07.07.mp3
4.79M
🌚 شبنامه
▪️کودتای خزنده
▫️چرا بیبیسی بر دفاع مقدس متمرکز شده است؟
▪️علت اعتبارسازی بیبیسی برای یک جریان خاص و بیاعتبار کردن حامیان تفکر مقاومت در ایران چیست؟
▫️مسیری که وزارت خارجه انگلستان برای بوقِ عملیات روانی، در هر کشور تعریف کرده است
@iran_onlin_ir
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
جریان لیبرال خطی را شروع کرده است مبنی بر اینکه "اگر هر کس دیگری جای آقای روحانی بود، وضع چنین بود". در جدیدترین اظهارنظر، یکی از این آقایان گفته است "اگر شاخ مدیریت اقتصادی هم جای آقای روحانی بود، وضعیت فقط ۵ درصد بهبود مییافت".
ناظر به این پروژه سیاسی-تبلیغاتی، میتوان یک پرسش و یک توصیه مطرح کرد.
🔹پرسش این است که اگر واقعا ریاست آقای روحانی با غیر آقای روحانی تفاوتی در وضعیت کشور ایجاد نمیکند، اولا چرا این جریان به مردم وعدههایی در حد بینیازی به یارانه داد؟ چرا در ایام تبلیغات- حتی ۹۶- به جای اینکه بگوید "طرحی داریم که هیچ کس گرسنه نخوابد"، نمیگفت که "مردم عزیز ایران، تفاوتی میان روحانی و غیر روحانی نیست"؟ ثانیا چرا مردم را از پیروزی رقیب ترساند؟ ثالثا اگر این تبشیر و انذارها درباره وضع مردم، واقعی نبوده و اساسا همه مشکلات کشور به واشنگتن دی سی برمیگردد، این جریان با چه هدفی میلیاردها تومان خرج پیروزی در انتخابات کرد؟ آیا هدف از شرکت در انتخابات، انتفاع مالی-ایدئولوژیک از موقعیت دولت بوده است؟ چه کسانی چه نفعی از این هشت سال صدارت بردهاند؟
🔹اما توصیه اینکه اگر لیبرالهای ایرانی در همین ادعای خود صادق هستند که تفاوتی ندارد شخص رئیس جمهور و تیم مدیریتی دولت از کدام طیف فکری باشد، مرحمت بفرمایند از هرگونه تلاش برای تصاحب مجدد کرسی ریاستجمهوری پرهیز نمایند و نامزدی را برای انتخابات ۱۴۰۰ معرفی نکنند. انشاءالله دولت جوان انقلابی تفاوت دوغ و دوشاب را نشان خواهد داد.
@syjebraily
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
34.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥افشاگری عضو دربار پهلوی درباره نقش فرماندهان ارتش شاه در تحریک صدام برای جنگ
🔹تیمسار اویسی قرار بود بعد از حمله عراق به ایران، به مناطق اشغال شده برود و آنجا را "ایران آزاد" اعلام کند.
🔹سال ۱۹۸۶ آمریکاییها طرحی داشتند تا رضا پهلوی به کیش برود و از سوی آمریکا حمایت دریایی و هوایی شود و ارتشی های سابق به او بپیوندند.
🔹اویسی تا قبل از حمله عراق به ایران ۱۷ میلیون دلار از صدام پول گرفت. بختیار هم حدود ۶۰-۷۰ میلیون دلار دریافت کرد.
🔹ناو «تبرزین» را تیمسار آریانا ربود.
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
🖌 #یادداشت_روز
🔹نبرد در دو سوی خاکریز
#سید_محمد_عماد_اعرابی
سپتامبر1979در حاشیه اجلاس ششم جنبش عدمتعهدها در هاوانا ابراهیم یزدی با رویکرد «بهانهزدایی» بهمنظور رفع مناقشات مرزی دو کشور به دیدار صدام حسین رفت. نتیجه اما کاملا برعکس بود. به نظر میرسید در کنار عوامل سیاسی و نظامی دیگر، فروتنی بیش از حد دکتر یزدی در مقابل شخصیت سلطهجو و زورگویی مانند صدام هم، او را در تصمیمش برای جنگ مصممتر کرد. صدام پیشنهادهای دستودلبازانه وزیر خارجه وقت ایران ...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/199514
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
﷽؛
جزئیات طرح کوپن الکترونیکی
🔹مصری، عضو کمیسیون بودجه مجلس: این موضوع ربطی به یارانه ندارد و شامل ۶۰ میلیون نفر میشود.به ازای هر نفر ۶۰ هزار تومان اعتبار خرید کالای اساسی داده میشود.برای خانوادههایی که کمتر از حداقل دستمزد درآمد دارند این رقم دو برابر خواهد بود.
با وی به ۱۴۰۰ نرسیده به ۱۳۰۰ رسیدیم، به نظرتون خوب به عقب برگشتیم یا بزنیم دنده عقب دو؟!
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
💢 شایعات درباره خروج سفیر امریکا از بغداد و عزیمت به اربیل
🔹 همزمان با برخی شایعات در خصوص قصد آمریکا برای بستن سفارت خود در بغداد، شبکه خبری اسکای نیوز اواخر یکشنبهشب (دیشب) از خروج «ماتیو تولر» سفیر آمریکا از بغداد خبر داد.
🔹 اسکای نیوز در خبری کوتاه و فوری که رسانههای عراقی از جمله شبکه خبری "السومریه" آن را بازنشر کردند، ادعا کرد که تولر بغداد را به مقصد اربیل (مرکز کردستان) ترک کرده است.
🔹 به ادعای اسکای نیوز، سفیر آمریکا به مقر کنسولگری این کشور در اربیل رفته است اما تاکنون منبعی رسمی این خبر را تایید نکرده است.
🔹 اسکای نیوز همچنین به نقل از منابع مطلع مدعی شده است که تصمیم تعطیلی سفارت گرفته شده و شاید فردا [دوشنبه] اعلام شود.
🔹 در عین حال، شبکه سعودی العربیه این خبر شبکه اسکای نیوز را تکذیب کرد. شبکه عراقی السومریه نوشت: منابعی در گفتوگو با شبکه العربیه گفتهاند که سفیر آمریکا در بغداد این شهر را ترک نکرده و به اربیل نرفته است.
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
🔴تولید فیک نیوز انتخاباتی توسط تیم جهرمی
زهیر موسوی از اعضاي تیم سایبری جهرمی در توییتی مدعی شد که عباس آخوندی وزیر غیرخوشنام دولت روحانی قرار است معاون اولی دولت یکی از نامزدها را بگیرد.
اینکه چرا زهیر موسوی که فرزند یکی از مدیران امنیتی چنین خبر دروغی را منتشر میکند جای تامل دارد ولی نکته مهم ماجرا این است که چرا تیم رسانه ای جهرمی، عباس آخوندی وزیر راه روحانی را که باید در دولت بعدی بابت تعطیلی مسکن مهر و هزار ویک حاشیه مدیریتی دادگاهی شود را در مقام معاون اولی دولت آینده، احیای سیاسی میکند.
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
آرایش نامزدهای اصولگرا در انتخابات 1400 به چه شکل خواهد بود؟
اصولگرایان کاندیداهای قوی و قابلتوجهی دارند. از سیدابراهیم رئیسی، محمدباقر قالیباف تا سعید جلیلی، پرویز فتاح و غیره؛ طبق برخی تحلیلها و رایزنی گروههای سیاسی اصولگرا، هر یک به نوبهای با تدوین برنامهها و یا تشکیل چارچوبهای تبلیغی خود سعی بر آن داشته تا در سال 1400 بعنوان رئیسجمهور منتخب وارد ساختمان پاستور شوند.
منبع: راهبرد معاصر
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
دفاع همچنان باقیست
آرایش نامزدهای اصولگرا در انتخابات 1400 به چه شکل خواهد بود؟ اصولگرایان کاندیداهای قوی و قابلتوجه
✅اصولگرایان کاندیداهای قوی و قابلتوجهی دارند. از سیدابراهیم رئیسی، محمدباقر قالیباف تا سعید جلیلی، پرویز فتاح وغیره؛ طبق برخی تحلیلها و رایزنی گروههای سیاسی اصولگرا، هر یک به نوبهای با تدوین برنامهها و یا تشکیل چارچوبهای تبلیغی خود سعی بر آن داشته تا در سال 1400 بعنوان رئیس جمهور منتخب وارد ساختمان پاستور شوند.
✔️حمیدرضا ترقی، عضو شورای مرکزی حزب موتلفه در مورد ایده انتخاب رییسجمهوری نظامی برای ایران قابل توجه است؛ چنانکه او به ایلنا گفته است: «آنچه مطالبه مقام معظم رهبری است، یک #دولت_جهادی یعنی #دولتی_جوان، #انقلابی، #بانشاط و #دارای_توان #کار_جهادی است که بتواند عقبماندگیهای کشور را در ابعاد مختلف جبران کند و یک حضور با نشاط و پرتحرک در عرصه اجرایی کشور داشته باشد، حالا برخیها تصور میکنند که این روحیه در نیروهای نظامی بیشتر و در نیروهای غیرنظامی کمتر است، یعنی نیروهای نظامی توان تشکیل دولت جهادی و انقلابی را دارند. اما آنچه باید به آن توجه شود، این است که اگر شخصیتهایی از نیروهای نظامی هم وارد عرصه انتخابات ریاستجمهوری شوند، بُعد جهادیشان مدنظر است نه بُعد نظامی این افراد».
🔺محمدباقر قالیباف
برخی چنین مطرح میکنند که، قالیباف اگر چه به ریاست مجلس رسیده است، اما نگاهش همچنان به پاستور دوخته شدهاست و میخواهد از بهارستان به نهاد ریاستجمهوری برسد. البته این گزاره هنوز مورد تأیید یا تکذیب قالیباف قرار نگرفته و معلوم نیست حضور او در مجلس یکساله خواهد بود یا آنکه او مجلس را به ریاستجمهوری ترجیح میدهد. در بخشی از اذهان عمومی جریان اصولگرایی، قالیباف فردی عملگرا شناخته میشود که کشور اکنون نیازمند حضور وی است. هرچند اخبار تخلفات پیرامون نزدیکان وی در دوره شهرداری تهران نیز همواره مطرح میشده است و ممکن است بر اقبال عمومی به وی موثر باشد.
🔺 محسن رضایی
رضایی را هم میتوان در آن دسته شخصیتهایی دانست که چند باری برای رسیدن به پاستور تلاش کرد و بر اساس این تجربه این احتمال وجود دارد که بازهم او به میدان بیاید. در حالی که اخبار حضور نظامیان در انتخابات جدیتر میشود، اخبار پیرامون حضور رضایی هم قوت گرفته است. وی شخصاً اظهارنظری در این مورد نداشته است.
🔺سعید محمد
در میان اسامی مختلفی که از گزینههای احتمالی انتخابات ریاستجمهوری 1400 شنیده میشود، نام سعید محمد فرمانده قرارگاه خاتم نیز یکی از گزینههای احتمالی است. برخی معتقدند اگر ترامپ دوباره رییسجمهور آمریکا شود، احتمالاً در ایران گزینهای نظامی بر سر کار خواهد آمد. در این صورت در هفتههای پس از انتخابات آمریکا حتما از سعید محمد بیشتر خواهیم شنید. به محض مطرح شدن نام سعید محمد در چند محفل دوستانه اصولگرا، برخی به سرعت واکنش خود را در فضای مجازی نشان دادند. برخی مخاطبان این توییتها نمیدانستند ماجرا چیست و فقط میدیدند نقدهایی به سعید محمد وارد میشود؛ از جمله مهدی حسنزاده دبیر اقتصادی روزنامه خراسان که در صفحه توییتر خود نوشت «آقای سعید محمد! فرمانده محترم و پرتلاش قرارگاه سازندگی خاتم. ریاست جمهوری برای شما خیلی خیلی زود است».
🔺رستم قاسمی
محمد مهاجری در گفتگو با شفقنا با نام بردن از افرادی چون رستم قاسمی و #حسین_دهقان بعنوان چهرههایی که رنگ سیاسی کمتری دارند و ضمناً «سابقه کار اجراییشان با سیاست آلوده نشده» اظهار داشت: «اگر اصولگرایان تندرو که این خط را برای خودشان خطرناک میبینند، شروع به تخریب نکنند؛ ممکن است نامزدهای مختلف بتدریج پایگاه بهتری پیدا کنند».
🔺عزتالله ضرغامی
رئیساسبق سازمان صداوسیما در اواخر سال ۹۵ اعلام کرد که میخواهد در انتخابات ریاستجمهوری سال ۹۶ شرکت کند، اما در نهایت او جزو منتخبان جمنا نبود. با این ذهنیت ممکن است ضرغامی برای سال آینده برنامههایی در سر داشته باشد. عزتالله ضرغامی که پس از حضور در جمع ۵ کاندیدای نهایی جناح راست برای انتخابات اخیر ریاستجمهوری، در مرحله آخر گزینشِ اصولگرایان، پشت سر رئیسی و قالیباف، از ادامه رقابت بازماند، همان کسی است که چندی پیش، وقتی مقابل این پرسش قرار گرفت که آیا در انتخابات ۱۴۰۰ حضور خواهد داشت، از این «مینیبوس» سخن گفت: «برای ۱۴۰۰ یک مینیبوس آدم در صف هستند؛ واقعا کی مرده، کی زنده، خیلی اتفاقات خواهد افتاد. آنچه به من مربوط میشود، اگر نگوییم سرباز نظام، خودم را یک بازیگر یا بازیکن روی نیمکت نظام میدانم که اگر روزی لازم باشد، داخل زمین بروم و بازی کنم».
ادامه دارد...
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
دفاع همچنان باقیست
✅اصولگرایان کاندیداهای قوی و قابلتوجهی دارند. از سیدابراهیم رئیسی، محمدباقر قالیباف تا سعید جلیلی،
🔺محمد قمی
در میان چهرههای سرشناس اصولگرایی، اما شاید ناشناسترین چهره محمد قمی باشد. روحانی خوشچهره و جوانی که مدتی است به ریاست سازمان تبلیغات اسلامی رسیده و از قضا هم او بود که پس از آغاز به کار مجلس یازدهم، در نطقی پرشور در صحن علنی درباره فضای مجازی و مخاطرات این فضا، مورد هجمه و طرح شایعاتی درباره فیلترینگ شبکههای اجتماعی قرار گرفت.
🔻علی لاریجانی
اگر چه علی لاریجانی را در سالهای اخیر به عنوان نماینده گفتمان اعتدال گرایی مخاطب قرار دادهاند اما او و افرادی چون #ناطقنوری و #باهنر را میتوان از طلایهداران طیف سنتی اصولگرا قلمداد کرد. بسیار گفته میشود که علی لاریجانی خود را برای ریاستجمهوری آماده میکند، خاصه آنکه او در انتخابات مجلس حاضر نشد تا این گمانه تقویت شود و هنوز هم معلوم نیست که اگر او بیاید چه طیف و جناحی از او حمایت میکند؛ یعنی آیا مورد حمایت اصلاحطلبان خواهد بود یا اصولگرایان میانهرو یا شاید هم هر دو.
مسلماً اقبال جریان اصولگرایی به لاریجانی خوب نخواهد بود و یحتمل وی به اصلاحطلبان نزدیک خواهد شد تا در نقش کاندیدای #مرضیالطرفین در انتخابات حاضر شود.
🔺سیدابراهیم رئیسی
آیتالله رئیسی که در سال ۹۶ رقیب اصلی حسن روحانی در انتخابات ریاست جمهوری محسوب میشد، اکنون مسئولیت ریاست قوه قضائیه را برعهده دارد. برخی میگفتند که شاید او بازهم بخواهد در انتخابات ریاستجمهوری شرکت کند تا آنکه غلامحسین محسنی اژهای، معاون اول قوه قضائیه گفتگو با خبرگزاری «ایلنا» در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه زمزمههایی درباره احتمال حضور حجتالاسلام رئیسی در انتخابات ریاستجمهوری ۱۴۰۰ مطرح است، گفت: «چنین چیزی مطرح نیست و این زمزمه، زمزمه بیخودی است». با این وجود، همچنان اخباری از حضور آقای رئیسی در انتخابات به گوش میرسد. برخی گمان میکنند رئیسی تنها کسی است که میتواند مورد اجماع همه قرار گیرد و بقیه افراد را از کاندیداتوری منصرف نماید و عدهای در این فکر هستند که سیدابراهیم رئیسی برای پذیرفتن مسئولیتهای جدی و راهبردی در آینده کشور، نیاز دارد تا در یک انتخابات حائز اکثریت قاطع آراء مردمی باشد.
امیرحسین قاضیزاده هاشمی، نایبرئیس مجلس هم در توئیتی از مخالفت رئیسی با حضور در انتخابات گفت و نوشت: «سخن برادرم آقای امیرآبادی بر لزوم حضور آیتالله رئیسی در انتخابات ۱۴۰۰ جدید نیست. جمعبندی بسیاری از انقلابیها همین بود که مطرح هم شد، اما ایشان به شدت مخالفت کردند و ضمن تاکید بر برنامه ۵ ساله خود در قوه قضاییه، طرح بحثهای اینچنینی را انحراف در مسیر تحولی قوه و گفتمان مبارزه با فساد دانستند». برخی، اما معتقدند در این مورد همچنان باید صبر کرد و نمیتوان به صورت قطعی از عدم نامزدی سخن گفت.
🔺علینیکزاد
🔺شمسالدین حسینی
این دو نفر از وزرای کابینه احمدینژاد و از نزدیکان او به شمار میآیند که البته توانستند به مجلس یازدهم راه یابند. به نظر میرسد که اگر احمدینژاد در انتخابات تأیید صلاحیت نشوند یکی از این دو نفر را جلو بفرستد. نیکزاد خود را احمدینژادی معرفی نمیکند در حالی که شمسالدینحسینی به عنوان یک احمدینژادی معرفی شده است و از حمایت رسانهای رسانههای نزدیک به احمدینژاد برخوردار است.
🔺مهرداد بذرپاش
«علی غفاریان» مدیر سایت خبری صراط نیوز دربارهی آمدن مهرداد بذرپاش در انتخابات ۱۴۰۰ به انصاف نیوز میگوید: «باتوجه به شناختی که من از ایشان دارم، آقای بذرپاش قطعاً قصد شرکت کردن در انتخابات را دارند. منتهی بر اساس فرمایشات مقام معظم رهبری در دیدار با دانشجویان در ماه مبارک رمضان، که برای تشکیل دولت جوان منظور از جوان ۳۱ تا ۳۲ ساله نیست، مستقیماً فکر میکنم کاندیداتوری دو آدم یکی آقای #آذریجهرمی و آقای بذرپاش را زیر سوال برد و مشخصاً آقای بذرپاش که عزمش را جزم کرده بود تا بعنوان یک نیروی جوان در انتخابات ۱۴۰۰ شرکت کند، باتوجه به فرمایشات رهبری، امیدوارم که سرلوحه کار قرار بدهند و شرکت نکنند. تا قبل از فرمایشات رهبری مطمئن بودم که ایشان شرکت خواهند کرد و فکر میکنم تصمیمشان عوض شود.
غفاریان همچنین در ادامه گفت: «بذرپاش اگر قرار است کاندیدای ریاست جمهوری شود، کسی جلودارش نیست. منتهی بد نیست او بیاید دربارهی عملکردش در پست مشاور ورزش و جوانان رئیسجمهوری [احمدینژاد] در سال ۱۳۸۵، عملکردش در پارس خودرو، سایپا، ریاست ملی جوانان و چهار سال نمایندگی مجلس توضیح دهد، در عملکرد ایشان چه اتفاقی افتاد و چه مورد خاصی دیده شد تا بنای این دارد که کشور را اداره کند».
ادامه دارد...
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
دفاع همچنان باقیست
🔺محمد قمی در میان چهرههای سرشناس اصولگرایی، اما شاید ناشناسترین چهره محمد قمی باشد. روحانی خوشچهر
«ابراهیم فیاض» تحلیلگر مسائل سیاسی و اجتماعی و استاد دانشگاه در گفتگو با نامهنیوز: «به نظرم رقابت در انتخابات ۱۴۰۰ بین بذرپاش و #ستاری است چون معتقدم تکنوکراسی بومی در انتخابات ریاست جمهوری آینده پیروزی میشود».
🔺مصطفی میرسلیم
هاشمی مشاور «سیدمصطفی آقا میرسلیم» در پاسخ به انصافنیوز در عین حال تاکید کرد: پاسخ به این سوال کمی زود است. او همچنین در پاسخ به این پرسش که باتوجه به اوضاع و احوال مجلس جدید آیا تصمیمی دارند یا خیر هم گفت: من خیلی نمیتوانم پاسخ دقیقی به این سوال بدهم اما هر وقت از ایشان میپرسیم نه ابراز تمایل میکنند و نه ۱۰۰ درصد رد میکنند لذا در این زمان پاسخ مشخصی وجود ندارد. اساساً مجلس خیلی در انتخابات ریاست جمهوری تاثیرگذار نیست. نظر شخصی من این است که در انتخابات ۱۴۰۰، فردی از جناح اصلاحات رای خواهد آورد.
🔺محمد مخبر دزفولی
اعتماد: برخی از کاندیداهای اصولگرایان در ۱۴۰۰ اما در عین گمنامی، آرزوهای بزرگ دارند. مصداق این مدعا محمدرضا مخبر دزفولی است. بیشتر استاد دانشگاه است تا سیاستمدار و تجربه حضور در فرهنگستان علوم، شورای عالی انقلاب فرهنگی، هیات امنای دانشگاه تهران و بنیاد نخبگان فرهنگی را دارد. سوابقی که قطعاً از او یک کاندیدای قوی در رقابتهای انتخاباتی ۱۴۰۰ نمیسازد. دستهای سیاسی در عالم سیاست اما اگر همان طور که خود گمان میکند، با او یار شود قطعاً وضعیت فرق خواهد کرد.
🔻محمدرضا باهنر
این شخصیت معتدل اصولگرایان هم همواره بعنوان یک پتانسیل بالقوه برای ریاستجمهوری مطرح بوده است. او در انتخابات اخیر مجلس شرکت نکرد تا این گمانه بیشتر شود که باهنر خود را برای انتخابات ریاستجمهوری آماده میکند، اما تا این لحظه او درباره این موضوع سکوت کرده است. باهنر فکر میکند در صورت ورود به انتخابات مورد قبول جریان اصلاحطلبی نیز خواهدبود و اظهارات وی در حمایت از برجام نیز ریشه در همین تفکر انتخاباتی دارد.
🔺علیرضا زاکانی
برخی میگویند که نامزد نشدن علیرضا زاکانی برای انتخابات هیئترئیسه مجلس با هدف نامزد شدن او در انتخابات ریاستجمهوری است. زاکانی در انتخابات 96 نیز از گزینههای جریان اصولگرایی در جمنا بود که حائز اکثریت آراء نشد اما بعنوان یک نیروی جوان و توانمند همواره در جریان اصولگرایی مورد توجه بوده است.
🔺پرویز فتاح
برخی فتاح، رئیسبنیاد مستضعفان را هم بسیار پتانسیل مهمی برای ریاستجمهوری میدانند. تا این لحظه او همه این گمانهزنیها را تکذیب کرده است، اما معلوم نیست که تصمیم او در سال ۱۴۰۰ چه خواهد بود. به گمان برخی، فتاح میتوانست جدیترین گزینه اصولگرایان برای 1400 باشد؛ هرچند موضع اخیر وی در مورد املاک بنیاد مستضعفان که به عذرخواهی وی نیز ختم شد، باعث شد محبوبیت وی مورد خدشه جدی قرار گیرد. مدتی پیش فتاح در پاسخ به سوالی درباره حضورش در انتخابات ریاست جمهوری گفته بود: سعی میکنم در همین سنگر پاسداری کنم و اگر همین مسئولیت را به خوبی انجام دهم خدا را شاکر خواهم کرد.
🔺سعید جلیلی
سعید جلیلی هم بسیار موردتوجه اهالی سیاست است و میگویند که او یکی از گزینههای مهم انتخابات ریاستجمهوری سال ۱۴۰۰ است. او ترجیح داده که در قبال این صحبتها فعلاً سکوت کند.
جلیلی با طرح موضوع «دولت در سایه» در سالهای اخیر برنامههایی میدانی در کشور اجرا نموده است و برنامه وی برای حضور در انتخابات تقریباً قطعی است، هرچند بدلیل اختلافات پیرامون جبهه پایداری و اختلافات درونی جریان اصولگرایی، اجماع روی وی امری سخت به نظر میرسد.
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist