eitaa logo
دفاع همچنان باقیست
1.1هزار دنبال‌کننده
37هزار عکس
8.8هزار ویدیو
828 فایل
«لا يَسْتَأْذِنُكَ الَّذِينَ يُؤْمِنُونَ» مؤمن انقلابی، از صحنه مبارزه کناره‌گیری نمی‌كند. کسانی که از میدان مبارزه عقب‌نشینی می‌کنند، گروهى بی‌ایمان هستند. @Admin_Channel_Defa لینک ادمین
مشاهده در ایتا
دانلود
﷽ 🎇 🌼 امام زمان (عج) (۹۹): 🌼 تلاش جعفر برای دستگيرى امام زمان (ع): ‏ ⚡️ جعفر، نزد معتمد عباسى خليفه وقت رفت و گزارش داد كه برادرم عسكرى (ع) پسرى دارد و او بر جنازه پدرش نماز خواند. [امام عسكرى (ع) براى حفظ فرزندش حضرت حجّت (ع) از دشمنان، تولّد او را به كسى نفرموده‏ بود.] خليفه، چند مأمور به فرماندهى شخصى بنام «رشيق» به خانه امام حسن عسكرى (ع) فرستاد و به او دستور اكيد داد كه برو به خانه امام عسكرى (ع) همه حجره‏ها را جستجو كن، بى‏آنكه اجازه بگيرى، وارد خانه شو. رشيق با مأمورين به خانه امام عسكرى (ع) آمدند و همه حجره‏ها را گشتند تا به آن حجره كه در آن، پرده سفيد آويزان بود رسيدند، پرده را بلند كردند دريايى آنجا ديدند كه در وسط آن، كودكى سجّاده انداخته و نماز مى‏خواند، رشيق به يكى از مأمورانش دستور داد كه برو و آن كودك را بگير. آن مأمور تا به سراغ كودك آمد در ميان آب غرق شد. رشيق به ديگرى دستور داد، ديگرى وقتى خواست به طرف كودك رود، در آب غرق شده با فرياد بلند تقاضاى كمك كرد، او را نجات دادند، حضرت با كمال وقار نماز را تمام كرد و سپس در پيش روى مأموران از حجره بيرون آمد. مأموران گويا چوب خشكى شده بودند. اصلا نتوانستند كوچك‏ترين آسيبى به كودك كه حضرت حجّت (ع) بود، برسانند. همين موقع بود كه حضرت مهدى (ع) غايب شد و غيبت صغرى به وقوع پيوست‏ . 🌼 (حضرت مهدى (ع) فروغ تابان ولايت، ص: 23). ...................................... ...................................... 💥《وَ إِذِ ابْتَلَىٰ إِبْرَاهِيمَ رَبُّهُ بِكَلِمَاتٍ فَأَتَمَّهُنَّ قَالَ إِنِّي جَاعِلُكَ لِلنَّاسِ إِمَامًا قَالَ وَ مِن ذُرِّيَّتِي قَالَ لَا يَنَالُ عَهْدِي الظَّالِمِينَ》. (البقره/ ۱۲۴) (به خاطر آورید) هنگامی که خداوند، ابراهیم را با وسایل گوناگونی آزمود. و او به خوبی از عهده این آزمایشها برآمد. خداوند به او فرمود: «من تو را امام و پیشوای مردم قرار دادم!» ابراهیم عرض کرد: «از دودمان من (نیز امامانی قرار بده!)» خداوند فرمود: «پیمان من، به ستمکاران نمی‌رسد! (و تنها آن دسته از فرزندان تو که پاک و معصوم باشند، شایسته این مقامند)».
استاد آقا: ما گاهی اوقات درباره خدای تعالی مرتکب اشتباه می‌شویم، مثلاً در مسیر قم ده‌ها خروجی در اتوبان واقع شده که اگر به اشتباه وارد یکی از این خروجی‌ها بشویم به قم نخواهیم رسید، لذا اگر به اشتباه وارد یکی از این خروجی‌ها شدیم باید انابه کنیم و بازگردیم. در خودسازی هم چنین موضوعی وجود دارد. اگر می‌خواهید به خدای تعالی برسید باید هدف را نگاه کنید و فقط به سمت هدف حرکت کنید و هر کاری که درصدد انجام آن هستید فقط برای خدای متعال باشد. حالا ممکن است نفس یا دوست بد ما را به اشتباه به یکی از این خروجی‌ها بکشاند، هیچکدام از ما معصوم نیستیم و ایرادی هم ندارد اما به محض اینکه متوجه اشتباهات‌مان شدیم باید سریع‌تر بازگردیم و مسیر را تغییر دهیم. اگر مسیر را تغییر ندهیم از هدف بیشتر فاصله خواهیم گرفت.
🔸انتخاب کثیف تر است یا صدای لندن و سعودی؟ تیتر زدن این ستاد خبری ناتو در تهران را نگاه کنید. اگر آن لوگوی متعفن آن بالا نباشد کسی می فهمد این اینترنشنال یا صدای آمریکاست یا مثلاً فلان رسانه بی بته به اصطلاح اصلاح طلب در ایران؟ 🔹دو نفر در اتفاقات جاده کرج کشته شدند؟ طوری تیتر می زنی که مخاطب برداشت آزاد کند و فکرش برود سمت اینکه از مردم کشته شدند؟ در اتفاق کشته شدند؟ مثلا ماشینی چپ کرد و دو نفر مردند؟ 🔸 نه بی وجدان ها.. تروریست های آموزش دیده مسلح راه ماشین پلیس را بستند و با چاقو و سنگ و سلاح گرم آنها را کشتند. دو نیروی انتظامی شهر امروز به دست اوباش مزد گرفته شهید شدند. 🔹چه حکمتی است در باز گذاشتن دهان این بیمارهای پر از عقده و کینه؟ کسی می‌فهمد؟ این که دیگر اینترنشنال و صدای آمریکا و... نیست در گوش خودمان دارد یاوه گویی میکند
🔴منابع فلسطینی از هدف قرار دادن یک پایگاه مقاومت در نوار غزه خبر دادند.
12.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 یک خانم با سه گریم متفاوت و مقایسه مزاحمت خیابانی در ۳ دقیقه ❓بنظر شما کدام پوشش برازنده و محافظ زن مسلمان ایرانیست
زمانه بر سر جنگ است یا علی مددی چهل روز است خار در چشم و استخوان در گلوئیم. دیگر نه صبری مانده و نه حجتی بر سکوت داریم! یتیمی آرتین و اِرْباً اِربا شدن آرمان و بدن عریانِ رها شده در خیابان، روضه‌های مجسمی شده‌اند که خواب را از چشمانمان ربوده است. یادگاران حاج قاسم: داعش، امروز روبروی ماست، در همین حوالی! همینقدر نزدیک، همینقدر گستاخ! این جماعت حرامی نه به زن و کودک رحم می‌کند و نه حرمتی برای چادر مادر و لباس پیامبر(ص) باقی می‌گذارد. آتش به اختیاران، بسم‌الله: یک یا علی بگوئید و وسط معرکه دنبال اذن میدان و استخاره نباشید! از امروز با رجز "بسم الله قاصم الجبارین" به سراغشان برویم و فتنه سست و عنکبوتیشان را بر سرشان خراب کنیم.
26.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️انتقاد صریح حمید رسایی از رییس جمهور آقای رییسی، شمخانی ( دبیر شورای عالی امنیت ملی) را به دلیل ناکارآمدی برکنار کنید.
⚠️ضحاک مار دوش 🔻در ایران قدیم، اهریمن در قامت ضحاک برای تاراج ملت عزیز ایران به مقابله آمد. ↙️ شیطان که بر دوش ضحاک بوسه زده بود، دو مار بزرگ بر دوش ضحاک پدید آمده بود که با خون جوانان ایرانی، سیراب می شد. از کودتای ۲۸ مرداد، تا جنگ تحمیلی، تا حمایت از تروریست ها، از جنگ اقتصادی تا ترور دانشمندان، و از جنگ تحمیلی تا تحریم بیماران پروانه ای. ⛔️ از تحریم فوتبال تا ندادن ویزا برای کشتی گیران، همه و همه، خون هایی است که ضحاک اهریمن، آمریکای مار دوش به فکر ریختن خون جوانان وطن است. نه اژدهای اسرائیل از خون جوانان وطن سیراب می شود نه اژدهای وهابیت. و نه ضحاک از فکر جوانان وطن بیرون می رود. اینک باید فریدون وار ضحاک مار دوش را از خانه خود، وطن مادریمان بیرون کنیم. اژدهای خونخوارش را سر بزنیم. آی جوانان وطن، ضحاک مار دوش را در یابید.