۱۲ آبان ۱۴۰۲
۱۲ آبان ۱۴۰۲
۱۲ آبان ۱۴۰۲
۱۲ آبان ۱۴۰۲
کلیه حقوق مادی و معنوی اصوات بر عهده "انجمن علمی علوم قرآن و حدیث دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی" میباشد.
لذا انتشار آن صرفا با ذکر منبع جایز است.
Telegram:
https://telegram.com/quran_mazaheb
Eitaa:
https://eitaa.com/mazaheb_quran
۱۲ آبان ۱۴۰۲
🔻 به مناسبت سیزده آبان ماه، سالروز تسخیر لانه جاسوسی آمریکا، مجموعه یازده جلدی اسناد لانه جاسوسی، به صورت رایگان خدمتتان تقدیم می گردد.
۱. جلد اول 👈 دانلود
۲. جلد دوم 👈 دانلود
۳. جلد سوم 👈 دانلود
۴. جلد چهارم 👈 دانلود
۵. جلد پنجم 👈 دانلود
۶. جلد ششم 👈 دانلود
۷. جلد هفتم 👈دانلود
۸. جلد هشتم 👈 دانلود
۹. جلد نهم 👈 دانلود
۱۰. جلد دهم 👈 دانلود
۱۱. جلد یازدهم 👈 دانلود
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
برای دیدن کتابهای بیشتر و دانلود رایگان 👈 عضو شوید
۱۳ آبان ۱۴۰۲
#مقاله_بخوانیم
#مقاله فطری بودن گرایش به دین
علمی-پژوهشی
نویسندگان: عبدالله حاجی صادقی
منبع: قبسات 1384 شماره 36
http://ensani.ir/fa/article/7321/%D9%81%D8%B7%D8%B1%DB%8C-%D8%A8%D9%88%D8%AF%D9%86-%DA%AF%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D8%A8%D9%87-%D8%AF%DB%8C%D9%86
@dastyarpazhoohesh
۱۴ آبان ۱۴۰۲
#سوال
زمانم کمه سریع میخوام یک مقاله بنویسیم ولی نمیدونم همایشی، کنفرانسی و... کدوم بهتره🤔👇
اگہ معلم هستین برای رتبه بندی نیاز به امتیاز پژوهشی دارین و یا برای ازمون استخدامی نیاز به مقالہ دارین و وقت تون کم هست می تونید از امتیاز نوشتن یک مقاله کنفرانسی استفاده کنید👌
@dastyarpazhoohesh
۱۹ آبان ۱۴۰۲
#انواع_چکیده
◇ #چكيده تمام نما (informative Abstract ):
چكيده تمام نما ، هر قدر كه ممكن است كميت و كيفيت اطلاعات موجود در يك مدرك را ارائه مي نمايد. اين نوع چكيده در حقيقت هر دو وظيفه را انجام مي دهد. چكيده تمام نما هر دو هدف در ارزيابي مدرك، يعني قبول و رد آن را برآورده مي كند. در مواردي كه رئوس مطالب و يا اطلاعات سطحي از مدرك مورد نظر باشد ؛ بعنوان جانشين مدرك عمل مي كند. يك چكيده تمام نما ، فشرده اي از بحث هاي اساسي و يافته هاي اصل مدرك را ارائه مي دهد.
به منظور انجام هر دو هدف، چكيده تمام نما طولاني تر از ساير چكيده ها است. نوعا گزارش هاي كوتاه و يا مقالات مجلات استحقاق چكيده هاي در حد 100 تا 250 كلمه را دارند؛ در حاليكه براي گزارش هاي مفصل و رساله ها ، چكيده هاي تا 500 كلمه مناسب تر است. در هر حال ! طول چكيده بايد متناسب با حجم اطلاعات مدرك باشد و بنابراين نمي توان طول معيني را براي چكيده تمام نما در نظر گرفت. براي توصيف متون تجربي و مداركي كه روي يك موضوع تمركز يافته اند؛ نوشتن چكيده هاي تمام نما مطلوبتر از چكيده راهنما است؛ اما تهيه آن ها، گرانتر و با صرف وقت بيشتري همراه است (شفيع پور،1386: 98 ).
◇چكيده راهنما ( Indicative Abstract):
چكيده راهنما، بيشتر براي نشان دادن مقالات بحث و بررسي، كتابها و در بعضي شرايط، خلاصه مذاكرات كنفرانس¬ها، گزارش¬هاي بدون نتايج، مقاله نامه ها و كتابشناسيها، بكار مي رود. يك چكيده راهنما، صرفا بر محتواي مقاله دلالت دارد و شامل مطالبي كلي درباره يك مدرك است. در چكيده راهنما كوشش نمي شود كه يك گزارش واقعي از محتواي مقاله آنچنانكه در چكيده تمام نما مطرح است ارائه گردد. در چكيده راهنما، عبارات " بحث شده است " يا " بررسي شده است " فراوان به چشم مي خورد، به اين دليل كه هنوز نتيجه بحث و بررسي بدست نيامده است. از آنجايي كه شيوه كار در چكيده راهنما ، سطحي تر از چكيده تمام نما است؛ چكيده راهنما را مي توان سريعتر نوست و براي تهيه آن، نياز كمتري به متخصص موضوعي است و به همين لحاظ اقتصادي تر است (شفيع پور، 1386: 99).
درباره تفاوت اين دو مي توان گفت كه چكيده راهنما، صرفا آنچه را كه سند درباره آن است، توصيف مي كند، در حالي كه تمام نما، خلاصه اي از محتواي سند است كه از جمله نتايج آن را منعكس مي سازد. چكيده راهنما ، ممكن است حاوي اطلاعاتي درباره هدف، دامنه، يا روش شناسي باشد، اما شامل نتايج و پيشنهادها نيست . در عين آن كه حاوي اطلاعاتي مرتبط به هدف ، دامنه ، و روش هاست، شامل نتايج يا پيشنهادها نيز مي شود. چكيده تمام نماي خوب ، جانشيني مناسب براي متن اصلي است . چكيده تلفيقي، به گونه اي تهيه مي شود كه بخشي به صورت تمام نما و بخشي به صورت راهنماست. ممكن است سياستگذاري بر تهيه چكيده تمام نما براي مدارك باشد، اما ماهيت برخي بخش هاي متن همانند جداول و نمودارها، به گونه اي است كه امكان چكيده كردنشان وجود ندارد. بنابراين، بخشي را كه به متن مي پردازد، به صورت تمام نما و بخشي را كه به اين گونه موارد اشاره مي كند، به صورت راهنما تهيه مي كنند (نشاط،1383: 724).
با توجه به موارد بیان شده و از آنجا که تهیه چکیده تمام نما هم پرهزینه و هم وقت گیر می باشد، لذا چکیده تهیه شده برای بیشتر منابع به ویژه مقلات مجلات عملی از نوع چکیده راهنما و یا تلفیقی است.
◇چكيده تمام نما_ راهنما (indicative- informative AbstracI): compound
حري، چكيده تلفيقي را چكيده اي مي داند كه تركيبي از چكيده تمام و راهنما است.قسمت هاي از اين چكيده ، به سبك چكيده تمام نما و بخش هاي از مدرك (جدول ، نمودار، فرمول) كه از اهميت كمتري برخوردار است، مانند چكيده راهنما تهیه می گردد و استفاده از آن زماني است كه بتوان با آن، حداكثر اطلاعات را در حداقل حجم (طول ) انتقال داد.
@dastyarpazhoohesh
۱۹ آبان ۱۴۰۲
720.2K
#دانستنیهایپژوهشی
چی بنویسم🤔
اگر هنوز مرددی که از بین
مقالهنویسی،
پایاننامهنویسی
و تألیف کتاب
کدوم رو انتخاب کنی...
این صوت مشکلت رو گوش کن🌹
📒برگرفته از کانال پایان نامه صفر تا صد به نشانی اینجا
@dastyarpazhoohesh
۱۹ آبان ۱۴۰۲
AJSM_Volume 6_Issue 20_Pages 29-56.pdf
671.4K
#معرفی_مقاله
#مقاله_بخوانیم
#مقاله ستایش و نکوهش انسان در قرآن کریم
نویسنده علی کربلایی پازوکی
نشریه سراج منیر
@dastyarpazhoohesh
۲۱ آبان ۱۴۰۲
سلام و عرض ادب
«سامانۀ نظارت مردمی بر کتاب ها» توسط وزارت فرهنگ و ارشاد راه اندازی شد.
اگر در کتابی انحراف یا اشکالی مشاهده کردید به طور مستند می توانید به این نشانی گزارش کنید.
https://ketab.samandehi.ir/_layouts/15/Sabtgozaresh.aspx
توجه!
این اطلاعات رو قبل از ثبت گزارش آماده کنید:
- شابک (شماره ۱۳ رقمی در شناسنامه کتاب)
- نام کتاب
- پدیدآورنده
- نوبت چاپ
- انتشارات
۲۳ آبان ۱۴۰۲