پیام یک زن خسته به بنده و پیام بنده به دولت محترم
🔹این متن پیام یک زن خسته و درمانده به حقیر هست که البته طی ماهای اخیر، دهها نمونه مشابه این پیام را دریافت کردهام. روزی که به مدیران وزارت راه و شهرسازی التماس میکردیم که شما را به خدا با این مدل کار نکنید امروز را میدیدیم. در برخی شهرهایی که زمین را تحویل خود مردم دادند تا خودشان نهضت ملی مسکن را با الگوی افقی (یک یا دو طبقه) انجام دهند پروژهها ظرف مدت یک سال به اتمام رسید و الان ماهها هست که مردم ساکن خانههای خودشان شدهاند و طعم شیرین خانهدار شدن را چشیدهاند.
🔹اما در شهرهایی که پروژهها را با مدل انبوهسازی و عمودی سازی شروع کردند، مدت زمان اتمام پروژه به دلیل اقتضائات پروژههای انبوهسازی و تعدّد نفرات ذینفع و مشارکت کنندگان، حداقل دو برابر بیشتر به طول میانجامد و به علاوه به دلیل تحمیل هزینههای مازاد (نظیر هزینه مشاعات و آسانسور و سازه سنگینتر و...)، مبلغی که مردم باید بپردازند نیز حداقل دو برابر بیشتر میشود. در نتیجه، کسی که میتوانست با الگوی افقی و تک طبقه، طی یک سال با آورده مثلا ۳۰۰ میلیونی خانهدار شود حالا با آورده ۸۰۰ میلیونی هم ممکن است خانهدار نشود!
🔹امیدوارم آنهایی که در مملکت پهناور ایران که هیچ مشکلی به لحاظ کمبود زمین ندارد اینطور خون مردم را توی شیشه کردند و سبب شدند آورده مردم دو برابر شود تا اینچنین خسته و دلشکسته شوند نزد خدای متعال و یا حداقل نزد وجدان خودشان پاسخی قانع کننده برای این ظلمی که به مردم کردند داشته باشند.
بلد طیب/کانال رسمی دکتر منان رئیسی
https://eitaa.com/baladetayyeb
7.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥عادتهای غلط فصل تابستان
👤 استاد حسین خیراندیش
📸این آقای سمت راست بدل ناصرالدین شاه بوده که هویتش اخیرا فاش شده! این آقا یک فرد یهودی بود که یوسف بخشی نام داشت و در اوقاتی که شاه به سفرهای طولانی فرنگ میرفت ایشون ایفای نقش میکرد! هویت این فرد رو چند سال قبل سایت جامع کلیمیان منتشر کرد!
▪️کانال خبرگزاری طب و تمدن اسلامی
ایتا👇🏻
→https://eitaa.com/joinchat/3095134386C5a05e04158
تلگرام👇🏻
→https://t.me/t124ir
گزارش یک روز طبی پر آب! در پیاده روی اربعین!
🔻امروز با یک پزشک طب جدید و در جمع علاقه مندان حدود یک ساعت مناظره دوستانه داشتیم که الحمدلله پر بار و آموزنده بود. موضوع تاریخ طب، اثبات وجود طب اسلامی، تفاوت عارضه ذاتی داروی شیمیایی با عارضه نا به جایی مصرف داروی طبیعی و در نهایت تفاوت مبنایی توسعه گرایی در علوم غربی و پیشرفت گرایی در علوم اسلامی را به بحث نشستیم.
🔻در بین مراجعه کنندگان رگ به رگ شدن و در رفتگی مچ به دلیل آب خوردن زیاد و سستی مفاصل ناشی از آن خیلی شایع بود. و افراد زیادی برای جا انداختن مچ مراجعه میکردند.
سستی مفاصل از نوشیدن مایعات زیاد است. که البته موجب فشار بر دیسک ها تحریک سیاتیک هم می شود.
🔻درد و سوزش بین کتف ها از آب خوردن زیاد خیلی شایع بود. (گرفتگی و سوزش عضلات کنار استخوان کتف از سرد شدن معده است)
🔻گلو درد از نزله و سردی معده به دلیل نوشیدن آب خیلی شایع بود.
🔻عرق سوز به دلیل اسیدی شدن خون و اسیدی شدن عرق شایع بود که علت آن کثرت عطش و پرنوشی است!
🔻 نزله و تحریک سردرد های سینوزیتی ناشی از سردی معده به دلیل پرنوشی زیاد به انضمام بادکولر زیاد بود.
کدام زائرحداقل یکی از اینها را تجربه نمیکند؟
🔹تعداد اندکی که طب اسلامی میدانند و به روایت امام صادق علیه السلام عمل میکنند
فرمود: «لاَ تُکْثِرْ مِنْ شُرْبِ اَلْمَاءِ فَإِنَّهُ مَادَّةٌ لِکُلِّ دَاءٍ؛
زیاد آب ننوش که ماده کل بیماری هاست.
پس در مواجهه با گرما و عطش چه کنیم؟ در مطالب قبلی تدابیر مدیریت عطش در رزمایش تمدنی اربعین را گفتیم
🔴تفاوت سعودی با عراقیها در میزبانی از زائران
🔹روزنامه ای مصری نوشت: آیا می دانيد؟
🔻سعودی: اگر بیش از دو میلیون حاجی وارد خاکش شود اعلام نارضایتی میکند؟
عراق: اگر کمتر از 20 ملیون زائر داشته باشد ناراحت است!
🔻سعودی: برای اداره دو میلیون حاجی وزارت تشکیل داده است!
عراق: کوچکترین موکب چای (چای ابوعلی یا همان چای امام حسین) امور هشت میلیون زائر رو میچرخونه!
🔻سعودی: در مقابل خدماتی که ارائه میده دلار میگيره!
عراق: تمام خدماتش کاملا رایگان است!
🔻سعودی: حج برایش موسم بهره وری اقتصادی است!
عراق: زیارت را موسم بخشش و عطا میدونه!
🔻سعودی: دو ميليون حاجی باعث ترافیك و مسدود شدن راهها ميشه!
عراق: دو ملیون رقمی طبیعی در یک خیابان کربلاست!
🔻سعودی: افزون بر هزینه هنگفتی که میگيرد، بر سر حجاج منت هم میگذارد!
عراق: از زائران بابت هر گونه کوتاهی عذرخواهی میکند!
🔻سعودی: ورود ده هزار حاجی به یک خیابان باعث خفگی و مرگ مردم شد!
عراق: اگر سه ملیون زائر در خیابان باشه مسؤول موکب يه نگاه ميندازه به خیابان و میگه: خيابون خلوته پس کو زوار؟!
اری، این اگر اعجاز نیست، پس چیست ؟
تبلور اندیشه : سعودی اولاد خلف ابوسفیان است ، عراق ماحصل دیدگاههای شیعیان
#یادداشت_۱۷۳
۶ شهریور ۱۴٠۳/سال چهارم
دختران خوب به آسمان می روند
دختران بد به همه جا!
یکی از مهم ترین موضوعات تاریخ پربرکت جمهوری اسلامی، #حجاب است و مایتعلّق به! از آنجا که همیشه در صدر گفت و گوهای مردم، مسئولین، نخبگان و دشمنان بوده. از آنجا که یکی از اصلی ترین بازیگران افزایش و کاهش رای یک نفر، حتی در سطح ریاست جمهوری ها بوده و گاهی تعیین کننده تر از #اقتصاد!
اما به همان اندازه که شاهد این حساسیتها در موضوع #حجاب بوده ایم، به همان اندازه هم ناقص و سطحی با این پدیده مقدس مواجه شده ایم.
بگذارید مثالی بزنم که بدانیم امثال این مواجهه های بخشی و ناقص، تنها محدود به حجاب نیست و حکایت از یک ضعف جدی در #نظام_اندیشه ما دارد.
همین #نان را دل بدهید. بارها و بارها درباره میزان هدررفت آن شنیده ایم و فراوان از مسئولین امر که: مردم نان را درست مصرف کنند، #اسراف بد است و حرفهایی از این دست. می خواهند هدر رفت سالانه دو میلیون تن!!!!!!!! نان، که معادل سی درصد تولید نان کشور است را با #نصیحت حل کنند(اینجا).
#ضعف_اندیشه یعنی اینکه در میان این همه موعظه، یکی نمی گفت جدای از بی توجهی های مردم، آیا خود #مدل_تولید_نان هم در ماندگاری آن تاثیر دارد یا خیر؟ آیا نمی توان تولید نان را به سمتی برد که بیشتر و بهتر بماند، ولو اینکه مردم اهل رعایت و مصرف صحیح نباشند؟ ضعف عمیق اندیشه یعنی اینکه بسیار کم می شنیدیم: مشکل نانی که هنوز از نانوایی به خانه نرسیده خشک میشود را نمی توان با نصیحت و موعظه حل کرد. تاااااازه بعد از چندین دهه، #دستگاه_کارشناسی کپی کار ما به چند کارخانه محدود اجازه تولید #آرد_کامل_سبوس دار داده و گامی به رهنمودهای پیشرفته اسلام، در تولید نان سالم ماندگار نزدیک تر شده (اینجا)
حجاب نیز به همین اندازه بلکه بیشتر، گرفتار مواجهه های #تک_بعدی و صرفا #بیانی حتی در سطح نخبگانی ماست. این را پس از بررسی بیش از ده جلد کتاب بسیار مهم که در تاریخ مبارک جمهوری اسلامی برای مدیریت #مسئله_حجاب نوشته شده می گویم. بعد از دیدن مهم ترین مناظره های سالهای اخیر که درین خصوص برگزار شده. بعد از بررسی حرفهای #کارشناسان بارز این عرصه و....
نکته مغفول داستان حجاب، تفکر در باب این پرسش بسیار مهم است: آیا میان عفیف بودن مردم و #ساختارهای_اجتماعی ما نسبتی وجود دارد یا خیر؟
حقیقتا چگونه می توان دغدغه مند موضوع #عفت_و_حیا بود و یکبار نپرسید: آیا میان #۱۶هزارساعتی که آموزش و پرورش از بهترین ایام زندگی فرزندان ما می گیرد، و عفیف بار آمدنشان نسبتی وجود دارد یا خیر؟ اگر دارد که قطعا چنین است، آیا این #محتوای_آموزشی در جهت تقویت عفت و حیاست یا تضعیف آن؟ اگر در جهت تضعیف است که هست، آیا می توان با کارهایی واقعا مبارک و ارزشمند مانند #تذکر_لسانی، جلوی تاثیر شانزده هزار ساعت محتوای آموزشی را گرفت؟
چقدر عجیب بود که در همان ده جلد کتاب برتر حجاب، حتی یک سرفصل ندیدم که به بررسی نسبت میان #مدل_معماری و عفت و حیا پرداخته باشد، یا نسبت میان نوع #تغذیه و تاثیرش در عفت، غیرت و حیا. همین طور بررسی دیگر شاخصه ها و #زیرساختهای_غیربیانی تربیت انسان.
در همین راستا از سه هفته پیش، مباحثه و همخوانی کتاب « نظام سازی برای عفاف و حجاب» را آغاز کرده ایم. کتابی که علاوه بر ارج نهادن به تاثیر فعالیتهای بیانی و لسانی، به بررسی زیرساخت های #غیربیانی موثر در #مسئله_حجاب هم پرداخته. مهمتر اینکه از شرح و توصیف مشکل فراتر رفته و #تصمیم هایی مشخص برای مدیریت این موضوع بنیادین و حیاتی ارائه داده.
یادداشت مشابه:
آپارتمان هایی که مانتوی جلوباز میپوشند
شرمنده صدای اتاق خوابتان را میشنوم
@besalamen_amenin