسئولین، عدم شفافیت در اعطای تسهیلات بانکی و ارزی، عدم شفافیت در واردات و صادرات کالا، عدم شفافیت در اعطای امتیازات انحصاری و ... از این جمله است. بر همین اساس اینجانب یکی از برنامههای راهبردی خود را پیگیری تحقق این مفهوم کلان در شئون مختلف قرار خواهم داد.
@dastanpoor_iri
#علی_اکبر_داستانپور_حسین_آبادی #کاندیدای_یازدهمین_دوره_مجلس_شورای_اسلامی
17.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چه باید کرد؟
🛑سلسله کلیپهای تبلیغاتی🛑
قسمت 8: اصلاح ساختارهای فسادانگیز
باید بین فساد سازمانیافته و ساختارهای فساد انگیز تمایز قائل شد. برخورد با فساد سازمان یافته یک کار قضائی است اما جلوگیری سیستمی از ساختارهای فساد انگیز در حوزه قانونگذاری و مجلس میگنجد. به عنوان مثال از منظر سیستمی، فعالیت کارکنان دولتی، در شرکتهای خصوصی که با سازمان تابعه دولتی قرارداد دارند، یک بستر فسادانگیز است که قانونگذار آن را ممنوع اعلام کرده است (تحت عنوان قانون منع مداخله). حسب تجربه فعالیت در بخش دولتی، خصوصی و خصولتی، به جرات میگویم فعالیت معاونین وزراء و مدیران کل در هیات مدیره شرکتهای خصوصی و خصولتی از فسادانگیزترین واقعیات حال حاضر کشور است. طی ماههای اخیر، مجلس دهم در این خصوص اقداماتی کرد اما اولا خیلی دیر و در ثانی ناقص کار را زخمی کرد؛ چرا که به اصل منشا فساد که شرکتهای خصولتی اند توجه نکرد! و به مساله شرکتهای خصوصی و دولتی و فعالیت معاونین وزراء بسنده کرد.
@dastanpoor_iri
#علی_اکبر_داستانپور_حسین_آبادی #کاندیدای_یازدهمین_دوره_مجلس_شورای_اسلامی
22.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چه باید کرد؟
🛑سلسله کلیپهای تبلیغاتی🛑
قسمت 9: اصلاح ساختار بودجهریزی
بودجهریزی حال حاضر کشور عملا در ساختاری از پایین به بالا صورت میگیرد. به این نحو که معاونتهای طرح و برنامه وزارتخانههای مختلف در نیمه دوم سال از واحدهای تابعه درخواست میکنند برنامههای سال آتی خود را اعلام و بودجه لازم را مشخص کنند. این برنامهها بازبینی و تجمیع شده و در غالب برنامه سالیانه تقدیم مجلس میگردد. بودجه نیز به وزارتخانه و سازمانها تخصیص مییابد که هر دو این رویکردها نادرست است. برنامهریزی کلان سالیانه باید اولا از بالا به پایین و درثانی به صورت کارکردی باشد نه ساختاری. یعنی اولا باید مبتنی بر اسناد بالادستی، کارکردهایی که قرار است ذیل آن طرحریزی شده و بودجه تخصیص یابد، مشخص گردد؛ سپس پروژههای مرتبط با کارکردها تعریف شود و در نهایت بودجه به حساب پروژهها منظور گردد. به عنوان مثال محرومیتزدایی به عنوان یک کارکرد مطرح است که ذیل آن میتوان پروژههایی تعریف کرد که توسط یک یا چند سازمان یا وزارتخانه باید اجرا شود. بنده حسب تجربه فعالیت در ارکان طرح و برنامه در سطوح مختلف ساختار دولتی، به جرات عرض میکنم که عمده بودجه کشور بخاطر ساختار نادرست بودجهریزی تلف میشود و این روش حتی امکان ارزیابی و کنترل نحوه تخصیص و عملکرد بودجه را ندارد.
#علی_اکبر_داستانپور_حسین_آبادی
#کاندیدای_یازدهمین_دوره_مجلس_شورای_اسلامی
@dastanpoor_iri
19.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چه باید کرد؟
🛑سلسله کلیپهای تبلیغاتی🛑
قسمت 10: اصلاح ساختار نظام مالیاتی
متاسفانه در حوزه مالیات چه زمانی که مالیات بر تولید وضع میشد و چه بعد از آن که مالیات بر مصرف مطرح گردید، ناعادلانهترین شکل ممکن برای اخذ مالیات دنبال شده است؛ چرا که با طبقات مختلف جامعه اعم از دارا و ندار بطور مساوی برخورد میشود و این عین بیعدالتی است. رویکرد مالیاتی باید به سمت «مالیات بر انباشت ثروت» تغییر کند. میتوان با عدد و رقم اثبات کرد که در صورت اعمال این نوع مالیات بر دهکهای بسیار
مرفه (جمعیتی در حدود 18 میلیون نفر) کشور دیگر نه نیازی به فروش نفت دارد و نه نیاز به اخذ مالیات از طبقات متوسط و ضعیف.
#علی_اکبر_داستانپور_حسین_آبادی #شفافیت_صداقت_صراحت
#اصفهان
@dastanpoor_iri
11.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چه باید کرد؟
🛑سلسله کلیپهای تبلیغاتی🛑
قسمت 11: اصلاح ساختار بانک مرکزی
یکی از مهمترین مباحث حوزه #اقتصاد، ارزش پول ملی هر کشور است. ارزش پول ملی تاثیر مستقیم بر قدرت خرید دارد. از سوی دیگر نوسانات نرخ ارز (نوسان ارزش پول ملی)، سم مهلکی برای تولیدکنندگان است چرا که چرخه تولید نیازمند پیشبینی روند منطقی قیمتها برای برنامهریزی اقداماتی چون خرید مواد اولیه، فرآیند تولید و عرضه محصول به بازار است. علاوه بر تاثیر مستقیم نامطلوبی که تولید از نوسانات نرخ ارز میگیرد، کاهش قدرت خرید طبقه حقوق بگیر نیز لطمه مضاعفی به تولید داخلی میزند. در حالی که این نوسانات بستر #سفته_بازی و #سوداگری کاذب که فعالیت مولد محسوب نمیشوند را گسترش میدهد. متاسفانه طی چند دهه گذشته، دولتهای مختلف سوء مدیریت خود در تامین و مصرف منابع و بودجه را از طریق افزایش #نقدینگی و کاهش #ارزش_پول_ملی جبران کردهاند. متاسفانه اسمی بجز زدن از جیب طبقه حقوق بگیر نمیتوان روی این کار گذاشت! باید ساز و کاری تمهیده شود که #بانک_مرکزی از دولت مستقل شود کما اینکه در بسیاری از کشورها اینگونه است و رئیس دولت به تنهایی قادر به اعمال تغییرات شدید در ارزش پول ملی نیست.
#علی_اکبر_داستانپور_حسین_آبادی #شفافیت_صداقت_صراحت
#اصفهان
@dastanpoor_iri
22.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چه باید کرد؟
سلسله کلیپهای تبلیغاتی
قسمت 12: اصلاح رویکرد کلان اقتصاد به سمت تقویت تولید
وضعیت حاکم بر نظام کلان اقتصاد کنونی کشور، حاکی از این واقعیت است که کلیه مولفههای یک نظام سرمایهداری در غلیظترین شکل ممکن در آن محکم و استوار شده است! نظام اقتصاد سرمایهداری دو بال اصلی دارد یکی تمرکز بر سوداگری بجای تولید و دیگری اصالت سرمایه بجای کار. بنابراین اقتصاد لیبرالی در تضاد صد در صدی با اقتصاد اسلامی بر دو اصل سوار میشود یکی ثروتاندوزی و انباشت سرمایه و دیگری تولید پول از پول! (خواه اسمش ربا باشد یا نباشد!) شاید شما هم مثل من از اقشار مختلف جامعه شنیده باشید که بهترین کار در ایران، دلالی است (اگر رانت داشته باشی) و در غیر اینصورت پولت را بگذار بانک و سودش را بگیر، راحت و خوب! بنابراین میبینیم که ارکان اقتصاد سرمایهداری، تحقق یافته است. لیبرالیزم اقتصادی، درنهایت به فکر کسب قدرت سیاسی و ابزار تولید و ایجاد انحصار و تکقطبی شدن در تولید و حذف تولید کنندگان خرد و متوسط میرود. سرمایهداری (لیبرالیزم) در این مرحله از بلوغ خوی سلطنتمنشی (امپریالیزم) به خود میگیرد چیزی که رنگ و بوی آن در عملکرد دولت دوازدهم و مجلس دهم مشهود گردید! این روند باید به کمک مردم از طریق انتخاب افراد شایسته شکسته و معکوس شود.
#علی_اکبر_داستانپور_حسین_آبادی
#کاندیدای_یازدهمین_دوره_مجلس_شورای_اسلامی
@dastanpoor_iri
#شروعی_دیگر
امروز هر کس در برابر انقلاب و آرمان های امام و شهدا و رهبری
مسئولیتی دارد و این مسئولیت فقط خلاصه در حضور در مجلس نمی شد
دوستان سوال کردند که بعد از انتخابات تکلیف گروه و کانال ها چه میشود
پاسخ داده شد باقی خواهد ماند .
پس قصد بر اتمام فعالیت نخواهیم داشت .
میخواهیم با کمک شما عزیزان با منش عدالت طلبی و در چارچوب تبعیت از جمهوری اسلامی و رهبری مسیر خود را ادامه دهیم.
از شما خواهشمندیم با معرفی ما و ارسال محتوا و مطالب به ما در این امر یاری برسانید.
@dastanpoor_iri
انتقاد هیچ وقت نباید محکوم به مخالفت و عدم انقلابی گری باشد...
گاهی انتقاد سازنده خواهد بود.
@dastanpoor_iri