👈عوارض استرس در رابطه همسرانه
⇠ کاهش میل جنسی
⇠ تخریب لثه
⇠ بیماری قلبی
⇠ سرطان
⇠ ناباروری
⇠ مشکلات رشدی
⇠ نقص عملکرد نعوظ
⇠ سوزش و ورم معده
⇠ ابتلا به دیابت نوع دوم
#ققنوس_آتشین
🌐 @diba_313 🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼☘️ঊঈ═┅─
۱۳ خرداد ۱۴۰۳
✍️پدیده وابستگی در کودکان
انسانی که بهشدت به پدر و مادر خود وابسته است ظرفیت عاشق شدن را ندارد و در هشت سالگیِ خود مانده است!!!
کودک بین هشت تا دوازده سالگی باید بند ناف روانی خود را ببُرد و به این نتیجه برسد که من بدون پدر و مادرم هم زنده ام و خوشم.
👈 فرزندان وابسته تربيت نكنيد ،مستقل بودن را از كودكي به فرزندتان آموزش دهید...
#ققنوس_آتشین
🌐 @diba_313 🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼☘️ঊঈ═┅─
۱۳ خرداد ۱۴۰۳
💢 پرسش:
با سلام
من 28 سالمه و مدت یک سال ونیم هست که با یک آقایی صحبت میکنم که بنظرم تمام ویژگی های یک همسر خوب رو داره و همدیگر رو هم خیلی دوست داریم ایشون در مورد ازدواج دو سال دیگه از من فرصت خواستن برای حل یکسری مشکلات مالی بنظرتون دوسال دیگه منتظر موندن منطقی هست؟
👈پاسخ :
بنظر میرسه اگر این موضوع رو الان از طریق خانواده رسمی کنند ( حداقل بین خانواده شما و خودشون ) رسمیتی ایجاد بشه، و نشانی صورت بگیره، اشکالی نداره ( البته اگر بتونین روی دیگر خواستگارها چشم ببندید، و ایشون هم تلاششون رو بکنن که شرایط رو مهیا کنند ( از خود گذشتگی از یک سمت نباید باشد ).
در صورتی که ایشون بگن، تا شرایط اوکی شه صحبت از خانواده و غیره نباشه و فقط خودمون دوتایی رابطه داشته باشیم، این شیوه پسندیده نیست و احتمال آسیب های روحی وروانی نیز زیاده. اگر ایشون راضی به مطرح کردن خانوادگی نیستند توصیه اکید داریم که وارد این رابطه نشید و عاقلانه تر برای آینده تون تصمیم بگیرید و از اقا بخواید در صورت مهیا شدن شرایط پا پیش بگذارند. درضمن این که برای آشنایی در رابطه با ازدواج 1.5 سال مدت زمان واقعا زیادی است. در این باره باید دقت بیشتری صورت بگیرد.
#ققنوس_آتشین
🌐 @diba_313 🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼☘️ঊঈ═┅─
۱۳ خرداد ۱۴۰۳
12.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍋دوستی با جنس مخالف
#سیدکاظم_روحبخش
تو مدرسه و دانشگاه مسخره میکنن
میگن آره تو بی عرضهای که نتونستی با کسی رابطه داشته باشی😏
تو عقب موندهای....
اینها بدونن که...👆
#ققنوس_آتشین
🔹️ما را در ایتا دنبال کنید:
🌐 @diba_313
🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼☘️ঊঈ═┅─
۱۳ خرداد ۱۴۰۳
"از غم دوست،
در این میکده فریاد کشم
دادرس نیست،
که در هجر رخش داد کشم"
┄┅┅٭❅▪️⚫️▪️❅٭┅┅┄
چهاردهم خرداد ماه یادآور عروج ملکوتی مردی از تبار صالحان است که با تکیه بر سلاح ایمان بر بلندای تاریخ سرود فتح و ظفر سر داد و آزادی و آزادگی را با سلوک علمی و عملی خود با پیروی از دستورات اسلام ناب محمدی (ص )معنایی تازه بخشید وفصل نوینی در تاریخ پر فراز و نشیب بشریت آغاز نمود.
بزرگ مردی که یومالله ۱۵ خرداد را سرآغاز تحقق ارادهی مردم این سرزمین در راه مبارزه با استکبار، طاغوت و به ثمرنشستن خواست ملت بزرگ ایران قرار داد و آن را نقطهی عطف مبارزات مردم در برکندن ریشهی بیداد در کشور ایران اسلامی مقرر فرمود.
در سی و پنجمین سالگرد ارتحال ملکوتی آن امام عظیم الشاُن در حالی به سوگ آن سفر کرده مینشینیم که به لطف بیکران الهی ، کشتی عظیم انقلاب شکوهمند اسلامی با هدایت های پیامبر گونه مقام معظم رهبری "مدظلهالعالی" مقتدر و مستحکمتر از پیش در مسیر آرمانهای هدفگذاری شده توسط حضرت روح الله (ره) با عبور از امواج گوناگون در حرکت است.
اینجانب سالگرد ارتحال ملکوتی و جانگداز حضرت امام خمینی(ره) و شهادت خونین کفنان قیام خونین ۱۵ خرداد ۱۳۴۲ را به ملت بزرگ و بصیر ایران اسلامی ،مردم متدیّن و انقلابی شهرستان کهگیلویه و بویژه خانواده معظم شهدا و ایثارگران تسلیت و تعزیت عرض نموده و ضمن آرزوی سربلندی برای ایران اسلامی، از درگاه خداوند متعال طول عمر با برکت برای رهبر فرزانه انقلاب تا سپردن پرچم به دست آخرین ذخیره الهی را مسئلت می نمایم.
#ققنوس_آتشین
🌐 @diba_313
▪️
◼️▪️
▪️◼️▪️
⚫️▪️◼️▪️
┄┅┅٭❅▪️⚫️▪️❅٭┅┅┄
۱۴ خرداد ۱۴۰۳
💢گریۀ زنان، اقتدار مردان را له می کند!
تا به حال دقت کرده.اید که واکنش آقایان در برابر «گریۀ زنان»شان چگونه است؟
برخی از مردان روی به «تهدید خانم» میآورند؛ درب خانه را باز میکنند، با تهدید میگویند: میخواهی گریه کنی، بفرما بیرون! گریههاتو که کردی برگرد!
برخی از مردان روی به «تمسخر خانم» میآورند؛ بچه شدی؟ خجالت بکش! باز اشک تمساح... بسه دیگه!
برخی از مردان روی به «بیاعتنایی با خانم» میآورند؛ خانم در حال گریه کردن است، آقا میرود در اتاق بغل، پتو روی سر خود میاندازد و میخوابد و یا لپ تاب خود را باز میکند، خود را سرگرم میکند و یا سر در گوشی موبایل خود میکند و ابراز بیاعتنایی میکند.
البته برخی هم اعتنا میکنند و برای آنکه صدای گریه و شیون و اعتراض خانم به اطراف نرسد، «تسلیم» میشوند که شاید در کوتاه مدت بهنفع خانم باشد، لیکن در دراز مدت به ضرر آنان است و یک جای دیگر تلافی میکنند.
وقتی زن گریه میکند منظورش این است که «شکستهام مرا دریاب». با این کار میخواهد نظر شوهر را به خود جلب کند تا محبت بیشتری دریافت کند و به خواستههای او توجه بیشتری بشود، غافل از آنکه مرد از رفتار گریۀ زن این برداشت را ندارد. بلکه احساس میکند که زن به او میگوید: «برو گمشو»!
و وقتی به یک مرد پیام «برو گمشو» داده میشود، اقتدار خود را شکسته شده قلمداد میکند و برای دفاع از اقتدار خود دست به پرخاشگری و خصومت میزند. البته جالب است که این احساس مرد نسبت به همسر خودش است و در برابر گریۀ زنان دیگر این احساس پرخاشگری را ندارد.
ادامه دارد...
#ققنوس_آتشین
🌐 @diba_313
─┅═ঊঈ☘️🌼☘️ঊঈ═┅─
۱۵ خرداد ۱۴۰۳
💢 هویت من!
برای یک پروژه تحقیقی از خانم ۴۰ ساله پرسیدم، ممکن است بفرمایید چرا تا حالا ازدواج نکردهاید؟ گفت: اتفاقاً به اندازه موهای سرم خواستگار داشتهام ولی به هیچکدام پاسخ مثبت نگفتم. پرسیدم چرا؟ گفت: به خاطر اینکه برای خود من نیامده بودند، بلکه برای شغل و درآمد من آمده بودند!
پرسیدم: چطور این مطلب را فهمیدید؟
گفت: از آنها میپرسیدم که اگر از فردا من سر کار نروم، شما مشکلی ندارید؟ میرفتند و دیگر پیدایشان نمیشد! میفهمیدم که برای درآمدم دندان تیز کردهاند!
گفتم: خانم اشتباه کردهاید! فرض کنید یک آقایی به خواستگاری برود و در آن جلسه از او بپرسند، آقا شغل شما چیست؟ و او بگوید: من فعلا شغل ندارم. بدیهی است که خانواده دختر جواب رد به او میدهند. دوباره آن آقا برای خواستگاری بیاید و بگوید شوخی کردم، من استاد دانشگاه هستم. بدیهی است خانواده دختر این بار ممکن است پاسخ مثبت بگویند و آن آقا معترض شود که شما مرا به خاطر خودم قبول نکردید، بلکه به خاطر شغلم پاسخ مثبت گفتهاید!!
به این آقا باید گفت: شغل شما جزو هویت شماست. هویت هر فردی را خودش، شغلش، محلی که در آن زندگی میکند، پدر و مادرش، مدرک تحصیلیاش، درآمدش و... تعیین میکند. اینکه خانمی بگوید خواستگارم چرا از شغلم پرسید پس مرا به خاطر شغلم میخواهد لزوما درست نیست؛ چون ممکن است در هویتی که آقا برای همسر ایدهآلش تعریف کرده خانم شاغل باشد و این ایرادی ندارد.
خلاصه امر آنکه در تعامل با افراد هشیار باشیم که مجموعهای از ویژگیها هویت فرد را رقم میزنند، نه یک ویژگی. نمیتوانیم بگوییم خودش خوب است، حالا اگر پدر و مادر مناسبی ندارد به ما ارتباطی ندارد! خودش خوب است، اگر شغل مناسبی ندارد، مهم نیست و...
#ققنوس_آتشین
🌐 @diba_313
─┅═ঊঈ☘️🌼☘️ঊঈ═┅─
۱۵ خرداد ۱۴۰۳
💢داشتن سواد رابطهی عاطفی یعنی :
ابتدای رابطه که هیجان بالاست از سر هیجان به اون حرف های امیدوارکننده نزنم که بعدش به هیچ کدوم عمل نکنم!
تا اختلافی پیش میاد سریع بلاکش نکنم و اجازه توضیح دادن و صحبت در مورد اختلافات رو بهش بدم!
حد و مرز خودمو مشخص کنم و طبق اون در رابطه رفتار کنم!
مسئولیت ورود به رابطه رو بپذیرم و
دائما به دنبال مقصر نباشم!
زمان برای طرف مقابلم بذارم و
بهونهی نداشتن وقت نیارم!
در رابطه فقط به دنبال منفعت خودم نباشم!
تا خودم رو به خوبی نشناختم وارد رابطهی عاطفی نشم!
از سر احساس تنهایی وارد رابطه نشم!
به تفاوت هایی که بینمون هست احترام بذارم و سعی نکنم طرف مقابل رو تغییر بدم که شبیه من بشه!
این موضوع رو درک کنم که ما انسانیم و ممکنه اشتباه کنیم یا همیشه حالمون خوب نیست رو قبول کنیم.
#ققنوس_آتشین
🌐 @diba_313
─┅═ঊঈ☘️🌼☘️ঊঈ═┅─
۱۵ خرداد ۱۴۰۳
💢کارهایی که خیانت محسوب میشوند اما بعضی زوجین متوجه نیستند
▫️صمیمیت بیش ازحد با جنس مخالف: شاید برایتان سرگرم کننده باشد که با همکارانتان شوخی کنید اما افراط در اینکار میتواند اثرات منفی زیادی را بر رابطه عاطفی تان بگذارد.
▫️درد ودل کردن با جنس مخالف
▫️تنها بودن مدام و زیاد با جنس مخالف
▫️بد گفتن از شریک زندگیتان: سعی کنید که به جای تخریب شخصیت، در صحبت هایتان از خوبیهای همسرتان بگویید، تنها در شرایطی که او واقعا به شما آزار میرساند، میتوانید این واقعیت را نه به هر کسی بلکه تنها برای خانواده، دوستان مورد اعتماد یا مشاور بازگو کنید.
▫️چت کردن با جنس مخالف: خیلیها فکر میکنند که چت کردن با نامزد قبلی، دوست دوران دبیرستان یا حتی غریبه مشکلی ایجاد نخواهد کرد اما این ابتدای راه است، ناگهان به خود میآیید، زمانی که دیگر کاری از دست هیچکسی ساخته نیست.
▫️تلاش برای جلب توجه فردی جز همسرتان: اگر شما به ظاهرتان اهمیت دهید، آن هم فقط به این علت که توجه فردی جز همسرتان را جلب کنید، خیانت کردهاید.
#ققنوس_آتشین
🌐 @diba_313 🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼☘️ঊঈ═┅─
۱۶ خرداد ۱۴۰۳
💢 باور غلط فرزند درمانی
یکی از خطرناکترین باورهای رایج در فرهنگ ما این است که: اگر ازدواجتان مسئله و مشکل دارد ، صاحب فرزند شدن مشکلات را حل میکند!
آلبرت الیس (یکی از بزرگترین روانشناسان و رواندرمانگران قرن گذشته) در اینباره در کتاب "راهنمای ازدواج موفق" مینویسد :
تنها زمانی وجود فرزند می تواند موجب افزایش نشاط فضای خانواده شود که :
زن و شوهر رابطه دلچسب و نشاط آوری داشته باشند.
زن و شوهر از بلوغ روانی بیش از حد متوسط زنان و مردان جامعه خود برخوردار باشند.
زن شوهر علاوه بر آن که باید اشتیاق زیادی به داشتن فرزند داشته باشند، باید مشتاق آن باشند که فرزندی تربیت کنند که بتواند در نیمۀ اول قرن حاضر به عنوان فردی موفق عمل کند. و بدانند که این کار نیاز به مطالعه و شرکت فراوان در کلاسهای آموزشی در زمینۀ مربوط به تربیت فرزند دارد.
#ققنوس_آتشین
🌐 @diba_313 🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼☘️ঊঈ═┅─
۱۶ خرداد ۱۴۰۳
👈مسئله نابرابری جدّی است.
ما آدمها نابرابر به دنیا میآییم، در نابرابری زندگی میکنیم و در نهایت نابرابر میمیریم.
چیزها خیلی بیش از آنچه تصور میکنیم، تصادفی و اتفاقی هستند.
یکی برای آنچه تو از پیش داری تمام عمرش را میدود و آخر کار آیا برسد یا نرسد.
یکی جهانِ تجربههای روزمره تو در کنار عزیزانت برایش رویاست.
یکی هم با تجربههایی درگیر است که تو حتی تصوری هم از آنها نداری.
ترسهای ما مثل هم نیست، تجربههایمان هم، درماندگیهایمان هم، ادراکمان هم.
ما خیلی وقتها حرف هم را نمیفهمیم چون اصلاً نمیدانیم نداشتنِ بعضی چیزها که ما از آغاز داشتهایم (از مال و سلامتی گرفته تا هوش و زیبایی و...)
یعنی چه.
ما حالِ هم را نمیفهمیم و وقتی میگوییم میفهمیم و راهحلهای کلی برای خوشبختی و چه و چه میدهیم، صادقانه بگویم، حرف مفت میزنیم.
راهحلهای ما اغلب صرفاً به درد خودمان و آدمهای مشابه خودمان میخورد.
طبقه دیگر (چه بالاتر از ما و چه پایینتر از ما)، خیلی وقتها راهحل دیگری میخواهد.
در این فضا باید تا جای ممکن سکوت کنیم و بگذاریم هر کسی از جهانِ تجربهها و دردهای خودش بگوید و بهجای همه حرف نزنیم.
بدانیم آنچه داریم (هرچه که هست) از سرِ استحقاق نیست. نابرابر و بیحساب و کتاب به ما داده شده و به دیگری داده نشده است.
پس اگر میتوانیم این نابرابری را به هم بزنیم و رایگانبخشی کنیم. خودمان را برای ترسها، شرمها، نرسیدنها، نشدنها و عقببودنها سرزنش نکنیم.
ما اصلاً از جای یکسانی آغاز نکردهایم.
و در نهایت همدیگر را خیلی بیش از آنچه اکنون میبخشیم، ببخشیم؛ ما داریم قصههای عمیقاً متفاوتی را زندگی میکنیم.
#محمود_مقدسی
#ققنوس_آتشین
🌐 @diba_313 🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼☘️ঊঈ═┅─
۱۶ خرداد ۱۴۰۳
👈چرا مردها...؟
یکی از سؤالات پر تکرار خانمها این است که چرا مردها در دوران عاشقی اینقدر خوبند ولی بعد از ازدواج اینقدر سرد و سیب زمینی میشوند؟ چرا مردها دقیقه نودی هستد و حالا که ساعت ۹ شب باید در مهمانی حضور داشته باشیم، تازه ساعت یک ربع به ۹ به منزل میآید و میخواهد دوش بگیرد؟ و دهها چرای اینگونه...؟
خانمها بدانید مسیر روانشناسی مرد اینگونه است:
اضطرار(مانع)، غلبه بر اضطرار یا مانع، تولید تستوسترون، کسب شایستگی و آرامش
در دوران ابتدای زندگی و عشق، زن یک مانع و اضطرار برای مرد محسوب میشود، هر چقدر سختتر بهدست بیاید، غلبه بر اضطرار انرژی بیشتری از مرد میگیرد و به همین میزان تستوسترون بیشتری آزاد می.شود و لذت و آرامش بیشتری را برداشت میکند. ولی بعد از ازدواج دیگر آن خانم برایش اضطرار و مانع نیست به همین دلیل برایش عادی میشود و سراغ اضطرارهای بعدی میرود. اضطرارهای مثبت و طبیعی مثل کرایه منزل، خرید ماشین و...( خانم میپرسد تو منو مثل قبل دوست نداری، آقا میگوید: من دیروز گوشت نخریدم؟ اگه دوستت نداشتم که گوشت نمیخریدم!!) و اضطرارهای منفی و غیرطبیعی مثل تجدید فراش!!
اینکه آقا دقیقه نودی هست نیز در همین فرمول توجیه میشود. مردان از دقیقه نود بودن در اضطرار قرار میگیرند و وقتی سریع دوش گرفت، سریع آماده شد و با سرعت به سمت مهمانی حرکت کرد و حتی آخر مراسم رسید، تستوسترون آزاد میکند و با غلبه بر اضطرار به آرامش و اقتدار میرسد(البته نمیخواهم بگویم که این مرام خوب است، بلکه میخواهم مکانیزم روانی را بگویم).
وقتی مردی بالاخره دستگیره درب سرویس بهداشتی را درست میکند، بالاخره با دستان روغنمالی ماشین را درست میکند، با کفش حمام در جلوی همسر با قدرت بر سر سوسک ضربهای وارد میکند و... با غلبه بر این اضطرارها حالش خوب میشود و این داستان روانی مرد است و چقدر خوب است که بعد از غلبه بر هر اضطراری، خانمها به مردان «احساس شایستگی» بدهند تا آنان احساس اقتدار کنند.
آفرین مرد من که از پس هر کاری بر میای!
تو این همه کار رو از کجا بلدی، آقایی جونم؟!
خدا رو شکر که سایهات بالای سرمونه، همسر جان!
اگه نبودی کی این سوسک رو میکشت قربونت برم...؟
#ققنوس_آتشین
🌐 @diba_313
─┅═ঊঈ☘️🌼☘️ঊঈ═┅─
۱۷ خرداد ۱۴۰۳