✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅
☘ شُکر خُدا که حُب عَلی دَر وجودِ ماست....
🍀 شــاهِ نَجَــف تَمــامی بــود و نَبــودِ مــاست...
@dghjkb
.
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
ولایت فقیه در کلام شهدا.....
✅ شهید چمران:
من نمیگویم ولی فقیه معصوم است ولی ملتی که به امر خدا به امر ولی فقیه اعتماد می کنند، خدا اجازه اشتباه به آن رهبر را نمیدهد و به نوعی به او معصومیت می بخشد.
#شهید_مصطفی_چمران
@dghjkb
🌷آیت الله مجتهدی تهرانی(ره):
♦️یکی از فواید نماز اول وقت این است که به برکت امام زمان عج نمازهای ما مقبول میشود چون امام زمان(عـج) اول وقت نماز می خوانند و نـــماز ما با نـــماز حضـــرت بالا می رود.
#آیت_الله_مجتهدی
@dghjkb
💠مطالبهگری بسیج در هشت سال دفاع مقدس چه بود؟
گروه جهاد و مقاومت مشرق - سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس در یادداشتی برای خبرگزاری دفاع مقدس نوشت: بسیج یکی از مهمترین ابتکارات امام خمینی(ره) پس از پیروزی انقلاب اسلامی بود؛ همانطور که یکی از بزرگان به درستی تعبیری درباره این ارگان مردم نهاد داشتند و بسیج را معجزه امام خمینی نامیدند؛ ما نیز از این معجزه تا امروز ایثارگریها، همتها و بزرگ منشی های بی چشمداشتی دیدهایم. بسیج که به فرموده امام خمینی ارتشی 20 میلیونی بوده و هیچ ارگان و ستاد خاصی را شامل نمیشود. میبینیم از زمان دفاع مقدس تا کنون در هر صحنهای که برای اسلامیت و شانیت انقلاب اسلامی مشکلی ایجاد شده این ارتش همگانی و جان برکف پا به عرصه گذاشته و به خوبی از اصول نظام دفاع کرده است.
اگر بسیج همگانی و نیروی خالص مردمی در جبهههای هشت سال دفاع مقدس حضور نداشت، پیروزی امروز حاصل نمیشد و نظام دچار چالش جدی میشد و این یکی از عنایتهای خدا به مملکت بود که ایدهای بکر و خلاقی چون بسیج (ارتش بیست میلیونی) را به ذهن حضرت امام انداخت. در دوران دفاع مقدس دوستان که جای خود اما دشمنان و حتی صدام ملعون هم اعتراف کرد که اگر من یکی، دو گردان مثل بسیجیها داشتم تهران را فتح میکردم.
بسیج، به واسطه حضور خالصانه و بدون چشم داشت و ایثارگرانه در این دوران موثرترین نقش را در پیروزیهای انقلاب برعهده داشت که جزئیات آن را قطعا کسانی که در صحنه حضور داشتند دیدهاند و آنهایی هم که نبودند با خواندن خاطرات جنگ متوجه حضور بی غل وغش بسیج در کنار سپاه و دفاع خالصانه آنها میشوند و باید گفت دفاع مقدس منهای بسیج مفهومی پیدا نمیکند و توفیقی را نصیب کشور ما نمیکند.
بسیج نهادی است زیر مجموعه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و همانطور که از نام این مجموعه برمیآید وظیفه بسیج نیز دفاع از انقلاب اسلامی است؛ هر زمان نیاز به دفاع از منافع ملی کشور و آرمانهای انقلاب ایجاد میشود کمک این قشر از مردم جان بر کف جمهوری اسلامی را از بزرگترین خطرها میرهاند. روزی نیاز کشور مقابله با دشمن در مرزهای جنوبی و غربی بود و باید در جبهه نبرد حق علیه باطل مبارزه میکردند؛ آنزمان بسیج به خوبی به وظیفه خود عمل کرد و پا به پای نیروهای مسلح کشور از آب و خاک این وطن حمایت کردند. در سال 88 نیز که مرزهای سیاسی، فرهنگی و اعتقادی جمهوری اسلامی در معرض هجوم استکبار غربی قرار گرفت با به میدان آمدن بسیجیان که از جان و مال خود در راه میهن باکی ندارند این قائله به حضور حماسی 9 دی منجر شد.
بسیج یعنی مردم انقلابی، چه آنهایی که اسمشان رسما در ارگان بسیج ثبت شده و چه آنهایی که ثبت نام رسمی در این ارگان نکردهاند ولی روحیه بسیجی دارند و حاضرند در راه حفظ ارزشها و آرمانهای انقلاب از جان و مال خود بگذرند. امروز نیز بنا به فرمایشات مقام معظم رهبری جمهوری اسلامی در شرایط خاصی به سر میبرد چرا که خطر نفوذ به ویژه در زمینه فرهنگی کشورمان را تحت سیطره خود قرار داده است و باید همت بسیجی این نفوذ را در نطفه بخشکانیم.
*سید علی طاهری
(*منبع: دفاع پرس
*پایگاه خبری_تحلیلی مشرق نیوز)
#بسیج
@dghjkb
27.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✨✅✨✅✨✅✨✅✨✅✨
☘ الحمدوالله که نوکرتم......
#حاج_مهدی_رسولی
@dghjkb
💠 ۲٠ جمله کلیدی رهبر با موضوع، بسیج:
عرصهی بسیج یک عرصهی عمومی است؛ نه مختص یک قشر است، نه مختص یک بخشی از بخشهای جغرافیائی کشور است، نه مختص یک زمانی دونِ زمان دیگری است؛ نه مختص یک عرصهئی دون عرصهی دیگری است. در همهی جاها، در همهی مکانها، زمانها، عرصهها و در همهی قشرها، این وجود دارد. این معنای بسیج است. ۱۳۸۹/۰۴/۰۲
( پايگاه اطلاعرسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آيتاللهالعظمی سيدعلی خامنهای (مدظلهالعالی) - مؤسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی)
#بسیج
@dghjkb
چنان در چنبره دغدغههای روزمره خود گرفتار آمدهایم که نمیفهمیم کسی روز و شباش را به شوق ظهور در بینمان سر میکند و از غصهی گرفتاریها و غفلتهایمان سخت آزردهخاطر میشود. ما هم یاد او هستیم ولی نه آن گونه مشتاقانه که باید.
راستش بدمان نمیآید ظهور اتفاق بیفتد ولی بعد از اینکه کار و بارمان ردیف شد و آرزوهایمان محقق گشت و خیالمان از بابت همه چیز راحت شد.
ولی تا شما نیایید مگر چیزی ختم به خیر و رو به راه میشود؟!
@dghjkb
🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴
پیامبر اکرم صلیالله علیه و آله :
هر کس دوست دارد که خداوند هر چه خیر است نصیب او گرداند، بعد از من به ولای علی علیهالسلام تمسک جوید، دوستانش را دوست و دشمنانش را دشمن بدارد.
بحارالانوار، جلد ٢٧، صفحه ۵۵
@dghjkb
✨خدایا،
🌱قلبی صادق و
دلی بی کینه و
سرشار از محبت و نور خودت به ما ارزانی دار و
آنگونه که از لطف و بخششت به ما رسیده، بلکه افزونتر مارا مورد لطف و عنایت قرار ده...
خدایا،
دلهای مارا، که هر دمی حالی میشود را، استوار در برابر لغزشها حفظ و نگهدار باش...
🍃 آمین...
@dghjkb
🌻✨🌻✨🌻✨🌻✨🌻✨🌻✨🌻✨
🍃 کجا از مرگ هراس دارد آنکه به جاودانگی روح در جوار رحمت حق آگاه است؟؟!!
#شهید_سید_مرتضی_آوینی
@dghjkb
💠 امام، بسیج و جنگ نرم:
گزارش مشرق، عبدالله گنجی در سرمقاله روزنامه جوان نوشت: سالگرد تشکیل بسیج مستضعفین توسط حضرت امام بهانهای است تا به بعدی از مأموریت بسیج و توقع امام از آن بپردازیم. واژه «جنگ نرم» بعد از فتنه ۱۳۸۸ وارد ادبیات سیاسی ایرانیان شد و قبل از آن از مفاهیمی مانند «عملیات روانی» یا «تهاجم فرهنگی» و... استفاده میشد.
اکنون که ۳۲ سال از آخرین پیام امام به مناسبت هفته بسیج میگذرد میتوان از زاویه دیگری نیز به آن پیام نگریست. همگان میدانند حضرت امام چه قبل از پیروزی انقلاب اسلامی و چه بعد از جنگ تحمیلی هیچ موقع خشونت و سلاح را توصیه نکردند. سخت معتقد بودند اگر مردم همراه نباشند هیچ اقدامی به سرانجام پایدار نمیرسد. اما آنچه در این نوشتار به آن میپردازیم این است که حضرت امام بلافاصله بعد از اتمام «جنگ سخت» جنگ نرم را پیشبینی کرده بودند و آنچه دیگران در آیینه میبینند ایشان ۳۲ سال پیش در خشت خام میدیدند.
برای فهم اهمیت موضوع ذکر دو نکته نسبت به آخرین پیام امام برای سالگرد تشکیل بسیج ضروری است؛ اول اینکه دستور تشکیل بسیج دانشجو و طلبه (تنها قشری از بسیج که امام بنیان گذاشت) از سوی ایشان بعد از فراغت از جنگ سخت و نظامی بود؛ بنابراین میتوان گفت امام در چشمانداز آینده انقلاب اسلامی جنگی را میبینند که محور آن حوزه و دانشگاه است و نه نیروهای مسلح کشور.
دوم اینکه آنچه امام در آخرین پیام از دانشجویان و طلاب بسیجی مطالبه میکنند به کلی رنگ و بوی نظامی ندارد. امام در جنگ نرم از داخل جبهه خودی نیز غافل نبودند و از قضا در همین جا برای خود طلب مرگ کردند. تا سال ۷۹ و ۱۱ سال پس از پیام امام بسیج دانشجو و طلبه حق هیچ گونه فعالیت نرم درون دانشگاه را نداشتند. فقط میتوانستند به میدان تیر و مانور بیرون دانشگاه عزیمت نمایند.
(*پایگاه خبری_تحلیلی مشرق نیوز)
#بسیج
#امام_بسیج_جنگ_نرم
@dghjkb
غفلت ۱۱ سال از محتوای پیام دوم آذر ۱۳۶۷ امام نابخشودنی است و دقیقاً در همین فضا بود که مقام معظم رهبری کسانی را که نمیگذارند دانشجویان ما سیاسی باشند لعنت کردند. مطالبات امام در آن پیام کارکرد نظامی ندارد. آنچه امام میخواهند کاملاً منطبق بر جنگ نرم است که تا سالهای اخیر قابل فهم نبود، زیرا بسیج را با لباس سیاسی نظامی و کلاشینکف میشناختند و تمام.
مطالبات امام هم جنبه سلبی دارد و هم جنبه ایجابی. آمیزهای از «ترویج نرم»، «هجوم نرم»، «مقاومت نرم» و «دفاع نرم» بود. نفوذی که از سال ۱۳۹۴ در کشور مطرح شد، حضرت امام آن روز دربارهاش هشدار داده بودند و یکی از کارهای بسیج دانشجو و طلبه را مقابله با نفوذ اجانب در مراکزشان اعلام کردند (سلبی). اما در بعد ایجابی نیز حل مسائل اعتقادی بسیجیان و ترسیم چارچوبهای اسلام ناب محمدی (ص) را نیز به این دو مراکز واگذار کردند و پاسداری از استقلال ایران خصوصاً استقلال سیاسی را نیز به این دو مرکز سپردند که: «فرزندان بسیجیام پاسدار اصول تغییرناپذیر نه شرقی و نه غربی باشند.» تاریخ بعد از امام نشان میدهد که کانون مبارزه با انقلاب اسلامی و در عین حال کانون دفاع از انقلاب اسلامی در این دو مرکز بوده است.
انحرافات اعتقادی از اسلام مدنظر امام (اسلام سیاسی یا اسلام ناب محمدی (ص)) از حوزه کم بیرون نزده و انقلاب اسلامی بارها با نفوذ اجانب در دانشگاهها تا مرز بحران پیش رفته است. نتیجه اینکه امام راحل برای فردای انقلاب اسلامی نگران دشمنان مسلح خارجی نبودند که نگران جنگ نرم بودند و مرتب نسبت به حفظ سلامت محیط دانشگاهها و دانشسراها (تربیت معلم) هشدار میدادند و در خصوص حوزه نیز فرمودند: «استکبار وقتی از نابودی مطلق روحانیت مأیوس شد دو راه را برای ضربه زدن انتخاب نمود. ارعاب و زور و دیگر خدعه و نفوذ در سالهای اخیر که زور کارگر نشد و راههای نفوذ تقویت گردید» و معتقد بودند که اولویت فعلی آنها خدعه و نفوذ است که از مقدسنماهای متحجر و بی شعور تا طرفداران اسلام امریکایی را دربرمیگیرد.
اکنون و با رشد تکنولوژیهای ارتباطی و اطلاعاتی جنگ نرم ابعاد پیچیدهای به خود گرفته است. از نفوذ تا ترویج لذتگرایی در این پیوستار قابل مشاهده است. آنچه در جنگ نرم آینده باید بیشتر نگران آن بود مقابله مدعیان دین با انقلاب اسلامی است، نه لیبرالها و غربگراها. این جماعت کسانی هستند که امام درباره اسلافشان فرمودند: «در ۱۵ خرداد ۴۲ مقابله با گلوله و تفنگ و مسلسل شاه نبود که اگر تنها این بود مقابله را آسان مینمود، بلکه علاوه بر آن از داخل جبهه خودی گلوله حیله و مقدسنمایی و تحجر بود، گلوله زخم زبان و نفاق و دورویی بود که هزار بار بیشتر از باروت و سرب جگر و جان را میسوخت و میدرید» و این داستان جنگ نرمی است که مستقیماً بر استانداردهای غربی سوار نیست، اما پوسیدگی از درون را رهنمون میشود. آن میدانی که بسیجی باید در آن بایستد تا فضیلتهای اصلی انقلاب زنده بماند همین نقطه است، این همان مدلی است که امیرالمؤمنین (ع) با آن عظمت را فشل کرد و همان هلهله «ابشرو بالجنه یا جندالله» صحنه کربلاست که حسین بن علی (ع) را به قربانگاه برد.
جنگ نرم امروز درون دینی و درون خانگی است. جنگ فرهنگی غرب شکست خورده و بستر خود را عوض کرده است. یارگیری از درون خانه و تولید پیادهنظام، محور جنگ نرم امروز است.
(*پایگاه خبری_تحلیلی مشرق نیوز)
#بسیج
#امام_بسیج_جنگ_نرم
@dghjkb