🔴واریز یارانه تیرماه دهکهای چهارم تا نهم
🔹یارانه کمک معیشتی به حساب کلیه سرپرستان خانوار دهکهای چهارم تا نهم در سراسر کشور واریز و از ساعت ۲۴ روز یکشنبه ۳۱ تیرماه قابل برداشت است.
◼️پایگاه خبری دلیجان نیوز را در ایتا،تلگرام و اینستاگرام دنبال کنید
@delijan_newss1
⭕️ رشد ۲۲ درصدی تعاونیهای زنان در سه سال گذشته
🔰 از ابتدای فعالیت دولت سیزدهم تا اردیبهشتماه امسال ۱۰۰۰ و ۲۲۳ شرکت تعاونی زنان با ۱۲ هزار و ۱۹۶ عضو و ۱۸ هزار و ۹۰۰ فرصت شغلی تشکیل شده که نشانگر رشد بیش از ۲۲ درصدی نسبت به مدت دوره مشابه قبل است.
🔹 زنان در گرایشهای مختلف از جمله ۴۵ درصد در حوزه فرش دستباف، صنعت، صنایع دستی و گردشگری، ۱۸ درصد در گرایش کشاورزی، ۲۳ درصد در رشته خدمات و ۱۴ درصد در سایر گرایشها فعالیت دارند.ب ر این اساس بیشترین سهم تعاونیهای زنان به حوزه صنایع دستی، فرش دستباف، صنایع غذایی، صنایع بستهبندی و کشاورزی اختصاص دارد.
✅ دولت سیزدهم تاکنون ۱۳۰ شرکتتعاونی صنایعدستی با ۱۰۰۰ و ۶۵ عضو و ۲ هزار و ۲۵۵ فرصت شغلی تشکیل شده است. استان کرمان با ۲۱۴ شرکتتعاونی، استان سیستان و بلوچستان با ۱۸۰ شرکتتعاونی و استان فارس با ۱۳۸ شرکتتعاونی رتبه اول تا سوم را در زمینه تعاونیهای صنایعدستی دارا هستند. / آتیه آنلاین
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی:
◼️پایگاه خبری دلیجان نیوز را در ایتا،تلگرام و اینستاگرام دنبال کنید
@delijan_newss1
نهضت حسینی ، خدمت مردمی
همزمان با دومین روز از هفته بهزیستی ، صبح روز یکشنبه مورخ ۱۴۰۳/۰۴/۳۱ اردوی جهادی و میز خدمت با حضور رضا رحیمی رئیس اداره بهزیستی، مهندس قناتی بخشدار بخش مرکزی، مریم حسینی کارشناس پذیرش و ارتباطات مردمی بهزیستی، کارشناسان و روانشناسان اورژانس اجتماعی بهزیستی، پرسنل وکارشناسان مرکز مثبت زندگی ۲۶۵ دلیجان، اعضای بنیاد فرزانگان آوای مهر و اعضای داوطلب و جوانان جمعیت هلال احمر شهرستان دلیجان، در روستای قالهر برگزار گردید.
همزمان بااین برنامه غربالگری بینایی کودکان، مشاوره روانشناسان اورژانس اجتماعی نیز انجام پذیرفت .
دراین مراسم، در راستای اجرای برنامه cbr (توانبخشی مبتنی برجامعه در روستا)مسابقه بازیهای بومی محلی نیز با همکاری احمدجعفری رئیس اداره ورزش و جوانان و سیداکبربهاری رئیس هیات بازیهای بومی محلی شهرستان دلیجان در بین اهالی روستای قالهر برگزار گردید و به برگزیدگان جوایزی اهدا گردید.
همچنین با همکاری اعضای داوطلبان جمعیت هلال احمر، ایستگاه سنجش فشار خون و قند خون و اجرای برنامه تیم سحر جوانان هلال احمر نیز در این روستا اجرا گردید.
۱۴۰۳/۰۴/۳۱
◼️پایگاه خبری دلیجان نیوز را در ایتا،تلگرام و اینستاگرام دنبال کنید
@delijan_newss1