🔴 مخالفت بغداد با درخواست اروپاییها برای انتقال ۱۳ هزار داعشی به عراق
▪️یک منبع سیاسی عراق: مسئولان اروپایی اخیرا به عراق سفر و درخواست کردند که ۱۳ هزار نفر از عناصر داعش به عراق منتقل و محاکمه شوند، اما بغداد با این موضوع مخالفت کرده است.
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 اعتراف کلاه سفیدها، گروه مرتبط با تروریستها در سوریه: حملات شیمیایی را صحنهسازی میکردهاند. پریسون شارپ گزارش میدهد:
دست کم چهل نفر از اعضای گروه کلاه سفیدها اذعان کردهاند که آنها برای تحریک مقابله با دولت سوریه حملات شیمیایی غیرواقعی را صحنهسازی کردهاند. یک نفر از اعضای این گروه که برای یک مستند کمپانی نت فلیکس جایزه اسکار را برنده شده اخیرا در مصاحبهای اعتراف کرده که آنها حملات را صحنهسازی کرده و با استناد به ماکسیم گریگوریف دبیر موسسه مطالعات دموکراسی، کلاه سفیدها دستورالعملهایی با جزییات تهیه کرده بودند که همواره برای صحنهسازی از آنها استفاده کردهاند.
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✔️ با حمله ترکیه به کردهایSDF
دشمن به دنبال ایجاد #اختلافات_قومیتی در داخل کشور با تمرکز بر جریانات افراطی #پان_تورک و #پان_کورد خصوصا در مناطقی مانند #آذربایجان و #کردستان است که آمیختگی جمعیتی دارند
اینها هردو لبههای یک قیچی در دستان صهیونیزم علیه میهنمان هستند.
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
هدایت شده از دفاع همچنان باقیست
🔻چه کسی و با کدام سیاستها اقتصاد کشور را به پرتگاه تعطیلی کشانده است؟
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
👇👇👇
دفاع همچنان باقیست
۴)🔻چه کسی و با کدام سیاستها اقتصاد کشور را به پرتگاه تعطیلی کشانده است؟ 🏃 فرار به جلو و نگاه به عق
۵)🔻چه کسی و با کدام سیاستها اقتصاد کشور را به پرتگاه تعطیلی کشانده است؟
❌دستاورد اقتصادی دولت؛ #تقریبا_هیچ
🔻مرتضی ماکنالی: استراتژی دولت تدبیر و امید حل مشکلات اقتصادی به وسیله سیاست خارجی بود اما این رویکرد نهتنها نتوانست دستاورد پایداری برای اقتصاد ایران به ارمغان بیاورد، بلکه بر چالشهای اقتصاد ایران افزود.
دولت یازدهم زمانی قدرت را در اختیار گرفت که اقتصاد ایران شرایط خوبی را نمیگذراند و تازه در حال #هضم #شوک_تحریمها بود. تحریم آن سالها علاوه بر تحریمهای خزانهداری آمریکا، تحریمهای سازمان ملل، اتحادیه اروپایی و شامل تحریمهای چند کشوری بود. با وجود تصویب تحریمهای سازمان ملل و آغاز تحریمهای آمریکا از سال 89 اما شاخصهای اقتصادی تاثیر چندانی نپذیرفت. رشد اقتصادی کشور در سال 89 بر اساس آمار بانک مرکزی با احتساب نفت 5/6 درصد و بدون نفت معادل 7 درصد بود که از متوسط رشد اقتصادی ایران در 3 دهه گذشته فراتر بود. اواخر آذرماه همان سال قانون #هدفمندی_یارانهها به مرحله اجرا درآمد و با وجود نگرانیهای فراوانی که نسبت به عواقب اجرای آن مطرح میشد با #کمترین_مشکل عملیاتی شد. این روند ادامه داشت تا اینکه در نیمه دوم سال 90 بتدریج آثار تحریمها بر اقتصاد ایران نمایان شد. کاهش فروش نفت خام ایران و ایجاد محدودیت در مبادلات مالی و بانکی ایران با بانکهای اروپایی، هم موجب افزایش نرخ ارز و هم رشد منفی 5/15 درصدی بخش نفت در 3 ماه چهارم سال 90 شد. ادامه سیر صعودی بهای ارز در سال 91 و رشد منفی 8/6 درصدی اقتصاد در آن سال و محدودیتهای به وجود آمده در گشایش السی، صادرات و واردات و نقل و انتقال ارز فضای اقتصادی کشور را فضایی تحریمزده جلوه میدهد. دولت دهم با راهاندازی مرکز مبادلات ارزی و اعمال سیاستهای کنترلی در حوزه تجارت خارجی، مصارف ارزی را کنترل کرد و توانست نرخ ارز را در سطح 3200 تا 3100 تومان به ثبات برساند. وقتی دولت یازدهم عنان کار را در دست گرفت، چند ماهی از ثبات نرخها در بازار ارز میگذشت و ساختار واردات و صادرات به یک چارچوبی رسیده بود.
💢حل معضلات اقتصادی به وسیله سیاست خارجی
دولت یازدهم با #وعده چرخیدن #چرخ_تولید و #چرخ #سانتریفیوژها روی کار آمد اما اولویت اصلی خود را رفع تحریمها و مهار تورم قرار داد اما #هیچ_استراتژی و #برنامهای برای حل معضلات و چالشهای #اقتصاد ایران در دستور کار قرار نداد. مسؤولان اقتصادی و مدیران ارشد دولت مدام از ضرورت اصلاح نظام بانکی و نظام مالیاتی صحبت میکردند؛ اما #هیچ_اقدام_عملی برای این دو بخش انجام نشد. دولت استراتژی خود را حل مساله تحریم و استفاده از نتایج آن برای اقتصاد قرار داد. حسن روحانی در دیماه 93 به صراحت گفت: «در کشور ما سالها و دهههاست که اقتصاد به سیاست خارجی و داخلی یارانه میدهد؛ اقتصاد ما تا کی باید به سیاست یارانه بدهد؟ باید یک دهه امتحان کنیم و از سیاست داخلی و خارجی به اقتصاد یارانه بدهیم تا ببینیم زندگی، معیشت و اشتغال جوانان مردم چگونه خواهد شد». این استراتژی در واقع همان استراتژی حل مشکلات اقتصادی از مسیر سیاست خارجی و رفع تحریمها بود اما ترجمه این استراتژی در اقتصاد داخلی #بیعملی_عجیب_دولت در اغلب بخشها بود. همانطور که اشاره شد زمانی که دولت یازدهم روی کار آمد #تورم در سطح #بالایی قرار داشت. تورم نقطه به نقطه در تیرماه 92 به 45 درصد رسید بود و بالاترین تورم میانگین هم در مهرماه 92 رقم خورد که 4/40 درصد بود. با توجه به اینکه چندماه قبل از آغاز به کار دولت یازدهم، نرخ ارز به تعادل نسبی رسیده بود، یکی از عوامل اصلی رشد قیمتها پیش از آغاز به کار دولت خنثی شده بود اما دولت همچنان بر کنترل نرخ تورم تاکید میکرد.
در واقع زمینه و بستر آغاز روند نزولی نرخ تورم که در ابتدای کار دولت یازدهم شروع شد، #پیشتر ایجاد شده بود. این روند نزولی تا پایان سال 92 باعث کاهش نرخ تورم نقطه به نقطه به 7/19درصد و تورم میانگین سالانه به 7/34 درصد شد. سقوط تورم در سال 93 هم ادامه یافت اما این روند نزولی با نزول نرخ سود بانکی همراه نشد و این مساله به یکی از بزرگترین چالشهای اقتصاد ایران در 2 دهه اخیر تبدیل شد.
ادامه دارد...
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
🔺اطلاعیه کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال در پی شعارهای سیاسی و قومیتی در ورزشگاهها
🔹با بررسی دقیق مصادیق تخلفات صورت گرفته در هفتهها و بازیهای اخیر از جمله مواردی که شامل بر هتک حرمت و حیثیت هر فرد یا شخصی در حوزه داخل و یا خارج از فوتبال بوده همچنین مسائل، شعارها و اقدامات غیر ورزشی که متاثر از عوامل سیاسی و یا قومی و نژادی بوده باشد در این حوزه برخورد قاطع صورت میگیرد
🔹عبور از خطوط قرمز اسلامی و ایرانی در حوزه ورزش که میبایست الگویی از اخلاق مداری و حفاظت از ارزشها در جامعه باشد به هیچ عنوان قابل چشم پوشی نبوده و کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال پس از بررسی دقیق مستندات، گزارشها و کلیه مدارک لازم در این حوزه اقدامات لازم را با تشکیل پرونده و اتخاذ تصمیمات مناسب صورت میدهد
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
دفاع همچنان باقیست
🔺اطلاعیه کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال در پی شعارهای سیاسی و قومیتی در ورزشگاهها 🔹با بررسی دقیق مصاد
🔺دستگیری هفت تماشاگر بازی تراکتور – استقلال
🔹حسین ذوالفقاری (معاون امنیتی انتظامی وزارت کشور) درباره شعارهای غیرفوتبالی در بازی تراکتورسازی و استقلال: هفت نفر تاکنون بازداشت شدهاند که آنها حرکت خارج از عرف فوتبال انجام دادند که البته تعدادشان هم خیلی کم بود
🔹دستگاه اطلاعاتی انتظامی و قضایی هم پیگیر ۳-۴ نفری هستند که آنجا مطلبی نوشته بودند.
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
🔸ترامپ: من نفت را دوست دارم!
🔹رئیسجمهور آمریکا در یک نشست خبری در کاخ سفید برای دومین بار طی یک هفته گذشته هدف از حضور نیروهای آمریکایی در سوریه را نفت این کشور عنوان کرد.
🔹وی در گفتوگو با خبرنگاران صراحتا اعلام کرد که "من نفت را دوست دارم و سربازان آمریکایی را برای حفظ نفت در سوریه نگهداشتهام."
🔹بشار اسد، رئیسجمهور سوریه هفته گذشته در مصاحبه با رسانهها گفت: ترامپ بهترین رئیسجمهور آمریکا است؛ نه به خاطر سیاستهایش بلکه به این دلیل که بیشترین شفافیت را در بین رؤسای جمهور آمریکا دارد و صراحتا میگوید که به دنبال نفت سوریه است و این همان واقعیت سیاستِ آمریکا است.
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
🔻 تظاهرکنندگان اکثر خیابانهای بغداد را بستند
🔹 یک منبع امنیتی عراق صبح امروز (یکشنبه) اعلام کرد، تظاهرکنندگان مسیرهای اکثر خیابانهای بغداد، پایتخت را بسته و خواستار نافرمانی مدنی سراسری شدند.
🔹 همچنین تظاهرکنندگان جاده اصلی بین بغداد و ذی قار و نیز استان واسط را بستند.
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
دفاع همچنان باقیست
🔀 اصلاحطلبان چه نقشهای برای انتخابات در سر دارند؟ دفاع همچنان باقیست https://eitaa.com/defa_baghi
الف) 🔀 اصلاحطلبان چه نقشهای برای انتخابات در سر دارند؟
🗝اصلاح طلبان
ساختن #دوقطبیهای_فرهنگی و #اجتماعی، که بیش از هرچیز بحثها را به جای کارآمدی و پیشرفت، در حوزهی «آزادی» دوقطبی میکند، از جمله #تاکتیکهای اصلاحطلبان است.
به گزارش تسنیم، حدود ۴ماه به انتخابات اسفند ۹۸ باقی است و از مدتها پیش #گروههای_سیاسی به دنبال #سازماندهی و #تعیین_استراتژیهای انتخاباتی برای خود هستند و یا دستکم #ماهیت گروهها و جناحهای سیاسی حکم میکند که اینچنین باشند.
🗝اصلاحطلبان و آشفتگی در سازمان
گروهی که خود را اصلاحطلب میخواند، فارغ از اینکه این عنوان متناسب با ایدههای او و عنصر تمایزبخش درستی میان او و دیگر گروههای سیاسی است، به لحاظ «سازمان» در یک #آشفتگی_جدی به سر میبرند.
#ساختار_سیاسی_اصلاحطلبان از سالها پیش متشکل از سه بخش است.
#اول، شورای هماهنگی جبهه اصلاحات که متشکل از «احزاب» اصلاحطلب است و گردانندگان آن مدعی هستند که حدود ۳۰ عضو در آن عضویت دارند.
#مجمع_نیروهای_خط_امام(ره) به ریاست آقای هادی خامنهای
#حزب_کارگزاران_سازندگی
#حزب_اراده_ملت_ایران
#حزب_مردمسالاری
#انجمن_روزنامهنگاران_زن_مسلمان(رزا)
#جمعیت_زنان_مسلمان_نواندیش
#مجمع_دانشآموختگان_ایران_اسلامی
و... از اعضای این شورا هستند که ریاست آن به صورت دورهای انتخاب میشود.
رئیس فعلی این شورا آقای #عزتالله_تقوائیان رئیس مجمع دانشآموختگان ایران اسلامی است.
اما در کنار آن، #شبهتشکل یا جمع دیگری به نام #شورای_مشورتی_آقای_خاتمی قرار دارد که هرچند هیچگاه اسامی کامل آنهااعلام نشده اماافرادی مانند آقایان:
#عبدالله_ناصری
#موسوی_لاری
#علی_صوفی
#محمدرضا_عارف
#مرتضی_مبلغ عضو آن هستند.
با این حال از سال ۹۴ تشکلی به عنوان #شورایعالی_سیاستگذاری_اصلاحطلبان شکل گرفت که محور انتخاباتی اصلاحطلبان شد.
این شورا در واقع ترکیبی از اعضای حقیقی شورای مشورتی آقای خاتمی و اعضای حقوقی شورای هماهنگی جبهه اصلاحات است و هم اینک آقای محمدرضا عارف ریاست آن را برعهده دارد. این شورا در انتخابات سال ۹۴ محوریت اقدامات انتخاباتی اصلاحطلبان را برعهده داشت و به نوعی فصلالخطاب محسوب میشد. هرچند آقایان #خاتمی، #روحانی و #هاشمی به نوعی افراد بالادستی این شورا هم محسوب میشدند. با این حال در آن زمان اتفاق نظر نسبی میان اصلاحطلبان درباره این شورا وجود داشت.
اما مهمترین مسئلهی اصلاحطلبان در دورهی حاضر به لحاظ سازماندهی، #اعتراضاتی است که نسبت به #شورایعالی سیاستگذاری اصلاحطلبان وجود دارد. که البته این شورا اخیراً به منظور قانونی شدن فعالیتهای انتخاباتیاش تحت عنوان #جبهه_ائتلاف_اصلاحطلبان_ایران_اسلامی» از وزارت کشور اخذ مجوز کرده است.
ادامه دارد...
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist