هدایت شده از اخبار ویژه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ هشدارهایی که انگار قرار نبوده و نیست که شنیده شود!
⬅️ آقای وزیر آموزش و پرورش! شما وزیر جمهوری اسلامی هستید!
🔹«اگر در مدیریت آموزش پرورش، به مساله #عدالت توجه کنیم، نتیجه این خواهد شد که در آیندهی کشور عدالت نسبی بین قشرها و مناطق کشور برقرار خواهد شد. اگر در آموزش و پرورش نگاه #عدالت_محور نداشته باشیم، نتیجه این خواهد شد که #اختلاف_طبقاتی در آینده در کشور روز به روز بیشتر خواهد شد.
🔹نگاه غیر عدالت محور این است که ما در کشور مدارس پیشرفته مجهز به بهترین تجهیزات در یکجاهایی، و مدارس محرومِ کپری یا شبیه کپری در مناطق دیگر داشته باشیم. #معلم_ممتاز برجسته برای تعدادی از مدارس و معلمان خسته یا کم سواد برای تعداد دیگری از مدارس داشته باشیم. این درست ضد نگاه عدالت محوری است.
🔸نتیجه چه خواهد شد؟ نتیجه اینکه جمعی از کودکان امروز ما بدون هیچ دلیلی جز اینکه یا #پول دارند یا در یک #منطقه_برخوردار زندگی میکنند، از عالی ترین تسهیلات برخوردار خواهند شد. یک عده دیگر در سطوح بسیار پایینی خواهند ماند، پیش نخواهند رفت، استعدادهایشان رشد نخواهد کرد. ملاک، #استعدادها باید باشد و لاغیر. عدالت این است.»
✍علی ریاحی
@Akhbarevijeh1
هدایت شده از کانال حسین دارابی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به یاد عبدالحمید هم افتادیم اینجا 😀
#حسین_دارابی | عضوشوید 👇
http://eitaa.com/joinchat/443940864Cf192df24f0
خرید تربیت یا خرید اتومبیل دکتر محمد حسنی دکتر صحرایی وزیر محترم آموزش و پرورش در یک گفتگو در پاسخ به شهریه زیاد مدرسه غیر دولتی خاصی با تمثیل قیمت اتومبیلهای مدل بالا پاسخ پرسش اعتراضی پرسشگر را داده است که شهریه مدارس شبیه قیمت اتومبیل در بازار است هر چه مدل و کیفیت اتومبیل بالاتر باشد قیمتش نیز بیشتر خواهد بود. به نظر من پاسخ ایشان با منطق خصوصی سازی تربیت مدرسهای کاملا سازگار است و ایرادی بر این پاسخ نیست. منطق خصوصی سازی یا بازاری سازی تربیت مدرسهای به این معناست که تربیت مدرسهای چون یک کالا در بازار عرضه شود و قانون بازار یعنی عرضه و تقاضا قیمت آن را تعیین کند. ایده بازاری سازی تربیت مدرسهای در نیمه دوم قرن بیستم توسط اقتصاددانان نولیبرال ذیل ایده دولت حداقلی طرح شده است. این متفکران قواره دولتهای رفاه در جهان را بیاندازه بزرگ و تهدید کننده آزادی شهروندان دانستند . از نظر آنها دولتها باید بیشتر امور را به بخش خصوصی بسپارند و خود بیشتر نقش رگولاتوری در تمشیت امور اجتماعی را بر عهده بگیرند. از جمله این امور عرضه خیر اجتماعی تربیت مدرسهای است. آنها به دولتها پیشنهاد کردند که تربیت مدرسهای را چون یک کالای معمولی مانند سایر کالاهای عرضه شده در بازار تلقی کنند و جریان عرضه آن را به بخش خصوصی بسپارند. یعنی همانطور که کارخانجات اتومبیل سازی اتومبیلهای مختلف تولید و به بازار عرضه میکنند وافراد با توان مالی مختلف و علایق گوناگون هر نوعی را که بخواهند می خرند؛ تربیت مدرسهای هم توسط افراد و نهادهای مختلف با کیفیتها و قیمتهای مختلف عرضه شود و والدین بر اساس توان مالی و علایق تربیتی هر نوعی را که بخواهند انتخاب و خریداری کنند. از نظر این متفکران با این کار هم بهرهوری در ارائه کالای تربیت مدرسهای افزایش مییابد هم آزادی و حق انتخاب والدین برای نوع تربیت رعایت شده است. امروزه با وجود نقدهای فراوان این سیاست در حوزه حکمرانی تربیت مدرسهای در دنیا رایج شده است. در کشور ما هم بعد از انقلاب در سال ۱۳۶۷ قانون مدارس غیر دولتی به تصویب مجلس رسید و بعد از آن به سرعت گسترش یافت. حال با این توضیحات میبینیم که پاسخ دکتر صحرایی با منطق خصوصی سازی منطبق است و پاسخ پرسش کننده همین است. به نظر من پرسش نادرست بوده است. پرسشگر به حاق مسئله نپرداخته است. در حالی که پرسش مهم این است که آیا تربیت مدرسهای را می توان یا باید خصوصی یعنی بازاری نمود.؟ ایا در کشور ما خصوصی سازی سیاست مناسبی برای عرضه تربیت مدرسه ای است؟ ایا تربیت مدرسه ای ماهیتا کالای خصوصی یا شبه خصوصی است؟ آیا تربیت مدرسهای که در قوانین موجود حاکمیتی بودن آن تصریح شده است را می توان به بازار سپرد؟ چه توجیهی برای اتخاذ این سیاست در کشور بوده و هست ؟ تا چه میزان این سیاست با اصول سوم، سیام و چهل و سوم قانون اساسی تناسب دارد؟ آیا این سیاست عادلانه است؟
این پرسش هایی است که بعد از بیش از سی سال تجربه خصوصی سازی در کشور هنوز ذهن بسیاری را به خود مشغول کرده است و پاسخی روشن و مقبول عام به آن داده نشده است.
هدایت شده از پویش فرهنگیان
🔹لینک مشاهده نتایج آزمون استخدامی آموزگار ابتدایی و استثنایی
https://result2.sanjesh.org/RSEmp/KrnFinalApElementry140207
ـــــــــــــــــــــــــ
#کـانـالـ_پویش_فـرهـنـگـیـانـ
🌹بــا مـا بــروز بــاشـیـد👇
@newsfarhangian
هدایت شده از فتنه | شب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ حواشی جالب دیدار امروز مهمانان کنفرانس وحدت اسلامی با رهبر معظم انقلاب
آکام صالحی فعال رسانهای در کانال تلگرامیاش ویدئویی از یکی از علمای اهل سنت کردستان عراق منتشر کرده که از مهمانان کنفرانس وحدت اسلامی بوده است.
گفته می شود این عالم اهل سنت کُرد، شیخ عیسی برزنجی بیش از ۳۵ سال بود که آرزوی دیدار با رهبر انقلاب را داشت که امروز به آرزوی دیرینه اش رسیده است.
📌گفته میشود این عالم اهل سنت کُرد عراق توانسته است در دیدار امروز مهمانان کنفرانس وحدت با رهبر انقلاب قبل شروع سخنرانی به ایراد سخنانی در محضر رهبر انقلاب پرداخته است.
➕اردات قلبی این عالم اهل سنت اقلیم کردستان عراق به رهبر انقلاب واکنش های زیادی در بین کاربران فضای مجازی داشته است.
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
🆔 @pedarefetneh2 🔜 #پدرفتنه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از دکتر فریدون جنیدی برای تدریس در دانشگاه ناپل ایتالیا دعوت شده بود.
او در پاسخ گفت :
باید مراقب مادر پيرم باشم
اما مادر او چه کسی است؟
دگرگون خواهید شد!
تا آخر گوش دهید...
مرگا به من که با پر طاووس عالمی
یک موی گربهی وطنم را عوض کنم
هدایت شده از فتنه | شب
⭕️ توییت صفحه ایران به عبری ؛
زمان رو به اتمام است..
ما قرار نیست تماشاچی جنایت های رژیم صهیونیستی باشیم!!
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
🆔 @pedarefetneh2 🔜 #پدرفتنه
محمود درویش می گفت:
اگر از #غزه از تو پرسیدند بگو:
در آن شهیدی است
که شهیدی تیمارش میکند
و شهیدی به تصویرش میکشد
و شهیدی تشییعش میکند
و شهیدی بر آن نماز میگذارد
#فلسطین
#غزّه
#قیام_مظلوم