✅ «دولت تمدنساز ثمره خون شهید آیتالله دکتر رئیسی»
✍ شهادت آیت الله دکتر رئیسی و برگزاری پیش از موعد انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم بسیاری از موازنههای سیاسی انتخابات ریاست جمهوری را به هم زد. نکتهای که بیش از همه قابل تامل است جهش فکری نخبگان و حتی عموم مردم نسبت به معیارهای رئیس جمهور آینده میباشد که به واسطه تزریق خون شهید در جامعه ایجاد شده است. شهید رئیسی با روحیه اخلاق گرایانه، تقوا پیشه، مردمدار و ولایت مدار در این سه سال نشان داد که ویژگیهای یک رئیس جمهور فقط رجل سیاسی مدیر، مدبر و دارای سابقه اجرایی نیست بلکه مهمتر از آن داشتن نگرش تمدنی در چهارچوب نظام ولایی اسلام و نیز متخلق به اخلاق و تقوا بودن میباشد. وجود این ویژگیها در رئیسجمهور موتور محرک سایر اعضای دولت برای ایجاد دولتی در شأن تمدن اسلامی است.
🔶 اصل یکصد و سیزدهم قانون اساسی بیان میدارد که «پس از مقام رهبری رئیس جمهور عالیترین مقام رسمی کشور است و مسئولیت اجرای قانون اساسی و ریاست قوه مجریه را جز در اموری که مستقیما به رهبری مربوط میشود بر عهده دارد.» پس عالیترین مقام بعد از مقام رهبری نیز باید مانند رهبری نگرش تمدنی برگرفته از فقاهت اسلامی به حاکمیت و اداره کشور داشته باشد و در این زمینه صاحب اندیشه باشد. توقعی که مورد انتظار آحاد ملت ایران و حتی جامعه جهانی از رئیسجمهور آینده ایران اسلامی میباشد. از اینرو جامعه انقلابی به دنبال چهرههای فرهیخته روحانیت و فقاهت میباشد و معتقد است که حضور ایشان سطح ریاست جمهوری را به جایگاه واقعی آن در قانون اساسی نزدیکتر میکند و قدرت فقاهت ایشان در کوتاهکردن ایادی لیبرال مسلک و نحلههای مرتبط با آن موفق خواهد بود. بنابراین تلاشهای زیادی برای ورود این اعزه از طرف گروههای مختلف در حال انجام است.
🔶 با عنایت به احتمال عدم حضور اساتید حوزوی مورد نظر و نیز لزوم وجود کاندیداهای متعدد صاحب گفتمان، جامعه انقلابی در اقدامی هوشمندانه با همان معیار نگرش تمدن اسلامی که به برکت خون شهید رئیسی ایجاد شده چهرههایی را که قائل و معتقد به این نگرش هستند و ضمن مطالعه در این زمینه التزام عملی خویش را هم نشان دادهاند در رصد انتخاباتی خویش قرارداده و در تلاش برای حضور انتخاباتی ایشان هستند.
🔶 به نظر میرسد خون شهید رئیسی آثار گهربار خود را بیش از پیش نشان داده و پس از تلاشهایی که برای ایجاد مجلس تمدنساز صورت گرفت، اینک جامعه انقلابی ایران اسلامی در پی ایجاد دولت تمدنساز میباشد.
🔶 اندیشکده قصد همچون گذشته با نگاه تمدنی خود در انتخابات پیش رو در تمام سطوح فوق کنشهای خود را شروع نموده تا به فضل الهی آنچه موجب عزت و صلاح مسلمین است رقم بخورد.
💠 اندیشکده قصد
💡@qasdna_ir
10.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گزارش متفاوت و حرفه ای شبکه المیادین از زندگی رییس جمهور شهید سید ابراهیم رئیسی
♨️ دهکده کارآفرینی بهارستان
💢 @dehkadeh_karyar
8.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سرطانی تحت عنوان "خانه های نقلی در کلانشهرها"! ببینید که این سرطان چه بلایی بر سر سبک زندگی ما آورده است...
مدت زمان: ۱ دقیقه و ۴۰ ثانیه
#مطالبه_گری
#خانه_های_ویلایی
♨️ دهکده کارآفرینی بهارستان
💢 @dehkadeh_karyar
9.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ آیتالله میرباقری: مشکل اینجاست، چهار دهه است تصمیمسازان اقتصادی در پشتپرده، کشور را به بحران میبرند و دولتها را از کار میاندازند اما هنوز هم محترماند و اسمشان دانشمند است! تا مسئله علمی پیش میآید صدایشان میزنیم! باید اینها را محاکمه کرد.
@dehkadeh_karyar
Invitation.pdf
118.8K
📃 نامه ای به محضر حضرات آیات اعرافی، اراکی و میرباقری
▫️مسیری که از امروز تا قله باقی مانده و باید پیمود، نصب نرم افزار اسلامی روی سختافزارهایی است که در این مدت به دست آوردهایم. چه، اگر روی سختافزارهای خود، نظامات فکری منبعث از تمدن غرب را نصب کنیم، خروجیاش، بلاتردید یک انسان مطلوب غربی خواهد بود، نه یک انسان مطلوب اسلامی.
▫️در افق تمدنی انقلاب اسلامی، ساحات مختلف حیات بشری، صوری دارند که در طول 45 سال گذشته با اهتمام نخبگان حوزوی و دانشگاهی، بخشی طراحی شدهاند و بخشی فرآیند تکوین خود را طی میکنند. لکن آنچه تحصیل شده، آنگونه که باید در دستور کار ساختارهای اجرایی کشور قرار نگرفته است.
▫️برای رقم زدن این تحول اساسی، کشور نیازمند شخصیتی در راس قوه مجریه است که ضمن شناخت دقیق نسخههای سرمایهداری، به نسخههای برآمده از انقلاب اسلامی اشراف و اعتقاد راسخ داشته باشد و با شجاعت و درایت درصدد اجرای آنها برآید.
▫️برخلاف آنچه معمول و رایج شده، مقام ریاست جمهوری مقام اجرا به معنی پیمانکاری نیست؛ چه، اساسا دولت طبق سیاست های کلی اصل 44 از فعالیتهای پیمانکاری منع شده است! مقام ریاست جمهوری، مقام طراحی و تشخیص و تصمیم است و لذا فردی با این مختصات باید در راس قوه مجریه قرار گیرد.
▫️به همین جهت، به عنوان شاگردی کوچک در مکتب انقلاب اسلامی، از شما بزرگواران که عمری را صرف مبارزه فکری با نظام سرمایهداری و طراحی نظامات اسلامی کردهاید، تمنا دارم پا به عرصه بگذارید و در انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری اسلامی ایران، داوطلب شوید. ما نیازمند بازگشت فضیلت به عرصه رقابت هستیم.
@syjebraily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تاریخ دانان باید روایت این زن از انتخابات سال 96 را در همه کتب تاریخی ایران بنویسند...
اقتصاد را به روسری باختیم!
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
هدایت شده از اقتصاد کاربردی - رضا غلامی
پیشنهاد؛
با توجه به اینکه معاون اول های رؤسای جمهور عمدتا متولی هماهنگی در امور اقتصادی دولتها میشوند لذا دیدگاه اقتصادی آنها تعیین کننده است، خوب است کاندیداهای ریاست جمهوری، معاون اول خود را هنگام ارائه برنامه به مردم، معرفی کنند تا مردم با آگاهی بیشتر به نامزد مورد نظر خود رأی دهند.
@DrRezaGholami
هدایت شده از افرا (اقتصاد فردای روشن ایران)
«کابینه»!
انتشار این پوسترها که حاوی اسامی پیشنهادی کابینه است، فارغ از صحت و سقم و منشا، باید به رویه رسمی نامزدهای انتخاباتی تبدیل شود.
افراد را نمیتوان بدون شناخت دقیق از اطرافیان و کابینه و افکار آنان، برای اداره کشور برگزید.
این پیشنیاز انتخاب آگاهانه و هوشمندانه است.
انتشار رسمی اسامی پیشنهادی کابینه توسط ستادهای انتخاباتی نامزدها هم باعث جلوگیری از انتشار لیستهای جعلی و بیاخلاقیهای انتخاباتی میگردد و هم نمایانگر دارای برنامه و تشکیلات بودن داوطلبان برای مدیریت ۴ساله دولت است.
✍سیدامیرحسین حسینی🇮🇷
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این ویدئوی کوتاه را ببینیم و از خود بپرسیم که جایگاه فرهنگ بومی در متن زندگی ما چیست؟ تزیینی و حاشیهای یا جدی و در متن زندگی واقعی؟ چرا برخی از ما دیوان حافظ را فقط برای شب یلدا و قرآن را فقط برای شبهای قدر میخواهیم؟!
عزیزی (از فلاسفه و شاگردان مشهور مکتب هایدگر) چند وقت قبل سفری به قم داشت و بعد از مشاهده حجم انبوه فست فود و پیتزا فروشیهای این شهر گفته بود که باورش برایم سخت است که در شهری که مهد فلسفه صدرایی است این حجم از پیتزافروشی وجود داشته باشد. غرب اگر در تمدن سازی موفق شد، به دلیل امتداد فلسفهاش در اجزای مختلف سبک زندگی بود. امتداد فلسفه در کنشهای عملی است که تمدنساز است وگرنه آن تمدن، صورت عینی نمییابد و صرفا در حوزه نظر باقی میماند و مناسک و نشانههایش نهایتا نقشی تزیینی و حاشیهای مییابد.
مدت زمان: ۱ دقیقه و ۴۰ ثانیه
#خانه_های_ویلایی
#مطالبه_گری
♨️ دهکده کارآفرینی بهارستان
💢 @dehkadeh_karyar
کارزار دعوت از فقیه عالیقدر آیت الله سید محمدمهدی میرباقری برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری
https://www.karzar.net/116787
نگاهی اجمالی به زندگی، مبارزات، مسئولیتها و آثار آیتالله محمدمهدی میرباقری
https://kms.bou.ac.ir/professor/%D8%B3%DB%8C%D8%AF%D9%85%D8%AD%D9%85%D8%AF%D9%85%D9%87%D8%AF%DB%8C-%D9%85%DB%8C%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D9%82%D8%B1%DB%8C/
🛑 مردم سوختند...
مردمزنده زنده سوختند..😢
فاجعه جانکاه رفح؛ جایی که مردهها هم در امان نیستند.
در جریان حمله هوایی اسرائیل به محل اسکان آورگان فلسطینی در رفح بیش از ۲۰۰ نفر که غالبا زنان و کودکان بودند کشته شدند. گفته میشود که در جریان این حمله هوایی چادرهای پناهجویان آتش گرفت و بسیاری زنده زنده در این آتش جاناشان را از دست دادند. تصاویر کودکان و زنانی تکه تکه شده، قربانیانی که اجسادشان به شدت سوخته و سیاه شده است
#فلسطین
#رفح
#هستهبینالملل
#دانشجویی_استان_اصفهان
@icb_esf