eitaa logo
دیده بان انقلابی🇵🇸
76 دنبال‌کننده
4.6هزار عکس
2.6هزار ویدیو
116 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
💠 الکریم خدایا! پارسا و گنه‌کار بر سفره احسان گسترده‌ات، میهمان‌اند. لطفت بی‌کران و نعمت هایت بی حساب است. ای کریم! ما را قدردان این کرم کن.
📌 بستن کمربند ایمنی يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا قُوا أَنْفُسَكُمْ وَأَهْلِيكُمْ نَارًا وَقُودُهَا النَّاسُ وَالْحِجَارَةُ (تحریم،6) ای مؤمنان! خود و خانواده خود را از آتشی که هیزم آن انسان‌ها و سنگ‌ها است، حفظ کنید. هم مواظب خودت باش، هم مواظب خانواده‌ات!
🎁 👆🏼 ✨ 🌸 مهمانی روز پانزدهم 🌸 (لطفاً متن داخل تصویر را بخوانید)
🌹شمیم آشنا🌹 🔳 ذکر روز چهارشنبه (صدمرتبه)
🎁 👆🏼 ✨ 🌸 مهمانی روز پانزدهم 🌸 (لطفاً متن داخل تصویر را مطالعه کنید)
4_5785378053597170019.mp3
25.74M
🔊 صحبت‌های افشاگرانه و بسیار مهم در مورد فایل صوتی منتشر شده جناب وزیر امور خارجه در رسانه‌های معاند سعودی 🔴 پاسخی به ابهامات ذهن شما در خصوص این صوت منتشر شده 🔃 بشنوید و جهت روشنگری منتشر کنید. 🎧 کیفیت 64kbps
📌 یادگیری مشاهده ای تحقیقات انجام شده در زمینه این نظریه که توسط آلبرت بندورا صورت گرفت، تأیید کننده آن است که افراد، رفتارهای زیادی را از راه مشاهده و تقلید یاد میگیرند. همچنین آنها میتوانند از این طریق برخی از رفتارهای آموخته خود یا دیگران را که نامطلوب است، تغییر دهند. یادگیری مشاهده ای عبارت است از یادگیریای که از طریق آن انسان با مشاهده رفتارهای دیگران، آن رفتارها را یاد میگیرد. به فردی که مورد مشاهده قرار میگیرد، سرمشق یا الگو گفته میشود. (1) بیشتر یادگیری های کودکان مشاهده ای است. در واقع آنها بطور مرتب در تقلید از رفتارها و حرکاتی هستند که مشاهده میکنند. برای نمونه کودکی که رفتارهای مادر را در هنگام آشپزی یا خانه داری مشاهده میکند، مدتی بعد در بازی های خود همان کارهایی را که از مادر خود مشاهده کرده انجام میدهد. قرآن کریم نیز به یادگیری از راه تقلید اشاره کرده است؛ آنجا که داستان قابیل و درماندگی وی در پنهان سازی جسد برادرش مطرح میشود: «فَبَعَثَ اللَّهُ غُراباً یَبْحَثُ فِی الْأَرْضِ لِیُرِیَهُ کَیْفَ یُواری سَوْأَةَ أَخیهِ قالَ یا وَیْلَتى‏ أَعَجَزْتُ أَنْ أَکُونَ مِثْلَ هذَا الْغُرابِ فَأُوارِیَ سَوْأَةَ أَخی‏...» (2)
📌 حق الناس چیست و چگونه می توان آن را تشخیص داد؟ یعنی حق مردم كه بر گردن انسان است و حق‎الناس به حقوق مالی اختصاص ندارد و ...
(ع) 📌 نزدیک دور یا دور نزدیک روابط خویشاوندی فقط با پیوندهای قلبی استحکام می‌یابند والاّ از همان حیطه نام‌ها و نسبت‌ها فراتر نمی‌روند. به همین دلیل است که گاه در روابط میان آدمیان مرزهای رسمی شناخته شده، رنگ می‌بازد؛ از سمت ناآشنایی نسیم محبت، دل را می‌نوازد و از سوی آشناییْ تعفن نفرت مشام را می‌آزارد. امام مجتبی(ع) در سخنی زیبا این معنا را چنین بیان می‌کنند «نزدیکان آدمی آنانند که محبت، نزدیکشان ساخته است، هرچند نژاد و تبارشان دور باشد و بیگانگان آنانند که محبت میانشان نیامده است، هرچند تبار و نژادشان نزدیک باشد». (تحف‌العقول، ص 234)