👈 پرسید؛ چطور بچههای با عزت نفس و اعتماد به نفسی رو تربیت کنم!
⏪ گفتم با ده تا رفتار به شدت ساده و بیاندازه اثرگذار.
🔹گفت چطور یعنی!
🔸گفتم:
1️⃣ گاه و بیگاه بغلش کن و ببوسش.
بذار حس کنه خودش ارزشمند و دوستداشتنیه، نه کارها و دستاوردهاش.
2️⃣ در انجام کارها، تاکید کن که میتونه انجامش بده (القای بينش).
میتونیهایی که از تو میشنونه، سپری در برابر "تو نمیتونی، کار تو نیست و از دست تو که برنمیاد"های بزرگسالیه...
3️⃣ تا جایی که میشه و میتونی از مقایسه کردنهای سادهانگارانه، پرآسیب و بیهوده دست بردار.
باطن زندگی بچه خودت رو با ظاهر زندگی بچه دیگری مقایسه نکن. هیچکس از عاقبت کار خبردار نیست.
4️⃣ وقتی بدو بدو با کلی ذوق و شوق میاد سمتت و باهات حرف میزنه به حرفاش توجه کن.
بذار حس کنه که وجود داره و شنیده میشه، از همسایه کوچه قبلیتون که دیدنیش، ساعتها گرم سخن میشید کمتر که نیست.
5️⃣ اشتباهاتش رو راحت ببخش و گاهی اجازه بده خرابکار باشه.
پناهگاه امنی باش که میتونه راحت تجربیات و خطاهاش رو بیان کنه..
6️⃣ از تهدید و تنبيه فاصله بگیر (فلان نکنی وای به حالت، برسیم خونه فلفل میریزم دهنت!، دیگه واست خوراکی نمیخرم!، دیگه نمیبرمت خونهی…).
در کوتاه مدت موثر و در بلندمدت شدیدا مخربه.
7️⃣ باهاش بازی کن، کارتون ببین، نقاشی بکش و با هم كيف كنید.
الان که وقتشه انجام بده، با افزایش سن مشغلهها هم بیشتر میشه و یه وقتی میرسه که حسرت یه بوس و بغلش رو داری.
8️⃣ خوبیهای کوچیکش رو بزرگ و بدیهاش رو گذرا و قابل اصلاح نشون بده.
9️⃣ حداقل هر دو سه شب یه بار واسش قصه بگو، نمیدونی تو رابطهتون چه طوفانی به پا میکنه!
در نهایت؛ لطفا لطفا همسر همراهی باشید و از دو یا چند تربيته کردن بچه فاصله بگیرید، به نفع هیچکس نیست.
#ققنوس_آتشین
🌐 @diba_313 🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─
#نشخوار_فکری
ذهن اگر چیزی برای مشغول شدن به آن نداشته باشه، آشوبگرانه دشمنِ خودش میشه!
ذهنخوانی، صحبتهای ذهنی، ناامیدی، تردید، دودلی، فکر کردن بیش از حد به اتفاقات و نگرانی درباره آینده و گذشته
👈افرادی که در زندگیشان، کارو هدفی برای پرداختن به آن ندارند، رنجورترین افراد از نظر روانی هستند.
ـــــــــــــــ
برای زدودن احساساتِ ناخوشایند یا #تزاحم_فکری ؛ میتونید روزانه #استفراغ_روانی انجام دهید(صبحِ بعد از خواب یا شبِ قبل از خواب_حتماً در تنهایی و البته با تمرکز).
پس خودتو سانسور نکن؛ هر چه به ذهنت میرسه بنویس بدون هیچ ترس، ترتیب و آدابی.
👈بعد از استفراغ، نوشتهها رو از بین ببر:))
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
👈بایست خدماتِ شهریِ افکارِ خویش را در راستای رفعِ آبگرفتگیهای ذهنیِ خود بسیج کنیم.
#ققنوس_آتشین
🌐 @diba_313 🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─
💢 ارزشیابی و مدیریت نتیجه محور؛ مدیرانی که بهدنبال بهترین نتیجه هستند بخوانند
ارزشیابی و مدیریت نتیجه محور اصطلاحی است که به ارزیابی پروژه به وسیله بررسی نتایج به دست آمده اشاره دارد. ارزیابی مبتنی بر نتایج در مقابل ارزیابی فرایند محور قرار میگیرد که به دنبال بررسی انجام فرایند و مراحل کار است. در واقع اغلب اوقات به صورت ناخودآگاه از این روش ارزیابی استفاده می شود. ارزیابی پیشرفت دانش آموزان به وسیله نمرات پایان ترم یکی از ساده ترین و بارزترین نمونه ها برای ارزشیابی و مدیریت نتیجه محور است.
یکی از چیزهایی که این شیوه ارزشیابی و مدیریت را محبوب می کند، تمایل طبیعی افراد به قضاوت نتایج است. مثلا بسیاری از ما در جایگاه مصرف کننده محصولات یا خدمات مختلف، تمایل و فرصت چندانی برای بررسی فرایند خلق محصول یا خدمت نداریم. ما به کیفیت نهایی محصول یا خدمت مدنظر توجه می کنیم. نمونه بارز این مسئله، رقابت های ورزشی است. در بیشتر این رقابت ها هواداران به نتایج می نگرند و پیروزی برایشان از هر چیز دیگری مهم تر است. نیاز به کسب بهترین نتیجه، زمینه ساز توجه سازمان ها و کسب وکارها به ارزشیابی نتیجه محور و تمرکز روی ارائه بهترین کیفیت نهایی است. این مسئله می تواند یک مزیت رقابتی مهم باشد چراکه مشتریان بیشتری را جذب می کند.
✅ مزایای ارزشیابی و مدیریت نتیجه محور
۱. ارتقای عملکرد
یکی از چیزهایی که مدیریت نتیجه محور همیشه دنبالش است، افزایش کیفیت عملکرد افراد و فرایندها برای تضمین بهترین نتیجه است. در محیطی کاری که بر مبنای ارائه بهترین نتیجه هدف گذاری شده، هر کسی آماده است عملکرد خود و گروهش را ارتقا بدهد.
۲. افزایش رضایت کارکنان
در نظام مدیریت نتیجه محور نتیجه کار مهم است، پس کارکنان آزادی عملی بیشتری برای پیشبرد کارهایشان دارند.
۳. گسترش همکاری، هماهنگی و ارتباط
هیچ موفقیتی در سازمان رخ نمی دهد مگر آنکه ارتباط و همکاری مؤثری بین اجزای مختلف آن سازمان ایجاد شود. نظام مدیریت نتیجه محور به اهداف نهایی می اندیشد، پس همه بخش ها را به گونه ای هماهنگ می کند که در خدمتِ دستیابی به اهداف با یکدیگر همکاری کنند.
۴. سازگاری بیشتر
سازمان نتیجه گرا برای حفظ برتری و حیات خود باید توانایی سازگارشدن با تحولات را داشته باشد. همه چیز باید در راستای کسب بهترین نتیجه باشد، پس هرگونه تغییر و تحول باید در همین راستا قرار بگیرد.
۵. استفاده بهینه از منابع و امکانات
بهره وری مهم ترین مسئله است، پس استفاده بهینه از منابع برای کسب بهترین نتیجه (بهترین بهره وری) یکی از عناصر ضروری مدیریت نتیجه محور است. در نظام مدیریتی نتیجه محور، همه می دانند که اهداف چیست و چه چیزهایی برای رسیدن به آن لازم است.
۶. کاهش احتمال فساد و هدررفت منابع
تمرکز روی نتایج و اینکه با صرف چه منابعی این نتایج حاصل شده است، امکان بروز فساد و هدررفت منابع را کاهش می دهد. در نظام مدیریت نتیجه محور، برنامه ریزی صرفا برای انجام یک کار صورت نمی گیرد، بلکه برای کسب نتیجه انجام می شود. از این رو اگر برنامه ای نتیجه ای در بر نداشته باشد، کنار گذاشته خواهد شد.
#ققنوس_آتشین
🌐 @diba_313 🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─
💢 #دفاع_از_مکتب واجب است، گرچه متحمّل ضرر و زیان شویم.
سوءظن، پندارها و محاسباتِ نابجا، دلِ انسان را بایر و شخصیّت او را تباه میکند!
👈رزمندگان باید آگاهانه بجنگند؛ و دشمن و ساز وبرگِ او را از قبل شناسایی کرده باشند؛ زیرا شیوه رفتار و شعار دشمن، تابع شرایط است و مدام در حال تغییر.
#ققنوس_آتشین
🌐 @diba_313
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─
#ققنوس_آتشین🚩🏴
#نشخوار_فکری ذهن اگر چیزی برای مشغول شدن به آن نداشته باشه، آشوبگرانه دشمنِ خودش میشه! ذهنخوانی، صح
💢 پرسش:
لطفا در مورد فکر کردن بیش از حد به وقایع و صحبتها چه گذشته دور و چه اتفاقات روز که معمولا موقع استراحت پیش میاد
راهنمایی کنید؟
👈پاسخ:
هجوم افکار منفیِ بیپاسخ در ذهنِ انسان به مثابه سگهای خفته ذهناند که ناچاریم برای آنها خوراک تهیه کنیم و این خوراک همان نشخوار فکریست که مواقع دست کشیدن از کار و اوقات استراحت و اوقات بیکاری این اتفاق رخ میدهد.
دوست عزیز شما گرفتار تزاحم افکاری هستید که همیشه از آنها فرار میکنید در حالی که اجتناب و گریز از این افکار آنها را قدرتمندتر از گذشته میکند شما باید یکبار برای همیشه به اسکن این افکار که شامل تجربیات تلخ گذشته، خاطرات تلخ و ناگوار و سایر مواردی که در ناخودآگاه شماست، بپردازید؛ آنها را به کمک یک روان درمانگر شناسایی و راهحلهای ممکن را بکار ببندید.
#ققنوس_آتشین
🌐 @diba_313 🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─
💢اگر موافقید خودمون رو یه چکاپ روانی بکنیم...
👈اضطراب اینجوریه که : من میدونم در رو بستم اما تا ده بار چک نکنم آروم نمیشم
👈کمالگرایی اینجوریه که : کلی کار دارما اما تا وقتی همه چیز توی بهترین حالتش نباشه نمیتونم شروع کنم٬ اصلا اگه شروع کنم خوب نشه چی ؟ نه ولش کن شروع نمیکنم !
👈افسردگی اینجوریه که : دیگه هیچکدوم از اون چیزهایی که قبلا حالمو خوب میکرد هم برام لذتی نداره. حتی انرژی ندارم از تختم بیام پایین دلم میخواد کل روز دراز بکشم از بس بیانرژیم
👈اADHD یا بیش فعالی اینجوریه که : من ساعت چهار عصر قرار دارم و کل روز رو دیگه هیچ کاری نمیتونم انجام بدم چون چهار عصر قرار دارم
👈اOverthink یا تحلیل شدید فکری اینجوریه که : یعنی الان دارن در موردم چه فکری میکنن؟ انقدر ذهنم درگیر حرف و رفتار بقیهست که حتی خوابم نمیبره
#ققنوس_آتشین
🌐 @diba_313 🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─
💢چرا مدیران به «دگرگونی» میبازند؟
۸۵درصد شرکتها در جهان، حداقل یکبار در طول دوره کار تصمیم گرفتهاند «دگرگونی اساسی» در فعالیت خود در قالب طرح توسعه، تحول سازمانی و...انجام دهند؛ اما ۷۵درصد آنها ناکام شدهاند. علت این شکست به «طرز فکر و عملکرد رهبر سازمانی در اجرای تصمیم» مربوط است. راز شکست، «مقاومت کارکنان» است آنجا که مدیر به شکل «پنهانی» قصد تغییر رویهای حتی به نفع سازمان را دارد.
از میان توضیحات و استدلالهایی که بهطورمعمول در ارتباط با چرایی سخت بودن فرآیند دگرگونی در سازمانها مطرح میشوند، یک مورد وجود دارد که متاسفانه توجه چندانی به آن نمیشود اما به نظر مهمترین و واقعبینانهترین دلیل برای توجیه مقاومتها در برابر دگرگونیهای بزرگ در سازمانها محسوب میشود و آن عبارت است از: ترسها و تردیدهای نهفته در ذهن کارکنان و حتی مدیران سازمان در قبال تغییرات بزرگی که قرار است اتفاق بیفتد و ممکن است آرامش آنها را به هم بزند. درواقع، این در طبیعت ما انسانهاست که در زمان روبهرو شدن با هر تغییر و موقعیت جدید و ناشناختهای دچار نگرانی و پریشانی میشویم و ترجیح میدهیم موقعیت قبلی را که به آن عادت داشتهایم تداوم ببخشیم.
با این همه، بسیاری از شرکتها و سازمانها با علم به وجود چنین ترس و تردیدهای طبیعی و رایج در میان کارکنانشان، در زمان آغاز دگرگونیهای بزرگشان به مسیر اشتباه رفته و بر در بسته میکوبند و در پایان هم دستاورد چندانی نصیبشان نمیشود. مشکل اینجاست که سازمانهای مشتاق ایجاد دگرگونیهای بزرگ و موردنیاز، بخش عمده توجه خود را معطوف به طراحی و تدوین استراتژیها و اجرای مطلوب آنها میکنند و درنتیجه از توجه و تمرکز روی بعد انسانی و احساسی قضیه دگرگونی و ذهنیت کارکنان در قبال تغییر و تحولاتی که در پیش است، غفلت میکنند و همین غفلت خطرناک و مهلک است که زمینهساز ناکام ماندن بسیاری از دگرگونیها و تحولاتی است که قرار بوده در شرکتها اتفاق بیفتند، اما با شکست و ناکامی روبهرو شدهاند.
✅ چه باید کرد؟
موثرترین و ماندگارترین دگرگونیها در سازمانها و شرکتها در ابتدا در ذهن و درون افراد، چه مدیران و چه کارکنان و سایر ذینفعان سازمان، شکل میگیرند و بعد از تغییر نگرشها، عقاید و ذهنیت آنهاست که میتوان به پیاده شدن موفق تغییر و تحولات در استراتژیها، سیاستها،رویکردها و فرآیندهای عملیاتی در درون سازمان امیدوار بود. بر این اساس، اگر رهبران و مدیران ارشد یک سازمان قصد دارند در درون سازمانهای تحت رهبریشان طرحی نو دراندازند و دگرگونیهای بزرگی را در آنجا رقم بزنند، باید در ابتدا ذهنیت و تفکرات خودشان را بهطور اساسی و عمیق مورد تجدیدنظر قرار دهند و بعد از دگرگونسازی افکار و نگرشهای خود سراغ تغییر دادن ذهنیت و نگرشهای کارکنان رفته و آنها را نیز برای پذیرش تغییرات برنامهریزیشده و مشارکت در اجرای آنها توجیه و تشویق کنند. مدیران باید بدانند پس از موفقیت در این دو مرحله باید سراغ ابلاغ تغییر و تحولات موردنظر بهصورت رسمی و علنی بروند.
علاوه بر این، رهبران سازمانها و شرکتها بههیچعنوان و تحت هیچ شرایطی نباید در این مسیر از توجه ویژه به خرد جمعی و نظرخواهی دائمی از کارکنان و سایر ذینفعان فرآیند تغییر غفلت کنند و در این میان باید از بهترین و کارآمدترین ابزاری که در اختیاردارند یعنی «فرهنگسازمانی» در راستای پیادهسازی استراتژیهای تحولی جدید و توجیهپذیر کردن آنها بهره ببرند.
#ققنوس_آتشین
منبع: Stanford Business Journal
🌐 @diba_313 🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👈خندهای که انسان را جهنمی می کند
۱دقیقه و۳۸ثانیه
🎙حجت الاسلام #رفیعی
#ققنوس_آتشین
🔹️ما را در ایتا دنبال کنید:
🌐 @diba_313 🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👈اگه برای ترڪ گــناه
دنبال انگیزه میگردی
این کلیپ عالــی رو حتــــــما ببین 👌
۲دقیقه و۲۶ثانیه
#ققنوس_آتشین
🔹️ما را در ایتا دنبال کنید:
🌐 @diba_313 🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─
💢 وَأَعِدّوا لَهُم مَا استَطَعتُم مِن قُوَّةٍ وَمِن رِباطِ الخَيلِ تُرهِبونَ بِهِ عَدُوَّ اللَّهِ وَعَدُوَّكُم...
(آیه ۶۰ سوره انفال)
دوم اردیبهشت ماه، سالروز تشکیل نهاد مقدسی است که در سایهی تفکر عاشورایی و روحیهی انقلابی از واپسین روزهای پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی همواره بهعنوان بازوی قدرتمند ولایت فقیه؛ در راستای اقتدار، امنيت و توسعه کشور در عرصههای مختلف خوش درخشیده و با تکیه بر فرهنگ ایثار و ازخودگذشتگی بحمدالله توانسته است موجبات غرور و شعف ملت شریف و عزیز ایران اسلامی و مسلمانان جهان را فراهم آورد، که البته نمونه بارز این ادعا پاسخگویی مقتدرانه و بیسابقه موشکی و پهپادی اخیر نیروی هوا فضای سپاه از خاک ایران عزیز به مواضعی در عمق استراتژیک رژیم منفور و کوککش صهیونیستی است.
اینجانب ضمن ادای احترام به محضر شهدای گرانقدر و ایثارگران این نهاد مقدس، سالروز تاسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به فرمان تاریخی حضرت روح الله(ره) را به عموم سبز پوشان سرافراز انقلاب اسلامی و مدافعان حریم ولایت تبریک و تهنیت عرض نموده و از درگاه خداوند متعال برای آن بندگان خاص و خالص الهی توفیقات روز افزون، در راستای تحقق رسالت حسینی خویش تا آزادسازی قدس شریف، تحت توجهات حضرت ولی عصر(عج) با تبعیت از فرماندهی معظم کل قوا،حضرت امام خامنهای(مدظله العالی) را مسئلت مینمایم.
✍ #ققنوس_آتشین 🇮🇷
🌐 @diba_313 🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢تبدیل دستور و تهدید به شوخی!
👈تا به حال برایتان پیش آمده که به بچهها دستوری بدهید و حتی خواهشی بکنید که آنها اطاعت نکنند؟
قطعا، زیاد!
همانطور که در کلیپ میبینید یکی از روشهای اطاعتپذیری بچهها «تبدیل دستور و تهدید به شوخی» است.
بچهها عاشق این هستند که با آنها شوخی کنید. یک تکنیک «برد-برد» برای والد و فرزند.
از شما چه پنهان که من فکر میکنم این تکنیک برای بزرگترها هم صادق است. موافقید؟!
#ققنوس_آتشین
🌐 @diba_313 🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─
✍ویژگیهای یک خانواده ناسالم:
▫️اعضای خانواده، هنگام بروز مشکلات و مصیبتها در کنار یکدیگر نیستند و از هم حمایت نمیکنند.
▫️به غمها و شادیهای یکدیگر توجه ندارند و هرکس در دنیای خودش به سر میبرد.
▫️رذایل اخلاقی حاکم است، مانند: دروغ، غیبت، ناسپاسی، خیانت، نفاق، ریا و بدبینی.
▫️فضای ناسپاسی و طلبکاری حاکم است و اعضای خانواده برای زحمات یکدیگر ارزشی قایل نیستند.
▫️زن و شوهر همواره با اعمال و گفتار خود یکدیگر را آزار میدهند، سعی میکنند از هم انتقام بگیرند و با عیبجویی، ایجاد تنش کرده و سلامت خانواده را تهدید میکنند.
▫️یک نفر تصمیم میگیرد و به اعضای خانواده تحمیل میکند و بقیه اعضا باید اطاعت و متابعت کنند.
▫️مسئولیتها فقط بهعهده پدر و مادر است و به فرزندان مسئولیت نمیدهند. در نتیجه آنان تنبل و مسئولیتناپذیر بار میآیند.
▫️اعضای خانواده با یکدیگر رابطهای ندارند و مانند چند "ربات" کنار هم زندگی میکنند.
▫️اعضای خانواده کمتر یکدیگر را ملاقات میکنند.
▫️در خانواده فضای گفت و شنود وجود ندارد و اعضاء یکدیگر را تحقیر و سرزنش میکنند!
▫️اعضای خانواده، از یکدیگر نفرت دارند و دائما عیبجویی میکنند و در حال مشاجره و بگوومگو هستند!
▫️اعضای خانواده نسبت به رفتار یکدیگر بی تفاوت هستند و در فضای خانه یاس و بدبینی حاکم است.
▫️اعضای خانواده نسبت به امور خانه و خانواده بیتفاوت هستند و احساس مسئولیت نمیکنند.
▫️میان اعضای خانواده، پنهان کاری، فریب کاری و عدم صداقت حاکم است.
▫️زن و شوهر با یکدیگر رابطه جنسی ندارند یا از رابطه جنسی خود رضایت ندارند.
ادامه دارد....
#ققنوس_آتشین
🌐 @diba_313 🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─