🔴 ابتلای سه نماینده مجلس به کرونا
🔹️روحالله متفکرآزاد، مهدی عیسیزاده و عزتالله اکبری تالارپشتی به کرونا، مبتلا شدند.
🔹براساس این گزارش، نتیجه تست کرونای مهدی عیسیزاده نماینده میاندوآب و رییس کمیسیون اجتماعی ، عزتالله اکبری تالارپشتی نماینده تهران ، ری، شمیرانات، پردیس و اسلامشهر و رییس کمیسیون صنایع و معادن و روحالله متفکرآزاد نماینده تبریز، اسکو و آذرشهر و عضو هیات رئیسه مجلس مثبت اعلام گردید./فارس نیوز
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
🔻مبتلایان به کرونا نباید واکسن آنفلوانزا تزریق کنند/چرایی افزایش مرگهای کرونایی
عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا:
🔹️ در صورت عدم تهیه واکسن آنفلوآنزا، با رعایت فاصله فیزیکی، استفاده از ماسک و شستن دستها میتوانیم ابتلا به آنفلوآنزا را کنترل کنیم.
🔹️ مبتلایان به کرونا نباید واکسن آنفلوآنزا تزریق کنند.
🔹️ روند بیماری همچنان افزایشی است و تعداد بستری هم زیاد شده است.
🔹️ شدت کرونا بیشتر نشده، بلکه تعداد بیماران افزایش یافته است.
🔹️ زمانیکه تعداد بیماران و به ویژه بیماران بدحال افزایش یابد، طبیعتا میزان مرگ و میر هم بالا رفته است.
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
✡ صهیونیستها در قفقاز بدنبال چه هستند؟
برقراری مناسبات دیپلماتیک میان #تلآویو و #ایروان موجب شده تا تحلیلگران منطقهای به پیامدهای این رخداد بر مناقشه قرهباغ و موضع احتمالی ایران در قبال این رخداد پرداخته و آن را نشانگرِ آغازِ احتمالی تحولی شگرف در مناسبات منطقهای ارزیابی نمایند.
با اتمام جنگ جهانی دوم در سال 1945، فضا برای تاسیس نظامی دو قطبی در جامعه بینالمللی فراهم گردید. از همین رو از سال 1945 تا 1990 (فروپاشی شوروی)، ایالات متحده آمریکا و اتحاد جماهیرشوروی متاثر از فضای یاد شده، در اقصی نقاط جهان به مقابله با یکدیگر پرداخته و مبادرت به یارگیری بینالمللی نمودند. اشغال سرزمینهای فلسطینی در سال 1948 توسط صهیونیستها و آغاز رویارویی اعراب با اسرائیل را میتوان از نقاط عطف و رویارویی دو بلوک قدرتمند جهانی دانست. رخدادی که در آن ایالات متحده آمریکا به حمایت تام و تمام از موجودیت اسرائیل پرداخته و اتحاد جماهیر شوروی؛ علیرغم رأی مثبت این رژیم به تاسیس اسرائیل در شورای امنیت و سازمان ملل متحد، جانب فلسطینیها و اعراب را گرفت.
رژیم اسرائیل بدلیل دشمنی دیرینه صهیونیستها با اعراب و جهت تحرکات بین المللیاش مبتنی بر تئوری بنگوریون، به نزدیکی با کشورهای غیر عرب منطقه پرداخت. از همین رو تلاش نمود تا روابطی حسنه با ایران، ترکیه و اتیوپی برقرار نمایند. دولتهای حاکم بر تهران و آنکارا نیز بدلیل رقابتهای منطقهای، به استقبال از پذیرش اسرائیل پرداختند.
ادامه دارد...
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
دفاع همچنان باقیست
✡ صهیونیستها در قفقاز بدنبال چه هستند؟ برقراری مناسبات دیپلماتیک میان #تلآویو و #ایروان موجب شده
فروپاشی اتحادجماهیر شوروی را میتوان نقطهی عطفی در مجادله اعراب و اسرائیل بشمار آورد. با فروپاشی شوروی، قریب به یک میلیون یهودی شوروی به اسرائیل کوچ کرده و عملاً زمینه تضعیف موقعیت فلسطینیها در منطقه مهیا گردید. امری که به برقراری گفتگوهای صلح مادرید و اسلو منجر گردید. در این میان صهیونیستها به ارتباطگیریی با اقمار پیشین شوروی مبادرت ورزیده و تلاش نمودند با نفوذ در کشورهای استقلال یافته، زمینه شکست انزوای خویش توسط اعراب را فراهم آورند.
فروپاشی شوروی اما با وقوع جنگی خونین در قفقاز همراه بود. جنگی که در آن، ارمنستان و جمهوری آذربایجان بر سر منطقه مورد مناقشه قرهباغ به جنگی چندساله پرداخته و زمینه مداخله برخی قدرتهای منطقهای و فرامنطقهای را در قفقاز فراهم آورند. جمهوری اسلامی ایران در این مجادله اگرچه در ابتدا به حمایت از جمهوری آذربایجان پرداخت، اما نهایتاً به حامی مستحکم ارمنیها تبدیل شد. همین مسئله موجب شد تا رژیم صهیونیستی بدلیل دشمنی با ایران و جلب نظر ترکیه به عنوان متحد خویش در منطقه، به حمایت تام و تمام از جمهوری آذربایجان پرداخته و میلیونها دلار سلاح به این کشور بفروشد.
با اعلام استقلال کشورهای تازه تاسیس قفقاز، ارمنستان کوشید تا بواسطه نفوذ تاریخی و دیرینه ارامنه در اماکن مذهبی بیتالمقدس، به برقراری رابطه کامل دیپلماتیک با اسرائیل مبادرت ورزد، امری که با سردی رفتار صهیونیستها روبرو شد. اسرائیل با استقلال کشورهای منطقه قفقاز، سفیری را عازم تفلیس گرجستان نمودند، سفیری که موظف بود تا دورادور، مصالح اسرائیل در ارمنستان را نیز پیگیری نماید. ارمنیها نیز دست به اقدام مشابهی زدند و سالوگ مومیچیان، از ارامنه ساکن در بیتالمقدس را به عنوان کنسول افتخاری خویش در اسرائیل تعیین نمودند.
گذر زمان نیز موجب ترمیم روابط طرفین نشد. ارتباط تنگاتنگ رژیم صهیونیستی با جمهوری آذربایجان و روابط مستحکم تهران با ایروان را میتوان از عوامل اصلی این رخداد قلمداد کرد. کِنِسِت اسرائیل نیز در این مسیر و علیرغم خواست ارمنیان، با پذیرش مسئله نسلکشی ارامنه توسط امپراطوری عثمانی در خلال جنگ جهانی اول صراحتا مخالفت نمود.
بررسی تحولات فیمابین در ماههای اخیر، گویا حکایت از وقوع دگرگونی در روابط ایروان با تلآویو دارد. سفر چندی پیش رابرت کوچاریان نخستوزیر پیشین ارمنستان به سرزمینهای اشغالی، تعیین آرمِن ملکونیان سفیر ارمنستان در قاهره به عنوان سفیر آکردیته ارمنیها در اسرائیل و سرانجام تاسیس سفارتخانه این کشور در تلآویو همگی حکایت از ترمیم روابط ارمنستان با اسرائیل داشت. صهیونیستها نیز در اقدامی مشابه مبادرت به تعیین سفیری برای ارمنستان نمودند، سفیری که میبایست در منطقه ارمنینشین بیتالمقدس سکنی گزیده و سالی چندمرتبه جهت پیگیری مصالح صهیونیستها به ارمنستان سفر نماید.
در ادامه به بررسی عوامل دگرگونی در روابط ارمنستان با رژیم صهیونیستی میپردازیم.
تیرگی روابط تل آویو-آنکارا
خصومت ارامنه و تُرکها مشکلی مربوط به ماهها و سالهای اخیر نبوده و قدمتی بیش از یک قرن را در کارنامه خود دارد. مناقشه قرهباغ و وقوع جنگی خونین میان آذریها با ارمنیها و حمایت ترکیه از طرف آذری، بر میزان خصومت ها میان طرفین افزود.
ادامه دارد...
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
دفاع همچنان باقیست
فروپاشی اتحادجماهیر شوروی را میتوان نقطهی عطفی در مجادله اعراب و اسرائیل بشمار آورد. با فروپاشی شو
نزدیکی مفرط اسرائیل با جمهوری ترکیه را میتوان از عوامل کلیدی تیرگی روابط ارمنستان با رژیم صهیونیستی قلمداد نمود. با این حال و با بررسی تحولات یک دهه اخیر به ویژه پس از حمله اسرائیل به نوار غزه در سال 2008، و تشدید حمایت دولت رجبطیب اردوغان از گروه حماس در باریکه غزه، روابط میان اسرائیل و ترکیه رو به سردی گذارد.
اعزام کشتی مرمره به نوارغزه و برخورد خشونتآمیز اسرائیل با کشتی یاد شده را میتوان سرآغاز جدال میان طرفین دانست. مواضع متفاوت دوطرف در رابطه با تحولات جهان عرب بویژه پس از وقوع بیداریاسلامی و حمایت ترکیه از اخوانالمسلمین در مصر و حمایت صهیونیستها از دولت کودتاگر عبدالفتاح السیسی بر دامنه تعارضها افزود. جدالی که در ادامه به رویارویی غیرمستقیم طرفین در مناقشه لیبی، قبرس، یونان، لبنان، سرزمینهای فلسطینی و... تبدیل شد. تیرگی روابط طرفین تا بدانجا رسید که عملاً اردوغان و دولتش به مقری امن برای اظهارات ضدصهیونیستی تبدیل شدند. مواضع تند و تیز اردوغان در قبال به رسمیت شناختن اسرائیل از سوی امارات و بحرین را میتوان گواهی بر صحت این مسئله دانست.
فضای فوق موجب شده تا صهیونیستها اندک اندک به دگرگونی مواضع خویش در قفقاز بیاندیشند، امری که به منزله اعمال فشار بر طرف تُرک قلمداد میشود. اعلام آمادگی اسرائیل برای تلطیف روابط با ارمنستان نیز با استقبال گرم ارامنه همراه بوده است. برقراری مناسبات حسنه عملاً به کاهش حمایت تسلیحاتی صهیونیستها از جمهوری آذربایجان خواهد انجامید، امری که به تقویت موقعیت ارمنیها در قفقاز و منطقه خواهد انجامید.
🔹نفوذ دیرینه ارامنه در سرزمینهای اشغالی
منطقه شامات و بویژه فلسطین امروزی از دیرباز شاهد حضور مسیحیان بوده است. از شهر بیتلحم و کلیسای معروف آن به نام کلیسای مهد بعنوان زادگاه عیسیبنمریم نام برده میشود. باوجود اشغال سرزمینهای فلسطینی توسط رژیمصهیونیستی و مهاجرت جمع کثیری از فلسطینیهای مسلمان و مسیحی از این منطقه، همچنان اقلیتی قابلتوجه از مسیحیها اعم از ارامنه، کاتولیک و مارونی در کرانه باختری، بیتالمقدس و سرزمینهای اشغالی سکونت دارند.
از محله ارمنینشین بیتالمقدس بعنوان بزرگترین بخش مسیحینشین این شهر تاریخی نام برده میشود. اغلب کلیساهای معروف این شهر تحت کنترل ارامنه بوده که از نفوذ بالایی در بیتالمقدس برخوردارند. به واقع ارامنه از دهها قرن پیش و از آغاز رسمیت مسیحیت در امپراطوری روم، در این شهر نمایندگی داشته و نقش بسزایی در جنگهای صلیبی ایفا نمودهاند. از دولت شهریاران ارمنی کلیکیه در جنوب ترکیه امروزی بعنوان نزدیکترین دولت مسیحی به بیتالمقدس نام برده میشود که در خلال جنگهای صلیبی نقشی فعال ایفا نمود.
نفوذ تاریخی ارمنی ها در سرزمین های اشغالی، و وجود اماکن مقدسه آنان در کرانه باختری و سرزمین های اشغالی موجب تمایل مفرط آنان جهت برقراری روابط حسنه با صهیونیست ها شده است. همین مسئله موجب شده تا ارمنی ها با تشدید تنش ها در روابط آنکارا با تل آویو، پیش قدم شده و در راستای ترمیم روابط با اسرائیل بکوشند.
برقراری روابط مستحکم میان دو طرف برای صهیونیست ها نیز مفید به فایده خواهد بود. روابط حسنه با ارمنستان منجر به جلب نظر مساعد ده ها هزار مسیحی و ارمنی ساکن در سرزمین های اشغالی و کرانه باختری خواهد شد.
⁉️نیاز مبرم ارامنه به جلب حمایت یهودیها
از دولت روسیه به عنوان بزرگترین متحد منطقه ای وجهانی ارمنستان نام برده می شود. از سویی دیگر، لابی ارمنی ها به عنوان یکی از لابی های قدرتمند خارجی مستقر در ایالات متحده آمریکا به حساب می آید. با این حال و با وجود حضور لابی فوق الذکر، ایالات متحده در مناقشه میان ارمنی ها با تُرک ها، عموما طرف تُرک ها را گرفته و از برقراری مناسباتی مستحکم با ارمنی ها پرهیز نموده اند. عدم پذیرش نسل کشی ارامنه توسط کنگره آمریکا در همین راستا ارزیابی می شود. عضویت ترکیه در ناتو بسان هم پیمان کلیدی آمریکا را می توان یکی از عوامل کلیدی عدم نزدیکی روابط ایروان_واشنگتن قلمداد نمود.
ادامه دارد...
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
دفاع همچنان باقیست
نزدیکی مفرط اسرائیل با جمهوری ترکیه را میتوان از عوامل کلیدی تیرگی روابط ارمنستان با رژیم صهیونیستی
از جمله دلایل برقراری مناسبات گرم میان ارمنستان با دولت اسرائیل را می توان بهره گیری ارمنی ها از نفوذ یهودیان در آمریکا برداشت نمود. جایگاه بالا و نفوذ بی حد و حصر صهیونیست ها در اتخاذ سیاست ها در واشنگتن، زمینه مناسبی را برای تلطیف روابط آمریکا با ارمنی ها فراهم خواهد نمود. تشدید اختلاف های مقطعی میان آمریکا با ترکیه و فشار دولت های اروپایی و در راس آنها فرانسه و آلمان بر آنکارا جهت عدول مواضع اردوغان در مدیترانه شرقی، فرصت مناسبی را برای یارگیری ارمنیها فراهم ساخته است، امری که یهودیان در تحقق آن ید طولایی داشته و می توانند به تقویت موضع ایروان در میان متحدین اروپایی و آمریکایی شان یاری برسانند.
▫️همسایگی با ایران
از جمله ادله کلیدی حضور پررنگ اسرائیل در جمهوری آذربایجان را میتوان به همسایگی این جمهوری با ایران نسبت داد. جمهوری یاد شده در خلال سه دهه اخیر، به مکانی امن برای حضور نظامی و امنیتی اسرائیل و آمریکا تبدیل شده و جاسوسان موساد جهت جاسوسی از ایران، مکررا به باکو رفت و آمد دارند. همین مسئله موجب نزدیکی فزاینده صهیونیست ها به دولت آذربایجان و حمایت نظامی از دولت این کشور شده است.
موضع ایران در جنگ قرهباغ و حمایت تهران از موضع ارامنه در این مناقشه، بر انگیزه تلآویو جهت برقراری روابط مستحکم با باکو افزود. در سوی دیگر ماجرا اما ارامنه قرار دارند که از سمت شرق و غرب توسط ترکیه و آذربایجان محاصره شده و از مرز 39 کیلومتری این کشور با ایران به عنوان یکی از معدود گلوگاههای تنفس ارمنستان نام برده میشود.
ضرورت تداوم حمایت تهران از ارمنیها موجب شده تا ایروان در خلال سه دهه اخیر در برقراری رابطه با رژیم صهیونیستی رغبت بالایی نشان ندهد. نگرانی از تغییر موضع تهران را میتوان مهمترین نگرانی سیاست خارجی ارمنیها در مقطع کنونی و پس از ترمیم روابط ایروان-تلآویو دانست. همین مسئله موجب شده تا تحلیلگران منطقهای با شک و تردید فراوان نسبت به ارتقای روابط دو طرف بنگرند. از همین روست که به باور این ناظرین منطقهای، ترمیم روابط طرفین، بیش از آنکه برگرفته از تحولی استراتژیک در سیاست خارجی آنها قلمداد شود، متاثر از اقدامات تاکتیکی آنها، جهت اخذ منافع حداکثری و هشدار به رقبای منطقهای شان قلمداد شود.
منبع: راهبرد معاصر
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
▪️عبرتهای_تاریخ
#پلان_اول 1⃣
🔸مختار: میخواهم فرماندهی سپاه را در جنگ با زبیریان خود بر عهده بگیرم.
🔹کیان: این کار را نکنی امیر
🔸مختار: برای چه؟
🔹کیان: چون وقتی شما وارد عرصهی نبرد شوید، دشمن میفهمد که ما برای مقابله با او با تمام قوا به میدان آمدهایم و این روحیه آنها را بالا میبرد [و ضعف ما را نشان میدهد]
#پلان_دو 2⃣
عمار در میانههای جنگ صفین به شهادت میرسد.
امام علی(ع) تنها شده، در میان لشکریان قدم میزند، اشک میریزد و ندا میدهد
🔺أین عمار؟ ... أین عمار؟
عمار کجاست؟ عمار کجاست تا تنهایی علی را در بین این همه حیله و نیرنگ معاویه و عمروعاص از بین بِبَرَد
✔️تا وقتی #عمار بود، با #خطبهها و #روشنگریهایش راه را بر گزافهگوییهای سپاه نفاق و منافقین میبست.
اما حالا !!!!!!
#پلان_سه 3⃣
چند سال قبل، امام امت، حمله دشمن را اعلام میکنند:
#حملهی_فرهنگی
#ناتو_فرهنگی
#شبیخون_فرهنگی
همه را میگوید
▪️اما ما فقط نگاه میکنیم
کار به جایی میرسد که ندای «أین عمار»شان به آسمان میرود
▪️اما باز هم فقط نگاه میکنیم
👊 حالا خودش یک تنه به میدان میآید، حرفهای اشتباه همه را بیان میکند و پاسخ میدهد،
🔻برجام 2 و 3 و 4، دنیای گفتمان، همه را رد میکند
▫️ما هم کلی ذوق میکنیم که آقا دارد روشنگری میکند
▪️اما حواسمان نیست، که وقتی «ولی» خودش به میدان آمده، یعنی دیگر از وجود «عمار» در بین ما #ناامید_شده.
#تنها_شده
🔺خودش یک تنه به جنگ میرود
🔺خودش میگوید: «من سالهاست دارم شمشیر میکشم»
میدانی؛ وقتی فرمانده، ولی، خودش به میدان میآید!!! یعنی چه؟
🔻یعنی حال و اوضاع لشکر خراب است.
‼️کاش بجای خوشحالی از حرفهای این چند مدت حضرت آقا، کمی گریه میکردیم که بخاطر #بیحالی و #بیعرضگی_ما و #تنها_شدن_رهبر، دیگر خودش مجبور است جواب اراجیف نااهلان را بدهد.
أين عَمّار؟ أین قاسم؟ ...
▪️#تکرارتاریخ
معلم تاریخمان میگفت:
که امیرالمومنین(ع) جنگ را در صفین برده بود.
در دقیقه90 زمانیکه #عمار_شهید_شد؛ اصلاحطلبان فرصتطلب، شعار تعامل و اعتدال سر دادند و اصلاً یادشان رفت معاویه همان فرزند هند جگرخوار است.
🔻امام علی(ع) را به پای میز "مذاکره" کشاندند!! و جنگ بردهاش را ناتمام گذاشتند.
هر چه امام علی(ع) فرمود: #مذاکره خدعه دشمن است، اینها میخواهند جنگ باخته را دوباره ببرند ...کسی گوش نکرد. کسی گوش نکرد!!!!!
تازه حاضر نشدند ابنعباس و حتی مالک را که نمایندهی امام علی(ع) بود به مذاکره بفرستند!
▪️گفتند #مالک جنگطلب، خشن و غیر منعطف است
بالاخره پایشان را در یک کفش کردند که حتما باید #ابوموسی_اشعری!!! برای مذاکره برود
✅امام علی(ع) فرمود: من به ابوموسی مطمئن نیستم. من ابوموسی را بخاطر همکاری در #فتنه_جمل از مسئولیت خلع کردم و او از ترس من به مکه گریخت و...
▪️آنها گفتند شما بدبین هستی. ابوموسی خوب و انقلابیست
✅امام علی(ع) :من به نتیجه این مذاکرات خوشبین نیستم. شما به هدفی که از این مذاکرات دارید نمیرسید.
گفتند در مذاکرات خوشبینی و بدبینی معنا ندارد
امام علی(ع) فرمود: باشد ... مذاکره کنید، این هم تجربهای میشود برای مردم... که بفهمند به ترسوها و آنها که پای مقاومت ندارند، نباید اعتماد کرد
▪️مذاکره ابوموسی و عمروعاص شروع شد.
تا مدتها متن مذاکرات محرمانه بود
امام علی(ع) مالک را فرستاد تا به ابوموسی بگوید ما پشتیبان توایم، مبادا به عمروعاص اعتماد کنی، او شیطان بزرگ است...
ابوموسی ابرو در هم کشید و به مالک گفت:
🔻شما توهم توطئه دارید!!! عمروعاص مؤدب و باهوش است.
اگر او به من قولی دهد به او اعتماد میکنم
روز اعلام نتیجهی مذاکرات حکمیت فرا رسید.
در مذاکرات محرمانه البته بطور شفاهی، تعهد کرده بودند که هر دو نفرشان، امام علی(ع) و معاویه را عزل کنند و امر را به رأی عمومی بگذارند.
در مسجد عمروعاص اول به ابوموسی تعارف زد. گفت تو بزرگ مایی
ابوموسی خندید و بالای منبر رفت
و گفت: چنانکه این انگشتر را از دست در میآورم علی(ع) را از خلافت عزل میکنم
سپس پایین آمد و با لبخند به عمروعاص بفرما زد.
عمروعاص بالا رفت و گفت چنانچه این انگشتر را از دست در میآورم علی(ع) را خلع و چنانچه دوباره این انگشتر را به دست میکنم، معاویه را نصب مینمایم
ابوموسی در ظاهر خشکش زده بود... اما در باطن خوشحال بود... به آنچه که میخواست رسید.(انتقام جمل)
امام علی(ع) از همان ابتدا خوشبین نبود ...چون دشمنشناس بود ...
.
اینچنین بود که معاویه جنگ باخته نظامی را تبدیل به پیروزی سیاسی کرد...
باشد که از تاریخ درس بگیریم
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
سردار کوثری: در جنگ نمیگویند مقصر دشمن است
فرمانده دوران دفاع مقدس در گفتوگو با تسنیم:
🔹این حرف خیلی عجیب است که وقتی در جنگ اقتصادی با دشمن هستیم، در پاسخ به مشکلات بگوییم دشمن مقصر است؛ در جنگ باید به داشتههای خودی و نه اراده دشمن نگاه کرد.
🔹به جای اینکه بیتدبیریهای خودمان را به گردن دشمن بیاندازیم، برای مقابله با توطئه دشمن تدبیر کنیم.
🔹آقایان مسئول در جنگ اقتصادی به جای آنکه اقتصاد را مردمی کنند مردم را کنار گذاشتهاند.
🔹با خوشنشینی، رفاهطلبی و چشمداشتن به مذاکره با دشمن هیچ جنگی به نتیجه نمیرسد.
tn.ai/2361270
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
🔴 نقشه پیشروی در اراضی اشغال شده قاراباغ به سرعت در حال تغییر است
ارتش به سرعت درحال پیشرویست.
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
۸سال برای وجب به وجب خاکمون با نصف دنیا جنگیدن و ۴۰ ساله داریم این راهو ادامه میدیم تا هیچوقت ننگهای گذشته تکرار نشه!
برای امنیت ایران تا پای جون وایسادیم. آروزی تجزیه ایران رو به گور میبرید..
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
🚨سوءاستفاده دولت از بازار بورس
🔹️حسینعلی حاجیدلیگانی عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در گفتگو با مهر: دولت بعضاً سوءاستفادههایی از بازار بورس به نفع خودش دارد که به زودی مجلس تصمیمات جدی برای ساماندهی این بازار اتخاذ میکند.
🔹️زمانی که دولت میخواهد سهام خودش را به فروش برساند، با همکاری برخی از سهامداران عمده قیمت آن سهام را افزایش میدهد و زمانی که سهام خود را عرضه کرد و به فروش رساند، بازار را رها میکند تا قیمتها سقوط کند.
🔹️در واقع از این طریق، دولت سهامهای خودش را با قیمت گزافی به فروش میرساند اما مردم که این سهامها را خریداری میکنند، دچار ضرر و زیان میشوند.
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
‼️ دهنکجی به مردم، از «دروغ تقلب» تا پیشنهاد «استعفا» به رئیسجمهور/ چرا اصلاحطلبان نه جنبه شکست دارند و نه ظرفیت پیروزی؟ (۱)
طیف اصلاحطلب در اوج گرانی دلار و خودرو و مسکن، یکروز «عمل موضعی کروبی» را سرتیتر میکند و روز دیگر پیشنهاد مغرضانه «استعفای رئیسجمهور در ماههای آخر دولت» را مطرح میکند.
«عباس عبدی» فعال سیاسی اصلاحطلب که در اواخر دهه 80 پیشنهاد تأمل برانگیز «خروج از حاکمیت» را مطرح کرده بود. - ۱۱ شهریور ۹۹- در مصاحبه با روزنامه شرق در پاسخ به این سوال که «خطای اصلاحطلبان در سال ۱۳۸۸ حضور بود یا پافشاری به نتیجه انتخابات؟» گفت: «اساساً در سال ۱۳۸۸ آن انتخابات نبود. اگر انتخاباتی برگزار شود و روز بعد از آن آرامش نباشد، آن انتخابات نیست، بلکه جنگ رأی و سیاست است که در قالب انتخابات خود را نشان میدهد. اصلاحطلبان نباید وارد این منازعه میشدند؛ باید حضور میداشتند برای جلب مشارکت نه اصرار بر نتیجه...(حاکمیت) هیچگاه نتوانستند به نتایج خواست جمهوریت چنان که هست تن دهند».
ادامه دارد...
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
‼️ دهنکجی به مردم.... (۲)
عبدی همچنین- ۶ مهر ۹۹- در یادداشتی در روزنامه اعتماد با عنوان «پیشنهاد کناره گیری رئیسجمهور» نوشت: «برای انتخابات امریکا سه حالت متصور است؛ اول اینکه بدون دردسر و با قاطعیت ترامپ رای بیاورد. دوم اینکه بایدن رای بیاورد و ترامپ نیز به راحتی تمکین کند. سوم اینکه بایدن رای بیاورد و ترامپ تمکین نکند و امریکا وارد چالش جدی سیاسی شود... هر کدام از حالات سهگانهای که در انتخابات امریکا رخ دهد، نیازمند مدیریتی سیاسی در ایران است که برای آن برنامه داشته باشد».
این فعال سیاسی اصلاحطلب در ادامه نوشت: «بدون شک و تردید این مدیریت به روحانی و تیم او سپرده نخواهد شد و با حضور آنان نیز چنین مدیریتی را دیگران نیز نمیتوانند عهدهدار شوند. بهتر است که مدنی رفتار شود و برای ۱۰ ماه باقیمانده شخص دیگری عهدهدار حل این مشکل شود. حداقل بخاطر مردم و کشور کاری باید کرد. اگر برای حل مشکلات و گرانی آدرس کاخ سفید داده میشود، در این صورت کسی که قادر به گفتوگو با آن نیست باید کنار برود و راه را باز کند تا دیگران اقدام کنند. حداقل به خاطر کشور و مردم چنین کنید».
این دو اظهارنظر اخیر عبدی دقیقاً چکیدهای از رفتارشناسی اصلاحطلبان در دو حالت شکست و پیروزی در انتخابات است.
ادامه دارد...
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
‼️ دهنکجی به مردم.... (۳)
▪️فشار به رئیسجمهور برای استعفا
«مصطفی تاجزاده» از محکومین فتنه ۸۸ - ۵مهر ۹۹- در مصاحبه با روزنامه آرمان گفت: «روحانی باید پیش از این..استعفا میداد و به مردم میگفت میتوان جلوی تحریم را گرفت، اما نمیگذارند. بسیاری از مردم اکنون همین را میگویند که اگر نمیخواهند مذاکره کنند، بهجای روحانی، جلیلی بنشیند تا لااقل مسئولیت اداره کشور و گرانی و تورم و بیکاری به خودشان بازگردد، شاید متنبه شوند».
«سعیدحجاریان» از دستگیرشدگان فتنه ۸۸ نیز چندین بار پیشنهاد مغرضانه استعفای روحانی را مطرح کرده است.
همچنین «عبدالله ناصری» -مشاور خاتمی و عضو شورای سیاستگذاری اصلاحطلبان- که از تصریحکنندگان نگاه «رَحِم اجارهای» به دولت روحانی بود، چندی پیش گفت: «روحانی بخاطر عملکرد نامناسب، هزینه سنگینی را به کشور تحمیل و کار مهم او میتواند جرأت استعفا دادن باشد. واقعیت این است که بخش اعظم جامعه او را قبول ندارد».
فشار اصلاحطلبان به روحانی برای استعفا در حالیست که این طیف در ۲ انتخابات گذشته ریاستجمهوری- ۹۲ و ۹۶- پیروز شده و به پاستور راه یافتند. «دولتِ اصلاحطلبان» تمام تخم مرغهای خود را در سبد مذاکره با آمریکا چید و برهمین اساس پرونده مذاکرات هستهای از شورایعالی امنیت ملی به وزارت خارجه منتقل شد.
ادامه دارد...
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
‼️ دهنکجی به مردم.... (۴)
در ادامه، برای اولین بار پس از پیروزی انقلاب، وزرای خارجه ایران و آمریکا به دفعات با یکدیگر دیدار کرده و حتی رؤسای جمهور ایران و آمریکا نیز گفت و گوی تلفنی انجام دادند. در نهایت مذاکرات هستهای و توافق هستهای با دست فرمان مطلوب اصلاحطلبان انجام شد و در نهایت برجام به امضا رسید.
مقامات دولت از جمله روحانی، ظریف، عراقچی، صالحی و فعالین اصلاحطلب بارها تاکید کردند که براساس برجام در دیماه ۹۴ تمامی تحریمهای ضدایرانی از جمله تحریمهای مالی، بانکی، نفتی، پتروشیمی و...به یکباره لغو خواهدشد و نه تعلیق.
▪️دلار ۳۰ هزارتومانی، نتیجه مذاکره با آمریکا
در آن مقطع هیچ خبری از «دونالد ترامپ» نبود. بلکه باراک اوبامای مؤدب! و باهوش! - به تعبیر آقای روحانی- در کاخ سفید حضور داشت و «جو بایدن» معاون وی بود.
اما در دیماه ۹۴ نه تنها تحریمها لغو نشد بلکه اوباما ۲۴ ساعت پس از آغاز اجرای تعهدات ۱+۵، تحریمهای جدیدی علیه ایران وضع کرد. باراک اوباما به قدری در افزایش تحریمها و امتناع از لغو تحریمها اصرار داشت که دولتمردان صراحتاً اذعان کردند که دولت اوباما برجام را به صورت فاحش نقض کرده است.
دولتمردان و از جمله روحانی و ظریف علاوه بر وعده لغو تحریم ها در زمان روی کار بودن دولت اوباما، صراحتا اعلام کردند که دولت های بعدی در آمریکا اصلا نمی توانند از برجام خارج شوند؛ چون این توافق بسیار محکم نوشته شده است!
ادامه دارد...
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
‼️ دهن کجی به مردم...(۵)
در ادامه، ترامپ دقیقا مسیر اوباما را در مواجهه با ایران ادامه داد. تفاوت ترامپ با اوباما این بود که وی تصویر بدون روتوش- یا به عبارتی تصویر بدون نقاب- آمریکا را نمایش داد. قوانین تحریمی ضدایرانی وضع شده در دولت اوباما، بیشتر از دولت ترامپ بود اما حیله گری اوباما در کنار عملیات روانی «جریان تحریف در داخل»، دشمنی و خباثت آمریکا در آن مقطع را بزک کرد.
در نهایت ترامپ بدون هیچ هزینهای از برجام خارج شد. اروپا نیز ظاهراً در برجام حضور داشت، امّا عملاً به هیچ عنوان به تعهدات خود عمل نکرد.
«دولتِ اصلاح طلبان» تمام تخم مرغهای خود را در سبد مذاکره با آمریکا چید و سیاست خارجی را با همان دست فرمان مدنظر خود اجرا کرد. اما در نهایت این سیاستگذاری به دلار ۳۰هزارتومانی و سکه ۱۳میلیونی و پراید صد و چند میلیونی ختم شد.
دولتمردان و فعالین و رسانههای اصلاح طلب، تحریمها و دولت ترامپ را عامل اصلی وضع موجود معرفی کردند. این در حالی است که این طیف پیش از سال ۹۲ تاکید داشتند که تحریمها حداکثر ۲۰ الی ۳۰ درصد در ایجاد مشکلات سهیم است و ۷۰ الی ۸۰ درصد مشکلات ناشی از سوءمدیریت دولت است.
ادامه دارد...
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
‼️دهن کجی به مردم...(۶)
در همین رابطه آقای روحانی- فروردین ۹۲- با انتقاد از عملکرد دولت وقت گفته بود:«مدیریت اقتصاد کشور بجای آنکه با تکیه بر مقاومت و ایستادگی مردم پیام رشد پایدار به مردم بدهد پیام ضعف به تحریم کنندگان ارائه میدهد. همه ناکارآمدیها را نمیتوان پای تحریم نوشت با چه حقی هر روز دست به جیب مردم میبریم و نصف پول آنان را میگیریم؟ ارزش پول ملی را نصف کردند و هنوز شعار میدهند».
روحانی همچنین- مهر ۹۱- در اظهار نظری مشابه گفته بود:«درست است که دشمن به ما فشار میآورد، درست است که ما نیاز به اقتصاد مقاومتی داریم، اما آیا خودمان به ملتمان فشار وارد نمیکنیم؟ نقدینگی را چه کسی بالا برده؟ تحریمها شروع شد برای این تحریمها چه برنامهای را در نظر گرفتیم آیا واقعاً به فکر اقتصاد مقاومتی بودیم؟».
▪️ترفند استعفا، برای پاک کردن ردِپا
همانطور که دولتمردان و فعالین اصلاحطلب تاکید داشتند، ۷۰ الی ۸۰ درصد مشکلات موجود نتیجه سوءمدیریت دولت است.
اما این طیف اکنون بجای عذرخواهی از مردم و تلاش برای تغییر ریلگذاری خود، پیشنهاد غرضورزانه «استعفای رئیس جمهور» را مطرح کرده است.
این پیشنهاد مغرضانه نه تنها به بهبود اوضاع نمیانجامد، بلکه با ایجاد وضعیت «بیدولتی»، زمینهساز ایجاد التهاب و آشوبهای خیابانی میشود.
علاوه بر این، استعفای رئیسجمهور، آن هم در ماههای پایانی فعالیت دولت، کارنامه غیرقابل دفاع دولت را کاملاً به حاشیه میبرد.
ادامه دارد...
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
‼️دهن کجی به مردم...(۷)
همچنین استعفای رئیسجمهور و ایجاد وضعیت «بیدولتی»، مسیر بزک کنندگان آمریکا در «چانهزنی برای مذاکره» را نیز هموار میکند.
▪️از دروغ تقلب تا استعفا
همانطور که پیش از این نیز اشاره شد، اصلاحطلبان نه جنبه شکست در انتخابات را دارند و نه ظرفیت پیروزی در انتخابات.
اگر در انتخابات شکست بخورند با دروغ تقلب، ماهها کشور را دچار آشوب و التهاب کرده و آدرس تحریمهای سخت را به دشمن میدهند.
اگر در انتخابات نیز پیروز شوند، با فرافکنی و با دروغهایی از جمله «اختیارات محدود» و «دولت پنهان» و انداختن قصور و تقصیرهای خود به گردن ترامپ و زلزله و سیل و...از پاسخگویی و گزارش عملکرد طفره میروند.
آنچه در این میان اثبات میشود، بیتفاوتی آشکار اصلاحطلبان نسبت به مشکلات و دغدغههای عموم مردم است. این طیف در اوج گرانی دلار و خودرو و مسکن، یکروز «عمل موضعی کروبی» را سرتیتر میکند و روز دیگر پیشنهاد مغرضانه «استعفای رئیسجمهور در ماههای آخر دولت» را مطرح میکند.
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 چرا پس از گذشت ۶ سال از ابلاغ «سیاستهای کلی جمعیت» توسط رهبر انقلاب و تاکید ایشان بر پوشش بیمهای «هزینههای زایمان و درمان ناباروری»، باز هم بیمه این موارد را پوشش نمیدهد؟
🔺 آیا نهاد #بیمه هم در پروژهی خائنانه «کنترل جمعیت» در ایران شریک جرم است؟
اگر این شرایط تزریق اجباری فرهنگ نظام سرمایه داری در ایران نیست پس چیست؟!
#نفوذ
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
🎥 قالیباف: کروز میسازیم ولی در تولید موتور برف پاک کن ماشین ناتوانیم.
رئیس مجلس:
تمام قطعات موشک کروز را میسازیم ولی خودروها را به بهانۀ ناتوانی در تأمین موتور برف پاک کن شیشۀ جلوی ماشین و سایر قطعات ساده انبار میکنند.
یک طرف منطق مردمباوری و خداباوری حاکم است و در طرف دیگر منفعتطلبیهای همراه با خودباختگی. باور کنیم که خدای دفاع و امنیت، خدای اقتصاد هم هست.
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
💢 تظاهرات ارمنیها و هواداران پ.ک.ک در پاریس
🔹ارمنیهای مقیم فرانسه در مجاورت سفارت آذربایجان در پاریس تجمع و علیه این کشور در برابر حملات ارمنستان تظاهرات کردند. هواداران گروه تروریستی پ.ک.ک نیز با حمل پرچم ارمنستان و تکه پارچه هایی با نماد این گروه از معترضان ارمنی حمایت کردند. این تظاهرات تحت تدابیر گسترده امنیتی انجام گرفت.…
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
⭕️رونق بازار شیشه دست دوم خیارشور و مربا!
🔹درج آگهی فروش شیشه دست دوم مربا و خیارشور در سایتهایی مثل دیوار و شیپور زیاد شده و باعث شده تا بازار فروش زباله شیشهای داغ شود.
🔹«مستأجر هستم و یک ماه است که غذای درست و حسابی نخوردیم. مدتی است شیشهها را از رستورانی که برادرم کار میکند، میگیرم و میفروشم»
🔹 اینها را زنی میگوید که از وضعیت اقتصادی گلایه دارد و اخیرا فروشنده شیشه دست دوم مربا شده است.
🔹در حال حاضر ارزانترین شیشههای نوی مربا و خیارشور در فروشگاهها و بازار ۳۰ هزار تومان است.
🔹اما فروشندگان شیشه دست دوم حداکثر بهای ۴ هزار تومان را برای کالایشان در نظر گرفتهاند.
🔹آنها همچنین شیشههای دست دوم کوچک با قیمت ۱۵۰۰ تومان تا سه هزار تومان میفروشند.
🔹شیشههای بزرگ که جای سس بودهاند با قیمت چهار هزار تومان معامله میشود.
🔹حالا به نظر میآید وضعیت اقتصادی کشور به سمتی پیش رفته است که برخی به این فکر افتادهاند از زبالههای خود درآمدزایی کنند./تجارت نیوز
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
امروز....
✴️ شنبه 👈 12 مهر 1399
👈 15 صفر 1442👈 3 اکتبر 2020
🕌 مناسبت های دینی و اسلامی .
😢 ابتدای بیماری پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم.
🌙⭐️احکام دینی و اسلامی.
❇️ روز خوب و خوش یمنی است برای :
✅ خواستگاری و عقد و ازدواج با رعایت حریم ماه صفر .
✅ تجارت و داد و ستد.
✅ و شکار و صید نیک است .
👶مناسب زایمان نیست .
🤕بیمار امروز زود شفا یابد . ان شاءالله
🚖 مسافرت :مسافرت بسیار خوب و سودمند و خیر دارد .
🔭 احکام و اختیارات نجومی.
🌓 این روز از نظر نجومی روز مناسبی برای امور زیر است .
✳️ ختنه کردن نوزاد .
✳️ خرید لوازم .
✳️ و آغاز معالجات و درمان نیک است .
👩❤️👨 انعقاد نطفه و مباشرت
👩❤️👨 امروز....
# مباشرت مکروه و فرزند حاصل از آن ممکن است جن زده باشد.
💑 امشب ..
# مباشرت (شب یکشنبه ) ، دستوری مبنی بر کراهت یا استحباب آن وارد نشده است .
💇💇♂ اصلاح سر و صورت
طبق روایات، #اصلاح_مو (سر و صورت) در این روز از ماه قمری، باعث سرور و شادی میشود.
💉💉 حجامت خون دادن فصد زالو انداختن خون_دادن یا #حجامت در این روز از ماه قمری، سبب قولنج است.
😴😴 تعبیر خواب امشب.
خواب و رویایی که شب یکشنبه دیده شود تعبیرش از ایه 16 سوره مبارکه ی " نحل " است.
و علامات و بالنجم هم یهتدون .....
و از مفهوم و معنای آن استفاده می شود که برای خواب بیننده حالتی غیر آن حالتی که داشت روی دهد و از جانب شخص خوب و بزرگی به عظمت و بزرگی برسد. و شما مطلب خود را بر آن قیاس کنید.
💅 ناخن گرفتن
شنبه برای #گرفتن_ناخن، روز مناسبی نیست و طبق روایات ممکن است موجب بیماری در انگشتان دست گردد.
👚👕دوخت و دوز.
شنبه برای بریدن و دوختن،#لباس_نو روز مناسبی نیست آن لباس تا زمانی که بر تن آن شخص باشد موجب مریضی و بیماری اوست.
🙏🏻 وقت #استخاره در روز شنبه: از طلوع آفتاب تا ساعت ۱۰ و بعداز اذان ظهر تا ساعت ۱۶ عصر.
📿ذکر روز شنبه : یارب العالمین ۱۰۰ مرتبه
📿 ذکر بعد از نماز صبح ۱۰۶۰ مرتبه #یاغنی که موجب غنی و بی نیاز شدن میگردد.
💠 ️روز شنبه طبق روایات متعلق است به #حضرت_رسول_اکرم_(ص). سفارش شده تا اعمال نیک و خیر خود را در این روز به پیشگاه مقدس ایشان هدیه کنیم تا ثواب دوچندان نصیبمان گردد.
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
#قران
✨وَإِذَا سَأَلَكَ عِبَادِي عَنِّي
✨فَإِنِّي قَرِيبٌ أُجِيبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ
✨إِذَا دَعَانِ فَلْيَسْتَجِيبُوا لِي وَلْيُؤْمِنُوا
✨بِي لَعَلَّهُمْ يَرْشُدُونَ ﴿۱۸۶﴾
✨و هرگاه بندگان من از تو در باره من بپرسند
✨بگومن نزديكم و دعاى دعاكننده را
✨به هنگامى كه مرا بخواند اجابت مى كنم
✨پس آنان بايد فرمان مرا گردن نهند
✨و به من ايمان آورند باشد كه راه يابند (۱۸۶)
📚سوره مبارکه البقرة
✍آیه ۱۸۶
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
🔻الغوث از القاب خاصه امام زمان
و به معنای پناه و پناهگاه است.[۱]
✍در #توسل جستن به #ائمه (علیهم السلام) گفتهاند: هرگاه شمشیر به محل ذبح تو رسید (کنایه از #کثرت_گرفتاری و #بی_پناهی) به #حضرت_حجت (علیه السلام) #استغاثه کن؛ به درستی که تو را درمی یابد و او #غیاث_المستغیثین است.
✅بگو: "یا صاحب الزمان!
انا مستغیث بک".
✅یا بگو: "یا صاحب الزمان اغثنی!
یا صاحب الزمان ادرکنی!" [۲]
📘منابع:
1)نجم الثاقب،باب دوم
2)نجم الثاقب،باب نهم
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist