KayhanNews759797104121485552117352.pdf
8.8M
بسم الله الرحمن الرحیم
تمام صفحات روزنامه کیهان
امروز چهارشنبه ۴ مهر ۱۴۰۳
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
14030704_46179_64k.mp3
25.11M
🔊 صوت کامل بیانات صبح امروز رهبر معظم انقلاب در دیدار پیشکسوتان و فعالان دفاع مقدس و مقاومت. ۱۴۰۳/۷/۴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فتوا و حکم حضرت آقا در سخنرانی صبح امروز
✅ این حکم و فتوای صریح مقام معظم رهبری را به تمام شیعیان و مسلمانان برسانید. هیچ حرفی در مقابل این حکم باقی نمی ماند.
هرکس که در معامله با دوست غم خرید
حتی اگر زیاد خریده ست، کم خرید
قبل از الست بود که ما گریه کن شدیم
ما را برای روضه ی خود در عدم خرید
اصلا دلیل خلقت ما نوکری اوست
این شد که در دل همه ی ما حرم خرید
گفتیم روسیاهی ما را نمی خرد
دیدیم از قضا همه را با کرم خرید
قیمت گرفته بود دل رو سیاه ما
وقتی حسین میوه ی گندیده هم خرید
یک قطره اشک شافع روز قیامت است
ما را حسین فاطمه با این رقم خرید
در استکان ساده چرا چای می خوریم؟
باید برای مجلس او جام جم خرید
خواهیم دید روز قیامت که فاطمه
یک قوم را به نرخ دو دست قلم خرید
#نـوكـر_نـوشـت:
#حسین_جان💔
تمام عُمر نَهَم سر به خاک این درگاه
که لحظهای تو کنی زیر پای خویش نگاه
#صلی_الله_علیک_ياسيدناالمظلوم_يااباعبدالله_الحسين
سلام عليكم و رحمة الله، صبحتون بخير،
#روزيتون_زیارت_كـربلای_مـعـلـی
#به_یاد_شهید_مدافع_حرم_محمد_زلقی
#اللهم_صل_علی_محمد_و_آل_محمد_و_عجل_فرجهم
KayhanNews759797104121485553117352.pdf
11.59M
بسم الله الرحمن الرحیم
تمام صفحات روزنامه کیهان
امروز پنجشنبه ۵ مهر ۱۴۰۳
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔆 فضایل و ثواب صلوات فرستادن بر محمد و آل محمد صلی الله علیه و آله
﷽ ان شاء الله تصمیم داریم ختم صلواتی که هر #شب_جمعه قرار داده میشود را به توفیق الهی و همت شما عزیزان تا زمان ظهور #امام_زمان (عج) که بسیار نزدیک است ادامه دهیم تا ان شاء الله بتوانیم با فرستادن این صلوات ها با نیتی که در ادامه خواهیم گفت به سهم خودمون باعث تعجیل در فرج و همچنین عاقبت به خیری خودمان شویم و بتوانیم به توفیق تبعیت و اطاعت کامل از حضرت برسیم و هر چه زودتر به توفیق حضور و بهره مندی از دوران فوق العاده بعد از ظهور نائل شویم.
هفته پیش الحمدلله به همت شما عزیزان بر اساس گزینه ای که انتخاب کردید از بین چندین کانال و گروه در تلگرام و ایتا که ختم در آن قرار داده شده بود، مجموعا حدود ۵۲۷ نفر شرکت کردند و حدود ۱۶۶ هزار صلوات فرستاده شد.
طبق بیانات بزرگان دین ، #صلوات برترین ذکر است و در رسیدن به حاجات بسیار سودمند و موثر است و این ذکر در تقرب پیدا کردن به خدا ، آمرزش گناهان، توشه آخرت و صفای باطن تاثیر بسیار زیادی دارد.
ان شاء الله همگی بتوانیم در این سُنت حسنه و پُر خیر و برکت ختم صلوات هر هفته شرکت کنیم و ان شاء الله خدا ما را از تمام ثوابها و آثار و برکات فوق العاده این صلوات ها بهرهمند فرماید و تک تک این صلوات ها را به عدد ما احاط به علمک(به تعداد بالاترین عددی که در احاطه ی علم خداست) از ما قبول فرماید. سعی کنیم صلوات ها را با آرامش و با توجه فرستیم.
برای شرکت در این ختم صلوات، روی لینک زیر کلیک کرده و گزینه ثبت را بزنید سپس تعداد صلواتی که تمایل دارید بفرستید را وارد کنید و سپس روی ثبت کلیک کنید تا ثبت شود.
https://EitaaBot.ir/counter/bev9