﷽ ان شاء الله تصمیم داریم ختم صلواتی که هر شب جمعه قرار داده میشود را به توفیق الهی و همت شما عزیزان تا زمان ظهور امام زمان(عج) که بسیار نزدیک است ادامه دهیم تا ان شاء الله بتوانیم با فرستادن این صلوات ها با نیتی که ادامه خواهیم گفت به سهم خودمون باعث تعجیل در فرج و همچنین عاقبت به خیری خودمان شویم و بتوانیم به توفیق تبعیت و اطاعت کامل از حضرت برسیم و هر چه زودتر به توفیق حضور و بهره مندی از دوران فوق العاده بعد از ظهور نائل شویم.
هفته پیش الحمدلله به همت شما عزیزان بر اساس گزینه ای که انتخاب کردید از بین چندین کانال و گروه در تلگرام و ایتا که ختم در آن قرار داده شده بود، مجموعا حدود ۵۰۸ نفر شرکت کردند و حدود ۳۷۸ هزار صلوات فرستاده شد.
طبق بیانات بزرگان دین ، صلوات برترین ذکر است و در رسیدن به حاجات بسیار سودمند و موثر است و این ذکر در تقرب پیدا کردن به خدا ، آمرزش گناهان، توشه آخرت و صفای باطن تاثیر بسیار زیادی دارد.
ان شاء الله همگی بتوانیم در این سُنت حسنه و پُر خیر و برکت ختم صلوات هر هفته شرکت کنیم و ان شاء الله خدا ما را از تمام ثوابها و آثار و برکات فوق العاده این صلوات ها بهرهمند فرماید و تک تک این صلوات ها را به عدد ما احاط به علمک(به تعداد بالاترین عددی که در احاطه ی علم خداست) از ما قبول فرماید. سعی کنیم صلوات ها را با آرامش و با توجه فرستیم.
برای شرکت در این ختم صلوات، روی لینک زیر کلیک کرده و گزینه ثبت را بزنید سپس تعداد صلواتی که تمایل دارید بفرستید را وارد کنید و سپس روی ثبت کلیک کنید تا ثبت شود.
https://EitaaBot.ir/counter/ge6uj7
🔴 ما تا آخر ایستاده ایم
نیت ها و انگیزه های مقدس متعددی برای حضور در راهپیمایی #روز_قدس فردا وجود دارد.
اما یکی از مهمترین انگیزه های ما برای حضور این است که دشمنان قسم خورده اسلام چه خارجی و چه داخلی ، خوشحال نباشند و به این نتیجه نرسند که با تعطیلی(یا محدودیت) دوساله راهپیمایی به بهانه واهی کرونا ، ذره ای سستی نسبت به مسئله حیاتی و مقدس #فلسطین در ما ایجاد شده است ...
#القدس_هی_المحور
✍"قاسم اکبری"
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
اگرچه بی کس و تنها اگرچه غم زده ایم
همیشه از تو فقط با دروغ دم زده ایم
تو گرم آمدنی، بی خبر که ما بی تو
قرار جمعه ی این هفته را بهم زده ایم
میان سیرت و صورت چقدر فاصله است
فریب ما نخور آقا، انار سم زده ایم
برای دین خدا نیست، درد ما نان است
اگر به سینه وسر زیر این علم زده ایم
گناه ماست که این راه بر شما بسته ست
چه غربتی ست برای شما رقم زده ایم
چو شمر و حرمله با هر گناه کردنمان
چه زخمها به دل اهل این حرم زده ایم
چگونه ندبه بخوانیم ما، که یک عمر است
که دست بیعت خود را به هر صنم زده ایم
خدا کند که شبیه نصوح توبه کنیم
اگر خلاف شما حرف یا قلم زده ایم
#نـوكــر_نـوشـت:
#مـهـدی_جـان💔
گلهای نیست اگر این همه آواره شدیم
تا زمانی که نیایی تو، سروسامان نیست
#صلي_الله_علیک_ياسيدناالمظلوم_يااباعبدالله_الحسين
سلام عليكم و رحمة الله،صبحتون بخير، آدینتون معطر بنام #منتقم_خون_اباعبدالله
#به_یاد_شهید_مدافع_حرم_سیدامین_کریمی
#اللهم_صل_علی_محمد_و_آل_محمد_و_عجل_فرجهم
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
☝️ﮔﺎﻫﯽ ﺩﻟﻢ
ﺑﺮﺍﯼ ﭼﻮﭘﺎﻥ ﺩﺭﻭﻏﮕﻮ ﺧﯿﻠﯽ ﻣﯽ ﺳﻮﺯﺩ؛
ﺑﯿﭽﺎﺭﻩ دو ﺑﺎﺭ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺩﺭﻭﻍ ﻧﮕﻔﺖ
ﺍﻧﮕﺸﺖ ﻧﻤﺎ ﺷﺪ ...
ﻭﻟﯽ ﺍﯾﻦ ﺭﻭﺯﻫﺎ
ﺁﺩﻣﻬﺎ ﺑﺎ ﺩﺭﻭﻍ ﻧﻔﺲ ﻣﯽ کشند ...
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
17.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ دکتر #مجید_صفاتاج ، کارشناسارشد مسائل غربآسیا و فلسطین:
📺 اعلام #روز_قدس توسط حضرت امام رحمةاللهعلیه، دمیدن روح تازهای در کالبد نیمهجان فلسطین و تزریق خون در رگهای حیاتی نهضت آنها بود.
📺 الگوگیری #فلسطین از انقلاب اسلامی ایران و شکلگیری مقاومت مردمی آنها به تبعیت از مقاومت اسلامی #حزب_الله لبنان، موجب احیاء مقاومت و تثبیت نهضت و انقلاب در سرزمینهای اشغالی بودهاست.
📺 تداوم #انتفاضه های سراسری و افزایش قدرت سرزمینهای اشغالی در جنگهای متعدد اسرائیل، موقعیت فلسطین را تثبیت کرده و رژیم صهیونیستی را در آستانهی سقوط و فروپاشی قرار دادهاست.
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
8.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نماهنگ پایگاه عشق
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
5.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ استاد #مصطفی_اسکندری مؤلف و استاد حوزه:
📺 متأسفانه برای بسیاری از نسلجوان، حتی طلاب، #ماهیت_صهیونیسم و فرآیند تشکیل رژیم اشغالگر قدس، مشخص نیست!
📺 میبایست در مورد ماهیت، اهداف و خطر صهیونیسم، #جهاد_تبیین صورت پذیرد.
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
ثواب روز27.mp3
3.57M
💫 فضیلت و پاداش روزهی روز بیست و هفتم ماه مبارک رمضان در حدیثی از پیامبر اسلام(ص)
🎙 استاد بسیطی
💫نماز بسیار با فضیلت شب بیست و هشتم ماه مبارک رمضان (امشب)
🌷امام علی علیه السلام:
هر كه شب بيست و هشتم ماه رمضان شش ركعت نماز (۳نماز ۲رکعتی) در هر رکعت بعد از حمد، ۱۰ مرتبه آية الكرسى و ۱۰ مرتبه سوره کوثر و ۱۰ مرتبه سوره توحید بخواند و [بعد از اتمام نماز] يك صلوات بفرستد(در بعضی نقل ها ۱۰۰ صلوات)، خداوند او را بيامرزد.
📗چهل حدیث شهید اول، حدیث چهلم