فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹 #نهج_البلاغه
🔰خودت را برتر از آن بدان که به پستی گناه تن بدهی
☀️اکرم نفسک عن کل دنیه ..... فانک لن تعتاض بما تبذل من نفسک عوضا
💠 نفس خود را از هرگونه پستی بازدار، ...زیرا نمی توانی به اندازه آبرویی که از دست می دهی بهایی به دست آوری
📚 #نامه ۳۱
🎤شهید#مطهری
#دعایروزپانزدهمماهمبارکرمضان
اللهمّ ارْزُقْنی فیهِ طاعَهَ الخاشِعین و اشْرَحْ فیهِ صَدْری بإنابَةِ المُخْبتینَ بأمانِکَ یا أمانَ الخائِفین.
خدایا! فرمانبردارِیِ فروتنان را در این ماه روزیم کن
و به بازگشت دلدادگان، سینهام را در این ماه گشاده نما
به امان تو اى امان ترسناکان.
التماس دعا
【 الّلهُــمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَــــ الفرج
♥️ الگوی همیشگی جوانان
🔻 حضرت آیتالله خامنهای: امام حسن و امام حسین را گفتهاند: «سیّدی شباب اهل الجنّة». با این که اینها همیشه جوان نبودند و به سنین پیری هم رسیدهاند، یعنی جوانی اینها باید به عنوان یک #الگو همیشه در مقابل چشم جوانهای دنیا باشد. ۱۳۸۳/۰۵/۱۷
🔻 مجلس از معرکه گریخت:
فرار مجلسیان از موقعیّتِ «تعارض منافع»
مهدی جمشیدی
[1]. آیتالله خامنهای در دیدار نمایندگان مجلس در تاریخ 22/4/1399 گفتند:
«اولویّت» را به «مسائل کلیدی» بدهید؛ مسئلۀ «مدیریّت فضای مجازی»، جزو مسائل مهمّ ما است که این مسئله، مسئلۀ بلندمدّت هم نیست؛ مسئلۀ «کوتاهمدّت» و «میانمدّت» و جزو مسائل نزدیک ما است.
این سخن بدان معنی بود که: اوّلاً، مدیریّت فضای مجازی، از جمله «مسائل کلیدی و دارای اولویّت» است؛ ثانیاً، در «کوتاهمدّت» باید چارهای برای آن اندیشید؛ ثالثاً، این تکلیف بر عهدۀ «مجلس» است. بااینحال، پس از گذشت نزدیک به دو سال از این تأکید واضح رهبر انقلاب، طرحی که در مجلس نگاشته شد، چندین بار ویرایش شد و با مخالفتهای درونی از سوی خود نمایندگان مجلس مواجه گردید و به سرانجام نرسید.
[2]. آیتالله خامنهای در دیدار مسئولان نظام در تاریخ 23/1/1401 نیز در لفافه، به این تعللِ غیراخلاقی انتقاد کرد و گفت:
در مجلس کلمۀ «تعارض منافع»، مدام تکرار میشود. تعارض منافع، فقط در اقتصاد نیست؛ بلکه در بخشهای دیگر هم تعارض منافع هست. اگر من و شما در «توجّه مردم به ما»، یک منفعتی داریم، یک منفعت هم «منفعت عمومی کشور» است، اینجا تعارض منافع است؛ کدام را «مقدّم» خواهیم کرد؟ اگر ما «آبرو و توجّه مردم به خودمان» را مقدّم دانستیم بر آنچه «نفع کشور» در آن است، این مصداقِ تعارض منافع است؛ باید «خدا» را در نظر داشته باشیم.
رهبر انقلاب در این تذکّرِ اخلاقیِ پنهان، دوگانۀ «آبرو و توجّه مردم به خودمان/ منفعت عمومی کشور» را به صورت تلویحی بر اتّفاقی در مجلس تطبیق داد که گویا مصداقی جز «مدیریّت فضای مجازی» ندارد؛ چراکه هیچ مسألهای در مجلس به اندازۀ این طرح، به مایۀ «تعارض منافع» تبدیل نشد. بنابراین، هرچند شاید این گفته، مصداقهای دیگری نیز داشته باشد، امّا به نظر میرسد که مدیریّت فضای مجازی، نمونۀ تمامعیار آن باشد.
[3]. چند روز بیش از این گفتۀ آیتالله خامنهای نگذشته که امروز در خبرها خواندیم رئیس مجلس، طی نامهای طرح را به شورای عالی فضای مجازی ارجاع داده و از رئیس آن درخواست کرده که سیاستهای کلّی در زمینۀ فضای مجازی، نگاشته شود. امّا اوّلاً، آیا مجلس پس از چند سال دریافته که ما نیازمند «سیاستهای کلّی در زمینۀ فضای مجازی» هستیم و طرحی که در مجلس نوشته میشود باید در چهارچوبِ سیاستهای کلّی باشد؟! ثانیاً، چرا رهبر انقلاب به این ملاحظه توجّه نداشته و خواستار پرداختن «مجلس» به فضای مجازی، آن هم در کوتاهمدّت، شده بود؟! ثالثاً، آیا مسألۀ امروز و فوری ما، سیاستهای کلّیِ فضای مجازی است؟! رابعاً، میدانیم که نگارش و تصویب چنین سیاستهایی، بسیار طول خواهد کشید و در این مدّت، دچار خسارتهای جبرانناپذیرِ بسیار بیشتری خواهیم شد.
[4]. مجلسیان، زیرکانه جای خالی دادند و از معرکه گریختند تا «هزینۀ موضعگیری» را نپردازند. مجلس، نه شهامتِ «تأیید علنیِ» طرح را داشت و نه شهامتِ «ردِ علنیِ» آن را. در موقعیّتِ «تعارض منافع»، باید از میدان گریخت و انتخاب نکرد. در اینجا، بهترین انتخاب، «انتخابنکردن» است. ازاینرو، رئیس مجلس، راهی جز این ندیده که طرح را به بهانۀ تعریف سیاستهای کلّیِ فضای مجازی، به شورای عالی فضای مجازی ارجاع دهد تا از «هزینۀ اجتماعیِ طرح» بگریزد یا دستکم، هزینۀ آن را میان مجلس و شورای عالی فضای مجازی، توزیع کند. قصّۀ انداختن توپ به زمینِ بیصاحبِ شورای عالی فضای مجازی در میان است.حججی برای انقلاب، «سر» میدهد، ولی اینان حاضر نیستند حتّی اندکی، «اعتبار و منزلتِ اجتماعی»شان گزند ببیند. گویا درس اخلاقِ اخیرِ رهبر انقلاب نیز بر اینان مؤثّر نیفتاد. ایشان در آن سخنرانیِ آغشته به موعظه و حکمت، از «استغفار نسبت به گناهِ ترکِ فعل» گفت و اینان در اوّلین فعلِ خویش پس از آن محفل، «ترک فعل» را برگزیدند. خصوصیّتِ تعلّقاتِ دنیایی، همین است که بضاعتِ «فاعلیّت» را از انسان میستاند تا مبادا منافع مادّی، در خطر افتند. «محافظهکاران»، نهفقط کربلایی نیستند، بلکه حتّی حسین را نیز به «نرفتن» – یا همان «ترک فعل» – فرامیخوانند. قافلۀ حسین، در دریایی از خون، غوطهور خواهد شد و این دیندارانِ عافیتطلب، در مردابِ منافعِ خویش. این است هویّتِ اخلاقیِ شبهاصولگرایان ...
مداحی_آنلاین_بساط_مهمونی_جوره_طاهری.mp3
6.36M
┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄
@Fanous
بـسـاط مـهـمـونی جـوره 💚
حضورمون چه پر شوره 💚
🎤 محمدرضا طاهری
🎉 میلاد با سعادت امام حسن مجتبی (ع) ، مبارک باد 👏
#امام_زمان #ماه_مبارک_رمضان #ماه_رمضان
`
دوستایصمیميهیچوقتاَزهَمجُدانِمیشَن شایدازهَمدورباشَنوَلیهمیشه
توقلبِهَمهَستن :)🩹♥️
🔰 قالیباف را از روزی باید شناخت که در سال 88 سطل زبالهها خالی نشد تا آتش بگیرد. باید از نواصولگرایی شناخت که زاده نشد، باید از پیام تبریک برجامش شناخت و قطعا تداوم اصولگرایی قالیبافی یعنی ادامه مسیر پرتلاطم نظام بدون توجه به آینده و بازتولید شومنهای سیاسی.
🔰 قالیباف روحانی اصولگرایی است.
▪️ بعد از دستکشی جناب ضرغامی به سر و روی دختر یازده ساله، حالا نوبت به تجلیل از #بهمن_محصص میرسد که به اسم هنر نو، مرد مبارزه با #سنت_ایرانی_اسلامی بوده و نزدیک انقلاب هم خودش و همه بستگانش از #ایران فرار کرده اند.
🔰 بعضی چهرههای مهم وابسته به حکومت پهلوی برای برخی چهرههای انقلابی جذابیت دارد:
1️⃣ سید حسین نصر
2️⃣ آیدین آغداشلو
3️⃣ بهمن محصص
4️⃣ احسان نراقی
5️⃣ مسعود بهنود
و ...
🔰 مرتضی اعلایی نوشت:
آب با آبکش می بریم برادر
وقتی برای خدا در حال جهاد اقتصادی ،فرهنگی و دینی هستیم ولی آه همسر ، مادر ، فرزند و خانواده پشت سرمونه و البته که حقدار هم هستند، نه هدف محقق میشه، نه جامعه رشد میکنه و نه حتی خودمون!
حقیقتش اینکه
فقط تنها به مراد دل رسیدیم و
علایق دنیوی مون رو مثمر ثمر کردیم!
برادر من تعارف که نداریم!
تبلیغ ، اردوی جهادی ، هیئت و
حتی کسب و کار،
برای همه ی ما شیرین و دلچسبه ،
هر چند هم که سخت باشه ، باز هم شیرینه.
بی تعارف اگر واقعا به وظیفه ی خود، عمل نکنیم
تهش برای دلمون کار کردیم. و نتیجه ای جز خسارت برامون به همراه نداره.
این ها تجربه و نظر شخصی منه.
شاید شما مخالف باشید اما من محکم روی نظرم هستم که خانواده رکن جامعه هست
و نمیشه خانواده رو نابود کرد تا جامعه ای ساخته بشه.
فرض کن بیست سال بگذرد و در این مدت، نان سالم به مردم دادیم، محصول فرهنگی خوب هم دادیم، معماری رو هم درست کردیم.
اقتصاد هم حل شد و و و هزاران کار خوب دیگه. اما فرزندان ما که باید پاسدار و رشد دهنده
و توسعه دهنده ی این تمدن و سبک زندگی باشند
از هر چی ریشو ، دین ، مذهب و فرهنگ ،
متنفر شده باشند
و کلی بچه طلاق و بی اعصاب و مشکل دار تحویل جامعه داده باشیم، هیچ نمی ارزه.
داداش من! اون موقع چه بخوای چه نخوای انقلاب از درون فرو می ریزه.
برقراری تعادل و تمرکز برای ساختن خانواده و جامعه مهمه!
نمیشه جامعه ای بدون خانواده ساخت. همونطور که نمیشه خونه رو بدون آجر بنا کرد