انا لله و انا الیه راجعون
خانواده محترم فتاحی و دلاوری
مصیبت درگذشت مرحومه مغفوره زنده یاد بانو مریم فتاحی را خدمت خانواده محترم و کلیه فامیل های وابسته تسلیت عرض نموده و برای آن عزیز سفر کرده علو درجات و غفران الهی و بقای عمر بازماندگان را از خداوند منان خواستاریم.
روابط عمومی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان دلیجان
۶ بهمن ۱۴۰۱
#پویش_من_ماسک_میزنم
#پایگاه_خبری_دلیجان
@delijannet
محلات ، میزبان مسابقات پرورش اندام کارگران کشور
نهمین دوره مسابقات پرورش اندام کارگران کشور طی روزهای ۱۳ و ۱۴ بهمن ماه ۱۴۰۱ به میزبانی شهرستان محلات برگزار می گردد.
#پویش_من_ماسک_میزنم
#پایگاه_خبری_دلیجان
@delijannet
پایگاه خبری دلیجان
محلات ، میزبان مسابقات پرورش اندام کارگران کشور نهمین دوره مسابقات پرورش اندام کارگران کشور طی روز
مسابقات پرورش اندام(جام استاد یزدان راد) فیزیک،بادی کلاسیک، فیزیک کلاسیک و ماسکولار
رئیس انجمن بدنسازی و پرورش اندام کارگران کشور گفت نهمین دوره مسابقات پرورش اندام(جایزه بزرگ)کارگران کشور بادی بیلدینگ، بادی کلاسیک، فیزیک، فیزیک کلاسیک و ماسکولار (جام استاد یزدان راد) در استان مرکزی شهرستان محلات بهمن ماه ۱۴۰۱ برگزار می شود.
گلشنی فر افزود : مسابقات پرورش اندام(جام استاد یزدان راد) فیزیک،بادی کلاسیک، فیزیک کلاسیک و ماسکولار ، در رده سنی جوانان ،بزرگسالان و پیشکسوتان از تاریخ ۱۳ لغایت ۱۴ بهمن ماه سال ۱۴۰۱ به میزبانی استان مرکزی (شهرستان محلات)برگزار می گردد.
رئیس انجمن بدنسازی و پرورش اندام کارگران کشور بیان کرد: ورود نفرات و تیم ها شرکت کننده صبح روز پنجشنبه ۱۴۰۱/۱۱/۱۳ و خـروج عصر روز جمعه ۱۴۰۱/۱۱/۱۴ می باشد
گلشنی فر اظهار داشت : زمان وزن کشی روز پنجشنبه مورخ ۱۳ بهمن ماه از ساعت ۱۴ الی ۲۰ و شـروع مسـابقـات راس ساعت ۹:۳۰ صبح روز جمعه ۱۴۰۱/۱۱/۱۴ انجام میشود.
رئیس انجمن بدنسازی و پرورش اندام کارگران کشور در ادامه بیان داشت: تیم های شرکت کننده برای حضور در این رقابت ها می بایست دستورالعمل مورد نیاز را دریافت و با توجه به شرایط لازم نسبت به ثبت نام اقدامات لازم را انجام دهند.
لازم به ذکر است تمامی شرکت کنندگان در رویدادهای ورزشی ملی و بین المللی ازقبیل(مربیان، ورزشکاران) می بایست عضو جامعه ورزش کارگری بوده و در سامانه عضوگیری به آدرس worker-sport.mcls.gov.ir ثبت نام نموده و در زمان برگزاری مسابقات دارای اعتبار باشد ، در غیر اینصورت افراد مجاز به شرکت در رقابت های ورزشی موصوف نمی باشند.
همراه داشتن برگه استعلام ارتباط فعال با سازمان تامین اجتماعی به همراه سابقه سه ماهه پرداخت بیمه به صورت مستمر تا قبل از تاریخ برگزاری مسابقات که از سایت تامین اجتماعی به آدرس eservices.tamin.ir قابل دریافت می باشد،ضمنا نوع بیمه ورزشکاران شرکت کننده در رقابت های قهرمانی می بایستی از نوع اجباری بوده و خویش فرما نباشد.(راهنمای دریافت برگه استعلام ارتباط فعال با سازمان تامین اجتماعی و سابقه سه ماهه پرداخت از طریق کانال آپارات فدراسیون ورزش کارگری قابل دسترسی و بهره برداری می باشد.
#پویش_من_ماسک_میزنم
#پایگاه_خبری_دلیجان
@delijannet
حالِ بیدار شدن نیست.
با خیالِ تو باید خوابید ، رویا دید ، صبح ارزانی مردم ،
دلِ من خوابِ تو را میخواهد ...
🌷
سلام
🌞
صبحتون به خیر و تندرستی
🍎
دو نما از طبیعت جاسب در دو فصل
📷حمیدرضا زاهدی
#پویش_من_ماسک_میزنم
#پایگاه_خبری_دلیجان
@delijannet
2023_01_28_07_53_25.mp3
2.44M
انعکاس خبرهای مهم شهرستان دلیجان در ارتباط علی ظهیری گزارشگر شهرستان در صداوسیمای استان مرکزی در برنامه گلبانگ صبح، شنبه هشتم بهمن ۱۴۰۱
با خبرهایی درخصوص ستاد اعتکاف،رونمایی از مجموعه شعر کمیل کاشانی ،راهیابی عکسهای سید اکبر بهاری عکاس برجسته شهر به مرحله کشوری فجر، افتتاح نمایشگاه سایه روشن، ...)
#پویش_من_ماسک_میزنم
#پایگاه_خبری_دلیجان
@delijannet
انالله و انا الیه راجعون
خاندان محترم فتاحی ،دلاوری و ابراهیمی
درسوگ جانسوز بانوی مهربان و با اخلاق حوزه بهداشت ودرمان زنده یاد مریم فتاحی، شریک غمتان هستیم از درگاه الهی برای آن عزیز سفر کرده آرامش ابدی و برای شما در تحمل این مصیبت سنگین ، صبر و شکیبایی آرزومندیم.
مدیریت و پرسنل اداره بهزیستی دلیجان
#پویش_من_ماسک_میزنم
#پایگاه_خبری_دلیجان
@delijannet
هدایت شده از پایگاه خبری دلیجان
#مراسم_معنوی_اعتکاف شهر دلیجان
👈همراه با اعتکاف ویژه دانش آموزی با برنامه های متنوع 👉
#زمان:۱۵بهمن لغایت۱۷بهمن ماه
#مهلت ثبت نام:۱۲بهمن ماه
🔴#ثبت_نام از طریق #اسکن کد QR در تصویر و
یا #لینک b2n.ir/g00284
#قابل_توجه_دانش_آموزان_عزیز:
هماهنگی لازم با آموزش و پرورش جهت شرکت در مراسم اعتکاف انجام شده است.
#پویش_من_ماسک_میزنم
#پایگاه_خبری_دلیجان
@delijannet
هدایت شده از پایگاه خبری دلیجان
َ
🐬 #تور_گروهی_ریلی_قشم 🐬
📢حرکت 5شنبه 27 بهمن از دلیجان
برگشت سه شنبه 2 اسفند دلیجان هستیم.
🔹تور ریلی رفت و برگشت
🔈 2طرف قطار
🌷 4روز اقامت در هتل 3 ستاره
🌷صبحانه بوفه
🔹ترانسفر راه آهن و اتوبوس دریایی از بندر عباس تا هتل و بالعکس
✳️ظرفیت محدود✳️
برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره های زیر تماس بگیرید👇👇
📲09393703832
📲09197441054
✳️086-44221057
🆔@safarparsian
🍃🌹🍃
#پویش_من_ماسک_میزنم
#پایگاه_خبری_دلیجان
@delijannet
🔘پویش ملی مبارزه با سرطان
8 لغایت 15 بهمن ماه
شعار سال 1401: فاصله ها را کم کنیم.
#تداوم_رعایت_شیوه_نامه_های_بهداشتی
🔹🔸روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دلیجان
#پویش_من_ماسک_میزنم
#پایگاه_خبری_دلیجان
@delijannet
هدایت شده از پایگاه خبری دلیجان
🖤هوالحی🖤
مراسم ختم اولین روز درگذشت بانوی خوش نام و مهربان حوزه بهداشت و درمان شهرستان دلیجان زندهیاد مرحومه
🌷مریم فتاحی 🌷
فرزند مرحوم داریوش
به یاد مهربانی هایش، لبخندهایش و نیکوکاری های پنهانش و برای تسلی دل غمدیده بازماندگان بویژه مادر رنج کشیده اش در مراسمی به شرح زیر برگزار می شود.
#زمان : شنبه ۸ بهمن ماه
#ساعت : از ۱۴:۳۰ تا ۱۶
#مکان : مسجد اعظم دلیجان
بهشت برین جایگاهش باد
آمین
#روحش_شاد
#یادش_گرامی
#پویش_من_ماسک_میزنم
#پایگاه_خبری_دلیجان
@delijannet
🔴همشهری عزیز👇
باتوجه به افزایش تقاضای سفر در نوروز، باحضوربه موقع درمرکز معاینه فنی از ازدحام وشلوغی مراکز معاینه فنی درماه آخر سال بکاهید.
09188660716
#پویش_من_ماسک_میزنم
#پایگاه_خبری_دلیجان
@delijannet
#آشنایی_با_نکات_حقوقی
#سوال:
در مورد دیه زن با مرد و برابری آن ها توضیح دهید؟
آیا برابر است یا خیر؟
✅ #پاسخ:
در این خصوص باید بیان داشت از ابداعات و نوآوریهای صورت گرفته توسط قانونگذار همین امر برابری دیه زن با دیه مرد در #تصادفات_رانندگی می باشد.
این امر در ماده ۱۰ #قانون_بیمه_اجباری ، خسارات وارد شده به ثالث در اثر حوادث ناشی از وسایل نفلیه مصوب ۱۳۹۵ به این ترتیب بیان شده که :
بیمه گر مکلف است در ایفاء تعهدات مندرج در این قانون خسارت وارده به زیان دیدگان را بدون لحاظ جنسیت و دین تا سقف تعهدات بیمه نامه پرداخت کند و در این مورد دیه زنان با دیه مردان برابر است.
روابط عمومی دادگستری شهرستان دلیجان
#پویش_من_ماسک_میزنم
#پایگاه_خبری_دلیجان
@delijannet