eitaa logo
دفاع همچنان باقیست
1.1هزار دنبال‌کننده
36.9هزار عکس
8.7هزار ویدیو
825 فایل
«لا يَسْتَأْذِنُكَ الَّذِينَ يُؤْمِنُونَ» مؤمن انقلابی، از صحنه مبارزه کناره‌گیری نمی‌كند. کسانی که از میدان مبارزه عقب‌نشینی می‌کنند، گروهى بی‌ایمان هستند. @Admin_Channel_Defa لینک ادمین
مشاهده در ایتا
دانلود
14.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❓چرا مجید رهنورد به یک قاتل تبدیل شد؟ ❓آنالیز «ورودی ذهن» او در فضای مجازی چه پیامی دارد؟ پ‌ن. صحبت‌های امیرحسین ثابتی در راستای تئوری زامبی‌ساز را نابود کن!
💢در بی بی سی انگلیسی نوشته میشود در آمریکا 56 نفر ازسرما یخ زدن و مُردند. اون وقت در بی‌ بی‌ سی فارسی، تیتر زده از کانادا تا مرز مکزیک، 56 نفر مُردند. 🔹از کانادا تا مرز مکزیک، یعنی همون آمریکا. حقیقت را طوری مخفی میکنند که به حیثیت آمریکا آسیب نرسد. حال اگریک صدمِ این اتفاق در ایران می‌افتاد، به نظر شما چه واکنشی نشان می‌دادند؟
🔸10دی1290ثقه‌الاسلام تبریزی چوبه دار را به جان خرید تا پناهندگی اجنبی را نپذیرد و به کشور خیانت نکند! 🔹سال1401هم عده‌ای بیشرف با خیانت به کشور و تحریک جوانان باعث ریخته شدن خون آنها شدند تا پناهندگی بگیرند. تاریخ بهترین قاضی است. ◽️ثقه‌الاسلام تبریزی: وجبی از خاک ایران را با دنیا عوض نمیکنم ✍حسین اصغری
10.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رهبر انقلاب: بدانید خدا با ماست. هرکس باور ندارد نگاه کند به این ۴۰ سال که تمام قدرت‌های دنیا با همه وجود به انقلاب ضربه زدند، اما ما امروز قوی‌تر شده‌ایم. خیلی این انقلاب چیز عجیبی است و حالا حالاها برای اربابان دنیا دردسرها خواهد داشت.
6.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خبرنگار شبکه آلمانی WELT: 🔹پهپادهای انتحاری ایران می‌توانند تغییر دهنده قواعد بازی باشند 🔹روس‌ها برای هدف قرار دادن نقطه‌ای توپخانه و سامانه‌های موشکی آمریکایی از این پهپادها استفاده می‌کنند 🔹این پهپادها خسارتی عظیم به بار می‌آورند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 آب یخ و کبد چرب ♻️ یکی از مهمترین عوامل ایجاد ، نوشیدن ، آب بین غذا و یا خوردن غذاهای است. 👤حکیم خیراندیش
✅ گزیده ای از اخبار مهم اخیر ◽️اولین اقدام مهم رئیس جدید بانک مرکزی بر اساس سیاست جدید بانک مرکزی برای ثبیت نرخ ارز، نرخ هر دلار در سامانه نیما روی ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان تثبیت می‌شود. ◽️کاهش قیمت دلار به ۳۷۰۰۰ تومان‌ از ابتدای معاملات امروز در بازار توافقی قیمت ارز از کانال ۳۹ هزار تومانی به ۳۷ هزار تومان وارد شده است. همچنین در بعضی صرافی ها قیمت توافقی به ۳۶ هزار تومان و کمتر از آن هم رسیده و قیمت دلار به شدت روند کاهشی پیدا کرده است. ◽️حکم دادگاه سپیده رشنو صادر شد سپیده رشنو دختری که در BRT کشف حجاب کرده بود و به کسی که امر به معروف کرد، فحاشی کرد و فیلم گرفت و برای مسیح علینژاد فرستاد به ۵ سال حبس تعلیقی محکوم شد. علاوه‌بر آن باید در مدت حبس، تحقیقی در ۱۱۰ صفحه پیرامون وطن‌دوستی، ادب و آسیب‌رسانی به افکار عمومی تهیه کند. ◽️در روسیه اگر بچه نمی خواهید مالیات بپردازید پیشنهاد وضع مالیات بر مردان بالای 35 سال، مشروط بر اینکه ازدواج نکرده یا فرزندی نداشته باشند، توسط ROC ارائه شد. وزارت دادگستری قبلاً از این موضع حمایت کرده است. به گفته کلیسا و وزارت دادگستری، مردان بدون فرزند مروج اصلی روابط جنسی نامشروع هستند. ◽️سخنگوی دولت: در ۱۵ ماه گذشته حدود ۹۰۰ هزار نفر به‌ کار برگشتند حدود ۲هزار کارخانه تعطیل و نیمه‌تعطیل در یک سال و چندماه گذشته فعال شد. ◽️سرلشکر رشید: با قدرت ترکیبی ویرانگر می‌جنگیم فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاء (ص): این نکته را باید به دشمنان فرامنطقه یادآوری کرد که نیروهای مسلح ما با قدرت ترکیبی در برابر دشمنان خواهند جنگید که قدرتی ویرانگر خواهد بود. هر کشوری که با رژیم صهیونیستی برای تهدید امنیت ملی ایران همکاری کند و پایگاه و امکانی در اختیار رژیم صهیونیستی قرار دهد، آن پایگاه‍ها، نقاط و مبداء تجاوز و حمله به ایران که رژیم اشغالگر قدس است، آماج حمله نیروهای مسلح ما قرار خواهد گرفت.
10.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰حوزه‌ای که هست، حوزه‌ای که باید باشد! ❗️حوزه علمیه بصورت جدی و ساختارمند در عرصه انقلاب اسلامی نیست... ↙️امام(ره) پرچم را بالای قله‌ای زد، حوزه و دانشگاه عقب ماندند... 🔻🔻🔻 پ.ن؛ حوزه علمیه باید با بازیابی جایگاه اجتماعی خود در جامعه حضوری پویاتر و موثرتر از این داشته باشد. کنشگری حوزه باید از صِرف زینت‌المجالس بودن و بیانیه صادر کردن تغییر جدی و اساسی بکند. 🎞ببینید| بیانات حجت‌الاسلام غفاری(دبیر جبهه مردمی انقلاب اسلامی زنجان) در همایش طلبه عصر انقلاب
سال ۹۲ روحانی بعد از تنفیذ بلافاصله اطلاعات سایت نهاد ریاست جمهوری را پاک کردند. یک سال و شش ماه از دولت گذشته و ما همچنان به آقای رئیسی می‌گوییم رئیس سه شورای عالی را عوض کنند. شاید آقای فکر میکنه روحیه‌ی انقلابی یعنی با تمام جریانات فکری اعم از موافق و مخالف راه آمدن و همچنان آن اشخاص را در رأس امور نگه داشتن!! پس فکر می‌کنید چرا مردم خسته و شاکی از جریان فکری روحانی و دارودسته‌اش، به شما رأی دادند‌؟!! که همچنان آنها با همان خط مشی و بی‌تدبیری‌ها و بی‌تخصصی‌ها، طراح و مجری امور باشند؟!! آقای رئیسی مردم از بی‌تدبیری‌ها خسته‌اند .
اهل مدینه شاهدِ بی یارها شدند مشهور در زمانه به بی عارها شدند رفتی توو کسی به علی تسلیت نگفت اینگونه همنشین عزادارها شدند می خواستند قبر تو را زیرورو کنند اسباب زحمت من و تو بارها شدند گفتند تو مریضه شده جان سپرده ای مُنکِر به زخم ِ سینه و مسمارها شدند رفتی تو و به روی سرم خانه شد خراب اینها به فکر شادی و این کارها شدند یادم نمی رود که چگونه تو را زدند اسما و فضه مَحرم اسرارها شدند بارفتن تو زینب و کلثوم و قافله آماده ی ورود به بازارها شدند اینجا تو پیش چندنفر خورده ای زمین آنها اسیر وارد تالارها شدند آن گیسوان ِ ناز که مثل ضریح بود اسباب دستِ لشگریان بارها شدند : 💔 یادش بخیر بسترت آن گـوشه ی اتاق حالا میان خانه چه خالیست سلام عليكم و رحمة الله، صبحتون بخير، روزتون معطر بنام
پنج قورباغه در یک برکه زندگی می‌کردند، یک قورباغه تصمیم گرفت بپرد. . . - سؤال: «چه تعداد قورباغه باقی می‌ماند؟» - جواب: «پنج عدد!» - «چرا؟» - «چون تصمیم گرفتن، انجام دادن نیست.» |نکته:👌 تفاوت برنده با بازنده در عمل و بی‌عملی است. هرگاه کسی طرحی را ارائه کند، می‌بینید که ده نفری قبل از او به این طرح فکر کرده‌اند، فقط به آن فکر کرده‌اند.
5.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
𓄂𓆃 🔞 تماشای این فیلم به افراد زیر ۱۸ سال توصیه نمی‌شود... 💎 حرمسرای ۲۵ نفره 👈 وقتی زنان گروهک منافقین، دسته جمعی برای برطرف کردن نیازهای جنسی مسعود فراخوانده می‌شدند...! 👿