هدایت شده از کانال الماس عماریون
♦️الزرفی رفت؛ الکاظمی آمد
📝تحلیل
🔶 ساعاتی پیش و 6 روز مانده به پایان مهلت 30 روزه، «عدنان الزرفی» انصراف خود را از مأموریت تشکیل کابینه اعلام کرد تا رئیسجمهور عراق، «مصطفی الکاظمی» را برای این مأموریت معرفی کند. درباره این این رویداد، نکاتی وجود دارد که در ادامه میآید:
🔶 هرچه حامیان الزرفی در پارلمان عراق، غیرمتشکل بودند، اکنون اما مهمترین جریانهای سیاسی عراق از الکاظمی حمایت میکنند. واقعیت آن است که به جز ائتلاف نصر، طیف حامیان الزرفی، تعدادی از نمایندگانی بودند که البته وابستگی حزبی نیز داشتند و این موضوع غیرقابل انکار است که در نظام پارلمانی حزبی عراق، سران ائتلافها، تصیمگیرنده اصلی هستند و ادعای الزرفی مبنی بر تکیه به نمایندگان بهجای وابستگی به سران احزاب، چندان کارگشا نخواهد بود.
🔶 الکاظمی اما به نظر میرسد حمایت سران احزاب سیاسی در عراق را کسب کرده است. در تصویری که از جلسه مکلف شدن الکاظمی منتشر شده، هادی العامری(کنار الکاظمی ایستاده)، عمار حکیم، حیدرالعبادی، محمد الحلبوسی، خمیس الخنجر، فالح فیاض و تعداد دیگری از سران احزاب سیاسی حضور دارند. العامری همچنین، ساعتی پس از این جلسه، به صراحت و با افتخار به اینکه «الكتلة الأكبر» به حق خود برای معرفی گزینه نخستوزیری رسیده است، از وی حمایت کرد. ایاد علاوی و مسرور بارزانی نیز تاکنون از الکاظمی حمایت کردند. هرچند صدریها همچنان در سایه ماندهاند.
🔶 تا لحظه نگارش این سطور، گروههای مقاومت اما نسبت به معرفی الکاظمی، واکنش رسمی و روشنی نداشتهاند. شاید اکنون مهمترین پرسش، این است که بین اتهامات پیشین نقش داشتن الکاظمی در ترور فرماندهان مقاومت و معرفی وی برای نخستوزیری با این میزان از حمایت بهویژه از سوی ائتلاف البناء، چه نسبتی وجود دارد؟ این درحالی است که تنها دو روز پیش(7 آوریل)، قیس الخزعلی هرگونه جمعبندی درباره انتخاب الکاظمی را تکذیب کرد. آیا پس از انتخاب جانشین برای ابومهدی المهندس، این دومین اختلاف گسترده در گروههای مقاومت است؟
✔️ به هرروی اگرچه نمیتوان درباره موفقیت قطعی الکاظمی در تشکیل دولت سخن گفت، اما به نظر میرسد ایران از هماکنون باید آماده تعامل با وی باشد. الکاظمی، عبدالمهدی نیست، اگرچه هنوز زود است وی را الزرفی بدانیم. هرچند که به نظر میرسد نخستوزیری وی، بیارتباط با پیشنهاد واشنگتن به بغداد برای آغاز گفتوگوهای راهبردی نباشد.
@et_amarion
هدایت شده از کانال الماس عماریون
♦️ ریچارد هاس: بحران کرونا نه یک نقطه عطف بلکه تسریعکننده روند فعلی است، روند تضعیف نقش جهانی آمریکا
❇️ ریچارد هاس رئیس اندیشکده شورای روابط خارجی آمریکا در مقالهای با بررسی تأثیرات جهانی بحران کرونا، این بحران را نه یک نقطه عطف که موجب تغییر روندهای جهانی شود بلکه تسریع کننده روندی دانست که طی سالهای اخیر وجود داشته است. روندی که در آن آمریکا با تضعیف جایگاه جهانیاش، دیگر رغبت و توانایی رهبری بحرانهای جهانی را ندارد.
❇️ در این مقاله آمده است: «جهانِ پس از بحران کرونا قابل تشخیص است. کمرنگشدن نقش رهبری آمریکا، تضعیف همکاریهای جهانی، نزاع موسوم به قدرت بزرگ: همه اینها مشخص کننده فضای بینالمللی پیش از ظهور کرونا بوده است و این همهگیری این مشخصهها را بیش از هر زمان دیگری برجسته خواهد کرد. جهانِ پس از این بحران، کم و کمتر تحت سیطره آمریکا خواهد بود، این روندی است که دستکم از یک دهه پیش نمایان شده است.»
❇️ هاس این روند را در راستای جذبه پیام «اول آمریکا» دونالد ترامپ میداند. پیامی که مبتنی بر تمرکز انرژی این کشور به مشکلات داخلی به جای مسائل خارجی است. بر مبنای همین طرز نگاه است که به نوشته هاس، بسیاری از آمریکاییها آنچه این کشور در خارج انجام داده است را بیهوده، غیر ضروری و در تضاد با رفاه داخلی میدانند.
❇️ هاس در ادامه مطرح میکند که بحران کرونا این واقعیت را آشکار ساخت که هیچ کشوری و با هر میزان قدرتی به تنهایی قادر به رویارویی با چالشهای جهانی نبوده و سازمانهای بینالمللی نیز در مدیریت این بحرانها شکستخورده هستند. بنابراین عبارت «جامعه بینالمللی» که پیش از این استفاده میشد بیشتر آرزوگونه است که تنها برای برخی ابعاد مسائل ژئوپلتیک کاربرد دارد.
@et_amarion
هدایت شده از کانال الماس عماریون
🍃رفتارائمه(ع) با حیوانات🍃
مردی به نام نجیح می گوید: ديدم حسن بن على عليه السلام غذا مى خورْد و در برابرش سگى بود، هر لقمه اى كه مى خورد به همان اندازه هم جلوى سگ مى انداخت.
به ايشان عرض كردم: يا بن رسول اللّه ! اين سگ را از كنار غذاى شما دور نكنم؟
فرمود: به حال خودش بگذار؛ من از خداوند عزّوجلّ شرم مى كنم كه مشغول خوردن غذا باشم و جاندارى به صورت من نگاه كند و به او غذا ندهم
#ميزان_الحكمه_جلد1_صفحه_194
@et_amarion
🔵دولت خدمتگذار/ دولت امام زمان
✍ دکتر محمود رضا امینی
🔸سالهاست خبر آمدنش را شنیده ایم .هرسال تولدش را جشن میگیریم وآذین بندی وشادی وهلهله وپایکوبی امامتش را فریاد میزنیم.شعرا ،مدیحه سرایان ،علماواندیشمندان آمدنش را نوید میدهند ودرانتظار قدوم مبارکش هستیم وبرای دیدن قد رعنایش وصلابت وقدرتش و برقراری قسط وعدلش اشک شوق وناله وفغان سرمیدهیم.
میگوییم ایکاش بیاید پای در رکابش باشیم!!
🔸خمینی کبیرآن حکیم عارف وفقیه الهی وشجاع وعادل، جمهوری اسلامی را به تمنای سرزلف وگوشه چشم ونیابتش پایه گذاری کردو مکتب دولت کریمه را زمینه ساز ظهورش معرفی فرمودوبراین باور شدیم که شرط انتظار واقعی وتوفیق همراهیش پیروی نظری وعملی از ولایت مطلقه فقیه است .وتوفیق شد تا مکتبش رااقصی نقاط دنیا صادر کنیم.
🔸زمینه سازان واقعی ظهورش مناطقی درجهان را آماده پذیرش امامتش و ایران ، لبنان،سوریه،یمن،عراق وافغانستان ودیگرانی لشکریانش را ساماندهی وآماده کرده اند وفرماندهان رشیدی پرچمهای حکومت جهانی را بدست وپشت سر نایب برحقش خامنه ای( روحی له فدا)منتظر صدور اوامرش هستند.
🔸تنها دولتی که همه جانبه ودر تمام شئوناتش مدعی دولت بستر ساز ظهوروامامتش است جمهوری اسلامی ایران است واین یعنی مسئولیت پذیری ویژه.
🔸اکنون که حادثه سخت وتلخ کرونا وبرخی پلیدیها وظلمهای دیگردرسراسرجهان بیشتراز هرزمانی نیاز ظهورمنجی عالم بشریت را بااستغاثه ودرخواست عمومی جلوه گر کرده (وَعَسَىٰ أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَكُمْ ۖ <آیه 216 سوره بقره>)وظیفه مدعیان دولت خدمتگذار بسیار سنگین وسنگین تراست
🔸نه تنها لشکریانمان بلکه همه اقتصاد،فرهنگ،صنعت،سیاست وهمه شئونات اجتماعی اعم از رفتار وگفتار،کنش وواکنش های دولت ملت جمهوری اسلامی ایران بایدبستر ساز ودر شان امامت بقیه الله الاعظم باشد تا بتوانیم به انتظارمان واقعیت بدهیم.
نکند خدای ناکرده با دلبستگی به سیاست وقدرت سلطه گران غربی ،دروغ پردازی وفریب مردم،قوانین ومقررات نامربوط وناصحیح وناکافی؛قضاوتهای ناعادلانه بلکه ظالمانه ،تدابیر جاهلانه ومغرضانه ومدیران نااهل ونالایق وخدای ناکرده غیر متدین وغیرمتعهد ونفوذی ووابسته وفرهنگ ورفتار عمومی ناهنجار وغیر اخلاقی وناپسند راه ظهور حضرتش را مسدود وبا به تاخیر بیاندازیم ونفرین ابدی لشکریان ومردمان منتظرولحظه شمار پا به رکابش را سزاوارمان کند
👌ترازوی سنجش وارزیابی دولت خدمتگذار تناسب اقدامات ورفتار درهمه ابعاد وهمه افراد با شان دولت امام عصر(عج) است
@et_amarion
♦️گزارش SWP درباره فعالیتهای ایران در دیرالزور سوریه
📝گزارش
🔶 مؤسسه آلمانی امور بینالملل و امنیت در گزارشی با عنوان «راهبرد چندگانه ایران در دیرالزور سوریه؛ از مبارزه با تروریسم تا ایجاد یک منطقه نفوذ»،به فعالیتها و اهداف بلندمدت ژئوپلتیک، اقتصادی، امنیتی و نظامی جمهوری اسلامی ایران در دیرالزور سوریه پرداخته است.
🔶 نویسنده در این گزارش پس از مقدمهای کوتاه، تلاش کرده در پنج محور «مسیر زمینی»، «ابعاد اقتصادی»، «یک منطقه نفوذ»، «یک لایه اضافی برای بازدارندگی» و «جلوگیری از احیای داعش»، دلایل و زمینههای افزایش نفوذ ایران در دیرالزور سوریه را تبیین کند.
🔶 تأسیس نیروی جدیدی به نام «جیشالقری» شامل حداقل 2 هزار و 500 جنگجوی عرب، ساخت 2 پایگاه نظامی در حاشیه غربی «المیادین» و «البوکمال»، ایجاد مراکز فرهنگی، تأسیس ساختاری مشابه «جهاد سازندگی» برای اجرای پروژههای بازسازی و زیربنایی در دیرالزور سوریه و تلاش تهران برای برقراری ارتباط با قبایلی که جمهوری اسلامی ایران را قابل اعتمادتر از دولت مرکزی سوریه میدانند، بخشی از مواردی است که نویسنده از آنها به عنوان اقدامات ایران در راستای بسط نفوذ خود در دیرالزور نام میبرد که از دیدگاه وی ناشی از یک استراتژی بلندمدت است.
🔶 نویسنده معتقد است درباره اینکه ایران به دنبال راهاندازی یک کریدور از تهران تا بیروت برای تسلیح حزبالله است، بزرگنمایی میشود. زیرا در سالهای اخیر با وجود اشراف اطلاعاتی آمریکا و اسرائیل در عراق و سوریه و در کشاکش بحران سوریه، جمهوری اسلامی، روابط خود با حزبالله را حفظ کرده است. علاوه بر این، نویسنده معتقد است استفاده از مسیر آشکار و مستقیم زمینی برای ارتباط تهران با حزبالله، ریسک بالایی دارد و ایران، این واقعیت را میداند.
🔶 از دیدگاه نویسنده، تهران با ایجاد یک پایگاه اجتماعی وفادار به خود در دیرالزور سوریه، میتواند برای دو وضعیت احتمالی آینده، بدیلهایی قابل تأمل داشته باشد؛ نخست برقراری فدرالیسم در شرق فرات و دوم تلاش برخی چهرههای سوری نزدیک به روسیه برای کاهش نقش ایران در نظام سیاسی سوریه.
🔶 اهمیت مرزهای القائم-البوکمال برای انتقال نیرو بین عراق و سوریه، جلب نظر چین برای ایجاد یک مسیر زمینی از طریق ایران، عراق، سوریه، لبنان و مدیترانه به اروپا در قالب ابتکار یک کمربند، یک جاده و افزایش قدرت چانهزنی ایران در هرگونه مذاکرات سیاسی درباره سوریه، ازجمله دلایل دیگری است که نویسنده برای افزایش نفوذ ایران در دیرالزور برمیشمرد.
✅ نویسنده در انتها با اشاره به اینکه ایجاد گروههای شبه نظامی در دیرالزور چالشی برای اروپاست، مبارزه ایران با داعش را دارای منافعی برای اروپا میداند و به کشورهای اروپایی ازجمله آلمان توصیه میکند با هدف حل و فصل منازعه سوریه با ایران وارد تعامل دیپلماتیک شوند.
هدایت شده از کانال الماس عماریون
#منطقه_در_یک_نگاه
1️⃣ وبگاه خبری گروه موسوم به «دیدبان حقوق بشر سوریه»، امروز (شنبه)، از اعزام صدها شبهنظامی جدید از سوی ترکیه به سوریه خبر داد. طبق گزارش دیدبان تاکنون حدود ۵۰۵۰ مزدور وابسته به ترکیه وارد لیبی شدهاند.
2️⃣ سازمان الحشدالشعبی عراق از پایان مرحله دوم عملیات موسوم به «أبطال النصر» برای پاکسازی نوار مرزی اردن و عربستان سعودی از حضور گروههای تروریستی خبر داد.
3️⃣ تعدادی از نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی اقدام به کارگذاری دستگاههای مراقبتی بر روی ستونهای آهنی نصب شده در دیوار بتنی موجود میان لبنان و اراضی اشغالی کردند.
4️⃣ ائتلاف سعودی در حالی که از پنجشنبه هفته گذشته از آتشبس یکجانبه در یمن خبر داده، امروز بار دیگر به نقاطی در این کشور حمله کرد.
5️⃣ یک نماینده ائتلاف سائرون عراق در واکنش به انتخاب «مصطفی الکاظمی» به عنوان مامور جدید تشکیل کابینه این کشور، میزان جدیت حمایت احزاب و جناحهای سیاسی از وی را زیر سوال برد و گفت که الکاظمی حتی مورد قبول کسانی که در مراسم انتخابش حضور داشتند، نیست.
6️⃣ وبگاه «المعلومه» عراقی از ابتلای ۲۲ الی ۲۵ نیروی آمریکایی در پایگاه «عین الاسد» به ویروس کرونا و انتقال آنها به اربیل خبر داد.
7️⃣ وبگاه گروه موسوم به «دیدبان حقوق بشر سوریه» گزارش کرد روز جمعه یک کاوران نظامی آمریکایی وارد شهر «الشدادی» در جنوب استان «الحسکه» (شمال شرق سوریه) شده است.
@et_amarion
هدایت شده از کانال الماس عماریون
♦️تأسیسات اراک، بهانه جدید آمریکا برای تهدید ایران
📝تحلیل_کوتاه
🔷 ریچارد گلدبرگ، مشاور سابق شورای امنیت ملی آمریکا، طی یادداشتی پیشنهاد داده آمریکا تروئیکای اروپایی را اقناع نماید که اگر خواستار تداوم برجام و عدم فعالسازی مکانیسم ماشه است، ایران را وادار به تحدید فعالیتها در تأسیسات هستهای اراک کند، در غیر اینصورت رژیم صهیونیستی در بمباران این تأسیسات محق است.
🔶 طبق برجام ایران متعهد به بازطراحی رآکتور آبسنگین اراک به نحوی است که امکان تولید پلوتونیم مورد نیاز برای تسلیحات هستهای را نداشته باشد. چین و بریتانیا مسئول این پروژه هستند و به همین دلیل دولت آمریکا به محوریت وزارت خزانهداری شرکتهای خارجی فعال در این پروژه را از تحریمها معاف میکند.
🔶 ولی برخی در دولت آمریکا با محوریت وزارت خارجه این کشور معتقد است ایران پس از پایان غروبهای برجام میتواند به طراحی قبلی رآکتور برگردد و تنها گزینه بهاصطلاح اطمینانبخش را تعطیلی تأسیسات اراک میدانند. در این خصوص پیشنهادات زیر میتواند مد نظر قرار بگیرد:
1️⃣ توقف بازطراحی رآکتور اراک: ایران به استناد گام پنجم کاهش تعهدات و الغای همه محدودیتهای فنی برجام میتواند بازطراحی رآکتور اراک را تا رفع فشارهای آمریکا به حالت تعلیق درآورد.
2️⃣ افزایش فعالیتهای فردو: با توجه به نگرانی آمریکا از تأسیسات فردو که برخلاف مراکز بوشهر، نطنز و اراک به راحتی در تیررس حمله نظامی قرار ندارد، توسعه برنامه هستهای در این تأسیسات میتواند پیام واضحی منتقل کرده و موازنه را تا حدی به نفع ایران تغییر دهد.
3️⃣ مانور بازدارندگی نظامی: گرچه احتمال حمله مستقیم رژیم صهیونیستی به تأسیسات هستهای ایران پایین است ولی برگزاری مانورهایی با هدف نمایش قاطعیت پاسخ ایران به هرگونه تعرضی میتواند مفید باشد.
@et_amarion
هدایت شده از کانال الماس عماریون
🍃شهدا الگوی جاودانگی🍃
اوائل سال65بااعزام بزرگ راهیان کربلا از تویسرکان بهمراه70 نفر از رزمندگان روستایمان کنجوران سفلی به همدان وسپس به دزفول مقر لشگر انصارالحسین رفتیم بعد از دو روز سازماندهی شدیم وکادر گردان 153هم از مرخصی واستراحت بعد از والفجر8 برگشتند
بعد از سازماندهی اول به آبادان وسپس جهت کمک وپشتیبانی گردان نهاوند به فاو عراق رفتیم چند روز در راس البیشه ونیزارها پنهان و سپس عازم فاو ام القصر شدیم .در آنجا فقط گردان نهاوند وارد عمل شدوما برگشتیم وگردان153 عازم جزیره مجنون وشبانه خط را تحویل گرفتیم چند روزی در پدافند وگروهانها ودسته هابه نوبت به کمین میرفتند بعد از ظهر بود که نوبت مارسید مقداری یخ وهندوانه همراه خودمان جهت بچه های کمین بردیم که در موقع رفتن آتش عراقی ها زیاد وچندین نفر ازبچه ها مجروح وشهید شدند که ازبچه کنجوران شهید برزو چهاردولی بود و6نفر نیرو از دسته باقی مانده بود که اسم دسته را گذاشتیم لشگر شش نفره..خلاصه به کمین رسیدیم شهید بزرگوار عزت اله الوندی مسئول انجا بود ومیگفت مواظب باشید فاصله با عراقیها خیلی خیلی کم است جامه بزرک وشهید حسن نانکلی مجروح وبه عقب رفتند وما وناصر شعاعی وبرادر یعقوبی ازبرادان ارتشی که بصورت بسیجی آمده بود با مسئولیت شهید عزت درکمین ماندیم وما را توجیح کرد وشبها مسولین گردان ولشگر به کمین میآمدند وزمزمه عملیات بگوش میرسید که یک شب دشمن کمین را زد والوار وسنگر آتش گرفت وشهید عینعلی خودش آب میآورد وبه روی اتش میریخت وگریه میکرد ومیگفت #ای_آبهاو_ای_نیزارهای_جزیره روز قیامت گواهی دهید که ما تا آخرین نفس وآخرین نفر ایستادیم. آماده عملیات میشدیم که حاج محسن عینعلی به شهدا پیوست آنقدر آتش جزیره زیاد بود که حاج مهدی کیانی (فرمانده لشکر)در یکی از سخنرانیهاش فرمودهرشب جزیره یک عملیات بود
🌹یاد وخاطره شهید حاج محسن عینعلی وشهدای گردان ۱۵۳ تویسرکان در جزیره مجنون گرامیباد
راوی: حاج حسین تکلو
🌹شهدا را یاد کنیم با صلوات🌹
@et_amarion
🔵حق شهروندی/ پایه حقوق کارگری
✍ دکتر محمودرضا امینی
🔸اواخر سال ۹۸ واینک اول سال ۹۹ تورم وگرانی بر حداقل هزینه زندگی رخ تابیده وتوقع افزایش دستمزد کارکنان و خصوصا کارگران که هرسال با قواعدی افزایش آن محاسبه می شود را دستخوش چالش کف وسقف قرار داده است.این درحالی است که واقعیت هزینه های زندگی را نمیتوان با مبالغی پایین تراز ۳ وشاید ۴ میلیون تومان تنظیم وهمطراز کرد.
همچنین مشکلات اقتصادی اعم از تورم وتحریم وبی تدبیرهای مسئولین در اقتصاد وصنعت وخدمات نه تنها امکان درآمد صاحبان کار را به میزان منطقی ومعقول مورد نیاز نیروی کارفراهم نمی آورد بلکه تحمیل هزینه های مالیات ،بیمه و بسیاری دیگر از شاخص های درآمدی وهزینه ای آنان را با خسارت وحتی بسوی ورشکستی وتعدیل یا تعطیل نیروی کار سوق میدهد .البته باید در نظر داشت که همواره نمیتوان افزایش هزینه هارا به قیمت اضافه نمود وفشار را به جامعه منتقل کرد.این وضعیت بیشتر مجموعه ها یاکارگاههای کوچک وبدتر از آن مجموعه های بزرگ را شامل می شود.
در شرایط پیش گفته بطور حتم ویقین حقوق نیروی کار وصاحب کار باید درنظر گرفته شود اما بدترین روش واقدام این است که این حقوق در گرو یگدیگر قرار گیرد ودولت یا حاکمیت هیچگونه حق و امتیازی برای طرفین قائل نشود همانطوریکه همواره ودرحال حاضر چنین است ودولت عملا دوطرف را طرفین دعوا وخود را داور میداند.
🔸واقعیت این است که هم نیروی کار به عنوان مولدوهم کارفرما به عنوان بستر ساز اشتعال وتولید دارای حقوق شهروندی وتلاشگری هستند.
حق بیمه ،بهداشت ودرمان،عدالت ورفاه اجتماعی،مالیات ،آموزش وحداقل معیشت زندگی ربطی به کارگر وکارفرما ندارد بلکه حق همه افراد جامعه است والبته آنان که کار میکند یا بستر کار رافراهم میکنند باید از حقوق ونیز امتیازات بیشتر وویژه برخوردار باشندکه وظیفه دولت است .بقول آقای جهانگیری معاون اول رئیس جمهور، کشوری که این همه منابع وذخائر دارد اگر نتواند زندگی ورفاه مردم خود را تامین نماید یعنی ناتوانی وناکارامدی مدیران .
بنظر میرسد وقت آن رسیده که دولت ووزرای مربوطه ،مجلس،شخصیتهای موثر بجای موج سواری وگرفتن ژست حمایتی از کارگر، راهکاری برای بهره مندی سهم حق شهروندی افراد از بودجه عمومی ودولتی ارائه نمایند.
🔸واقعیت دیگراینست که علیرغم نارضایتی، قیمت تمام شده حداقل حقوق تعیین شده کارگر درسال ۹۹ برای کارفرمایان با احتساب بیمه ومالیات،عیدی وپاداش وسنوات چهارمیلیون تومان خواهد شد وبه هیچ طریق خرسندی وتوجیه اقتصادی ایجاد نمیکند
👌 انتظار ومنطق اقتصادی ضرورت حضور عملیاتی دولت در تامین برخی نیازهای مادی وهزینه بر کارگر و کارفرما ازقبیل بسته های کمک معیشتی،خدمات عمومی ،بهداشت درمان مجانی ،حذف یا کاهش قابل توجه هزینه آب -برق-تلفن ومالیات وبیمه ویارانه راالزامی می نماید.
@et_amarion
هدایت شده از کانال الماس عماریون
#منطقه_در_یک_نگاه
1️⃣ یک منبع سعودی فاش کرد که شمار شاهزادگان مبتلا به کرونا در عربستان بیشتر از آمارهای اعلام شده پیشین است و به همین دلیل دو هتل برای درمان آنها اجاره شده است.
2️⃣ رئیس دفتر سیاسی حماس اعلام کرد، این جنبش چهار اسیر صهیونیست در اختیار دارد و به شرط اجرای مطالبات، حاضر به ورود به روند مذاکره غیرمستقیم برای قرارداد توافق تبادل اسرای جدید است.
3️⃣ نیروهای دولت مستعفی یمن که مورد حمایت ریاض هستند، بعد از درگیری چند ساعته، فرودگاه بینالمللی جزیره سقطری را از شبهنظامیان مورد حمایت ابوظبی پس گرفتند.
4️⃣ گروه موسوم به «دیدبان حقوق بشر سوریه» از ورود فشرده و پنهانی نیروهای آمریکایی به پایگاه نظامی «الجزره» در اطرف شهر «الرقه» سوریه خبر داد.
5️⃣ حزب دموکرات کردستان عراق در بیانیهای به درخواست برخی طرفهای سیاسی مبنی بر اینکه قانون انحصار اسلحه در دست دولت، شامل حال نیروهای پیشمرگه در منطقه کردستان نیز باشد، انتقاد کرد.
6️⃣ وزارت بهداشت دولت «وفاق ملی لیبی»، امروز (شنبه)، از حمله عناصر وابسته «خلیفه حفتر» رهبر گروه موسوم به «ارتش ملی لیبی» به مقر استقرار آوارگان در منطقه «الفرناج» (جنوب طرابلس) خبر داد که به دنبال آن سه تن کشته یا زخمی شدند.
7️⃣ برنامه محیط زیست سازمان ملل متحد ( UNEP) و سازمان بینالمللی مهاجرت با حمایت مالی ژاپن، قصد دارد یک پروژه بازسازی شامل ترمیم و احداث بیش از ۱۰ هزار منزل مسکونی در ۱۳۵ روستای استان کرکوک عراق را اجرایی کند.
@et_amarion
هدایت شده از کانال الماس عماریون
♦️ چشم امید آمریکا به بحران کرونا
📝تحلیل_کوتاه
🔷 کارشناسان بنیاد ضدایرانی «دفاع از دموکراسیها» طی یادداشتی اذعان کردهاند که دلیل اصلی برداشتهنشدن تحریمها در شرایط کرونا این است که ذخایر ارزی ایران صرف هزینههای بهداشتی، پزشکی و اقتصادی کرونا شده و پس از بحران، تأثیر «فشار حداکثری» به بیشترین میزان خود برسد.
🔷 این گزارش کاهش صادرات نفتی و درآمدهای مالیاتی را از تبعات اقتصادی کرونا برشمرده که احتمالاً اعتراضهای معیشتی را در پی داشته باشد. سپس مدعی شده ایران برای انحراف افکار عمومی از مشکلات داخلی، تنشهای منطقهای را تشدید و حملاتی علیه نیروهای آمریکا و متحدانش در غرب آسیا به خصوص عراق ساماندهی میکند. با ارزیابی این یادداشت، نکات زیر برداشت میشود:
1️⃣ تحریمهای آمریکا عامل مؤثری در کاهش توانمندی دولت در مقابله گستردهتر با کرونا محسوب شده و لازم است رسانهها با تبیین این مسأله، محذوریتها و اقتضائات سیستم اجرایی را به اطلاع جامعه برسانند.
2️⃣ پروندهسازی علیه ایران مبنی بر حمله به نیروهای آمریکایی در عراق از جمله تاکتیکهای احتمالی آمریکا خواهد بود که هشیاری لازم را میطلبد و به نظر میرسد تلاش برای تثبیت دولت در عراق، این توطئهها را خنثی سازد.
3️⃣ دستگاه سیاست خارجی با بهرهمندی از ظرفیتهای دیپلماسی عمومی و تشریح معضلات رفاهی مردم در شرایط کنونی، تلاش لازم برای ایجاد روزنههای اقتصادی و دریافت تجهیزات مورد نیاز پزشکی از جمله تعداد بالای کیتهای تشخیص را به کار ببندد.
@et_amarion
هدایت شده از کانال الماس عماریون
🔹جنوب یمن و تشدید اختلافات متحدین
📝تحلیل_کوتاه
🔻اینروزها اختلافات ریاض-ابوظبی در جنوب یمن بیش از هر زمان دیگری خودنمایی میکند و بهرغم تلاش طرفین برای مدیریت و سرپوش گذاشتن بر آن اما، بعضا به تقابلهای سخت مستقیم و غیر مستقیم هم رسیده است:
🔸سیاست امارات برای دور زدن توافق عدم تقابل مستقیم با انصارالله و نیز عدم قرارگیری در برابر طرحهای ریاض، فعالسازی بازوهای سیاسی-نظامی وابسته به خود در جنوب یمن است که اخیرا با دریافت دستور کارهای ویژه، تحرکات آنها تشدید شده است.
🔸انشقاق برخی گردانهای نظامی دولت مستعفی در سقطری و أبین و انضمام به شورای انتقالی را باید نمونه عینی تلاش غیر مستقیم ابوظبی در بهرهگیری از مشکلات مالی نیروهای نزدیک به عربستان و تطمیع آنها در راستای دامن زدن به ضعف و شکنندگی هر چه بیشتر دولت مستعفی دانست.
🔸افزایش دامنه تقابلهای نظامیِ مزدوران سعودی-اماراتی در أبین، عدن و سقطری سبب شده تا اماراتیها به طارق صالح برای انتقال تکتیرانداز و تجهیزات سنگین و نیمه سنگین از المخاء به عدن و حمایت از شورای انتقالی مأموریت ویژه بدهند.
🔸وزنه معادلات میدانیِ جنوب یمن در پرتو مشکلات مالی نیروهای وابسته به عربستان و انشقاق و اعتراضات روزافزون میان آنها بهطور محسوسی به نفع امارات در حال تغییر است. این امر هر چند امکان پرده پوشی و بازی غیر مستقیم امارات را تقویت میکند اما، سعودیها را به مداخله مستقیم نظامی و تقابل با مطالبات مردم و گروههای جنوبی سوق میدهد که تبعات منفی گریزناپذیری در پی خواهد داشت.
🔸حضور محدود و محروم کننده ریاض با ایجاد پایگاههای نظامی متعدد، محاصره بنادر بلحاف و نشطون در شبوه و المهره، غارت منابع نفت و گاز، ترور، بازداشت و شکنجه مخالفین یمنی در زندانهای مخفی امارات، منازعه مداوم گروههای شبهنظامی، مشکلات روز افزون و دامنگیر اقتصادی و معیشتی، بیش از هر زمان دیگری جنوبیها را به عبور از واگرایی احساسی و همراهی با رویکرد انسانی، مردممدار و استقلالطلبانه انصارالله ترغیب خواهد کرد.
@et_amarion
هدایت شده از کانال الماس عماریون
#منطقه_در_یک_نگاه
1️⃣ در پی بریده شدن فنسهای مرزی میان لبنان و رژیم صهیونیستی، وزارت خارجه این رژیم از شکایت از لبنان در شورای امنیت خبر داد.
2️⃣ نیروهای دولت وفاق ملی لیبی به ریاست «فائز السراج» در حال پیشروی به سمت شهر استراتژیک «ترهونه» به عنوان مقر اصلی نیروهای تحت امر «خلیفه حفتر» در غرب این کشور هستند.
3️⃣ عضو کمیته مرکزی جنبش فتح از آمادگی رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین برای اعزام یک هیأت به نوار غزه برای بررسی مسئله آشتی داخلی خبر داد.
4️⃣ یک هیئت عالیرتبه از منطقه کردستان عراق، امروز به منظور رایزنی درباره چند پرونده از جمله ترکیب کابینه جدید عراق وارد بغداد شد.
5️⃣ ارتش ترکیه در راستای تقویت حضور خود در شمال سوریه، مرحله نخست احداث یک پایگاه بزرگ نظامی در ریف الرقه واقع در شمال شرقی سوریه را به پایان برد.
6️⃣ حملات ائتلاف سعودی به مناطق مختلف یمن، بهرغم اعلام آتشبس دو هفتهای ادامه دارد و در حملات امروز به استان «تعز» چند زن و کودک به شهادت رسیدند.
7️⃣ وزیر خارجه ایران دوشنبه در سفری یک روزه به دمشق قرار است با رئیس جمهور و وزیر خارجه سوریه ابعاد مختلف مناسبات دوجانبه، تحولات منطقه و آخرین تحولات سیاسی و میدانی این کشور را مورد بحث و تبادلنظر قرار دهد.
@et_amarion
🍁خاطراتی به رنگ ارغوان
✍دکتر محمود رضا امینی
🔵 مرگ سیاسی
🔸مرحوم آقای عسکر اولادی ، پخته مرد سیاست و اقتصاد بود از طرفی انتخابات مجلس در پیش ، من احساسم این بود که روند سیاسی ای که این طیف از دوستان در پیش میگیرند به موفقیتی که انتظار میرفت منجر نمیشد البته بیتردید آن بزرگوار و امسال ایشان از نزدیک ترین و معتمدترین افرادی بودند که به خط ولایت و رهبری ایمان و باور داشتند با این همه هرچه بود از نظر من مسائل روز جامعه نیازهای بینشی و گفتمان سیاسی دیگری را میطلبید بنابراین با این پیش زمینه از ایشان وقت گرفتم و خدمت رسیدم و به عنوان یک جوان اهل سیاست بحثی را مستوفی و مفصل در ارتباط با گزینه هایی که انتخاب می کنند و اثرگذاری آن در انتخابات با ایشان مطرح کردم
🔸حقیقت مطلب این که معتقد بودم سن و سال آقایان دیگر اقتضا میکند خودشان در صحنه نیایند و اساساً مدیریت روی صحنه نداشته باشند و لذا بحث من خلاصه شد در این که آقایان باید اطراف جوانان تحصیل کرده و حتی اگر هم لازم است تکنو کرات اما مقید را بگیرند و از آنها حمایت کنند نه اینکه تمام تلاششان را صرف این مسئله کنند که هر ساله تعدادی خاص و محدود به خودشان به مجلس شورای اسلامی راه پیدا کند واقعا باور من این بود که بازتولید سیاسی در جامعه وجود داشته باشد و آدمهای جدیدی روی کار بیایند که مورد پسند نسل جدید هم باشند حالا اصرار از ما و انکار از آن بزرگوار ،عاقبت علت این مسئله را جویا شدم و خوب پاسخی که ایشان به من داد بسیار قابل تامل بود
ایشان به من گفت آقای امینی اگر ما دایره خودمان را خط بزنیم و در صحنه حضور نیابیم با این کار ما مرگ سیاسی خود را امضا خواهیم کرد آنجا بود که من درک کردم باید ساختارهای سیاسی در کشور به گونهای تنظیم شود تا بزرگترها بتوانند جایگاه بزرگتری خود را داشته باشند و در کش و قوس مسائل انتخاباتی مرگ سیاسی خود را امضا نکند
@et_amarion
هدایت شده از کانال الماس عماریون
🔸 کرونا و ببر کاغذی غرب
✅ جهان غرب و خصوصا آمریکا، سالها با هالیوود و امپراتوری رسانه ای، به مردم دنیا القاء کرده بود که بهشت روی زمین و سرزمین فرصت ها و امکانات و رفاه و دموکراسی است.
سران آمریکایی مدام برای جهانیان و حتی مردم خودشان لاف می زدند که ایالات متحده با قوی ترین اقتصاد و علم و صنعت و نیروی نظامی ، بهترین و قوی ترین کشور جهان است و..
اما «کرونا» همه این ادعاهای دروغین و قدرت پوشالی را باطل کرد.
کشوری که ادعا می کردقویترین سیستم بهداشتی جهان را دارد ، رکورد بیشترین ابتلا و مرگ کرونایی را با صدها هزار مبتلا و دهها هزار نفر فوت شده ثبت کرده. به نحوی که قبرستان کم آورده و مردگان را در پارک ها و جزیره ها به صورت دسته جمعی دفن می کنند.
کشور مدعی قویترین اقتصاد جهان ، در تامین مواد غذایی شهروندان و کادر درمانی خود درمانده و پزشکان و پرستارانش به جای لباس های خاص پزشکی، کیسه زباله می پوشند و در عرض دو ماه ، ابهت هالیوودی اش فرو ریخته است.
کشور مدعی قویترین صنعت جهان ، چنان به کمبود تجهیزات پزشکی و ماسک و دستگاه تنفس و.. دچار شده که اقدام به راهزنی و دزدی دریایی می کند. تا جایی که «اندریاس گیسل» سناتور آلمانی، اقدام آمریکا را «دزدی دریایی به سبک مدرن» می نامد و خبرگزاری رویتر آن را «تاکتیک غرب وحشی» تعبیر می کند.
در کشور مدعی مهد آزادی و دموکراسی و امنیت و فرهنگ، مردم مثل قحطی زدگان برای خرید غذا و لوازم بهداشتی هجوم می آورند و رکورد خرید اسلحه در تاریخ آمریکا را شکسته اند.
کشور مدعی قویترین قدرت نظامی جهان ، که با ناو و چنگ و دندان نشان دادن، حکومتها را به قول خودش ساقط می کرد، اینک ناوهایش با صدها بیمار کرونایی، وسط دریاها رها شده اند و ۱۵۰ پایگاه نظامی اش در سرتاسر جهان، به پاسگاههای مرگ تبدیل شده اند.
کشور مدعی قویترین قدرت در همه زمینه ها، ۲۷ میلیون نفر از مردمش، بیمه نیستند و از فرط بی پولی حتی برای درمان کرونای خود به بیمارستان مراجعه نمی کنند.
کشور مدعی قویترین حکمرانی و مدیریت بحران جهان، در سایه بحران کرونا نشان داد که گیج، بی استراتژی و بیسواد است. رئیس جمهور آن یک روز میگوید کرونا هیچ خطری ندارد مثل من با همه دست بدهید! روز بعد می گوید همه چیز تحت کنترل است و روز بعد می گوید، برای مرگ آماده باشید!؟
کشورمدعی قویترین قدرت علمی جهان ، که ادعا می کرد هیچ مسئله لاینحلی وجود ندارد که ذهن آمریکایی و لیبرال دموکراس نتواند آن را حل کند، در مقابله با یک ویروس ۱۰۰ نانو میکرونی عاجز شده، آن هم ویروسی که بنا به برخی قرائن، خود تولید و منتشر کرده اند.
کشورمدعی حقوق بشر و حقوق حیوانات و حقوق فلان و بهمان، که برای بریده شدن دم یک گربه در کشورهای دیگر فریاد و وایلا سر می داد، کارش به جایی رسیده که به راحتی حق حیات را از سالمندان و بیماران جامعه خود می گیرد و استفاده از دستگاه تنفس مصنوعی برای معلولان و بیماران سرطانی ممنوع شده تا به بیمارانی که زنده ماندنشان برای دولت مهمتر است، برسد.
👈ناگفته نماند که در اروپا هم اوضاع به همین نحو است. کشورهایی که خود را آقای جهان و اوج پیشرفت و نظم و دموکراسی و همه القاب خوشگل می دانند، با کرونا از پای در آمده اند. فرانسه ماسکهای ایتالیا و اسپانیا را دزدیده. "چک" ماسکهای ایتالیا را دزدیده، ایتالیا ماسکهای تونس را دزدیده و همینطور جوری دزد به دزد زده که تو گویی جنگل است به جای اروپا.
ابرقدرت های مدعی اقتصاد و علم و صنعت، قدرت بادکنکی شان در حال ترکیدن است. "ریچارد هاس" رئیس یکی از بزرگترین اتاق های فکری آمریکا (اندیشکده شورای روابط خارجی)، اعتراف می کند که دنیایی که پس از کرونا می آید، دنیایی با یک آمریکای افول کرده است.
از نظر بسیاری از آمریکاییها، پاندمی کرونا دیدگاه مضر بودن حضور خارجی را تقویت میکند. کرونا نشان داد نیرومندترین کشور جهان در عرصه مقابله با بحران و فاجعه از بسیاری کشورها عقبتر است.
کرونا نه فقط قدرت غرب، بلکه اندیشه و فرهنگ لیبرال سرمایه داری را به سخره کشید. کرونا آرام آرام و بی صدا مثل چوب خدا، نقاب غرب را به پایین کشید و چهره " غرب خشن و ناامن، خودخواه، راهزن و دزد، فقیر و کثیف، غیربهداشتی و غیراخلاقی" و در یک کلام غرب وحشی را به نمایش گذاشت و نشان داد که کشورهای مدعی قدرت و پیشرفت ، ببر کاغذی هستند و بس.
#نورالدین_قدیمی
@et_amarion
هدایت شده از کانال الماس عماریون
♦️ مقایسه بودجه نظامی و هزینههای کرونا در ایران به روایت نشنالاینترست
📝#گزارش_کوتاه
🔸 متیو پتی، گزارشگر نشنالاینترست طی یادداشتی مورخ 20 فروردین 1399 با اشاره به میزان بودجه اختصاصی ایران برای مقابله با اپیدمی کرونا، ادعای دولت آمریکا مبنی بر اینکه ایران بودجه نیازهای ضروری داخلی را صرف برنامههای منطقهایاش کرده، به چالش کشیده است.
🔸 طبق این گزارش، سازمان برنامهوبودجه در بسته مقابله با کرونا بیش از 12 میلیارد دلار به تأمین نیازهای بهداشتی و پزشکی و 7 میلیارد دلار به تأمین نیازهای معیشتی اختصاص داده که مجموعاً از 16 میلیارد دلار یعنی رقم ادعایی وزارت خارجه آمریکا برای برنامه منطقهای ایران طی سالهای 2012 تا 2018 بیشتر است. همچنین سهم وزارت بهداشت در لایحه نهایی بودجه سال 1399 معادل 18 میلیارد دلار و بیشتر از بودجه 12 میلیارد دلاری حوزه نظامی و دفاعی است.
✅ بخش مهمی از کارزار «فشار حداکثری» آمریکا علیه ایران فشار رسانهای است که نمونه بارز آن در توییتهای ترامپ یا مصاحبههای مایک پمپئو و برایان هوک مشاهده میشود. ایران در راستای تقویت موضع دیپلماسی عمومی در این نبرد، میتواند با تشریح اقدامات اقتصادی و اجتماعی سیستم مدیریتی در مقابله با کرونا و تبیین دقیقتر مبالغ هزینهشده در این حوزه، جنگ روانی آمریکا علیه نخبگان سیاسی و افکار عمومی را تا حدی خنثی ساخته و توجهات را به بودجه هنگفت نظامی آمریکا و در مقابل، کاستیهای این کشور در مواجهه با کرونا جلب نماید.
@et_amarion
هدایت شده از کانال الماس عماریون
🔵مرگومیرهای کرونایی که در آمارهای رسمی نیست
آمارهای رسمی تا این لحظه شمار متوفیات ناشی از کروناویروس در جهان را ۱۷۱٬۳۳۸ نفر اعلام میکند. گزارش دو ساعت پیش نیویورک تایمز (سهشنبه، ۲۱ آوریل ۲۰۲۰/ ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹) به بررسی آمارهای مرگومیر در ۱۱ نقطه جهان در دوره تقریباً یک ماهه، از اوائل مارس تا اوائل آوریل ۲۰۲۰، پرداخته است. در این بررسی روشن میشود که میزان مرگومیر در مناطق یازدهگانه فوق در مقایسه با میانگین سالهای پیشین افزایش قابل توجه داشته که بخشی از آن در آمارهای رسمی مرگومیر کرونایی ثبت نشده است.
طبق این بررسی، در مقطع زمانی یک ماهه فوق از مرگومیرهای مازاد ۲۶ هزار مورد در آمار متوفیات کرونایی ثبت نشده است. این عدم اعلام تمامی متوفیات کرونایی همیشه تعمدی و برای کاستن از آمار مرگومیر نیست بلکه بعضاً به این دلیل است که در بیشتر کشورها تنها متوفیاتی را کرونایی ثبت میکنند که در بیمارستان فوت شده و تست کرونای آنان مثبت بوده است. به این ترتیب، بخش مهمی از مرگومیرهای کرونایی تاکنون ثبت نشده است.
در اسپانیا از اوائل مارس تا اوائل آوریل ۱۹٬۷۰۰ فوت بیش از میانگین معمول وجود دارد که ۷۳۰۰ نفر بیش از آمار رسمی اعلام شده از متوفیات کرونایی است. این تفاوت مرگومیر یک ماهه در فرانسه ۵۱۰۰ نفر، در انگلستان و ولز ۴۴۰۰ نفر، در شهر نیویورک (آمریکا) ۴۰۰۰ نفر، در هلند ۱۹۰۰ نفر، در استانبول (ترکیه) ۱۱۰۰ نفر، در جاکارتا (اندونزی) ۹۰۰ نفر، در بلژیک ۸۰۰ نفر، در سوئیس ۳۰۰ نفر است.
در استانبول از ۹ مارس تا ۱۲ آوریل ۲۱۰۰ فوت بیش از میانگین هر ساله ثبت شده که تقریباً دو برابر رقمی است که بعنوان متوفیات کرونایی کل ترکیه در دوره زمانی فوق اعلام شده است. افزایش مرگومیر استانبول از نیمه مارس نشان میدهد که بیماران کرونایی ترکیه در ماه فوریه مبتلا شدهاند یعنی هفتهها پیش از آن که دولت ترکیه رسماً اولین مورد بیمار کرونایی را در این کشور اعلام کند. در ماه مارس دولت اندونزی تنها ۸۴ فوت ناشی از کروناویروس را در شهر جاکارتا اعلام کرد در حالی که در این ماه بیش از هزار نفر فراتر از میانگین معمول هر ساله در این شهر فوت شدهاند.
گزارش نیویورک تایمز بار دیگر توجه ما را به نظرات کسانی جلب میکند که شمار مرگومیر کرونایی در ایران را بیش از آمار رسمی وزارت بهداشت میدانند و، بجز فوتهای خارج از بیمارستان و فوت کسانی که تست کرونا از آنان گرفته نشده، مدعیاند که در مواردی برای کاستن از آمار مرگومیر کرونایی به عمد بیماری کرونا را بعنوان علت فوت ثبت نکردهاند.
26,000 Missing Deaths: Tracking the True Toll of the Coronavirus Crisis
By Jin Wu and Allison McCann
The New York Times
April 21, 2020
https://www.nytimes.com/interactive/2020/04/21/world/coronavirus-missing-deaths.html
✍عبدالله شهبازی
@et_amarion
هدایت شده از کانال الماس عماریون
🔴 بازتاب پرتاب موفق نخستین ماهواره نظامی ایران توسط سپاه در رسانههای خارجی
🔊خبرگزاری #آسوشیتدپرس:سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با این «پرتاب غافلگیرانه» از آنچه کارشناسان آن را برنامه فضایی محرمانه میدانند رونمایی کرده است.
🔊 #یورونیوز هم این خبر را پوشش داد و به نقل از «مایکل هوروویتز»، کارشناس مسائل بینالمللی نوشت:پرتاب این ماهواره پیام آشکاری ارسال میکند و بخشی از تلاشهای تهران برای اعمال فشار بر واشنگتن و اروپا بعد از خروج آمریکا از توافق هستهای برجام است.
🔊 خبرگزاری #رویترز هم در پوشش این خبر نگرانیهای احتمالی آمریکا از آن را برجسته کرده است. این خبرگزاری به حک شدن یک آیه مبارک قرآن بر روی این ماهواره هم اشاره کرده است.
📰 #روزنامه صهیونیستی #جروزالمپست با تیتر «نبرد برای فضا» این خبر را پوشش داده و نوشته سپاه پاسداران انقلاب اسلامی این خبر را بعد از دستیابی ایران به موشکهای ضدکشتی با برد 700 کیلومتر اعلام کرده است.
🔊 خبرگزاری #دویچهوله آلمان در بخشی از گزارش خود از ایران به عنوان یک «قدرت خاورمیانهای» یاد کرده و نوشته این کشور بعد از خروج آمریکا از برجام گفته به محدودیتهای عملیاتی مشخصشده در این توافق پایبند خواهد بود.
🔊 وبگاه شبکه خبری #فاکسنیوز نوشته پرتاب موفقیتآمیز ایران بعد از شکست کوششهای قبلی این کشور در چند ماه گذشته رقم خورده است.
@et_amarion
هدایت شده از کانال الماس عماریون
🔵بحران کرونا و جنگ با ایران: «مادر همه لاپوشانیها»
ساعت ۸:۰۸ صبح چهارشنبه به وقت شرق آمریکا، ۲۲ آوریل ۲۰۲۰/ ۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ترامپ در توئیتی اعلام کرد که به نیروی دریایی این کشور دستور داده به «قایقهای مزاحم» ایرانی در خلیج فارس شلیک کنند.
این دستور ترامپ ادامه رویهای است که وی در روزهای اخیر در پیش گرفته تا از طریق ایجاد تنش لفظی با چین موضع ضعیف داخلی خود را، که ناشی از کوتاهی آشکار او در مقابله با بحران کروناویروس در آمریکاست، بپوشاند. انگیزه این رفتار ترامپ بر تحلیلگران پوشیده نیست و به این دلیل برخی رسانههای آمریکا عنوان «مادر همه لاپوشانیها» Mother of All Distractions را برای دستور امروز ترامپ به کار بردهاند؛ تعبیری برگرفته از جمله معروف صدام در ژانویه ۱۹۹۱ که جنگ آمریکا و متحدانش با عراق را «مادر همه جنگها» خواند.
بنظر نمیرسد وضع کنونی آمریکا هرگونه ماجراجویی نظامی خارجی را اجازه دهد. این جنجال جدید ترامپ را باید با قالب کلاسیک شخصیت و رفتارهای او سنجید و تداوم جنگ لفظی و پروپاگاندای اخیر او علیه چین ارزیابی کرد که اینک ایران نیز به آن افزوده شده؛ هر چند هماره باید احتمال دستیازی دولتها به نظامیگری خارجی با هدف لاپوشانی بحرانهای بزرگ داخلی را مدنظر داشت.
https://www.commondreams.org/news/2020/04/22/mother-all-distractions-amid-covid-19-failures-trump-threatens-war-order-shoot-down
✍عبدالله شهبازی
@et_amarion
هدایت شده از کانال الماس عماریون
🍃شهدا الگوی جاودانگی 🍃
در اسارت، اذان گفتن با صدای بلند ممنوع بود. ما در آنجا اذان میگفتیم، اما به گونهای که دشمن نفهمد.
روزي جوان هفده ساله ضعیف و نحیفي، موقع نماز صبح بلند شد و اذان گفت. ناگهان مأمور بعثی آمد و گفت: «چیه؟ اذان میگویی؟ بیا جلو»!
یکی از برادران اسدآبادی دید که اگر این مؤذن جوان ضعیف و نحیف، زیر شکنجه برود معلوم نیست سالم بیرون بیاید، پرید پشت پنجره و به نگهبان عراقی گفت: «چیه؟ من اذان گفتم نه او».
آن بعثی گفت: «او اذان گفت».
برادرمان اصرار کرد که «نه، اشتباه میکنی. من اذان گفتم».
مأمور بعثی گفت: «خفه شو! بنشین فلان فلان شده! او اذان گفت، نه تو».
برادر ایثارگرمان هم دستش را گذاشت روی گوشش و با صدای بلند شروع کرد به اذان گفتن. مأمور بعثی فرار کرد.
وقتی مأمور عراقی رفت، او رو کرد به آن برادر هفده ساله که اذان گفته بود و به او گفت: «بدان که من اذان گفتم و شما اذان نگفتی. الان دیگر پای من گیر است».
به هر حال، ایشان را به زندان انداختند و شانزده روز به او آب ندادند. زندان در اردوگاه موصل (موصل شماره 1 و 2) زیر زمین بود. آنقدر گرم بود که گویا آتش میبارید.
آن مأمور بعثی، گاهی وقتها آب میپاشید داخل زندان که هوا دم کند و گرمتر شود. روزی یک دانه سمون (نان عراق) میدادند که بیشتر آن خمیر بود.
ایشان میگفت: «میدیدم اگر نان را بخورم از تشنگی خفه میشوم. نان را فقط مزه مزه میكردم که شیرهاش را بمکم . آن مأمور هم هر از چند ساعتی میآمد و برای اینکه بیشتر اذیت کند ، آب میآورد ، ولی میریخت روی زمین و بارها این کار را تکرار میکرد» .
میگفت: «روز شانزدهم بود که دیدم از تشنگی دارم هلاک میشوم . گفتم : یا فاطمه زهرا ! امروز افتخار میكنم که مثل فرزندت آقا حسین بن علی اینجا تشنهکام به شهادت برسم» .
سرم را گذاشتم زمین و گفتم : یا زهرا ! افتخار میکنم . این شهادت همراه با تشنهکامی را شما از من بپذیر و به لطف و کرمت، این را به عنوان برگ سبزی از من قبول کن .
دیگر با خودم عهد کردم که اگر هم آب آوردند سرم را بلند نکنم تا جان به جان آفرین تسلیم کنم . تا شروع کردم شهادتین را بر زبان جاری کنم، دیدم که زبانم در دهانم تکان نمیخورد و دهانم خشک شده است .
در همان حال، نگهبان بعثی آمد پشت پنجره، همان نگهبانی که این مکافات را سر ما آورده بود و همیشه آب میآورد و میریخت روی زمین. از پشت پنجره مرا صدا میزد که بیا آب آوردهام .
اعتنایی نکردم . دیدم لحن صدایش فرق میکند و دارد گریه میکند و میگوید : بیا آب آوردهام .
مرا قسم میداد به حق فاطمه زهرا (سلام الله علیها) که آب را از دستش بگیرم .
عراقیها هیچ وقت به حضرت زهرا (سلام الله علیها ) قسم نمیخوردند . تا نام مبارک حضرت فاطمه (سلام الله علیها ) را برد ، طاقت نیاوردم . سرم را برگرداندم و دیدم که اشکش جاری است و میگوید : «بیا آب را ببر ! این دفعه با دفعات قبل فرق میکند».
همینطور که روی زمین بودم، سرم را کج کردم و او لیوان آب را ریخت توی دهانم . لیوان دوم و سوم را هم آورد . یک مقدار حال آمدم . بلند شدم . او گفت : به حق فاطمه زهرا بیا و از من درگذر و مرا حلال کن ! گفتم : تا نگویی جریان چی هست، حلالت نمیکنم .
گفت : دیشب، نیمهشب، مادرم آمد و مرا از خواب بیدار کرد و با عصبانیت و گریه گفت : چه کار کردی که مرا در مقابل حضرت زهرا (سلام الله علیها) دختر رسول الله (ص) شرمنده کردی . الان حضرت زهرا(سلام الله علیها) را در عالم خواب زیارت کردم . ایشان فرمودند : به پسرت بگو برو و دل اسیری که به درد آوردهای را به دست بیاور اگر نه همه شما را نفرین خواهم کرد .
فقط بگو لبيک يازهرا (س) 😭
حماسههای ناگفته (به روايت علی اكبر ابوترابی)،
🌹نثار روح شهدا صلوات🌹
@et_amarion
هدایت شده از کانال الماس عماریون
♦️ اقتدارگرایی یا جنگ داخلی، گزینههای آمریکا برای مقابله با ایران در عراق
📝#گزارش_کوتاه
🔸 روئل مارک گرخت کارشناس سابق سیا در حوزه غرب آسیا طی یادداشتی در پایگاه تحلیلی محافظهکار دیسپچ به بررسی تقابل دولت ترامپ با ایران پس از ترور سردار سلیمانی پرداخته است. وی معتقد است که شهید سلیمانی به عنوان نماد تلفیقی از روحیه ملیگرایی و آرمانگرایی شیعی، چهرهای کاریزماتیک به شمار میرفت و فقدان او مخالفان جبهه مقاومت در سوریه و به ویژه عراق را جسورتر کرده است.
🔸 نویسنده معتقد است که این بهترین فرصت جهت واردکردن ضربهای جدی به برنامه منطقهای ایران است. به ویژه که میتواند شکست «فشار حداکثری» علیه برنامه هستهای را نیز تا حدی به حاشیه ببرد. او دو سناریو پیشنهاد میکند:
1️⃣ استقرار دولتی اقتدارگرا در عراق که گروههای مقاومت را در ارتش مضمحل و خلع سلاح کند.
2️⃣ در صورت شکست سناریوی فوق، آمریکا نیروهای زمینیاش را به تدریج از عراق خارج نماید و سپس بخشی از گروههای سیاسی کرد و اهل سنت مخالف ایران را مسلح و برای مقابله با مقاومت در عراق تجهیز کند تا با پشتیبانی هوایی آمریکا گروههای مقاومت را حذف کنند و اگر آمریکا حاضر به این ریسک نیست، میتواند وظیفه پشتیبانی هوایی را به رژیم صهیونیستی واگذار کند که به زعم نویسنده تجربه موفقی در این زمینه در سوریه داشته است.
✅ تثبیت دولت در عراق با اجماع گروهها و مرجعیت شیعی و دیگر گروههای سیاسی میتواند سناریوهای آمریکایی را با شکست مواجه سازد. در عین حال، لزوم دیپلماسی فعال در عراق با هدف هشدار نسبت به تبعات نامطلوب جنگ داخلی نیز میتواند مورد توجه قرار گیرد.
@et_amarion
هدایت شده از کانال الماس عماریون
🔸 اولویتهای کاری نمایندگان مجلس آینده
☑ کمتر از ۴۰ روز تا آغاز به کار مجلس يازدهم باقي مانده و نمايندگان منتخب ، خود را آماده ورود به مجلس ميکنند. مطلبی که این روزها بیشتر بر سر زبانها می باشد ، رايزنيها براي تعيين هیئترئیسه و بهطور ويژه رئيس مجلس آینده است.
در ميان نمايندگان منتخب مردم نیز چند اسم بيش از ديگر اسامي بهعنوان گزينه رياست مجلس شنيده ميشود که محمدباقر قاليباف، عليرضا زاکاني، حميدرضا حاجي بابايي، فريدون عباسي، علي نيکزاد، مصطفی میرسلیم و...، از اين جملهاند.
یادآوری این نکته ضروری می باشد که بدانیم ، رقابت براي رياست مجلس امري طبيعي است که نبايد نسبت به آن نگران بود، البته مادامیکه اين رقابت به چالش و واگرايي نينجامد ولی اما اگر قرار باشد که حاصل آن ، ايجاد چنددستگي و قطبهاي کاذب در مجلس شود که بخشي از توان نمايندگان مجلس را صرف اموري غيرواقعي کند، بدون شک اقدام ناصوابي است که بايد از آن پرهيز شود.
علاوه بر آن ، منتخبین مجلس یازدهم باید به نکته مهم توجه داشته باشند که بهغیراز انتخاب رئیس و هیئترئیسه مجلس ، امور بسيار مهمتری جزو وظايف مجلسيان است که به نظر ميرسد برخي از آن امور بايد در همين فرصت چهلروزه دنبال شود و از دست دادن اين فرصت، خساراتي براي مجلس به بار میآورد. ازجمله اين موارد توجه به اين نکته است که مجلس جايگاهي است که يکي از الزامات کارآمدي آن ، هماهنگي بین نمايندگان ميباشد. در حالي که اغلب نمايندگان منتخب ، آنچنان از يکديگر شناخت نداشته و ما با ۲۹۰ نمايندهاي مواجه هستیم که اغلب آنان در روز افتتاح مجلس همديگر را ملاقات ميکنند و به تبع آن ، نسبت به مبناي فکري و نگرشي يکديگر ناآگاه هستند . ازاینرو بهتر است فرصت باقيمانده تا آغاز به کار مجلس ، صرف همافقي نگاه و گفتوگو ميان منتخبان شود تا آثار انسجام حاصلشده بین منتخبین ، در مصوبات مجلس آینده نقش آفرینی کند. همچنين تشخيص اولويتهای کاری مجلس و نیازمندی های ضروری کشور در شرایط فعلی ، مسئله اصلي است که مجلس بدون توجه به آن نميتواند مجلسي توانمند و مؤثر باشد. اين اولويتها بايد در ذهن تکتک نمايندگان شکل بگيرد و تفاهمي درباره آنان به وجود بيايد و براي رسيدگي به آن برنامهريزي شود. در کنار اولويتها، لحاظ کردن فوريتها نيز مسئله مهمي است که بدون توجه به آن انتظارات مردم برآورده نميشود.
👇نکته مهم:
اگر مجلس بتواند در ماههاي ابتدايي کار خود چند طرح مؤثر براي رفع مشکلات مهم و آني مردم و کشور را به تصویب برساند ، بدون شک بر ميزان رضايت مردمي خود خواهد افزود. زمان باقیمانده تا آغاز به کار مجلس فرصتي براي تدبير در اين زمينه است تا کار مجلس با توان حداکثري آغاز شود.
نکته مهم دیگر در این رابطه ، نقش آفرینی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب برای کمک به منتخبین و قرار گرفتن مجلس یازدهم در ریل خدمت گزاری است که نباید مورد غفلت قراربگیرد .
#مجلس_خدمت_گزار
✍نوالدین قدیمی
@et_amarion
هدایت شده از کانال الماس عماریون
🔵 انگار این روایت،حدیث این روزهای ماست
📚 حضرت علی (علیه السلام ) در پای دیواری نشسته بودند، متوجه شدند که دیوار شکسته است و ممکن است فرو ریزد، فورا برخاست و از آنجا دور شد.
فردی اشکال کرد که:"یا علی! از قضاء الهی می گریزی؟" (یعنی اگر بنا باشد که صدمه ای به تو برسد، می رسد)
حضرت در پاسخ وی فرمود:
«افرّ من قضاء الله الی قدره؛ من از قضاء الهی بسوی قدر الهی فرار می کنم.
"توحید صدوق، ص۳۳۷"
🔷 یک فرد مومن، باید اینگونه باشد.
به حکمِ عقل،ازخود مراقبت می کند و در زندگی ، امور خودرا باتدبیر پیش می برد و درعین حال تدبیرش را به تقدیر الهی گره می زند و درهرحال به خدای متعال تکیه و توکل می کند و از درگاه رحمتش یاری می طلبد.
@et_amarion
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دکتر محمودرضا امینی
@et_amarion
هدایت شده از کانال الماس عماریون
#منطقه_در_یک_نگاه
1️⃣ «سرگئی ریابکوف» معاون وزیر خارجه روسیه درباره تنشهای دریایی اخیر آمریکا و ایران در منطقه خلیج فارس از این دو کشور خواست، خویشتندار باشند.
2️⃣ منابع محلی در استان الانبار از ورود چندین کامیون حامل مصالح ساختمانی به پایگاه آمریکایی «عین الاسد» در راستای بازسازی یا توسعه این پایگاه خبر دادند.
3️⃣ شبکه صهیونیستی «کان» گزارش کرد که دادستانی رژیم صهیونیستی در حال آماده شدن برای آغاز یک تحقیق جدید در پرونده اخلال در سهام بورس است که به «بنیامین نتانیاهو» نخستوزیر رژیم صهیونیستی نسبت داده میشود.
4️⃣ یک روزنامه لیبیایی به نقل از یک منبع آگاه نوشت که ابوظبی از فرماندهی نیروهای واکنش سریع در سودان خواسته تا برای حمایت از حملات «خلیفه حفتر» به «طرابلس» پایتخت لیبی، نیروی نظامی ارسال کند.
5️⃣ روزنامه عراقی «الصباح» نوشت که الکاظمی با خواستههای فراکسیونهای شیعه در خصوص تغییر اسامی برخی وزرای پیشنهادی از جمله وزیر خارجه و وزیر ورزش و جوانان موافقت کرده است.
6️⃣ «محمد علی الحوثی» عضو شورای عالی سیاسی انصارالله و رئیس کمیته عالی انقلاب یمن تأکید کرد که آتشبس باید در عمل باشد نه در گفتار.
7️⃣ وزرای خارجه تشکیلات خودگردان فلسطین و اردن تصمیم تلآویو برای الحاق اراضی کرانه باختری را به مثابه مرگ راهکار دو دولتی و از بین رفتن فرصت صلح دانستند.
@et_amarion
هدایت شده از کانال الماس عماریون
🔵تعارضات میان ایران و آمریکا فرا ژئوپولوتیکی است
کارشناس مسائل سیاست خارجی تعارضات بین آمریکا و ایران را فرا ژئوپولوتیکی و نشات گرفته از مکتب لیبرال دموکراسی غرب دانست و افزود: در دل مکتب لیبرال دموکراسی غرب تعارضات ذاتی نهفته است که نزدیک به 28 ایراد مبنایی در آن وجود دارد.
وی با بیان اینکه تعارض ایران با آمریکا تعارض مکتبی است، تصریح کرد: ایالات متحده می داند که ایران با مکتب امام خمینی(ره) که نشات گرفته از اسلام ناب محمدی(ص) است، قطعا در تحولات آینده، لیبرال دموکراسی غرب را زیر سوال خواهد برد.
موقعیت ژئوپولوتیکی ایران در مناسبات منطقه ای
متفکر با اشاره به دیگر تعارضات میان آمریکا و ایران، اظهار داشت: از دیگر تعارضات موقعیت ژئوپولوتیکی ایران در منطقه است که در یکی از حساسترین موقعیتهای ژئوپلیتیکی جهان قرار گرفته، به گونهای که مناطق ژئوپلیتیکی فعالی با کارکردهای گسترده و متعدد گرداگرد آن را فرا گرفته و آن را به صورت کانون جاذبه دیپلماسی منطقهای و جهانی درآورده است. این موقعیت باعث تأثیرگذاری ایران در روند تحولات جهانی و منطقهای میشود.
وی با بیان اینکه با توجه به ماهیت انقلاب اسلامی، ایران تحت تابع ژئوپولوتیکی که مرکزیت آن در واشنگتن است، نخواهد رفت، ادامه داد: آمریکایی ها علاوه بر سیطره در جهان به دنبال اعمال استراتژی های ژئوپولوتیکی تک قطبی یا سلسله مراتبی هستند.
کارشناس مسائل سیاست خارجی افزود: بنابراین ایران اسلامی استراتژی عدم دخالت کشورها در مناطق مختلف جهان را دنبال می کند در حالی که آمریکایی ها به دنبال تصرف جهان و مناطق ژئو استراتژیک جهان هستند که بخشی عمده ای از آن در تونل غرب آسیا قرار دارد که درواقع منطقه ما محسوب می شود.
وجود تعارضات تاکتیکی میان ایران و آمریکا
متفکر با بیان اینکه ایران در هسته ژئوپولوتیکی جهان قرار دارد، افزود: قطعا آمریکایی های می دانند که اگر ایران جایگاه ژئوپولوتیکی خود را بدست آورد، در تحولات منطقه ای حرف برای گفتن دارد و الگویی برای آینده جهان خواهد شد.
وی با اشاره به وجود تعارضات تاکتیکی میان ایران و آمریکا، افزود: تعارضات تاکتیکی آمریکایی ها در منطقه برخورد کوتاه مدت با جمهوری اسلامی ایران برای رسیدن به منابع جزئی است لذا به دنبال اعمال تحریم ها برای تضعیف ایران و جایگاه آن در منطقه هستند.
تلاش آمریکا برای تضعیف رابطه مردم با حکومت در ایران
کارشناس مسائل سیاست خارجی گفت: بنابراین آمریکا در تلاش است تا با اعمال فشار و تحریم های ظالمانه رابطه مردم با حکومت را تضعیف کند که این موضوع یک رویکرد کاملا سیاسی است.
متفکر در پایان خاطر نشان کرد: آمریکایی ها حتی در شرایط کنونی که جهان درگیر شیوع کروناست، مانع ارسال دارو به ایران شدند که درواقع یک رفتار غیرانسانی و غیر بشر دوستانه ای از خود نشان داده اند.
🎤 حسین متفکر
@et_amarion
🌙لحظه افطار
مارا تو در این
لحظه افطار دعا کن
دریا که شدی
ساحل من را تو صدا کن
از روی کرم
لطف نما بر من تشنه
دریاصفتی
بامن چون موج ، وفاکن
یکسال گذشته است
ولی باز در این ماه
ازجام ازل
می بخورم ، مستِ خدا کن
درد گنه و
درد فراق از رخ محبوب
بالطف و وفا
بوسه زلبهات شفا کن
هرلحظه و هر لحظه
منم چشم به راهی
ای ماه منیر،آمدی
آغوش تو وا کن
✍دکتر محمود رضا امینی
@et_amarion
هدایت شده از کانال الماس عماریون
#منطقه_در_یک_نگاه
1️⃣ دولت انگلیس امروز اعلام کرد که نیروی هوایی این کشور در ۱۰ آوریل (۲۲ فروردین) حمله موفقی را علیه داعش در جنوب کرکوک واقع در شمال عراق انجام داده است.
2️⃣ منابعی در مصر میگویند که قاهره «عبدالله حمدوک» نخستوزیر سودان را در پرونده سد النهضه در جبهه اتیوپی میداند و تلاش دارد وی و جریان همسو با اتیوپی را از قدرت خلع کند.
3️⃣ «صفاء الاعسم» مشاور نظامی عراقی، جزئیاتی از یک طرح با کمک طرفهای سیاسی در این کشور، مبنی بر عقبنشینی نیروهای سازمان الحشد الشعبی از «القائم» و سایر مناطق در غرب الانبار برای باز شدن عرصه برای نیروهای آمریکایی و استقرار آنها در این مناطق خبر داد.
4️⃣ رئیس پیشین نهاد موسوم به اداره مدنی در کرانه باختری اعلام کرد، علمیات الحاق بخشهایی از کرانه باختری منجر به خسارتهای بسیاری به این رژیم خواهد شد و تلآویو قادر به کنترل پیامدهای آن نخواهد بود.
5️⃣ سرتیپ «عبدالکریم خلف» سخنگوی فرماندهی کل نیروهای مسلح عراق، امروز (26 آوریل)، گفت که دولت در اجرای مصوبه پارلمان مبنی بر عقبنشینی نیروهای آمریکایی از کشور به طور کامل طی توافق میان دو طرف، جدی است.
6️⃣ نظامیان وابسته به شورای انتقالی جنوب از تسلط خود بر بانکها، بندرها و فرودگاههای عدن به عنوان پایتخت خودخوانده دولت مستعفی خبر دادند.
7️⃣ برخی منابع نظامی در لیبی گزارش دادند که حملات پهپادی نیروهای دولت وفاق ملی به پایگاه هوایی الوطیه و حومه آن باعث شد که نظامیان حفتر به همراه خودروها و تجهیزات نظامی از این پایگاه خارج شوند.
@et_amarion
هدایت شده از کانال الماس عماریون
🔵 نیاز، مادر هر ابتکاری است
خبرگزاری روسی اسپوتنیک در مورد اهمیت پرتاب "ماهواره نور" به فضا توسط سپاه نوشت: «موفقیت سپاه در قرار دادن ماهواره نظامی خود در مدار زمین میتواند این زمینه را فراهم کند که ایران مانند دیگر کشورهایی که ماهوارههای نظامی در اختیار دارند کره زمین را از فضا رصد کند و هرگونه تهدیدی را قبل از اینکه به ایران برسد خنثی کند. همچنین این امکان را به ایران میدهد که محل استقرار نیروهای دشمن و تحرکاتشان را رصد کند و همچنین بتواند حتی به جمعآوری اطلاعات از دشمنان خود بپردازد. علاوه بر همه این مزایا ایران با تجربه پرتاب ماهواره و قرار دادن آن در مدار زمین موفق شده به فناوری پرتاب موشکهای بالستیک که میتواند از جو زمین خارج شود برسد، معمولاً این فناوری اجازه میدهد که کشورها با استفاده از فناوریهای همراه با گردش زمین موشکهای خود را به مقاصدی بسیار دور با فاصله چند هزار کیلومتری برسانند و بر همین اساس میتوان گفت ایران امروزه به کلوپ کشورهای انگشتشمار دارای این فناوری پیوسته. ایرانیها ثابت کردند که نیاز، مادر هر ابتکاری است و چون آنها به موشکهایی برای تأمین امنیت خود نیاز دارند توانستهاند در این زمینه به اوج برسند و در هر زمینه دیگری که نیاز دارند میتوانند به اوج برسند.» اطلاعات مربوط به مسیرهای طی شده توسط این ماهواره نشان میدهد که "نور" ایرانی چندین مرتبه از روی نقاط مختلف ایالاتمتحده آمریکا و حداقل یکبار از روی سرزمینهای اشغالی عبور کرده است؛ بنابراین میتوان گفت؛ دوران تصویربرداری انحصاری ماهوارههای جاسوسی غربی از ایران به سر آمده و حالا ماهوارههای ایرانی نیز از نقاط مختلف مورد علاقه خود نهفقط در منطقه اطراف کشورمان و بلکه حتی خاک آمریکا نیز تصویربرداری میکنند.
@et_amarion
هدایت شده از کانال الماس عماریون
#منطقه_در_یک_نگاه
1️⃣ خبرگزاری رسمی سوریه «سانا»، امروز در گزارشی اعلام کرد که به یک خودوری نظامی آمریکایی در شرق استان دیرالزور (شرق سوریه) حمله شده که در پی آن، چند تن از نیروهای آمریکایی ناپدید شدهاند.
2️⃣ «حاکم الزاملی» از رهبران جریان صدر عراق، از اعتراض این جریان و ائتلاف سائرون تحت رهبری «مقتدی الصدر» به فهرست اسامی اعضای کابینه دولت پیشنهادی نخستوزیر مکلف خبر داد.
3️⃣ وزارت خارجه مصر، امروز در بیانیهای با اعلام حمایت خود از عربستان سعودی، بر ضرورت پایبندی به «توافق ریاض» درباره جنوب یمن تأکید کرد.
4️⃣ بخش اطلاعرسانی وابسته به وزارت دفاع عراق امروز (دوشنبه) در بیانیهای از دستگیری مسئول کمیته اعدامهای داعش در شهر سامراء خبر داد.
5️⃣ عبدالله مهدی سعید» از سران گروه موسوم به «المجلس الانتقالی الجنوبی» (شورای انتقالی جنوب) در استان «ضالع» (جنوب یمن) اعلام کرد، این شورا از تصمیم خود برای اعلام خومختاری در جنوب یمن منصرف نخواهد شد.
6️⃣ سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی (حماس) در واکنش به تجاوز امروز صبح رژیم صهیونیستی به سوریه، تأکید کرد که این اقدام دشمنی رژیم با تمام امت اسلامی را نشان میدهد.
7️⃣ خبرگزاری رسمی سوریه «سانا»، امروز (دوشنبه)، با مزدور خواندن عناصر تحت حمایت ترکیه در سوریه گزارش کرد که دو گروه از این عناصر در شهر «رأس العین» (الحسکه-شمال شرق سوریه) با یکدیگر درگیر شدند که به دنبال این اقدام، چند تن آنها کشته و زخمی شدند.
@et_amarion