eitaa logo
دست اول
595 دنبال‌کننده
6هزار عکس
3.7هزار ویدیو
25 فایل
تحلیل اخبار و وقایع از زاویه دست اول ارتباط با ما: @mosmonfared
مشاهده در ایتا
دانلود
4.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴ماهواره جاسوسی ایران؛ چشم بیدار ایران در جنگ رمضان
🔰یمن: باب‌المندب را ببندیم انس و جن هم نمی‌توانند بازش کنند 🔸حسین العزی، معاون وزیر خارجۀ یمن و عضو ارشد انصارالله: به یاری خدا اگر صنعا تصمیم بگیرد تنگۀ باب‌المندب را ببندد، همۀ انس و جن‌ کاملاً ناتوان از باز کردن آن خواهند بود. 🔸بنابراین بهتر است ترامپ و همدستانش فوراً به همه اقدامات و سیاست‌هایی که مانع صلح هستند پایان دهند و احترام لازم را به حقوق مردم و امت ما نشان دهند.
روز دخنر تو آسمونا مبارکت عزیزم🥀🥀
💠فضیلت این نماز: براى این نماز روایتى از رسول خدا صلى الله علیه وآله نقل شده و در فضیلت این نماز آمده است که، هرکس آن را بجا آورد توبه اش پذیرفته مى شود و گناهانش آمرزیده مى گردد و سبب برکت براى نمازگزار و خانواده اش خواهد بود، و در روز قیامت کسانى که از او طلبى و یا حقّى دارند، از وى راضى گردند و با ایمان از دنیا مى رود و قبرش براى او وسیع و نورانى گردد و پدر و مادرش از او راضى شوند، و آنها نیز مورد مغفرت خداوند قرار گیرند، ذریّه او نیز بخشیده شوند و روزى او وسیع گردد. فرشته مرگ به هنگام مردن، با او مدارا کند و به آسانى جانش را بگیرد. 💠 کیفیت نماز: رسول خدا صلى الله علیه وآله کیفیّت نماز را این گونه بیان فرموده اند: _ در روز یکشنبه غسل کند _ و وضو بگیرد _ و چهار رکعت نماز بخواند (هر دو رکعت به یک سلام) در هر رکعت، _ سوره «حمد» یک مرتبه، _ سوره «قل هو الله» سه مرتبه _ و سوره هاى «فلق» و «ناس» را یک مرتبه بخواند. و بعد از نماز _ هفتاد مرتبه استغفار کند، _ سپس بگوید: «لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلاَّ بِاللهِ الْعَلىِّ الْعَظیمِ» _ آنگاه بگوید: «یا عَزیزُ یا غَفّارُ، اِغْفِرْلى ذُنُوبى وَذُنُوبَ جَمیـعِ الْمُؤْمِنینَ وَالْمُؤْمِناتِ، فَاِنَّهُ لا یَغْفِرُالذُّنُوبَ اِلاَّ اَنْتَ.» ‍
🔴رابطه تنگه هرمز و فوتبال! پست یک پیج فوتبالی مشهور انگلیسی با بیش از یک میلیون فالوور بعد از باخت امشب تیم چلسی: اخرین باری که چلسی توی لیگ گل زده تنگه هرمز هنوز باز بود!
🔴رئیس قوه‌قضائیه: پروندهٔ پیاده‌نظام دشمن متجاوز باید به‌صورت فوق‌العاده رسیدگی شود 🔸در رسیدگی به پروندهٔ عناصر پیاده‌نظام و همراه با دشمن متجاوز، نباید روال عادی اعمال شود؛ در تمام مراحل و مراجع، چه دادسرا و دادگاه و چه دیوان‌عالی، باید به‌صورت فوق‌العاده و ویژه به این پرونده‌ها رسیدگی شود. 🔸مثلاً در حالت عادی، اگر پرونده‌ای نیاز به تکمیل تحقیقات داشته باشد، مقام قضایی آن را ۱۰ روز در اختیار ضابط قرار می‌دهد اما اکنون که عدلیه در حالت آمادگی ویژه است، مقام قضایی وقتی پرونده را صبح برای تکمیل تحقیقات تحویل ضابط می‌دهد، باید بعدازظهرِ همان روز، بازگشت پرونده را درخواست کند. 🔸در برخی موارد لازم است بازپرس از دفترش خارج شود و به زندان برود تا از متهم همان‌جا سؤال کند و تفهیم اتهام را انجام دهد؛ این کار باعث می‌شود کیفرخواست سریع‌تر آماده شود. 🔸اکنون وضعیت کاملاً روشن است؛ دشمن به کشور ما تجاوز کرده و علیه مردم ما جنایت جنگی مرتکب شده است. کسی نمی‌تواند مدعی بی‌اطلاعی از جنایات و توطئه‌های دشمن باشد و خود را به نادانی یا تجاهل بزند.
‼️آنچه درباره تنگه‌ی هرمز و اهمیت راهبردی آن باید بدانید ❗️آیا میدانید هیچ آبراه بین المللی یا دریای آزاد در تنگه هرمز وجود ندارد و کل تنگه هرمز بخشی از آبهای سرزمینی ایران (یعنی دقیقا مثل خاک ایران) و عمان است؟ ❗️آیا میدانید در مسیر ورود به خلیج فارس به خاطر موانع دریایی و عمق دریا مسیری وجود دارد که به آن اصطلاحا تنگه دوم هرمز میگویند که کشتی ها باید از آن عبور کنند. این‌مسیر بین جزایر سه گانه وکاملا در آبهای سرزمینی ایران قرار دارد؟ ❗️آیا میدانید ارزش جزایر سه گانه ایران و یکی از علتهای ادعای امارات بخاطر همین تنگه ی دوم است؟ ❗️آیا میدانید که عمیق ترین قسمتهای خلیج فارس که ناوهای غول پیکر بتوانند از آن تردد کنند در آبهای سرزمینی ایران است؟ ❗️آیا میدانید کنترل کامل ۲۰ درصد از نفت دنیا از طریق تنگه هرمز غیر از درآمد اقتصادی اون، قدرت سیاسی و تجاری ایران را در دنیا تثبیت میکند و ما را در مقابل آیندگان سر بلند میکند؟ ❗️آیا میدانید الان که تنگه تحت کنترل هوشمند ایران است، در حال ساخت یک رویه ی بین المللی و عادیسازی حقوق خود هستیم؟ ❗️آیا میدانید کانادا و آمریکا هر دو برای آبراه "سنت لارنس"، ترکیه برای "تنگه بسفر" و همچنین پاناما و مصر و دانمارک هزینه دریافت میکنند و این هزینه تحت عنوان تامین امنیت و حفاظت محیط زیست آبراهها گرفته می شود؟ دکتر حسین موسوی فرد، استاد حقوق بین‌الملل دانشگاه فردوسی
10.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 افسر شکارچی جنگندهٔ اف-۳۵: آن جنگنده را خدا زد و ما کاری نکردیم 🔹اگر مردم در صحنه نبودند ما جرئت این کار را نداشتیم. ما شاسی را فشار دادیم و خدا بقیه‌اش را انجام داد. پ.ن مردم در صحنه بودند که کسی جرات نکرده توییت آتش‌بس بزند. غلط توییت باز شدن تنگه هم به لطف خدا، مقدمه ای بود که به سنگ خورد!
سوء استفاده از سخنان قالیباف ♨️ سخنان دیشب دکتر قالیباف که کاملا شفاف و انقلابی و از سر حسن نیت بود، اما این که کسی مثل فرید مدرسی به بهانه این سخنان انقلابی، علیه جریان انقلابی سیاه نمایی کند نشانه سوء نیت اوست 📌 استخدام عباراتی از قبیل «تندرو» توسط مدرسی آن هم در میانه جنگ کنونی علاوه بر این که با ترویج وحدت و یکپارچگی میانه‌ای ندارد، باز هم چهره دوقطبی‌سازش را برجسته کرده است. 🔻دست اول👇 https://eitaa.com/joinchat/1437335778C29f4499b54
گفتگوی قالیباف بیش از ۴۶ میلیون بار در فضای مجازی دیده شد 🔹گفت‌وگوی تلویزیونی رئیس مجلس با مردم با ۱۶ هزار و ۳۰۰ محتوا و با بیش از ۴۶ میلیون بازدید، مورد توجه کاربران شبکه‌های اجتماعی قرار گرفت. 🔹این اظهارات در شبکه‌های اجتماعی داخلی بیش از ۹۰ درصد بازتاب مثبت داشته و فراگیرترین گزاره، «کنترل تنگه در دست ما قرار دارد» بوده است.
🔺 تصویری تمسخرآمیز از رابطه ترامپ و نتانیاهو که اکانت سرکنسولگری ایران در مزار شریف منتشر کرد
قدردانی فرمانده کل ارتش از پیام محبت آمیز فرمانده معظم کل قوا 🔹درپی پیام محبت آمیز حضرت آیت‌الله امام سید مجتبی خامنه‌ای (مد ظله العالی) رهبر معظم انقلاب اسلامی و فرمانده کل قوا به ارتش جمهوری اسلامی ایران که به مناسبت ۲۹ فروردین روز ارتش صادر شد؛ امیر سرلشکر حاتمی فرمانده کل ارتش طی پیامی از ابراز لطف و محبت معظم‌له تشکر کرد. 🔹امیر سرلشکر حاتمی در این پیام تاکید کرده: نیروهای چهارگانه ارتش در اجرای اوامر و تدابیر مطاع فرمانده معظم کل قوا جان فدایان اسلام، ایران و ملت بزرگ بوده و دشمنان را با قاطعیت بر سر جایشان خواهند نشاند. 🔹در بخش دیگری از پیام تشکر فرمانده کل ارتش از فرماندهی معظم کل قوا آمده: ارتشیان تا آخرین قطره خون و تقدیم پیروزی سرافرازانه به ملت ایران مقابل دشمن ایستادگی خواهند کرد و چشم در چشم دشمنان این آب و خاک، دست بر ماشه و گوش به فرمان جانفشانی خواهند کرد.