17.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚡️اجرای سند ٢٠٣٠ همچنان ادامه دارد...
😱😡
◽️اخیراً کتابی با نام 'سلامت در سال ٢٠١۵' در کشورمان چاپ و نشر پیدا کرده است که این کتاب بخش سوم (سلامت) سند توسعه پایدار (٢٠٣٠) است و دارای محتوای ضلالت آمیز می باشد.
◾️در فیلم فوق، آیت الله مکارم شیرازی در دیدار و گفت و گو با آقای دکتر نمکی، وزیر بهداشت، با تذکری قاطع و مستدل از ایشان خواستند تا چرایی چاپ و نشر این مضامین ضلالت آمیز و ضد دینی را پیگیری و بررسی کنند.
#سند2030
#نشرحداکثری
▪️جهانِ پساکرونا
❤️••࿐
᪥࿐࿇🌺࿇࿐᪥
✅ کانال دیارسرداران
@diarsardaran
🌹سلام می دهم و دلخوشم که فرمودید،
هر آنکه در دل خود، یاد ماست زائر ماست...
السلام علیک یا اباعبدالله الحسین
❤️••࿐
᪥࿐࿇🌺࿇࿐᪥
✅ کانال دیارسرداران
@diarsardaran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ #کلیپ
❌ تکرار شایعه #آب_و_برق_مجانی توسط رییسجمهور!!
🔻روحانی امروز مجدداً دروغ آب و برق مجانی را به امام خمینی نسبت داد!!
🔺به نظر میرسد آقای روحانی این دروغ فضای مجازی را که بارها پاسخ داده شده را تکرار کرده تا نسبت به دولت آینده ایجاد توقع کند!!
#روشنگری
#ثامن
❤️••࿐
᪥࿐࿇🌺࿇࿐᪥
✅ کانال دیارسرداران
@diarsardaran
آمارهایی که از عدم تمایل جوانان به ازدواج میگوید چقدر صحت دارد؟
🔸دیروز یکی از رسانهها خبری با عنوان «۳۳ درصد جوانان تمایلی به ازدواج ندارند» منتشر کرد. این موضوع از سوی برخی مسئولان وزارت ورزش نیز عنوان شده و در حال القای این مطلب به جامعه است که مقبولیت ازدواج در جامعه کاهش پیدا کرده است.
🔹آماری که به آن استناد شده مربوط به نگرشسنجی ایسپا است. در این نگرشسنجی در میزان باور به ضروری نبودن ازدواج بیش از ۶۰ درصد گفتهاند که با این گزاره مخالف هستند و ازدواج را یک ضرورت بیان کردهاند. وقتی ما از «ضرورت» ازدواج صحبت میکنیم، محتمل است که کسی تمایل به ازدواج داشته باشد اما این عقیده را هم داشته باشد که شاید برای کسی ضرورت نباشد.
🔹درباره «تصمیم به ازدواج در آینده» نگرشسنجی صراحتا میگوید که تنها ۳/۴ درصد جامعه هدف گفتهاند که هرگز ازدواج نخواهد کرد. ۲/۲۵ درصد ابراز تردید کردهاند و ۳/۶۸ درصد گفتهاند که یک روز ازدواج خواهند کرد و در آینده خود ازدواج کردن را قرار دادهاند.
🔸بنابراین؛ نوع پرسشها و جوابی که به آن رسیده شده تیتر مذکور و ادعای این مسئولان را حاصل نمیکند.
@diarsardaran
هدایت شده از محتوای ثامن استان اصفهان
🇮🇷🌸
🍀
✅ #یادداشت
💢 موضوع: مهمترین اولویت دولت سیزدهم برای تولید
✍️ علی قاسمی
🍃🌻🍃
🔻 با مشخص شدن رئیسجمهور منتخب و زمینهسازی برای تشکیل دولت سیزدهم، یکی از نکات مهم و بنیادی این است که دولت آینده چه اولویتی را برای سروسامان دادن به وضعیت تولید، باید در دستور کارش قرار دهد. چهار سال آینده برای اقتصاد و تولید ایران بسیار حائز اهمیت است؛ چراکه در این سالها تولید به دلیل عملکرد ضعیف مسئولین، تحریمهای سنگین و بعدازآن شیوع کرونا، آسیب جدی دیده است.
🔹 به دلیل شرایط خاص تولید و برای برونرفت از این وضعیت پیچیده و بغرنج، رهبر معظم انقلاب اسلامی در صحبتهای نوروزی خود با مردم فرمودند: «چه دولت کنونی و چه دولت آینده، باید با حمایتهای همهجانبه قانونی، دولتی و حکومتی، از تولید و رفع موانع آن همت کنند که امسال جهش تولید به معنی واقعی تحقق یابد. بر این اساس معظم له شعار سال ۱۴۰۰ را «تولید؛ پشتیبانیها، مانعزداییها» نامگذاری کردند. سؤال اساسی در این برهه زمانی این است که دولت جدید چه اقداماتی را میخواهد در تحقق این شعار انجام دهد؟
🔸نکات تحلیلی:
🔹مهمترین اقدام عاجل و اساسی اصلاح امور تولید، اصلاح در وضعیت کسبوکار است. گزارش پایش محیط کسبوکار نشان میدهد که به ترتیب پنج مؤلفه «غیرقابلپیشبینی بودن و تغییرات قیمت مواد اولیه و محصولات»، «بیثباتی سیاستها، قوانین و مقررات و رویههای اجرایی ناظر بر کسبوکار»، «دشواری تأمین مالی از بانکها»، «موانع در فرایندهای اداری و اخذ مجوزهای کسبوکار در دستگاههای اجرايي» و «فساد و سوءاستفاده افراد از مقام و موقعیت اداری در دستگاههای اجرایی» بهعنوان نامناسبترین مؤلفههای محیط کسبوکار کشور تحلیل میشود.
🔸برای حل هرکدام از این مؤلفههای اعلامی، باید یک سری اقدامات مناسب و معتبر در دستور کار دولتمردان قرار گیرد تا بهنوعی رقابتپذیری اقتصادی صورت گیرد. برخی از راهکارها مثل تمرکززدایی، توزیع بیشتر قدرت، تسهیل و روانسازی امور اداری، سادهسازی و کم کردن فرآیندهای اخذ تأیید، کاهش مالیاتهای مرتبط با امر تولید، کاهش برخی از هزینهها، تسهیل در واگذاری انشعابات همچون برق و آب، حمایتهای قضایی و ... ازجمله آنهاست.
🔺نکته راهبردی: آنچه در این فرایند مهم است، تغییر رویکرد و باور جهت شناسایی موانع تولید و سپس عزم جدی و انقلابی برای برطرف ساختن موانع است. اجرای متعهدانه به برخی اصلاحات باید صورت گیرد؛ در غیر این صورت همان روند سابق تکرار خواهد شد.
#روشنگری
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍀
🇮🇷🌸
هدایت شده از محتوای ثامن استان اصفهان
🇮🇷🌸
🍀
💢 #یادداشت_کوتاه
🌀 عربده های زیاده طلبان ‼️
🍃🌻🍃
🔻 اکثر قریب به ۵۰ درصدی که در انتخابات حاضر شدند، سکان اجرایی کشور را به گفتمان انقلابی سپردند و اکنون مجلس، دولت و شوراهای شهر در اختیار این گفتمان قرار دارد.
🔹 حاملان و معتقدان این گفتمان از مردادماه کارهای بر زمین مانده فراوانی دارند و از طرفی مخالفان زیادی هم خواهند داشت.
🔸 هر یک از رانت خواران و ویژه خوارانی که در زیاد طلبی های خود دچار مشکل شوند، عربده کشیها و حاشیه سازیهای زیادی خواهند کرد که نباید جریان انقلابی در دام آنها گرفتار شود.
🔺 کار و کار و باز هم کار خالصانه برای مردم جواب آنهاست و هیچ چیز نباید ذهن مسئولان مجلس، دولت و شورای شهر آتی را به خود مشغول کند جز خدمت به مردم و کسب رضایت آنها که سعادت دنیوی و کمال و اخروی در آن است و بس.
#روشنگری
#ایران_قوی
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍀
🇮🇷🌸
هدایت شده از محتوای ثامن استان اصفهان
8.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🌸
🍀
📽 #موشن_گرافیک
🌀 موضوع: بورس‼️
🍃🌻🍃
✅ یکی از تکراری ترین خبرهای چندین ماه اخیر، ریزش چند هزارتایی ارزش سهام هاست! چی شد که اینجوری شد...‼️
#مشارکت_حداکثری
#حماسه_حضور
#انتخابات۱۴۰۰
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍀
🇮🇷🌸
هدایت شده از صراط
🖼 صندوق میوه علیه صندوق رای!
🔹پوستری از بیانات رهبر انقلاب تناقض رفتار حکام عربستان علیه ایران در ماجرای انتخابات: فرق صندوق میوه و صندوق رای را نمیدانند آنوقت تلویزیون ۲۴ساعته علیه انتخابات ما راه میاندازند.
#انتخابات
#اینترنشنال
🍃🌹🍃ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
صـــراط
@roshangari_samen
♨️ چالشها و فرصتهای اقتصادی دولت سیزدهم
فصل انتخابات تمام شد و اینک ملت با امید به بهتر شدن اقتصاد، منتظر شروع دولت جدید و تحقق وعدهها است؛ اما سؤال اصلی این است که رئیسجمهور منتخب ملت، از کجا و چگونه باید شروع کند؟!
*👈نکات تحلیلی*
بیشک مهمترین مسئله امروز کشور اقتصاد است و رئیسجمهورمیبایست بیشتر توان خویش را بر رفع این معضل متمرکز کند:
1️⃣ در یک شمای کلی از اقتصاد، میتوان ضعفها را به دو دسته تقسیم کرد:
الف) نظام اقتصادی: تحول در زمینه هدفمند کردن یارانهها، اصلاح نظام مالیات، بانك، گمرك، نظام توزیع، ارزشگذارى پول ملى و بهرهورى، باید محورهای اصلی طرح تحول نظام اقتصادی باشد.
ب) رویکردها: امروز در هیچ زمینه از مشکلات کنونیِ اقتصادی، فاقد برنامه و منابع لازم نیستیم. درواقع عمده مشکلات در مدیریت اجرایی و نظامِ رویکردی حاکم بر آن مدیریت است.
2️⃣ بههرحال اصلاح نظام اقتصادی و تغییر در رویکردها مستلزم برنامهای حداقل ۵ ساله است؛ لذا نمیتوان انتظار ایجاد تغییر فراگیر و بنیادین در کوتاهمدت در حوزه اقتصاد داشت.
3️⃣ در برهه کوتاهمدت یکساله، بزرگترین چالش دولت، کسری بودجه است. گزارش مرکز پژوهشها نشان میدهد کسری بودجه ۱۴۰۰ به میزان ۳۲۰ هزار میلیارد تومان خواهد بود که باید از پایه پولی تأمین شود که حتی در بهترین شرایط نیز ۱۷۵ هزار میلیارد تومان کسری بودجه برای دولت قابل پوشش نخواهد بود. درنتیجه این امر بهطورکلی آثار تورمی شدیدی به دنبال خواهد داشت.
4️⃣ با این وجود تمامی مشکلات پیش رو، دورنمای نزدیک نشان از روشن بودن امیدهاست؛ تولید واکسن کرونا، شکست نظام تحریم، افزایش فروش نفت و ... همگی ازجمله مواردی است که اگر در کنار رفتارهای امیدآفرین قرار گیرند، میتواند جامعه را برای پذیرش تغییرات بنیادین آماده سازد.
🔰 نکته راهبردی
ایجاد تغییرات بنیادین در اقتصاد مستلزم تغییر رویکردها و اصلاح نظام اقتصادی در بلندمدت است؛ اما در کوتاهمدت نیز نکات امیدآفرین فراوانی وجود دارند که اگر در کنار رفتارهایی از جنس مبارزه با فساد، میان مردم بودن و ...قرار بگیرد، قطعاً میتواند کشور را برای نیل به اهداف عالی اقتصادی، امیدوار و آماده سازد.
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🔻اگر سرخط تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | http://t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش
🌹🍃 سبک زندگی، همگام با شهدا
❣ شهید ابراهیم هادی
❓ ابراهیم همیشه قبل از مسابقات دو رکعت نماز میخواند ازش پرسیدم چه نمازی میخوانی؟
🌹🍃 گفت دو رکعت نماز میخوانم و از خدا میخواهم یه وقت تو مسابقه حال کسی را نگیرم
#سبک_زندگی
#شهید_ابراهیم_هادی
❤️••࿐
᪥࿐࿇🌺࿇࿐᪥
✅ کانال دیارسرداران
@diarsardaran