هدایت شده از کارگروه ثامن برادران
✅ #یک_خبر_یک_تحلیل( ۱۱۱)
🌀خبر: تجمع هزاران نفر از کشاورزان اصفهانی در روز جمعه (۲۸ آبان) بازتاب بخشی از تبعات مدیریت ضعیف منابع آبی کشور بود. بااینوجود آسیبها و چالشهای آبی در استانهای چهارمحال و بختیاری، خوزستان و یزد نیز نمایان است.
🍃🌹🍃
🔻نکات تحلیلی: ۱- اگرچه اعتراض کشاورزان به کمبود آب در اصفهان، برای کشت دوم سال (کشت پاییزه) است ولی باید توجه داشت معیشت آنها به دلیل کمآبی در خطر است و دلیل این اعتراضات درنهایت به معیشت آنها برمیگردد؛ با این نگاه، همانطوری که مسئولین برای رفع مشکل سیل و زلزله به یاری آسیبدیدگان میشتابند، برای مشکل خشکسالی نیز باید با جدیت بیشتری وارد شوند و از کشاورزان حمایت کنند. البته این حمایت باید از همه کشاورزان آسیبدیده از خشکسالی در کل کشور باشد. ۲- آب مسئلهای ملی است و نگاه بخشی به آن تبعات جبرانناپذیری دارد. عدهای پا را از این نیز فراتر گذاشتهاند و موضوع آب را فراملی میدانند و از ندادن حق آبه توسط برخی کشورهای همسایه انتقاد میکنند. مثلاً اینکه، چرا افغانستان حق آبه هیرمند را نمیدهد و یا اینکه ترکیه نباید با احداث سد بر روی سرچشمههای دجله، محیطزیست عراق و سوریه و ایران را تحت تأثیر قرار دهد. در این شرایط بهطریقاولی باید تخصیص منابع آبی کشور در سطح ملی و بهصورت عادلانه انجام شود. ۳- برای مدیریت کمبود آب دو راه بیشتر وجود ندارد؛ یا باید منابع جدیدی ایجاد شود و یا باید مصرف آب مدیریت شود. دولتها تاکنون همواره برای مدیریت آب، به سمت تهیه منابع جدید رفتهاند؛ ایجاد سدهای عظیم ملی طی دهههای اخیر برای تأمین منابع آبی جدید صورت گرفته است. در حوضه آبریز زایندهرود نیز تونلهای یک و دو و سه کوهرنگ برای انتقال آب از سرچشمههای کارون به زایندهرود ایجادشده و یا برای حل مشکل کمآبی در یزد به انتقال آب از سرچشمههای زایندهرود اقدام شده است. این در حالی است که بهرغم وجود مشکل کمآبی در این مناطق، صنایع بزرگ فولادی در این دو استان احداث شدهاند، هشت هزار هکتار کشت برنج در استان اصفهان و در مناطق بالادستی زایندهرود وجود دارد. در ۳۸ درصد از ارضی تحت کشت اصفهان، کشت مجدد صورت میگیرد، آبیاری اغلب بهصورت سنتی صورت میگیرد و همچنان تلاشی برای اصلاح این موارد صورت نمیگیرد!
🔺سخن پایانی: مشکل امروز آب، محصول سوء مدیریت درگذشته، خشکسالی و عدم استفاده بهینه از منابع آبی است. راهکار مشخص است؛ ازآنجاکه منابع جدیدی برای تأمین آب وجود ندارد، باید با اصلاح الگوی کشت بر اساس آمایش سرزمینی و توزیع عادلانه منابع آبی در کشور، این مشکل رفع شود.
✍️ علی کارگر
#روشنگری
#ثامن
#هفته_بسیج
هدایت شده از کارگروه ثامن برادران
بسیج و امنیّت سایبری
🍃🌹🍃
🔻 امنیت فضای مجازی دو بُعد حکومتی و مردمی دارد. بُعد حکومتی آن مواردی از قبیل راهاندازی شبکه ملی اطلاعات و مواردی از این دست را شامل میشود و بُعد مردمی آن به اثرگذاری و به دست گرفتن فضای عمومی شبکه های اجتماعی مربوط می شود، حوزهای که تاکنون به طور شایسته و بایسته نتوانستیم بر آن غلبه پیدا کنیم.
🔹 گردان های سایبری بسیج تلاش های شایان توجهی در این خصوص کردند، اما دشمنان و بدخواهان ملت ایران بسیار گسترده تر و هنرمندانه تر اهداف خبیث خود علیه انقلاب اسلامی و ملت ایران را دنبال می کنند.
🔺 در این بُعد هر چند پشتیبانی های حکومتی می تواند موثر باشد، اما بدون آن هم نیروهای بسیجی میتوانند با حضور و فعالیت مستمر و هدفمند و البته هوشمندانه و هنرمندانه بسیاری از طراحی های دشمنان ملت ایران را نقش بر آب کنند و فرمان رهبری مبنی بر خارج کردن ملت ایران از محاصره تبلیغاتی امپراطوری رسانه نظام سلطه را اجرا نمایند.
✍️ دکتر قاسم حبیبزاده
#روشنگری
#ثامن
#هفته_بسیج
هدایت شده از کارگروه ثامن برادران
✳️راهکارهای تحقق گام دوم انقلاب انقلاب در بسیج(۶)
✅🔰 توکّل، توسّل، معنویّت و اُنس با قرآن مهمترین ویژگی بسیج
سوره إبراهيم (14): آيه 12]
وَ ما لَنا أَلاَّ نَتَوَكَّلَ عَلَى اللَّهِ وَ قَدْ هَدانا سُبُلَنا وَ لَنَصْبِرَنَّ عَلى ما آذَيْتُمُونا وَ عَلَى اللَّهِ فَلْيَتَوَكَّلِ الْمُتَوَكِّلُونَ (12)
و چرا ما بر خدا توكل نكنيم، در حالى كه او ما را به راههاى (سعادت) ما هدايت كرده است؟ قطعاً ما در برابر هر آزارى كه شما نسبت به ما روا داريد، مقاومت خواهيم كرد و اهل توكّل بايد فقط بر خداوند توكّل نمايند.
✅توصیهی آخر [اینکه] توکّل، توسّل، معنویّت، دعا را از دست ندهید؛ اُنس با قرآن را از دست ندهید؛ اُنس با اهل بیت و عترت را از دست ندهید؛ اجتناب از گناه را فراموش نکنید. جزو بیشترین توصیهها یا شاید بشود گفت در رأس توصیههای کسانی که ما برای کلمهکلمهی حرفهای آنها خیلی اعتبار قائل بودیم، اجتناب از گناه بود؛ اساس کار، اینها است. هم در خودتان، هم در خانوادهتان، هم در فرزندانتان و همهی متعلّقین به خودتان، اینها را نهادینه کنید
هدایت شده از کارگروه ثامن برادران
مهمترین تهدیداتی که زمینه اعتراضات و سوء استفاده دشمن و عوامل دشمن در داخل کشور را فراهم می کنند!؟
🍃🌹🍃
۱) مخالفان واکسن
۲) آب
۳) ارز ۴۲۰۰ تومانی
۴) گرانی ها
🔻 نکته اول: دولت آقای روحانی ۷ سال و ۸ ماه با تزویر و نفوذ و خیانت زمین سوخته ساختند و تحویل دولت سیزدهم دادند، ۴ ماه آخر نیز مین ریزی گسترده کردند!
کسری بودجه، نقدینگی، بدهیهای دولت، عرصههای مدیریتی ناکارآمد کشور، و... صدها میراث باقی مانده، همه و همه باعث کاهش آستانه تحمل مردم و صدمه زدن به اعتماد مردم شدهاند.
🔹 نکته دوم: یک توافق نا نوشتهای بین اصلاح طلبان وجود دارد که با دشمن در داخل کشور در حال پیاده سازی آن هستند تا امکان و فرصت لازم را به نظام و دولت آقای رئیسی برای حل مشکلات کشور و معضلات باقی مانده از دولت قبل را ندهند و این تجمعات و اعتراضات که ریشه در همین ناکارآمدی های دولت قبل دارد اگر درست مدیریت نشود در مسیر سناریوی طراحی شده جریان اصلاحات و دشمن قرار می گیرد.
🔸 نکته سوم: این مشکلاتی که امروز سر باز کرده اند را نباید ساده گرفت آنچه که می تواند به مردم کمک کند تا صبر و آرامش خود را حفط کنند آگاهی بخشی و اقناع سازی جامعه است، مسئولین، نمایندگان مجلس، وزرا و صدا وسیما نقش مهمی در این شرایط دارند، از اقدامات عوامل اعتراضی امروز اصفهان مشخص شد که بعد از حضور کشاورزان عزیز چه جریانی پشت صحنه، مترصد ورود هستد و دوست ندارند روند اعتراضات خاتمه پیدا کند.
✍️ محمد حسن فشی
#روشنگری
#ثامن
#جهاد_تبیین
هدایت شده از کارگروه ثامن برادران
پلن B آمریکا در صورت شکست در مذاکرات چیست؟
همزمان با نزدیک شدن به موعد برگزاری گفتگوها در وین، نخست وزیر اسرائیل، لحن خود بر علیه مذاکرات را تندتر کرده است.
یک وب سایت عبری زبان در این رابطه نوشت: ایران مدت کمی تا تولید تسلیحات هستهای فاصله دارد و مذاکرات برای تمدید توافق هسته ای که هفته آینده آغاز میشود کمکی به کند کردن آن نخواهد کرد. این مطلب دیروز (سه شنبه) از اورشلیم گزارش شد و در آن تاکید شد که اسرائیل حق دفاع برای خود در مقابل ایران را محفوظ میداند
قرار است دوشنبه آینده مذاکرات هسته ای پس از پنج ماه وقفه با هدف احیای توافق امضا شده در سال ۲۰۱۵ در وین از سر گرفته شود. در آستانه از سرگیری مذاکرات، ایران پیش از این اولتیماتوم داده است که برنامه هسته ای خود را تنها در صورت لغو تحریم های بین المللی علیه خود متوقف خواهد کرد.
اسرائیل سالها در خط مقدم مبارزه با توافق هستهای بوده است، اما نفتالی بنت، نخستوزیر، زمانی که در گذشته گفت که دولتش ممکن است آماده توافق جدیدی با محدودیتهای سختتر باشد، لحن خود را کمی تغییر داد. با این حال وی در اظهارات روز سه شنبه خود در مجمع امنیتی، قاطعیت بیشتری داشت.
بنت برنامه هسته ای ایران را که ادعا میکند سلاح هستهای تولید نمیکند، در «پیشرفتهترین مرحله» خود توصیف کرد. وی گفت: در هر صورت، اگر بازگشتی به توافق صورت گیرد، واضح است که اسرائیل طرف این توافق نیست و بنابراین به آن متعهد نخواهد بود.
آویگدور لیبرمن، وزیر دارایی نیز با اشاره به ازسرگیری مذاکرات با تهران گفت: «با توافق یا بدون توافق، ایران یک کشور هستهای خواهد بود و حداکثر ظرف مدت پنج سال به سلاح هستهای دست خواهد یافت.»
نخست وزیر بنت گفت: «ایرانی ها کشور اسرائیل را با موشک محاصره کرده اند، در حالی که در آرامش و سلامتی در تهران نشسته اند. تعقیب تروریستی که نیروی قدس فرستاده است دیگر سودی ندارد ما باید به دنبال فرستنده برویم.»
فرمانده نیروی هوایی اسرائیل پیشنهاد همکاری با شرکای عرب در خلیج فارس برای مقابله با پهپادهای ساخت ایران را داد، چیزی که به معنای همکاری عمومی برای امکان عملیات نظامی مشترک است.
در همین حال، پیش از آغاز مذاکرات در وین، دیپلماتهای غربی، مقامات آمریکایی و کارشناسان مختلف گفتند که ایالات متحده و متحدانش در حال مذاکره درباره فهرستی از گزینهها برای «پلن B» در صورت شکست مذاکرات با ایران هستند.
به گفته منابع مختلف، گزینههای مختلف شامل متقاعد کردن چین برای توقف واردات نفت از ایران، افزایش تحریمها، دستیابی به یک توافق هستهای موقت و کمتر جاهطلبانه، آغاز عملیاتهای مخفی برای خراب کردن برنامه هستهای و حتی حملات نظامی علیه تأسیسات هستهای یا حمایت از اقدام نظامی اسرائیل بر علیه ایران است.
شایان توجه است که پلن بی هم مانند همه گزینه های روی میز که اوباما مدام از آن دم می زد برای ترسانیدن مذاکره کنندگان و اخذ حداکثر امتیازات از آنهاست .... لذا مذاکره کنندگان باید در هر شرایط منافع ملی را در نظر بگیرند و تحت هیچ شرایطی تسلیم زیاده خواهی آمریکا نشوند ...
هدایت شده از کارگروه ثامن برادران
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
✳️راهکارهای تحقق گام دوم انقلاب انقلاب اسلامی در بسیج (8)
✅🔰 ارزیابی دقیق از دشمن
[سوره البقرة (2): آيه 217]
وَ لا يَزالُونَ يُقاتِلُونَكُمْ حَتَّى يَرُدُّوكُمْ عَنْ دِينِكُمْ إِنِ اسْتَطاعُوا (217)
(مشركان) پيوسته با شما مىجنگند، تا اگر بتوانند شما را از دينتان برگردانند.
[سوره البقرة (2): آيه 120]
وَ لَنْ تَرْضى عَنْكَ الْيَهُودُ وَ لا النَّصارى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ (120)
(اى پيامبر!) هرگز يهود و نصارى از تو راضى نخواهند شد تا (آنكه تسليم خواسته آنان شوى و) از آئين آنان پيروى كنى.
سوره 5. مائده آيه 82
لَتَجِدَنَّ أَشَدَّ النَّاسِ عَدَوَةً لِّلَّذِينَ ءَامَنُواْ الْيَهُودَ وَالَّذِينَ أَشْرَكُواْ ترجمه
قطعاً سرسختترین مردم را در دشمنى نسبت به اهل ایمان، یهودیان و مشركان خواهى یافت.
✳️🔰امام خامنه ای در مراسم دانشآموختگی دانشجویان دانشگاه امامحسین(ع) ۱۳۹۸/۰۷/۲۱
در برابر دشمن با نگاه دقیق، ارزیابی خودتان از دشمن را واقعی کنید. هشیاری را هم با ترس اشتباه نگیرید؛ اصلاً از دشمن نترسید؛ هر چه هم دشمن قوی باشد، بزرگ باشد، نترسید. چون آن قدرت ایمانی را که شما دارید، دشمنتان ندارد، در هر حجمی که باشد؛ اما حجم دشمن را بشناسید. «دشمن نتوان حقیر و بیچاره شمرد»؛ هیچ دشمنی راـ دشمن کوچک و دشمن بزرگ راـ حقیر، ناتوان، بیچاره، غیر قابل اعتنا به حساب نیاورید؛ نه، دشمن را ولو کوچک هم هست، به حساب بیاورید، در مقابلش ارزیابی درست داشته باشید، در مقابلش هشیاری داشته باشید.