🌙استفاده از ضیافت الهی
💠امام خمینی(ره):
♦️این ضیافت، همهاش #ترک است؛ ترک شهوات از قبیل خوردنیها، نوشیدنیها و جهات دیگری که شهوات انسان اقتضا میکند. ترک هواها، ترک خودیها، ترک منیها، منیتها
۱۳۶۷/۲/۲۷
جریان مردمی عدالتخواه استان کهگیلویه و بویراحمد
دنانیوز در تلگرام
https://t.me/joinchat/AAAAADvUrZydQ3BE1gxSrw
دنانیوز در اینستاگرام
https://www.instagram.com/p/BgQMkWLHSwv/?igshid=1xd0xysykc7us
دنانیوز در واتس آپ
https://chat.whatsapp.com/Jbh4ezxDgqfBp2lWPZNwhG
دنانیوز در ایتا
http://Eitaa.com/denanews_ir
🔺حکایت فقرای شهرِ بدون گدا
✍️روح الله رشیدی
♦️یک. اگر این نقل قول، دقیق باشد، میتوان شیوهی #نولیبرالِ فقرزدایی را در آن قول مشاهده کرد: «جمع کردن فقرا از انظار عمومی» یا «دیوارکشی میان فقرا و اغنیا».
این رویکرد، به جای رفع فقر، آن را پنهان میکند. درست مانند نوع مواجههاش با اعتیاد، که بهجای ریشهکنی اعتیاد و عواملش، «جمعآوری #معتادان_متجاهر از معابر شهری» را افتخار خود میداند!
♦️دو. آقای رئیسجمهور نیز همانند خیلیهای دیگر، شعار #تبریز_گدا_ندارد را از مسئولان محلی شنیدهاند و امر برایشان مشتبه شده؛ این شعار، درست مانند یک #دیوار و حصار، دورتادورِ فقرای این شهر کشیده شده تا امثالِ آقای رئیسجمهور، این جمعیت کثیر را نبیند.
👈همین سال ۱۳۹۶ بود که مجموعهی تحت نظارت ریاست جمهوری (موسسۀ عالی آموزش و پژوهش مدیریت و برنامهریزی زیر نظر دکتر مسعود نیلی) اعلام کرد «تبریز پس از تهران و مشهد بیشترین فقرا را دارد؛ ۷۹ هزار خانوادهی فقیر که نیازمند حمایت شدید و اورژانسی دولت هستند.»
از زمانِ انجام این پیمایش، مطمئناً بر تعداد این خانوادهها افزوده شده است.
اگر این جمعیت بزرگ، گدایی نمیکنند دلایل خاص خود را دارد.
✅دنانیوز رسانه عدالتخواهان
@denanews_ir
♨️واقعا این نوع اقدامات تمسخر همه مملکت از رهبری تا مردم نیست؟؟
♦️یکی نیست بگه آخه اگر این مساله دغدغه شما بوده چرا مصرف ماشین های تان چنین است و حالا چرا اینقدر مسخره و بصورت شوآف، لبیک گویی زیان بارتان را شروع کرده اید؟؟!
👈بهتر نبود اول عذرخواهی می کردید و علل حال فعلی را توضیح می دادید و بعد وعده سر خرمن را شروع می کردید؟!
✅دنانیوز رسانه عدالتخواهان
@denanews_ir
دنانیوز
🔴🔴تخلف مشهود در هیات رییسه مجلس دهم ✍️دکتر شایان نادری_پژوهشگر حوزه امنیت غذایی و تهدیدات زیستی 🔶د
⭕️مجلس با تشکیل وزارت بازرگانی مخالفت کرد
♦️نمایندگان در نشست علنی امروز مجلس، لایحه تشکیل وزارت بازرگانی را بررسی کردند که نهایتا وکلای ملت با تشکیل وزارت تجارت و بازرگانی مخالفت کردند.
✅دنانیوز رسانه عدالتخواهان
@denanews_ir
🔴🔴 قصه سگهای گشاده و سنگ های بسته در صداوسیما
🔷وقتی صدا و سیما #بانک_آینده از متخلفترین بانکهای کشور را ۲۴ ساعته تبلیغ و زیرنویس میکند، یا نمیفهمد که دارد چه ظلمی در حق ملت ایران میکند، یا به خاطر پولی که بابت تبلیغات گرفته حاضر شده رسانه ملی را بیاعتبار کند.
🔶️جالب است بدانید هیچ برنامهای در تحلیل وضعیت #نظام بانکی حق پخش در تلویزیون ندارد؛ یعنی صداسیما رسما باب آگاهیبخشی را بسته و بجای آن با مجوزی که به بانکهای متخلف مثل #بانک_آینده داده، مردم را فریب میدهد. این وضعیت تا زمانی که صف اغتشاشگران و معترضان مخلوط شود ادامه دارد!
✍️محمد_امینی_رعیا
🔻پی نوشت: شما همین الان میتوانید تلویزیون خود را روشن کنید و از رپورتاژ مفسدین اقتصادی توسط صداوسیما لذت کافی و وافی را ببرید
✅دنانیوز رسانه عدالتخواهان
@denanews_ir
🔵🔴⚪️ جنبش عدالتخواه دانشجویی از تمامی عدالتخواهان کشور دعوت میکند مطالب و سرفصلهای پیشنهادی خود را جهت تدوین نطق نماینده جنبش عدالتخواه دانشجویی در دیدار با رهبر انقلاب ارائه کنند.
⭕️طبق سنت هرساله، در دیدار رهبر انقلاب با دانشجویان در ماه مبارک رمضان، نمایندگانی از تشکلها و اتحادیههای دانشجویی به بیان دیدگاهها و نقطه نظرات خود درباره مسائل مختلف کشور و جامعهی دانشجویی در حضور ایشان میپردازند. هر ساله نماینده ای از جنبش عدالتخواه دانشجویی در این دیدار به ارایه نظرات و دیدگاه های خود می پردازد.
♦️به استحضار میرساند به موجب آغاز مطالعات و بررسی ها جهت تدوین نطق نماینده جنبش عدالتخواه دانشجویی، از کلیه عدالتخواهان و انقلابیون سراسر کشور درخواست میشود مطالب و سرفصلهای پیشنهادی خود را جهت بررسی به آیدی @edalatkhahi_admin در پیام رسان تلگرام ارسال کنند
✅دنانیوز رسانه عدالتخواهان
@denanews_ir
⭕محسن مهدیان، از مدیران فارس سال ۹۷ فقط ۲۵میلیون پول شهریه (بدون سرویس) داده. معادل ۲۲ماه حقوق کارگر به نرخ ۹۷.
♦️سوال اول: حقوق یک خبرنگار فارس چقدرست که حقوق سالانه ۲خانواده کارگری فقط شهریه بچههایش است؟
♦️سوال دوم: آیا اگر حقوق فارسنیوزیها کمتر بود باز هم #خبر_خوب نقل میکردند؟
✅دنانیوز رسانه عدالتخواهان
@denanews_ir
⭕️رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها:
🍃 دیدار رمضانی دانشجویان با رهبر معظم انقلاب امسال به دلیل شیوع کرونا، به صورت ویدئو کنفرانسی برگزار خواهد شد.
✅دنانیوز رسانه عدالتخواهان
@denanews_ir
💢کاش کسانی بتوانند مثل شهید آوینی این جهاد عظیم و عمومی را روایت کنند
💠امام خامنه ای:
🍃من این را میخواهم عرض بکنم ــ که این هم یک #مطالبهی جدّی و یک آرزو است، انشاءاللّه این #آرزو برآورده بشود
🍃کاش کسانی بتوانند مثل #شهید آوینی روایت کنند این جهاد عظیم و عمومی را؛ همچنان که شهید آوینی با آن بیانِ شیرین و زیبا و اثرگذارِ خودش توانست جزئیّات جبهه را برای ما روایت بکند و آن را ماندگار بکند، کاش کسانی بتوانند این کار را بکنند، 👈هم در گفتار و هم در نوشتار و هم در کارهای هنری و نمایشها و پدیدههای هنری. ۹۹/۲/۲۱
#مطالبه_آرزو
#شهید_آوینی
جریان مردمی عدالتخواه استان کهگیلویه و بویراحمد
دنانیوز در تلگرام
https://t.me/joinchat/AAAAADvUrZydQ3BE1gxSrw
دنانیوز در اینستاگرام
https://www.instagram.com/p/BgQMkWLHSwv/?igshid=1xd0xysykc7us
دنانیوز در واتس آپ
https://chat.whatsapp.com/Jbh4ezxDgqfBp2lWPZNwhG
دنانیوز در ایتا
http://Eitaa.com/denanews_ir
♦️در جلسه ی اخیر تعدادی از نمایندگان منتخب مجلس که با عنوان زاگرس نشینان برگزار شده بود، و تعدادی از مسئولان ارشد دولتی و مجلس کنونی نیز حضور داشتند،
به صراحت بر #سهم خواهی وکسب قدرت تأکید داشتند!!!
♦️نکته ی تأسف بارتر، اینکه بجز تعدادی از نمایندگان منتخب تهران و رجل سیاسی شاخص، همه مهر سکوت بر لبان دوختند.
بویژه در استان کهگیلویه و بویراحمد که #میزبانی نشست متعلق بدان بود.
♦️براستی، ابراز سهم خواهی و قدرت طلبی با صراحت و جسارت تمام،نباید اعتقادات انقلابی و احساسات جریان عمومی جامعه ی ما را جریحه دار کند؟!!!
♦️اگر نماینده ای، حقیقتاً وکیل ملت و حارس آرمان ها و مبارزِ میدان مبارزه با فساد و بی عدالتی باشد، می تواند بدون اینکه دنبال سهم خواهی باشد، فضای مجلس را بسمت این گرایشات و بینش های فوریِ حکمرانی امروز ما، هدایت کند.
نماینده ای که از هم اکنون، تأثیرگذاریش را منوط به سهم خواهی می کند، تکلیفش معلوم است،
👈او بدنبال سهم خویش و خویشان و باند و جناح است، و سهم مردم و مستضعفین را طلب نمی کند!!!
♦️با خود بیندیشیم، که چرا #جامعه ی نخبگانی و فعالین سیاسی استان کهگیلویه و بویراحمد، در مقابل چنین رفتارها ومواضع بی شرمانه ای که به صراحت طلب قدرت و سهم می کنند، سکوت کرده اند؟!!
و واژگونی هنجارهای دینی و انقلابیِ ساحت سیاست را، براحتی برمی تابند؟!!
♦️چرا حساسیت های جامعه و نخبگان انقلابی و اساتید دانشگاه و حوزه، نسبت به قدرت طلبی و دنیاخواهی اشکار زمامدارانی که به تعبیر رهبر انقلاب، دندان لذائذ دنیا را باید بکنند، کمرنگ شده است!!!!
✍🏻 سعید آتش بار_ عضو شورای مرکزی جریان مردمی عدالتخواه استان کهگیلویه و بویراحمد
✅دنانیوز رسانه عدالتخواهان
@denanews_ir
⭕سانحه برای شناور «کنارک» نداجا/ شهادت یک نفر و مجروحیت تعدادی از کارکنان ارتش
♦️روابط عمومی منطقه یکم دریایی بندرعباس از بروز حادثه برای یکی از شناورهای سبک این منطقه در محدوده آبهای بندر جاسک خبر داد.
♦️بعدازظهر روز گذشته در حین انجام تمرین دریایی توسط تعدادی از شناورهای نیروی دریایی ارتش، شناور پشتیبانی سبک کنارک دچار حادثه شد.
♦️تا کنون شهادت یک نفر محرز و تعدادی نیز مجروح شده اند. ابعاد حادثه در دست بررسی دقیق کارشناسان فنی است.
✅دنانیوز رسانه عدالتخواهان
@denanews_ir
♨️صدا و سیما نیاز به نقد جدی دارد! // برای کشف «نفوذ» در رسانه ملی دنبال یک شخص نگردید
✍️محسن_مقصودی
♦️۱.حدود هشت ماه پیش و پس از پخش سریال سیاه «بوی باران» (عروس تاریکی) وحید جلیلی یادداشت های تند و تیزی نوشت و انتقادهایی از نگاه انقلابی و بر مبنای مطالبات مردم و رهبر انقلاب از صدا و سیما مطرح کرد، حقیر البته برخی از کلمات و واژه های بکار رفته در آن متن را نمی پسندیدم، اما منهای برخی جملات و قضاوت ها که میتوانست لحن بهتری داشته باشد، کلیت انتقاد او را از آنجا که دلسوزانه و با رویکردی انقلابی از ظرفیتهای مغفول رسانه ملی سخن گفته بود درست و به حق می دانستم و این روزها البته شاید بیشتر از هشت ماه قبل به یادداشت دلسوزانه وحید جلیلی فکر میکنم. ای کاش او آن یادداشت را با لحنی آرامتر نوشته بود تا بهتر خوانده میشد!
♦️ ۲.پس از آن یادداشت و واکنش های جنجالی مخالفان و موافقان به آن، حقیر هم در اواخر شهریورماه سال گذشته در یادداشتی با عنوان «رسانه ملی و چالش نقد» ، به ضرورت نقد رسانه ملی پرداختم و گفتم که رسانه ملی باید از نقدها استقبال کند و خودش باید پیشتاز تولید برنامه هاییصریح و دوطرفه و غیر تشریفاتی برای نقد سریال ها، برنامه ها و حتی مدیریت شبکه ها و رویکردهای کلان رسانه ملی باشد. نمونه هایی را مثال زدم و عرض کردم چندین بار هم به مدیران پیشنهاد داده ام، ثریا آماده است اولین برنامه ای باشد که به صورت صریح و دو طرفه وشفاف در برنامه ای زنده به نقد کشیده شود و پاسخ بگوید و از نقدها استفاده کند.
♦️ ۳. دو هفته بعد در ۶ مهر ماه ۹۸؛ روابط عمومی صدا و سیما خبر از تولید و پخش برنامه ای به نام «ساختمان شیشه ای» با موضوع نقد برنامه های صدا و سیما داد که قرار است از روز جمعه همان هفته (۱۲ مهرماه) ، هر هفته جمعه ساعت ۱۹:۳۰ از شبکه یک سیما پخش شود. من خوشحال شده بودم و راضی که اگر نتیجه همه این انتقادها همین یک برنامه هم باشد خیر است!
و چقدر ساده بودیم ما و خوش باور! هنوز و پس از گذشت هشت ماه هیچ خبری از آن جمعه نشده است!
♦️۴. پس از انتقادها به پایتخت ۶ برنامه ای برای نقد و بررسی آن از شبکه یک پخش شد که به جای نقد بیشتر به عذرخواهی و دلجویی از عوامل پایتخت اختصاص داشت. اما نقد صریحتر و مبنایی تر میتوانست کمک بیشتری حتی به پایتختی ها بکند که باز هم فرصت از دست رفت.
♦️۵. اخیرا دوباره انتقادها در ماجرای دستمزد برخی مجری ها و سلبریتی ها و ضرورت شفافیت مالی در صدا و سیما بالا گرفته است. و جالبتر آنکه دیدم برخی مدیران رسانه ملی هم در میزگردی انتقادی در یکی از خبرگزاری ها شرکت کرده اند و پاسخ های داده اند. آقای پور محمدی معاون سابق سیما و مدیر سابق شبکه سه که هنوز هم از مدیران ارشد رسانه ملی هستند، در میزگرد تسنیم گفته اند «نظام سرمایه داری بر برنامه های صدا و سیما اسیر حاکم شده است» و سپس به رقابتهای منفی درون سازمانی میان شبکه های سیما اشاره کرده اند که عامل افزایش بی قاعده دستمزدهای سلبریتی ها بوده است.
این که بالاخره برخی مدیران تلویزیون حاضر شده اند (و یا مجبور شده اند) در گفتگوی انتقادی پاسخگوی مطالبات مردم و منتقدین باشند را باید یه فال نیک گرفت. این یعنی اینکه انتقاد و مطالبه برای اصلاح جواب می دهد. اما این همه ماجرا نیست...
♦️۶. آقای پورمحمدی ماجرا را به رقابت بین مدیران شبکه ها تقلیل داده اند.
سوال اصلی این است که چه جریانی و چه ساختاری در تلویزیون باعث شده است چنین رقابتی پیش بیاید؟ آیا این رقابت، تنها رقابت کاری چند مدیر است یا ریشه های ایدیولوژیک هم دارد؟
اساسا چرا اخیرا هر دو هفته و یا هر یک ماه یکبار درصدهای نظرسنجی مخاطبان با آب و تاب فراوان برای رسانه ها اعلام می شود؟ چه جریانی سعی دارد تنها معیار موفقیت شبکه ها را در تعداد مخاطب خلاصه کند؟ آیا با این روش تولید برنامه های سطحی و عمدتا سرگرمی با حضور سلبریتی ها _که بعضاً مخاطب بالایی دارند_ تنها هدف مدیران شبکه ها نمی شود؟ آیا تا به حال در نظرسنجی از متخصصان و مردم، محتوا و اثرگذاری مثبت و منفی سریال ها و برنامه ها و جریان سازی آنها در حل مسایل کشور پرسش شده است؟
آیا در خصوص برنامه های «ساخته نشده» و موضوعات بر زمین مانده در سریال ها و برنامه های شبکه ها نظرسنجی شده است؟ آیا امروز کارگران و کشاورزان مظلوم همان سهمی را در سریالها و برنامه های رسانه ملی دارند که سلبریتی ها و سرمایه دارها و بانک دارها و موسسات کنکوری و...؟ آیا تلویزیون باید کارخانه سرگرمی سازی (به هر قیمتی) باشد یا دانشگاه عمومی و کارخانه انسان سازی؟!
♦️ ۷. از حق نگذریم در سالهای اخیر رویشی از حضور مدیران جوان و انقلابی را در برخی از بخشهای مهم سازمان و برخی شبکه های رادیویی و تلویزیونی می بینیم که تنها دلخوشی مان برای تحول در آینده سازمان هستند.
هر چند جریانی در سا