هدایت شده از فریاد خوزستان
🔴 ماجرای اختلاف شهرداری دزفول و اداره برق چه بود؟
🔹روز گذشته فیلمی در رسانهها منتشر شد که بعد از قطعِ برق شهرداری دزفول توسط اداره برق بعلت بدهی ۱۷ میلیاردی، شهرداری در پاسخ با بیل مکانیکی ورودی ادارۀ برق را مسدود کرد!
🔸شهرداری اما مدعی است که ۶۲ میلیارد از اداره برق طلبکار است! این اختلاف بیش از یکسال بین دو اداره بوجود آمده و اداره برق دهها بار برق شهرداری را قطع کرده که اینبار شهرداری با بیل مکانیکی ورودی اداره برق را مسدود کرد.
🔹قطعاً کار هر دو اداره غلط است؛ اداره برق طبق قوانین و مصوبات نباید برق دستگاههای خدماتی را به دلیل بدهی قطع کند و شهرداری یک دستگاه خدماتی است و قطع برق شهرداری، یعنی اختلال در روند خدمترسانی به مردم! از طرفی این مدل پاسخ شهرداری هم حاشیهسازی و خطا بود و باید از مسیر دیگری قضیه را پیگیری و حل میکرد.
🔸میتوان مقصر این صحنه را دستگاههای نظارتی بالادستی خاصه فرمانداری و استانداری دانست. یکسال فرصت داشتند این قضیه را حل کنند. فرمانداری نباید اجازه این کار را صادر میکرد.
🔹ولی با تعلل و کوتاهی اجازه دادند اختلاف بین دو دستگاه خدمترسانی به اینجا کشیده شود و با آبروی دزفول و خوزستان بازی شود و خدمترسانی به مردم هم دچار اختلال شود.
🔸حتماً موارد مشابهی در سایر شهرها و مناطق نیز وجود دارد و قبل از وقوع حادثه باید اختلافات ادارات حلوفصل شود.
🔴 آخرین اخبار فوری و مسائل مهم خوزستان را از کانال #فریاد_خوزستان دریافت کنید: 👇👇
http://eitaa.com/joinchat/1933312000Cd6b376f134
📌 سید عبدالملک بدرالدین الحوثی رهبر انصارالله یمن :
ما از این به بعد اعلام میکنیم:
آن ناو هواپیمابر که به طرف دریای سرخ می آید، هدف اصلی ارتش یمن است، اگر می خواهند ریسک کنند و خودشان را درگیر کنند، بگذار بیایند و مسئولیت آن به عهده آنهاست
21 ذی الحجه 1445 هجری قمری - 27 ژوئن 2024
#یمن
https://eitaa.com/dezjalili/1726
هدایت شده از نوشته های خودمانی
بسم الله الرحمن الرحیم
📘📘در یکی دو روز گذشته، به دلیل اینکه نام پایتخت مقاومت ایران( دزفول) ،، به سبب رفتار نسنجیده برخی مدیران دستمایه ریشخند و طعن نادوستان،و معاندان به کل نظام گردید ،بسیاری از همشهری های ما غمگین و خجل از نام آوران شهید و ایثارگران این دیار شدند
🔹سرزمینی که روزگاری در کل کشور به محبت به رزمندگان اسلام در دفاع مقدس، داشتن یک لشکر کامل رزمنده با بیش از 2000 شهید و دهها سردار نام آور، صدها مدیر نخبه رده اول کشوری و دهها عالم دینی و مجتهد و دانشمند ملی و بین المللی یک تاریخ علم و غیرت و شجاعت شهره آفاق بود و هست ، شایسته این ریشخند ها و تیتر شدن ها نبوده و نیست .
🔷خیلی واضح و مشفقانه از همه طرفین این افتضاح مدیریتی که متأسفانه در رسانه های داخلی و معاند منتشر گردیده و باعث بدنامی و ضربه حیثیتی به دزفول شده است می خواهم
اولا با خدای خود خلوت کنند و بابت این حرمت شکنی استغفار نمایند
و دوما به خود جرات دهند و با اعلام عذر خواهی از مردم و شهدای این دیار تاوان بپردازند و از سمت خود استعفا دهند تا شاید جبران آنچه که پیش آمده بشود
🔹مخاطب این توصیه مشفقانه، شامل آن مسئولینی که ترجیح می دهند در محاق و تاریکی بمانند اما در این جریان نقش تعیین کننده داشته اند هم می شود،
یادتان باشد علی علیه السلام فرموده :
(إنّ عملک لیس بطعمه و لکنه فی عنقک امانه) پس امانت واگذارید و عذاب دنیا و آخرت خود را زیاد ننمایید
✍سیدمحمد هاشمی نیا
23 آبان 1403
https://eitaa.com/smhashminia
هدایت شده از ایرنا شمال خوزستان
🔴تاکید رییس دادگستری دزفول بر برخورد بدون اغماض با ترک فعل و تخلف دستگاهها
✅ رییس دادگستری دزفول با تاکید بر برخورد بدون اغماض با هر اقدام خلاف قانون در این شهرستان گفت: برخورد قانونی با هرگونه ترک فعل مسوولان، تخلف دستگاهها و همچنین اقدام غیرقانونی اصناف شهرستان انجام میشود.
📎جزئیات خبر در لینک زیر 👇
www.irna.ir/xjS6fK
✅دریافت اخبار شمال خوزستان در کانال ایرنا در ایتا👇
https://eitaa.com/irnadezful
✅ دریافت اخبار شمال خوزستان در کانال ایرنا در واتس اپ 👇
https://chat.whatsapp.com/CTkSeLssVCIL9ICs1UXoJq
✅ پیج ایرنا شمال خوزستان در اینستاگرام👇
https://instagram.com/irna_dezful?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==
هدایت شده از خبر فوری دزفول (دزنا۲۴)
🔴روایت حادثه عجیب دیروز در دزفول
🔻پس از اتفاق عجیب و کودکانه دیروز در دزفول بین توزیع برق و شهرداری دزفول که برق شهرداری دزفول در بازه زمانی حدود یکساعته قطع می شود و شهرداری هم اقدام به مسدود کردن ورودی کوی سوم شعبان با بیل مکانیکی می کند و بازنشر آن در شبکه های داخلی و خارجی تنها چیزی که عاید مردم دزفول شد آبروریزی و طعنه و تمسخر دیگران بود
حال برخی در این ماجرا به دنبال ضریب دادن به نقش فرمانداری و پررنگ کردن آن بودند در صورتی که پس از قطع برق شهرداری، سرپرست معاونت اداری مالی شهرداری، فرماندار و معاون فرماندار را درجریان قرار میدهد و فرماندار هم در دم معاون خود را مامور پیگیری مسئله میکند.
البته پیش از این فرماندار دستور وصل برق را داده و برق هم وصل شده بود
این واقعه در حالی اتفاق می افتد که فرماندار دزفول در جریان اقدام اداره برق نبود چرا که جلساتی پیش از این برای حل و فصل بدهی های اداره برق و شهرداری به یکدیگر برگزار شده و تصمیماتی گرفته شده بود
در هر صورت در کمتر از یکساعت از قطعی برق با دستور فرماندار برق شهرداری وصل میشود. اما متاسفانه اقدام کودکانه و خارج از عرف شهرداری و عوامل آن با حرکت نسنجیده قطعی برق توسط توزیع برق دزفول این حادثه را ایجاد کرد
لازم به توضیح است بدهی چندین میلیاردی شهرداری همچون دیگر بدهی های چندصد میلیاردی آن میراث مدیران قبلی در گذشته بوده و فرماندار دزفول چندینبار خواستار حل مسئله وپرداخت آن حتی بصورت اقساط چندساله بوده است که ظاهرا باتوجه به بدهی توزیع برق به شهرداری مورد توافق شهرداری و شورا قرار نگرفته است!
✅پ.ن: در پایان جهت جلوگیری از آبروریزی های مشابه در آینده می بایست آمران و عاملان بالاخص آمران این عمل زننده پاسخگو بوده و به گونه ای توبیخ شوند تا دیگر کسی جرات نکند آبروی شهرستان را به بازی بگیرد. دز مهراب
📡 #اطلاع_رسانی_کنید
⚜️ پربیننده ترین رسانه دزفول را دنبال کنید👇
📮ارتباط با ادمین
@admin_dezna
📱ایتا دزنا۲۴
https://eitaa.com/dezna
🇮🇷#دزنا24، صدای مردم دزفول🇮🇷
هدایت شده از نوشتههای مهدی جمشیدی
🔻دربارهی اشارهی رهبر معظم انقلاب
۱. اشارهی رهبر انقلاب در دیدارشان با اعضای مجلس خبرگان به مسألهی انتخاب رهبر، فقط تذکر به یک امر طبیعی محتمل و ممکن بود و برخلاف برخی گمانهزنیها، ایشان مقصود خاصی نداشتند. ازاینرو، ایجاد فضای نگرانی درباره حیات و جان ایشان درست نیست. باید به لطف و فضل الهی امید داشت که شخص ایشان، پرچم را به دست حضرت حجت بدهند.
۲. شاید دلیل بیان این اشاره از سوی رهبر انقلاب نیز، یکی این باشد که جامعه در اثر این اتفاق محتمل و طبیعی - و نه قطعی و پیشبینیشده - دچار شوک و سرگردانی نشود و گمان نکند که انقلاب از دست رفته است؛ بلکه تأمل کند که رهبر انقلاب، پیشاپیش نسبت به آن تذکر داده بودند. ایشان بر حسب ظاهر عمل میکنند؛ هر چند به توفیق الهی، چنین رخدادی واقع نخواهد شد و إنشاءالله زعامت ایشان، متصل به ولایت امام معصوم بشود.
۳. و دلیل دیگر اشارهی ایشان این است که تهدید پوچ و رسانهای و حماقتبار صهیونیستهای کثیف و پلید دربارهی ترور ایشان، خنثی و بیمعنا شود و بدانند که ساختار، همچنان تداوم خواهد یافت. رهبر انقلاب، از ثبات ساختار و وابستهنبودن آن به اشخاص سخن گفتهاند، نه اینکه واقعهی ناگواری در پیش باشد. ایشان تصریح کردهاند که اگر چنان شد، خبرگان اینچنین عمل کند؛ این یعنی حرکت انقلاب، متوقف نخواهد شد و انقلاب، آن اندازه به استحکام ساختاری دست یافته و متقن و استوار گردیده است که شخصمحور نیست و چرخهی حیات و استمرار و بازتولیدش، هرگز متوقف نخواهد شد. همین و نه بیشتر. کمترین جای نگرانی نیست و زعامت حضرت ایشان در اثر تفضل و توجه الهی، سالهای سال به طول خواهد انجامید و به ولایت حضرت حجت، متصل خواهد شد.
۴. با اینهمه، هیچ تردیدی وجود ندارد که رهبر انقلاب، ذخیرهی الهی و یک شخصیت متمایز تاریخی هستند. علامه مصباح دربارهی ایشان گفته بودند که مقام ایشان بسیار بالاتر از سید خراسانی است؛ و در جایی دیگر نیز تصریح کرده بودند که اگر بتوان نظیری برای ایشان در تاریخ اسلام یافت، بهسختی و با تساهل میتوان از خواجهنصیرالدین طوسی نام برد؛ و همچنین افزوده بودند که گویا روح امام خمینی در ایشان حلول کرده و ایشان، نسخهی بدل امام هستند؛ و بارها نیز گفته بودند که ایشان، بالاترین نعمت الهی برای ما هستند و هرچه قدردان وجود ایشان باشیم، از عهدهی شکر نعمت وجود ایشان برنخواهیم آمد.
۵. و مگر مطابق آن رؤیای منقول و معتبر، رسول اکرم به ایشان امر نکردهاند که بنای ناتمام امام خمینی را به پایان برسانند؟! و مگر آن حضرت، ایشان را بر این امر دشوار، قادر و توانمند نشمردهاند؟! پس باید امید داشت که طرح قدسی و تمدنیِ انقلاب اسلامی، به دست باکفایت آیتالله خامنهای، به سرانجام مطلوب خواهد رسید و این انقلاب، به مقدمهی ظهور حضرت حجت، تبدیل خواهد شد. چنانکه اهل بصر و معنا گفتهاند، تقدیر الهی این است که تاریخ این انقلاب، تاریخ متصل به عهد ظهور و متحد با صاحب ولایت کلی است.
۶. و نکتهی پایانی اینکه ایشان یک دهه پیش نیز چنین تذکری به مجلس خبرگان داده بودند: «در انتخاب رهبر آینده، ملاحظهی خدا را بکنید. احتمال اینکه این دورهای که تازه شروع خواهد شد، مبتلا بشود به این آزمایش، احتمال کمی نیست؛ آن وقتیکه بنا است رهبر انتخاب بشود، ملاحظات و رودربایستیها را کنار بگذارند؛ خدا را در نظر بگیرند، وظایف را در نظر بگیرند، نیاز کشور را در نظر بگیرند؛ بر این اساس رهبر انتخاب بشود.»(بیانات در ۱۳۹۴/۱۲/۲۰). این تعابیر، جای نگرانی بیشتری نداشت؟!
https://khl.ink/f/32587
مهدی جمشیدی
https://eitaa.com/mahdi_jamshidi60
🔻روایت انقباض -۱
🖊مهدی جمشیدی
۱. در نیمهی سال هزار و چهارصد، رهبر معظم انقلاب از ضرورت «بازسازی انقلابی ساختار فرهنگی» سخن گفتند و یک سال پس از آن هم توضیح دادند که مقصودشان از ساختار فرهنگی، «ذهنیت مردم» است که از ارزشهای اصیل و اولیهی انقلاب، فاصله گرفته است. این سخنان، هم در جمع دولت گفته شد و هم در جمع شورای عالی انقلاب فرهنگی. روشن است که مخاطب اصلی و کانونی این مطالبه، شورای عالی انقلاب فرهنگی است و اکنون با گذشت سه سال از این مطالبه، انتظار میرود که برای تحقق این امر، یک «نقشهی راه» ترسیم شده باشد و در قالب مجموعهای از سیاستهای منسجم و عالی، «طرح عملیاتی» برای بازسازی ذهنیت اجتماعی، نگاشته شده باشد و حتی برای ایجاد همگرایی و زمینهی گفتمانی، این طرح با اصحاب فکر و معرفت در میان نهاده شده بود و نوعی «اجماع نخبگانی» پدید آمده باشد.
۲. اما با تأسف باید گفت مانند همیشه و مطابق انتظار از شورای عالی انقلاب فرهنگی، این مطالبه نیز بر زمین مانده است. در همان جلسه، رهبر معظم انقلاب به اعضای شورا دستور دادند که باید روزانه، دو ساعت زمان، صرف مسائل شورا کنید و همچنین تصریح کردند که شورا در آنجایی که انتظار میرود کنشگر و حاضر و مؤثر باشد، نیست. روشن است که بیاعتنایی به طراحی نقشهی راه عملیاتی و سیاستی برای بازسازی انقلابی ساختار فرهنگی، از فروعات و نتایج همین بیاهتمامی و انفعال و بیخیالی بسیاری از اعضای شورا است. مسألههای شورا به انتصابات و آییننامههای اجرایی و نحوهی کنکور، تقلیل پیدا کرده است. این، آن شورایی نیست که امام خمینی برای «انقلاب فرهنگی» طراحی کرده بود. در این اشخاص و سازوکارها، امکان انقلابی و بضاعت تحولی به چشم نمیآید. این شورا، اداری است و نه عالی، محافظهکار است و نه انقلابی، صوری است و نه فرهنگی. از حقیقت و مسئولیت تاریخیاش تهی شده و جنبهی تزیینی و تشریفاتی یافته است.
۳. دوستان مؤمن و انقلابی! گذشته از دولتهایی نشسته در شورا که هویت لیبرالی دارند، حتی به دیگران نیز نباید امید بست. من از یکی از اعضای متفکر این شورا، درخواست ملاقات کردم تا مسائلی را با وی در میان بگذارم، اما او نپذیرفت. عضو دیگر شورا که یکی از مسئولان فرهنگی عالی در دولت قبل بود، در حد پنج دقیقه، نظرات مرا دربارهی سیاستهایی که از متن نظریهی فرهنگی متفکران مسلمان میتوان استنتاج کرد، نطلبید و نشنید. یک ماه پیش، یک متن سیصد صفحهای را که دربارهی تدبیر حجاب نگاشته بودم، در اختیار یکی از اعضای شورا و قائممقام یکی دیگر از اعضای شورا نهادم، اما تا این لحظه، هیچ خبری نشده است. و ... . بیشتر برای خویش، مخالفسازی و دشمنتراشی نکنم، اما همین قدر بدانید که شورا، رقیق است، بیخاصیت است، منفعل است، بیاراده است. در ماجرای اغتشاش، شما کنش و کاری از این شورا مشاهده کردید؟! مگر مسألهی حجاب، ماهیت فرهنگی ندارد و مگر اینان سخن از راهحل فرهنگی نمیگفتند؟! و در کدام مسألهی فرهنگی، اینان یقه چاک دادند و هزینه پرداختند؟! هیچ و هیچ. از آنکه انتظار میرفت واکنشی نشان بدهد و فریاد برآورد، در قم به شرح اسفار سرگرم است، بیآنکه خودش اهل سفر باشد؛ برحذر است از چالش. در آن جمع بالانشین و بیصدا، یک حسین کچویان بود که تفکر انقلابی را به صورتی آشکار، نمایندگی میکرد؛ که البته او را برچیدند تا آسودهتر بخوابند و با همگان بسازند و آداب محافظهکاری بهجا آورند.
۴. دل و جانم، سرشار از یاد و ذکر آقاسیدمرتضی آوینی است و بیش از همیشه، دلتنگ او هستم. کاش نبودم در زمانهای که او نیست. از کسی سخن میگویم که در سال هفتادویک، نامهای نه صفحهای به رهبر معظم انقلاب نگاشت و در آن، هشدار و انذار داد که کار فرهنگ با این کارگزاران شبهفرهنگی، بسامان نخواهد شد و جامعه از انقلاب، دور خواهد افتاد. و مگر چنین نشد و رهبر معظم انقلاب از «واگراییهای دههی هفتاد» سخن نگفتند؟! باور کنید اگر قرار باشد گرهی گشوده شود، به دست همین نیروهای فکری و فرهنگی غیررسمی و میدانی خواهد بود که همانند آوینی، درد و داغ دارند و فرهنگ را میفهمند، و نه این کارگزاران بوروکرات و ابوالمشاغل و محافظهکار. اینان اگر عزم و ارادهای داشتند، گره از کار فروبستهی حجاب میگشودند و با بیعملیشان، خیابانهای امالقرای جهان اسلام را به بستر ظهور و تجلی نظریهی لذتپرستی و بدنزدگی و خودبنیادی تبدیل نمیکردند. سکوت و انفعال این شورا در مسألهی اغتشاش و حجاب، همهی واقعیت نهفته و پشتپردهی آن را رسوا میکند و نشان میدهد که نباید از این ساختار فرسوده و بیجان، کمترین توقعی داشت. سخنگفتن با محافظهکاران و خاموشان، هیچ حاصلی ندارد. باید خودمان - یعنی جریان و جبههی خودجوش فرهنگی - طریق قیاملله را در پیش بگیریم و ارزشهای فرهنگی انقلاب را احیا کنیم.
https://eitaa.com/mahdi_jamshidi60
🔻روایت انقباض -۲
🖊مهدی جمشیدی
[یکم]. شورای عالی انقلاب فرهنگی، یک موقعیّت ساختاری و رسمی است که حیات و کنشگریاش، وابسته به نیروهایی است که در درون آن جای میگیرند. این بستر ساختاری، بهخودیخود و بهطور مستقل، پیشبرنده نیست و نمیتواند ملتزم به غایتی باشد که انقلاب برای آن در نظر گرفته است. همهچیز، مشروط و مقیّد به نیروهای درونی است و اینان هستند که میتوانند ظهورات و تجلّیّاتی در قامت و قوارۀ این شورا داشته باشد و یا آن را به زائدۀ دیوانی و اداری، تقلیل بدهند. آنچه که در دهههای گذشته رخ داده، این است که عاملیّتهای انسانیِ شورا، یا فهمی از افق تاریخیِ انقلاب نداشتهاند و بسیار سطحی و کممایه بودهاند؛ یا آنچنان که اقتضای فرهنگ است، وضع مصلحانه و اجتماعی نداشته و با عینیّتهای فرهنگی، بیگانه بوده و در وجه فکری و نظری، محدود و منحصر شدهاند. این ترکیب و چیدمان، هیچگاه نتوانسته «فاعلیّتهای خلاّقانه» و «کنشهای تمدّنی» داشته باشد و همچون یک «جمع پیشران»، عمل کند و پیرامون خویش، «اجماع نخبگانی» پدید آورد. همواره به آن به چشم یک مجموعۀ صوری و تقنینی و درگیر جزئیّات نگاه شده که بهشدّت، متأثّر از دولتهاست و از خود، اراده و تصمیمی ندارد. این نگاه، با واقعیّت وجودیِ شورا، تناسب و تطابق داشته و حاصل بدبینی نبوده است. در هیچیک از معضلهها و گرههای فرهنگی، این شورا نتوانسته در مقام تشخیص و گرهگشایی، مقدّم و جلودار باشد و اصحاب فکر و معرفت را در پی خویش به حرکت درآورد و بسیج نخبگانی پدید بیاورد. این نیروها، اغلب فاقدِ مرجعیّت فرهنگی و معرفتی بودهاند و جبهه و جریانی را نمایندگی نمیکردهاند، بلکه بیشتر، عنوانها و منزلتهای سازمانی، سببساز انتخابشان بودهاند. در واقع، این جمع نتوانسته خود را بهعنوان برآیند و برآمدِ نیروهای تاریخی در عرصۀ عمومی، تصویر کند.
[دوم]. این جمع، حتی در درون خودش نیز یک «جبهه» و «جریان» نیست، بلکه تکههای بریده از یکدیگر هستند که بنا به ضرورت این ساختار، در کنار یکدیگر نشانده شدهاند و هماندیشیها و هماهنگیشان، بیش از همین نشستهای رسمی نیست. این امر به آن معنی است که ما با یک اجتماعِ معنادار و هویّتمند روبرو نیستیم که چیزی از قبیل خطهای منقطع، آنها را به یکدیگر پیوند داده باشد. ماهیّت تکهتکۀ این شورا، مانع تحرّکات جمعی و یکدست آن میشود و آن را از حالت چریکی و فعّال و اثرگذار، دور میکند. بهبیاندیگر، با یک قرارگاه روبرو نیستیم که خود را در معرکۀ جنگ بداند و بخواهد در قالب یک طرح مشترک، وارد میدان بشود و نیروها را بسیج کند. آدمهای نچسب و ناهمخوان، در یک جمع قرار گرفتهاند تا بر اساس «توافقات حداقلی» و «اشتراکات مرزی»، احکامی را صادر کنند، درحالیکه تعارفات و ملاحظات، موجب میشود که نزاعها و اختلافها پنهان نگاه داشتهشده، آشکار نشوند، اما اگر چنین نبود، تنشها و تضادهای بنیادی، عیان میشدند. فقر همدلی و هممعنایی، شورا را قطعهقطعه کرده و کارکردهای تاریخیاش را به فراموشی سپرده است. این هویّت «چندتکه» و «بههمسنجاقشده»، حرکت و خیزش و حرارت و جنبش نمیآفریند.
[سوم]. هر که عالم و محقّق و مدرّس و صاحبکرسی و نظریهپرداز و متفکّر و فاضل و فرهیخته و نخبه باشد، قادر نیست تنها با تکیه بر این خصوصیّت، گرهگشا باشد. اوضاع و احوال فرهنگ، تابع کسانی با این اوصاف نیست که حضورشان در آنجا، علاج دردهای فرهنگی باشد. فرهنگ، محتاج ترکیب «متفکّر» و «مصلح» است و نه متفکّر بهتنهایی. مطهری در آثار خویش، بهدرستی میان این دو، تمایز نهاد و نشان داد که وضع اجتماعی و تاریخی، وابسته به اصحاب تفکّر نیست و فقط آن دسته از متفکّرانی که میداننشین و عینیّتگرا هستند و بدین سبب، مصلح خوانده میشوند، توان تحوّل بیرونی را دارند. این ترکیب، همان است که در شخص امام خمینی، تحقّق یافت؛ همچنان که خودِ مطهری، مصداق این سخن است. ازاینرو، رهبر معظم انقلاب اصرار داشتند که باید افزون بر «مطهریِ قم»، «مطهری ِتهران» نیز بود. بعضی در حوزه و دانشگاه، ساکن هستند و از عینیّت سیاسی و اجتماعی، گریزان. تدریس میکنند و مینویسند، اما نه در نسبتِ با وضع تاریخی و اجتماعی. دغدغههای انتزاعی دارند و در پی مراتب و درجات علمی هستند؛ بیآنکه علم و فضلشان، نسبتی با جامعه داشته باشد. رهبر معظم انقلاب در سخنرانی اخیرشان با حوزویان، به همین آسیب اشاره کرده و از «علم» و «تبلیغ» گفتند و نشان دادند که در دورۀ کنونی، علم بر تبلیغ، ترجیح یافته و جامعه به فراموشی سپرده شده است. ازاینرو، روحانیّت دچار افول مرجعیّت اجتماعی و عینی شده است.
https://eitaa.com/mahdi_jamshidi60
11.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☎️ مزایای استفاده از تلفن ثابت مخابرات
اکثر خانوادهها اطلاع ندارند.
لطفاً برای همه بستگان خود بفرستید !
https://eitaa.com/dezjalili/1733
هدایت شده از سیاستِ فطرت( مجتبی زارعی )
🟥 کمک به قاتل قهرمان ملّی و شکاف در ایران زیر نام مقدس جماران!
🔺️حاج سید حسن آقا خمینی را دوست می دارم بخصوص پیام آخر شهادت طلبانه اش به سید حسن نصرالله را که دل ایرانیان را شاد کرده بود ؛
✔️آقا سید! امام خمینی و جماران یادآور حکومت عقل ایرانی _ اسلامی در برابر جهانخواری آمریکا بود ؛ نگذارید خط لیبرال های بی عقلِ نفوذی بخصوص طمع های کودکانه ی سیاسی آقای جیم الف سیمای جماران را در یک محفل رسانه ای زیر نام مقدس جماران خدشه دار کند !
✔️سیدجان! آمریکای پسا انتخابات در بدترین وضعیت اجتماعی و نظامات طبقاتی_ اقتصادی و جمعیت های رقیب نژادی و حکمرانی همراه با کسری بودجه ۶ تریلیون دلاری توآم با تزلزل در حاکمیت دلار در برابر ارزهای نوظهور قرار دارد ؛
🔺️نوع مهندسی انتشار خبر ایلان ماسک( که آن ادعا را هم پیگیری و با متخلفین برخورد خواهیم کرد ) در خبرگزاری منتسب به بیت امام خمینی و ترسیم دوگانه موهوم تندرو ها و میانه روهای کابینه قاتل قهرمان ملی در این محفل رسانه ای آنهم در آغاز تجدید نظر طبیعی لشگرکشی های آمریکا از سوی ترامپ قاتل بخاطر ناتوانی های اجتماعی در آمریکا ، کمک خبرگزاری به ایران نیست بلکه نوعی تنفس مصنوعی به شیطان بزرگ و ایجاد شکاف در جمهوری اسلامی زیر نام مقدس جماران است ؛
✔️سیدجان ! با تآسی به امام خمینی این خط ضد امامی در جماران را کور و نفوذی ها را اخراج کن !
🔺️دکتر مجتبی زارعی ؛ عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی
https://eitaa.com/Dr_Zareii_Siasatefetrat ایتا🔺️ ✔️
🔹️ توئیتر:
http://mobile.twitter.com/MojtabaZarei50
هدایت شده از سروش بستان پیرا
امروز گوشت گرم تازه خریدم
کیلویی ۲۹۹ هزار تومان
به خانه که آمدم پدرم فاکتور را نگاه کرد و گفت:" بخدا در حق دزفول داره ظلم میشه."
گفتم: "نه! حق مردم دزفول همینه."
-چند وقت پیش رفتم گوشت خریدم شده ۴.۵ میلیون تومن.
-تقصیر خودتونه. چند وقت پیش با یکی از مسئولین شهر تماس گرفتم و گفتم:"لطفا میادین میوه و ترهبار دزفول را در شهر تقسیم کنید تا همه مردم از قیمت مناسب میوه و گوشت و ترهبار و لبنیات بهرهمند شن.
او به من گفت:"آقای سروش جان!شما نمیخواد به ما طرح بدی. ما همه این طرحها رو خودمون بلدیم. اگر فکر و ایدهای داری به فلانی معرفیت کنم و اونجا طرحهاتو مطرح کن. فعلا تو بیا برای ما این کارو انجام بده."
گفتم:"نه حاجی!انجام نمیدم. سرم شلوغه. خدانگهدار."
الغرض اینکه عزیزان دلم!
کسانی را انتخاب کنید و در جایگاههای تصمیمگیری قرار دهید که ۴ خصلت زیر را نداشته/داشته باشند:
۱. اشرافی نباشند.
۲. بلدم بلدم نکنند.
۳. اهل مشورت باشند.
۴. تخصص داشته باشند. ۴ قرون پول دیده باشند و با پول کار کرده باشند. خیلی این یکی مهم است.
وقتی به فکر خودتون نباشید با یه مویز گرمیتون بشه و با یه غوره سردی، همین میشه
شما حقتون بیشتر از این حرفهاست. لطفا برای آینده شهرتون به فکر باشید
راه مشخصه
منتها رهرو درست و حسابی میخواد
@bostan_pira