در سلسه جلسات حکومت امام زمان عج مطالب بسیار مهمی عرض کردم...
یکی از آنها این بود:
عنوان دجال (موجود تک چشم بسیار قوی دارای جادو و سحر و طلسم) در روایات ما آمده:
اما اهل بیت ع در روایات ما شیعیان را از آن نترسانده اند. چرا؟
اما در روایات اهل سنت آنها را بر حذر داشته اند، در متون مسیحیان به شدت نسبت به دجال هشدار داده شده، چرا؟
جواب یک کلمه است
چون دجال به خاطر ولایت اهل بیت ع نمی تواند با سحر و جادو به شیعیان آسیب بزند برای همین هشداری هم داده نشده است.
ای شیعیان امیرالمؤمنین ع ولایت حصن است هرکس وارد آن شد، ایمن است.
خدا وکیلی دنبال جن گیر و رمال و حرز و... راه نیفتید.
با ولایت ما خودت را از شیطان نجات بده
ولایت امیرالمؤمنین ع حرز است
لطفا برای دور کردن نحسی و شومی و ... دنبالِ سحر و طلسم و جادو و بستن و باز کردن و غیب گو و رمال و کف بین و پیشگو و جن گیر و.... راه نیفتید، حضرت امیرالمومنین ع می فرماید:
ای کمیل! از اینکه #شیطان در اولاد و اموالت [دخالت] مشارکت کند با #ولایت ما خودت را نجات بده...
👈يا كميل انج بولايتنا من أن يشركك الشيطان في مالك وولدك.
📚تحف العقول ص ۱۷۴
📚بشارة المصطفى ص ٥٦
@dehban_ir
25.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#استوری 🎞
📷پاسخ به این شبهه که چگونه احادیث به ما رسیده است ؟
☝این شبهه را باید سنی ها جواب بدهند نه شیعیان
📌این اشکال اروپایی ها به اهل سنت بود نه شیعه
🔺️چرا اشکال به شیعه وارد نیست....
@dehban_ir
هدایت شده از جامعه متعالی
خاطرات بد معنوی یکی از مهمترین عوامل دین گریزی و دین ستیزی کودکان است.
یک کودک ده ساله، در مسجدی، قرآن پخش می کرد، به جای 5 تا قرآن، 12 تا قرآن گرفته بود؛ با سختی بین نمازگزاران پخش می کرد؛
پایش به فرش گیر کرد و خورد زمین، قرآن ها پخش شد.
یک نماز گزار، بلند شد کشید زیر گوشش و گفت: بی شعور، قرآن احترام دارد، گناه کردی.
بچه گریه کرد و با یک خاطره بد از مسجد دور شد؛ درحالی که این کار کودک عمدی نبود، گناه نبود!
===≈====≈====≈====≈=====≈====≈=
یک جوانی می گفت: در نوجوانی، آمدم صف اول نماز جماعت ایستادم. یک نماز گزار، من را هل داد گفت: برو صف بعد، صف اول که بچه بازی نیست!
😔آنقدر ذائقم تلخ شد، که تا دو سال، به هیچ مسجدی وارد نشدم! حتی شب های قدر، حتی در ماه محرم...
😒یک آقای 50 ساله، می گفت: یک خاطره ی تلخ من را آزار می دهد؛ آن هم اینکه پنج سالم بود، کنار مادرم برای نماز می ایستادم؛ خودش سجاده ی نماز داشت، برای من حتی جا نماز هم نمی انداخت! به او گفتم: به من هم مُهر بده، نماز بخوانم.
===≈====≈====≈====≈====≈====≈===
👌برای من، قوطی کبریت می گذاشت و می گفت: تو وضو نداری با همین نماز بخوان! به همین سجده کن.
و این خاطره ی تلخ، سال ها است که من را آزار می دهد.
شیوه ی خاطره سازی می گوید: مواظب باشیم از نماز، مسجد و معنویت خاطره ی بدی تولید نکنیم؛
👈 که به علت حساس بودن روحیه ی کودک و نوجوان، ممکن است آنها از عبادت، به شدت زده بشوند!
࿐჻ᭂ⸙🍃🌸🍃⸙჻ᭂ࿐
https://eitaa.com/goftegokhososi
࿐჻ᭂ⸙🍃🌸🍃⸙჻ᭂ࿐
صبورانه در انتظار زمان بمان
هر چیز
در زمان خودش رخ میدهد
باغبان حتی اگر باغش
را غرق آب کند،
درختان خارج از فصل خود
میوه نمیدهند ...
@dehban_ir
💠دریایی از آتش!
▫️حضرت صادق علیهالسلام فرمود:
«هیچ چیزی نیست مگر اینکه برای آن پیمانه و وزنی هست مگر اشکها که قطرهای از آن، دریاهایی را از آتش خاموش میکند. پس هنگامی که چشم با اشک خود پُر و در آب خود غرق شد، روی صاحب آن را غبار نمیگیرد و ذلّت بر او وارد نمیشود و وقتی که اشک به جریان افتاد، خداوند او را بر آتش حرام میکند و اگر یک نفر گریهکننده درباره امّتی گریه کند هر آینه آن امّت مورد رحمت میشوند.»
▫️و در روایت دیگر فرمود: «وقتی که به یکی از شما رقّت عارض شد، دعا کند؛ چون قلب رقّت پیدا نمیکند مگر اینکه خالص و پاک باشد.»
❖ــــــــــــــ❖
[.. عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ ع قَالَ: «مَا مِنْ شَيْءٍ إِلَّا وَ لَهُ كَيْلٌ وَ وَزْنٌ إِلَّا الدُّمُوعُ فَإِنَّ الْقَطْرَةَ تُطْفِئُ بِحَاراً مِنْ نَرٍ فَإِذَا اغْرَوْرَقَتِ الْعَيْنُ بِمَائِهَا لَمْ يَرْهَقْ وَجْهاً قَتَرٌ وَ لَا ذِلَّةٌ فَإِذَا فَاضَتْ حَرَّمَهُ اللَّهُ عَلَى النَّارِ وَ لَوْ أَنَّ بَاكِياً بَكَى فِي أُمَّةٍ لَرُحِمُوا» / کافی، ج 2، 481 ، ح 1
..عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ ع قَالَ: إ«ِذَا رَقَ أَحَدُكُمْ فَلْيَدْعُ فَإِنَّ الْقَلْبَ لَا يَرِقُّ حَتَّى يَخْلُص» /کافی، ج2، ص477، ح5]
@dehban_ir
#اعتکاف
🔸پاداش بینظیر برآوردن حاجت دیگران
ابن مهران میگوید:
نزد حسن بن علی(علیه السلام) نشسته بودم که مردی نزد ایشان آمد و گفت: «ای پسر رسول خدا! کسی از من طلبکار است و میخواهد مرا به زندان بیاندازد. به خدا سوگند که هیچ پولی ندارم. از تو میخواهم که با او سخن بگویی».
دیدم که حسن بن علی(علیه السلام) کفشهایش را پوشید که برود.
به او گفتم: «ای پسر رسول خدا! یادت رفته که در #اعتکاف هستی؟!»
پاسخ فرمود: «نه فراموش نکردهام، اما از پدرم علی(علیه السلام) شنیدهام که از جدم رسول خدا(صلی الله علیه و آله) نقل میکرد که فرموده است:
«مَنْ سَعَى فِي حَاجَةِ أَخِيهِ الْمُسْلِمِ فَكَأَنَّمَا عَبَدَ اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ تِسْعَةَ آلَافِ سَنَةٍ صَائِماً نَهَارَهُ قَائِماً لَيْلَهُ»
هرکس در راه برآوردن نیاز برادر مسلمانش تلاش کند همانند این است که نُه هزار سال، خداوند را با زبان روزه و شبزندهداری عبادت کرده است.
📚کتاب من لایحضره الفقیه، ج۲ ، ص ۱۸۹
#امام_حسن ع #کریم_اهل_بیت ع
@dehban_ir
دوشنبههای تلخ ...
🔘 "مسعودی" بعد از ذکر تاریخ شهادت امام هادی علیه السلام و اشاره به اینکه روز شهادت آن حضرت "دوشنبه" بود، مینویسد:
"... و سمع في جنازته جارية تقول: ما ذا لقينا في يوم الاثنين قديماً و حديثاً"
هنگامی كه بدن (شريف) امام هادی (علیه السلام) را تشییع میکردند، شنيده شد كه كنيزی میگفت: ما چهها كشيديم از روز دوشنبه از قديم تا بحال!
📓 مروج الذهب، ط_دارالهجرة، ج ۴ ص ٨٤
بدون شرح...
@dehban_ir
آن روز چه کار می کنید؟
به به چه روزی!
سدير صيرفىّ از مردى از اهل جزيره نقل مىكند كه او كنيزى را به نذر بر خويشتن واجب كرده بود كه به خانه خدا دهد و او را به مكّه آورده بود، آن شخص گويد: من پردهداران خانه را ملاقات كردم و ايشان را از خبر آن كنيز آگاه ساختم و چنان شد كه براى كسى از ايشان موضوع را بيان نمىكردم مگر اينكه به من مىگفت:
او را نزد من بياور كه خدا نذرت را خواهد پذيرفت!!
پس وحشت شديدى از اين موضوع به من راه يافت، و آن ماجرا را به يكى از ياران خودمان كه اهل مكّه بود گفتم، او به من گفت: آيا از من مىپذيرى؟ گفتم: آرى، پس گفت: بنگر به مردى كه روياروى حجر الأسود نشسته است و مردم گرد او جمع هستند و او [امام باقر] ابو جعفر محمّد بن علىّ بن الحسين علیهمالسلام است، نزد او برو و او را از اين امر آگاه كن، ببين به تو چه مىگويد، و به آن عمل كن، گويد: نزد او رفتم و گفتم: خدا تو را رحمت كند من مردى از اهل جزيرهام و همراه من كنيزى است كه در سوگندى كه به عهده من بود او را براى خانه خدا بر خود نذر كردهام و اكنون او را آوردهام و آن جريان را به پردهداران گفتهام و مواجه شدم به اينكه هيچ كس را ملاقات نمىكنم مگر آنكه مىگويد: كنيز را نزد من بياور، خداوند نذرت را قبول مىكند!! و از اين واقعه وحشتى شديد به من دست داده است.
پس فرمود: اى بنده خدا همانا خانه نه چيزى مىخورد و نه مىآشامد پس كنيز خود را بفروش و جستجو كن و به همشهريانت كه به زيارت اين خانه آمدهاند بنگر پس هر كه از ايشان كه از خرجىاش درمانده است (پولش تمام شده) آن مبلغ را به او بده تا قادر به بازگشت به شهر خود باشد، من نيز همان كار را كردم و بعد هيچ يك از پردهداران را ملاقات نمىكردم مگر اينكه مىگفت با آن كنيز چه كردى؟ من هم ايشان را به آن چه امام باقر علیهالسلام فرموده بود آگاه نمودم و آنان به من مىگفتند: او مردى دروغگو و ناآگاه است كه نمىداند چه مىگويد، من گفته آنان را به امام باقر علیهالسلام عرض كردم و آن حضرت فرمود: تو سخن آنان را به من گفتى، آيا اكنون از من نيز به ايشان خواهى گفت؟ عرض كردم: آرى: پس فرمود: به ايشان بگو كه:
ابو جعفر علیهالسلام به شما پيغام داد: چگونه خواهيد بود اگر دستها و پاهايتان بريده شود و در كعبه آويخته گردد، سپس به شما گفته شود: فرياد كنيد كه ما دزدان كعبهايم؛ پس هنگامى كه خواستم برخيزم فرمود: البته من خود آن كار را نمىكنم، بلكه آن را مردى از خاندان من انجام خواهد داد».
الغيبة نعمانى ص ٢٣٦
@dehban_ir
هدایت شده از مهدی دهبان
29.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ راز ماندگاری شیعه
🔻 #قساوت_قلب
🔻 شیوه درمان قساوت قلب
🔻 #راه_نجات
🔻 #امام_حسین و درمانگری
https://eitaa.com/dehban_ir
💭 مردار شب و علّاف روز
قالَ ابُو جَعفَر عليهالسلام: قالَ موسى عليه السلام أيُّ عِبادِكَ أبغَضُ إلَيكَ؟ قالَ: جِيفَةٌ باللَّيل، بَطّالٌ بالنَّهارِ.
📚قصص الأنبياء (للراوندی)؛ ص۱۶۳
امام باقر عليهالسلام فرمودند: حضرت موسى عليهالسلام به خداوند عرض كرد: كدام بندهات نزد تو منفورترین است؟ خداوند فرمودند: مردارِ شب و بيكارِ روز.
@dehban_ir
بسیار مهم: در محیط خودتان ببینید
از حضرت #امام_هادی علیهالسلام روایت شده است که فرمودند:
🔴 «هرگاه روزگاری بود كه در آن زمان، عدل و عدالت بر جور و ستم غالب بود، حرام است كه به كسی گمان بد ببری، مگر این كه بدیِ او بر تو ثابت شود؛ و هرگاه روزگاری بود كه در آن، ظلم و ستم بر عدل و دادگری غالب بود، هیچ كس نباید به كسی گمان نیک ببرد، مگر این كه خوبیِ او بر وی ثابت شود و او را بشناسد!»
📚 أعلام الدین (شیخحسندیلمی)، ص۳۱۲
وقال عليهالسلام : « إذا كان زمانٌ ، العدل فيه أغلب من الجور ، فحرام أن تظن بأحد سوءاً حتى يعلم ذلك منه ، وإذا كان زمانٌ الجور أغلب فيه من العدل ، فليس لأحد أن يظن بأحد خيراً مالم يعلم ذلك منه ».
در این دوران پر فتنه و سراسر ظلم و فساد آخرالزّمان، حدیثی گهربار و بسیار مفید و کاربردی است؛ که در روابط اجتماعی و اقتصادی خود، گول ظاهر آراسته و خصوصاً مذهبیِ افراد را نخوریم و حتیالامکان بدون امتحان و شناخت کافی، به کسی اعتماد نکنیم، تا کمتر آسیب و ضایعه ببینیم!
@dehban_ir