5.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_تصویری
✍سخنرانی حاج آقا دانشمند
🎬موضوع: ارزش هیأت در اثرگذاری است.
@delneveshte_hadis110
♥️ #امام_کاظم (ع) فرمودند:
🌴 لَيْسَ مِنَّا مَنْ لَمْ يُحَاسِبْ نَفْسَهُ فِي كُلِّ يَوْمٍ فَإِنْ عَمِلَ حَسَناً اِسْتَزَادَ اَللَّهَ وَ إِنْ عَمِلَ سَيِّئاً اِسْتَغْفَرَ اَللَّهَ مِنْهُ وَ تَابَ إِلَيْهِ
🍃 از ما نيست كسى كه هر روز به حساب نفس خود رسيدگى نكند . اگر كار خوبى كرده باشد از خداوند فزونتر بخواهد و اگر كار بدى كرده باشد از خداوند آمرزش بخواهد و به درگاه او توبه كند.
📖 کافی، ج۲، ص۴۵۳
@delneveshte_hadis110
1_240513699.mp3
9.27M
🔊 بشنوید | قرائت #دعای_هفتم صحیفه سجادیه
⏰مدت زمان: ۶دقیقه
@delneveshte_hadis110
هدایت شده از ❣کمال بندگی❣
#خطبه_غدیر
#صفحه_بیست_هشتم
مَعاشِرَالنّاسِ، إِنَّ عَلِيّاً وَالطَّيِّبينَ مِنْ وُلْدي (مِنْ صُلْبِهِ) هُمُ الثِّقْلُ الْأَصْغَرُ، وَالْقُرْآنُ الثِّقْلُ الْأَكْبَرُ، فَكُلُّ واحِدٍ مِنْهُما مُنْبِئٌ عَنْ صاحِبِهِ وَ مُوافِقٌ لَهُ، لَنْ يَفْتَرِقا حَتّي يَرِدا عَلَي الْحَوْضَ.
هان مردمان! همانا علي و پاكان از فرزندانم از نسل او، يادگار گران سنگ كوچك ترند و قرآن يادگار گران سنگ بزرگ تر. هر يك از اين دو از ديگر همراه خود خبر مي دهد و با آن سازگار است. آن دو هرگز از هم جدا نخواهند شد تا در حوض كوثر بر من وارد شوند.
منابع:
1. مصباح المتهجد وسلاح المتعبد، شيخ طوسي، به تصحيح اسماعيل انصاري زنجاني، ص694
2.اقبال الاعمال: رضي الدين ابوالقاسم علي بن موسي بن طاووس ص461
3. مصباح كفعمي ص695
4.بحارالانوار علامه ملا محمّد باقر مجلسي ج97،ص112
أَلا إِنَّهُمْ أُمَناءُ الله في خَلْقِهِ وَ حُكّامُهُ في أَرْضِهِ. أَلاوَقَدْ أَدَّيْتُ. أَلا وَقَدْ بَلَّغْتُ، أَلاوَقَدْ أَسْمَعْتُ، أَلاوَقَدْ أَوْضَحْتُ، أَلا وَ إِنَّ الله عَزَّوَجَلَّ قالَ وَ أَنَا قُلْتُ عَنِ الله عَزَّوَجَلَّ، أَلاإِنَّهُ لا «أَميرَالْمُؤْمِنينَ» غَيْرَ أَخي هذا، أَلا لاتَحِلُّ إِمْرَةُ الْمُؤْمِنينَ بَعْدي لِاَحَدٍ غَيْرِهِ.
هان! بدانيد كه آنان امانتداران خداوند در ميان آفريدگان و حاكمان او در زمين اويند.هشدار كه من وظيفه ي خود را ادا كردم. هشدار كه من آن چه بر عهده ام بود ابلاغ كردم و به گوشتان رساندم و روشن نمودم. بدانيد كه اين سخن خدا بود و من از سوي او سخن گفتم. هشدار كه هرگز به جز اين برادرم كسي نبايد اميرالمؤمنين خوانده شود. هشدار كه پس از من امارت مؤمنان بري كسي جز او روا نباشد.
منابع:
1. مصباح المتهجد وسلاح المتعبد، شيخ طوسي، به تصحيح اسماعيل انصاري زنجاني، ص694
2.اقبال الاعمال: رضي الدين ابوالقاسم علي بن موسي بن طاووس ص461
3. مصباح كفعمي ص695
4.بحارالانوار علامه ملا محمّد باقر مجلسي ج97،ص112
🌹🌹🌹🌹🎁🎁🎁
🌹 #همه_جا
🌹 #جارمیزنم
🌹 #فقط_حیدر
🌹 #امیرالمومنین
🌹 #مولام
🌹 #علیست
🎁 #مسابقه_ویژه_غدیر
🎁🎁🎁🎁
@hedye110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 #قطره_ای_از_جهنم 🔥
✅ حجتالاسلام عابدینی
@delneveshte_hadis110
🍃🍃🌹🌹🌹🌹
امام موسی کاظم علیه السلام:
«بهترین عبادت بعد از شناختن خداوند، دعا برای فرج و گشایش است.»
📖(تحف العقول، ص 4،3)
@delneveshte_hadis110
🔆 حضرت علی (ع) فرمودند:
❗️متعهد به امر نماز باشید، و بر آن محافظت نمائید، آن را بسیار به جای آورید، و با #نماز به خداوند تقرب جوئید، زیرا نماز «دستوری است که در وقت های خاص بر مومنان واجب گردیده است» (النساء/103).
❓آیا پاسخ اهل عذاب را نشنیدید، زمانی که از آنان پرسیده می شود: «چه چیز شما را به دوزخ کشاند؟ می گویند: ما از نمازگزاران نبودیم». (المدثر/42-43)
📚 نهج البلاغه / خطبه 199
@delneveshte_hadis110
✅صلوات سبب یادآوری
✍امام حسن مجتبی علیه السلام فرمودند: قلب انسان درون حفره و ظرفی است و بر روی آن پرده و سرپوشی می باشد؛ هرگاه که شخصی بر محمد و آل محمد، صلوات تام و کاملی فرستد، آن پرده کنار رفته و قلب وی روشن می گردد و شخص آن چه را که فراموش کرده است را به خاطر می آورد؛ اما اگر وی صلوات نفرستد و یا صلوات ناقص بفرستد، آن سرپوش بر روی قلبش باقی مانده و قلب وی تاریک می ماند و آن چیزی را که در خاطر داشته است را فراموش می کند.
📚 وسائل الشیعه، ج ۴، ص ۱۲۱۶
@delneveshte_hadis110
🌹🌹🌹🌹🌹🍃🍃🍃🍃
✍امام صادق علیه السلام:
دوست ندارم جوانان شما را جز در دو حالت ببینم: دانشمند یا دانشجو. اگر جوانی چنین نکند، کوتاهی کرده و اگر کوتاهی کرد، تباه ساخته و اگر تباه ساخت، گناه کرده است و اگر گناه کند، سوگند به آنکه محمد صلی الله علیه و آله را به حق برانگیخت، دوزخ جایگاه او خواهد شد.
📚امالی طوسی، ص۳۰۳
با خَلق و خُلق و منطق احمد نمای تو
با خشم و دست و بازوی خیبر گشای تو
ازیک طرف پیمبر و از یک طرف علی
جز تو که قادر است نشیند به جای تو؟
@delneveshte_hadis110
❤️❤️❤️❤️🍃🍃🍃🍃
🔵 #صبر بر #فقر
🌹آیت الله #مجتهدی تهرانی:
✅ از رسول خدا(ص) سوال شد:
کسی که #فقیر است اما بر فقر خود #صبر می کند، یعنی درباره ی فقر خود به کسی چیزی نمی گوید و با #نان_خالی خود را #سیر می کند #جزای این شخص چیست؟
🌺حضرت(ص) فرمودند:
در بهشت #قصری است از #یاقوت_سرخ که اهل بهشت همه آن را نگاه کنند همانطور که ما ستاره های درخشان را نگاه میکنیم.
✨در این قصر کسی داخل نمی شود مگر پیغمبر فقیر یا شهید فقیر و یا #مومن_فقیر.
💥کسانی که وضع مالی خوبی ندارند خوشحال باشند و ناراحت نباشند، #صبر و تحمل کنند که صبر کردن بر فقر سبب #آمرزش است.
🌟حضرت علی (ع) فرمودند:
هرکس ما اهل بیت را دوست بدارد، باید پوستینی برای فقر آماده سازد.
🌹🌹🌹🍃🍃🍃
@delneveshte_hadis110