🌹🌹سفارشات امام کاظم علیه السلام به هشام بن حکم
🔹ای هشام، چه زشت است تهیدستی پس از توانگری، و گناه پس از عبادت و از این زشتتر آن بنده عابدی است که پرستش و عبادت خدا را ترک میکند.
🔹ای هشام؛ زندگی جز برای دو شخص خیری ندارد:
1⃣شنونده هشیار،
2⃣و دانشمند گوینده.
🔹ای هشام؛ چیزی همچون عقل در میان بندگان تقسیم نشده است، #خواب_خردمند از #شبزندهداری_نادان بهتر است و خداوند جز فرد عاقل را به نبوّت مبعوث نداشته؛ تا اینکه عقل و خرد او از تلاش تمام کوشندگان بیشتر بوده است و بنده هیچ فریضهای از فرائض الهی را ادا نکند تا اینکه در بارهاش اندیشه و تفکّر نماید. [یا: تا حقّ آن را ادا نماید]
🔹ای هشام؛ رسول خدا صلّی اللَّه علیه و اله و سلّم فرمود:
♦️هر گاه مؤمنی را دیدید که خموش و ساکت است بدو نزدیک شوید که او آموزش حکمت میدهد و فرد مؤمن کم گوی است و پرکارو فرد منافق پرگوی است و کمکار.
🔹ای هشام؛ خداوند به حضرت داود علیه السّلام وحی فرمود که به بندگانم بگو:
♦️مبادا میان من و خود معلّمی شیفته و شیدای دنیا بگمارند که ایشان را از یاد من و از راه محبّت و مناجاتم باز میدارد، اینان راهزنان بندگان منند بدرستی کمترین کاری که در حقّ ایشان انجام میدهم این است که شیرینی محبّت و مناجاتم را از دلهاشان میبرم
🔹ای هشام؛ هر کس که در دل خود را بزرگ شمارد فرشتگان آسمان و زمین او را لعن کنند و هر کس که بر برادران و همردیفان خود تکبّر ورزد و گردن فرازی نماید با این کار به ضدّیت خدا پرداخته و با خدا رقابت کرده و هر کس ادّعای چیزی کند که در او نیست خود را به راهی نادرست بزحمت انداخته است.
🔹ای هشام؛ خداوند متعال به حضرت داود علیه السّلام وحی فرمود:
♦️ای داود مواظب باش و یاران خود را از دل دادن به شهوات بترسان، که بیشکّ دلدادگان به شهوات دنیا قلب و فهمشان از من در حجاب است.
@
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥺تنها چیزی که میتونه ذره ای آرامش بهمون تزریق کنه فقط کلام رهبری هستش
😔چه کنیم که افراد به رهنمود های چنین مرد فرزانه ای در حساسترین لحظات تاریخی گوش نمیدن. بعضی ها هم به اسم ولایتمداری دقیقا برعکس صحبت های آقا رفتار میکنن
⚠️کاش ما از اونا نباشیم
📚متنی از جنس طلا
روزی حکیمی به شاگردانش گفت: «فردا هر کدام یک کیسه بیاورید و در آن به تعداد آدمهایی که دوستشان ندارید و از آنان بدتان میآید پیاز قرار دهید.»روز بعد همه همین کار را انجام دادند و حکیم گفت: «هر جا که میروید این کیسه را با خود حمل کنید.»
شاگردان بعد از چند روز خسته شدند و به حکیم شکایت بردند که: «پیازها گندیده و بوی تعفن گرفته است و ما را اذیت میکند.»
حکیم پاسخ زیبایی داد: «این شبیه وضعیتی است که شما کینه دیگران را در دل نگه دارید. این کینه، قلب و دل شما را فاسد میکند و بیشتر از همه خودتان را اذیت خواهد کرد.
#انگیزشی
ثانيه به ثانيه عمر را با لذت سپری کن، در هر کار و هر حال. زندگی، فقط در رسيدن به هدف خلاصه نشده. ما به اشتباه اينگونه ميانديشیم.
مادامی که زنده هستيم و زندگی ميکنیم، هيچ فعاليتی تمام شدنی نيست، بلکه آغاز فعاليتی ديگر است. پس چه بهتر که در حين انجام دادن هر کاری، لذت بردن را فراموش نکنيم. لذت، باعث قدرتمند شدن ميشود و به طرز باور نکردنی، باعث بالا رفتن اعتماد به نفس ميشود.
لذت بردن، هدف زندگی است. تا ميتوانی، همه کارها را با لذت همراه کن. حتی نفس کشيدن، که کمترين فعاليت توست!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مامانا در برخورد با اسباب بازی فرزند اول & فرزند دوم😂🤣😜
روزتون سرشار از ارامش و حال خوب😍🌱
#طنز
#خنده
#کودک
#کودک_پلاس
6.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌟علت لجبازی کودکان ۳ ساله🌟
تماشا کنید و درپاسخ به لجبازی، تهدید و تنبیه را کنار بگذارید
🌟 اهمیت انتخاب اسباببازی مناسب برای کودکان🌟
🥎اسباببازیها چیزی فراتر از وسایل سرگرمی هستند؛ آنها میتوانند ابزاری ارزشمند برای رشد جسمی، ذهنی و اجتماعی کودکان باشند. انتخاب اسباببازی مناسب، به کودک کمک میکند تا مهارتهای مختلفی مانند تمرکز، هماهنگی، حل مسئله و حتی تخیل و خلاقیت را تقویت کند.
🥎اسباببازیها باید متناسب با سن و نیازهای رشدی کودک انتخاب شوند؛ به طوری که بتوانند در کنار ایجاد سرگرمی، به یادگیری و پرورش مهارتهای مختلف نیز کمک کنند.
✅به عنوان مثال:
پازلها 🧩: مناسب برای تمرین حل مسئله و تقویت تمرکز.
خمیربازی 🎨: کمک به پرورش خلاقیت و تقویت مهارتهای دستی.
کتابهای تصویری 📚: بهبود مهارت زبانآموزی و ایجاد ارتباط بیشتر با والدین.
انتخاب درست اسباببازی میتواند بخشی از فرآیند تربیت کودک باشد و به او کمک کند تا دنیا را با دقت و علاقه بیشتری کشف کند.
🌟 اسباببازیهای مناسب تا سن ۳ سال🌟
🧸در سنین زیر ۳ سال، اسباببازیها باید ساده و قابللمس باشند تا کودک بتواند با حس لامسه و نگاه خود آنها را کشف کند.
🧸همچنین توجه داشته باشید که اسباببازیهای با حرکت سریع مناسب این سن نیستند، زیرا حرکتهای تند ممکن است باعث تحریک یا اضطراب کودک شود. حتی والدین نیز بهتر است از تکان دادن سریع اسباببازیها در مقابل کودک خودداری کنند.
✅نمونههایی از اسباببازیهای مناسب این سن:
بلوکهای رنگی 🟥🟦: برای شناخت رنگها و تقویت تواناییهای حرکتی.
توپهای نرم ⚽: کمک به تقویت عضلات و هماهنگی بدن.
کتابهای پارچهای 📚: مناسب برای لمس و ایجاد علاقه به کتاب.
🧸این اسباببازیها هم ایمن هستند و هم به کودک اجازه میدهند با آرامش و تمرکز به کشف دنیای اطراف خودبپردازید
تحلیل کنید، شکست رو بپذیرید ولی نامردانه ننویسید
از روز اول جنگ سوریه بودم تا الان؛ در انواع پلتفرمها چه در قالب خبر چه تحلیل، در این مدت کوچه های سوریه رو بهتر از ایران میشناسم.
چه در بحران قبلی، چه در این بحران جاری؛ اگر بشار اسد میخواست دهه قبل محور مقاومت رو کاملا رها می کرد و به دامان یک طرفی این وسط میرفت، یا آمریکا یا ترکیه یا اسرائیل که سبب بشه هیچ کدوم از این اتفاقات برای کشورش و حکومتش رخ نده ولی بشار اسد چه در بحران قبلی که نتیجه حمایت ش از محور مقاومت بود چه بعد از عملیات طوفان الاقصی، برای محور مقاومت اگر صد ش رو نگذاشت؛ نامردی هم نکرد.
بی علت بود که اسرائیل بعد از طوفان الاقصی اینهمه سوریه و مسیر ارسال به لبنان رو بمباران کرد؟
مشهور هست که چندین پیشنهاد برای رها کردن محور مقاومت در برابر خیلی از آوانس ها رو نپذیرفت حتی گفته بود اینها به من میگن حزب الله رو رها کن، من نیروی لب مرز اسراییل رو رها کنم که در کشورم با اسراییل بجنگم؟ سید حسن نصرالله کم از الطاف بشار اسد در حق محور مقاومت گفت؟
نمره ۱۳ هم قبولی هست، بشار اگر بازم این اواخر به وعده هایی از طریق امارات دلخوش کرد ولی بازم کارش بنظرم قابل قبول بوده؛ دلخوشی به وعده ها هم حق بشار اسد بود، تحریم های کمرشکن غرب، قیمت سرسام آور دلار، حضور چندین قدرت اصلی تا دندان مسلح در داخل کشورش، بیش از یک دهه جنگ در متر متر کشورش، آوارگی مردم ش، ویرانی کشورش فقط بخاطر مقاومت بود.
کشوری که بیش از ۱۲ سال تاوان محور مقاومت رو داد و جنگیند، الان میگید مردم بشار رو نمیخوان؟ اوایل بحران قبلی سوریه به اسم بهار عربی یادتونه؟ جوگیری ملت سوریه طوری بود که حتی تا خود دمشق سقوط کرده بود ولی وقتی مردم ذبح ها رو دیدند، کشته ها رو دیدند، جنایات رو دیدند، فهمیدن که بشار اسد از خیلی ها بهتر هست.
الانم اگر وضعیت این هست که ارتشش قدرت جنگ نداره (به عللی) این ربطی به شخص بشار اسد نداره و باید در این ۵ سال اخیر اصلاحاتی ایجاد میکرد که نکرد ؛ بشار بعد از حل بحران اول کشورش باید استعفا میداد و در قالب منجی یکبار دیگه میومد.
در یک جنگ کلان و منطقه ایی، ممکنه شکست رو هم تجربه کنیم؛ اشکال ش چیه؟ ممکنه در یک برهه ایی از ماجرا عقب بمونیم از حوادث، ممکمه توان نداشته باشیم، اولین پله اینه واقعیت رو ماستمالی نکنیم؛ شکست رو در مرحله اول بپذیریم، اشتباهات مون رو هزار بار مرور کنیم، برای اقدام بعدی هم برنامه بریزیم و افراد شاخص رو رها نکنیم.
دوستان تحلیلگر: بنویسید، تحلیل کنید، شکست رو بپذیرید ولی مردانه بنویسید.
نامرد در تحلیل نباشیم ، نامرد در گفتن حقیقت نباشیم؛ بگیم و بپذیریم و به پیش بریم.
موفق باشید
🔶🔹اسماعیل احمدی