eitaa logo
دست اول
596 دنبال‌کننده
6هزار عکس
3.7هزار ویدیو
25 فایل
تحلیل اخبار و وقایع از زاویه دست اول ارتباط با ما: @mosmonfared
مشاهده در ایتا
دانلود
🔰 به دنبال تصمیم صبح امروز ایران برای کاهش قابل توجه تردد از تنگه هرمز به دلیل تداوم محاصره دریایی از سوی امریکا، حداقل ۳ شناور با شلیک هشدار مواجه شده‌اند
شما رو به خدا کمی یواشتر روز دختر رو تبریک بگین! یه عده از پنجاه روز قبل داغ دخترشون به دلشون مونده 😭😭😭
✅️📝شناسایی شبکه پنهان کشتی‌های مرتبط با اسرائیل در تنگه هرمز 🔴قبس زعفرانی ✏️ایران با ردیابی ساختار مالکیت و شبکه‌های مدیریتی کشتی‌ها در تنگه هرمز، توانست پیوندهای پنهان میان برخی نفتکش‌ها و شرکت‌های وابسته به منافع اسرائیل، آمریکا و شرکای منطقه‌ای آن‌ها را شناسایی کند. این بررسی شامل لایه‌های پیچیده پنهان‌کاری حقوقی، تغییر پرچم‌ها، شرکت‌های صوری و زنجیره‌های بزرگ سرمایه‌گذاری بود. ✏️به‌دنبال این شناسایی، مجموعه‌ای از کشتی‌ها و زیرساخت‌های انرژی که گفته می‌شد با نهادهای لجستیکی یا اطلاعاتی غربی در ارتباط هستند مورد هدف قرار گرفتند و این روند به‌عنوان نشانه‌ای از اشراف اطلاعاتی گسترده ایران بر تردد دریایی در منطقه تفسیر شد. نتیجه این وضعیت، برجسته شدن نقش ایران در مدیریت امنیتی-اجرایی تنگه هرمز و افزایش حساسیت نسبت به مالکیت واقعی شناورها بود.
🔴کت تن قرارگاه خاتم‌الانبیا است! سومین درگیری در تنگهٔ هرمز در ۲ ساعت گذشته سازمان عملیات تجارت دریایی انگلیس اعلام کرد که یک کشتی کروز ساعتی پیش در شرق عمان هدف حمله قرار گرفته است. به نوشتهٔ این گزارش، ناخدای یک کشتی کروز گزارش داده که در فاصلهٔ بسیار نزدیک به کشتی، متوجه پرتاب و جهش آب که احتمالا ناشی از برخورد پرتابه با سطح آب بوده، شده است. این سازمان کمتر از یک ساعت پیش از این حادثه اعلام کرده بود که در فاصلهٔ ۲۵ مایل دریایی شمال شرق عمان، یک کشتی کانتینری مورد اصابت یک پرتابهٔ ناشناس قرار گرفته است.
1.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرح موزائیکی دیدنی در اجتماع باشکوه مردم رشت
‌ ♨️ به گزارش وال استریت ژورنال، مقامات آمریکایی اعلام کردند که ارتش آمریکا در روزهای آینده برای حمله به نفتکش‌های مرتبط با ایران و توقیف کشتی‌های تجاری ایران در آب‌های بین‌المللی آماده می‌شود و محاصره دریایی خود را به فراتر از خاورمیانه، گسترش خواهد داد! ‌ ✍ مذاکره با آمریکا بن بست محض است.
سی‌ان‌ان: اولویت عبور از تنگه هرمز با شناور‌هایی است که با سرعت بیشتری هزینه‌ پرداخت کنند یک مسئول مرتبط با مدیریت تنگه‌هرمز در ایران به سی‌ان‌ان: 🔹 با توجه به نظم جدید حاکم بر تنگه هرمز، فرآیند تردد محدود شناورها، بر اساس اولویت‌بندی‌های جدید انجام خواهد شد. 🔹 طبق گفته این مقام مسئول، با توجه به محدودیت تعداد شناورهایی که امکان عبور خواهند داشت، ایران تصمیم گرفته است اولویت عبور را به شناورهایی اختصاص دهد که با سرعت بیشتری به پروتکل‌های جدید تنگه هرمز پاسخ داده و هزینه‌های خدمات تأمین امنیت و ایمنی را پرداخت کنند. 🔹 در این ساز و کار جدید، شناورهایی که آمادگی پرداخت هزینه‌های مذکور و تطبیق با پروتکل‌های ابلاغی را داشته باشند در فهرست اولویت قرار گرفته و عبور سایر شناورها به تعویق خواهد افتاد. 🔹 این اقدام به عنوان بخشی از ضوابط اجرایی ایران برای مدیریت ترافیک دریایی در این شاهراه استراتژیک توصیف شده است.
توییت نماینده مجلس
3.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: به کشورهای خلیج فارس و آمریکایی‌ها هشدار می‌دهم که اراده جمهوری اسلامی ایران را در تنگه هرمز بیش از این آزمایش نکنند 🔸کشتی‌هایی که به اخطار نیروهای مسلح ایران توجه نکنند، متوجه خواهند شد در این موضوع شوخی نداریم.
اکانت منتسب به فرماندهی نیروی هوافضای سپاه: 🔹در راستای پاسداری از منافع مردم مبعوث‌شده ایران اسلامی، دست هر تکریم‌کننده‌ای را به گرمی فشرده و گردن هر متجاوزی را به سختی خرد خواهیم کرد. این‌ را پیش‌تر هم نشان داده‌ایم.
🔴بی‌پرده و صریح با رییس مجلس بیانیه چهار اتحادیه اصلی دانشجویی خطاب به دکتر قالیباف: شروط دهگانه رهبری خط قرمز است 🔺مذاکره با آمریکا همچنان چیزی جز همان که امام شهیدمان در اول مهرماه ۱۴۰۴ فرمودند نیست؛ یعنی «بن بست محض»از شما می خواهیم حداقل این بار صدای مردم صبور، انقلابی و گله‌مندی را بشنوید و به اسلام آباد نروید. 🔺 تمدید آتش‌بس به دشمن فرصت بازیابی قوا می‌دهد. اگر مذاکره لازم است، فقط در همان دو هفته باقی‌مانده انجام شو وگرنه بدون آتش‌بس هم می‌توان مذاکره کرد. کاش حداقل به سخن خودتان مبنی بر بی‌معنی بودن آتش‌بس و مذاکره بدون تحقق پیش شرط‌ها عمل می‌کردید. 🔺کاش حداقل طرف مقابل را تهدید به واکنش نظامی و ترک میز مذاکره نمی‌کردید؛ زیرا بدیهی است ارائه تهدید نامعتبر دشمن را تشجیع می‌کند. اگر نقض آتش‌بس در لبنان به شدیدترین شکل پاسخ داده می‌شد، قدرت چانه‌زنی ما پای میز مذاکره از دست نمی‌رفت. 🔺ما هرگونه رفتاری را که به نام حفظ وحدت، حق اظهار نظر و تعقل را از مردم سلب کند، محکوم میکنیم. امروز جریان هایی در تلاش اند با ذبح جمهوریت و تخطئه نگاه.های منتقدانه صحنه را یکدست نشان دهند. 🔺 در صورت عدم تحقق شروط دهگانه رهبری و پافشاری طرف مقابل برخلاف اینها، میز مذاکره را ترک کنید.شما نماینده مردم هستید؛ گزارش دقیق و پاسخگویی منافاتی با ملاحظات امنیتی ندارد. 🔺 وضعیت «نه جنگ، نه صلح» پس از شکست مذاکرات، از هر جنگی خطرناک‌تر است. راهکار فقط تنبیه کامل متجاوز تا پشیمانی و خروج آمریکا از منطقه است، نه فراری دادن آمریکا از جنگ.
بهتر نیست بجای اینکه تعداد زیادی مسئول و سخنگو و تحلیلگر و سازمان، بعد از خطای چندباره یک نفر، برای توجیه و اقناع افکار مردم، به دردسر بیفتند، آن یک نفر را شیرفهم کنند؟