eitaa logo
اخبار ویژه جنگ
1.1هزار دنبال‌کننده
3.9هزار عکس
3.4هزار ویدیو
22 فایل
دیده بان https://eitaa.com/didbann313 در اخبار ویژه جنگ، هرآنچه را مستند ببینیم و دریافت کنیم، بدون سانسور تقدیم می‌کنیم. 💥💥دیده بان @didbann313 @didbann313 🔍 ما چشمان بینای مردم هستیم 🆔 پذیرش تبلیغات @f_aaha
مشاهده در ایتا
دانلود
14.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نمایش اقتدار ایران در برابر تجاوز رژیم صهیونسیتی 🔹در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، رژیم صهیونسیتی پس‌از هر حمله، پاسخی به مراتب شدیدتر ازسوی ایران دریافت کرد و همین امر باعث شد تا برای درخواست آتش‌بس دست به دامن آمریکا شود. 🔹اما اگر بار دیگر این رژیم دست از پا خطا کند، سرنوشتی غیرقابل‌تصور خواهد داشت؛ چون این‌بار فرق خواهد کرد. 👀 ما چشمان بینای مردم هستیم هرآنچه ببینیم بدون سانسور تقدیم می کنیم 💥💥💥💥💥دیده بان 👇 @didbann313 @didbann313 🌷 لطفا در کانال ما عضو شوید👆 ما تلاش داریم با خبرهای ناب و موردپسند شما، انجام وظیفه بنمائیم.
6.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥انتقاد شدید یونس ژائله از حامیان جدی پزشکیان در انتخابات از سیاست‌های اقتصادی دولت 🔹ژائله گفت: «مهم‌ترین مسئله در شرایط فعلی برای تولیدکنندگان و دست‌اندرکاران حوزه تولید این است که چگونه تولید کنیم! در شرایطی که کشور ما تحت تحریم‌های ظالمانه قرار دارد، اقدامات نسنجیده و سیاست‌گذاری‌های نادرست، به مانع و محدودیت برای فعالان حوزه تولید تبدیل شده ‌است.» 🔹وی همچنین قرارداد تجارت آزاد با اوراسیا را «بهترین قرارداد دوره شهید رئیسی» دانست و گفت: «این قرارداد در دولت فعلی هم اجرایی شد و می‌توانست یکی از موفق‌ترین‌ها باشد، اما متأسفانه ابزار لازم برای رساندن کالا و بهره‌برداری از آن را نداریم. / نوبنیاد 👀 ما چشمان بینای مردم هستیم هرآنچه ببینیم بدون سانسور تقدیم می کنیم 💥💥💥💥💥دیده بان 👇 @didbann313 @didbann313 🌷 لطفا در کانال ما عضو شوید👆 ما تلاش داریم با خبرهای ناب و موردپسند شما، انجام وظیفه بنمائیم.
17.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هشدار استاد امیری فقط ببین....... 💥حتما کلیپ را باز کنید و تا آخر گوش بدید . نکات ظریفی داره که تا الان کسی، با این استدلال و شجاعت حرف دل مردم را نزده!! پایگاه اطلاع‌رسانی و نشر آثار استاد امیری @aasarostad @aasarostad 📚 تحلیل های صوتی، تصویری و نوشتاری روزانه را در این کانال دنبال کنید.
3.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️روزنامه‌نگار لبنانی؛ ایران شکست بخورد، نتانیاهو پادشاه خاورمیانه می‌شود 🔹مصاحبه روزنامه‌نگار لبنانی، درباره تبعات شکستی که اگر ایران در منطقه داشته باشد، می‌تواند گریبان شورای همکاری خلیج فارس، مصر و کل منطقه را بگیرد. 🔹ای احمق اگر ایران از کل منطقه و نقشه حذف بشود ،نتانیاهو امپراطور این منطقه خواهد شد و همه ما زیر سلطه سرمایه داریشان خواهیم رفت. 👀 ما چشمان بینای مردم هستیم هرآنچه ببینیم بدون سانسور تقدیم می کنیم 💥💥💥💥💥دیده بان 👇 @didbann313 @didbann313 🌷 لطفا در کانال ما عضو شوید👆 ما تلاش داریم با خبرهای ناب و موردپسند شما، انجام وظیفه بنمائیم.
17.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️ بالاترین نسبت طلاق به ازدواج در ایران رقم خورد؟! 👀 ما چشمان بینای مردم هستیم هرآنچه ببینیم بدون سانسور تقدیم می کنیم 💥💥💥💥💥دیده بان 👇 @didbann313 @didbann313 🌷 لطفا در کانال ما عضو شوید👆 ما تلاش داریم با خبرهای ناب و موردپسند شما، انجام وظیفه بنمائیم.
این کانالِ *زندگی پس از مرگ* بسیار کانال خوبیه، خودم قبلا در زمینه مردن، عالم برزخ و دنیای مردگان اطلاعاتم خیلی ضعیف بود، الان که عضو کانال شدم به جواب اکثرا سوالاتم رسیدم، پیشنهاد می کنم شما هم عضو بشید و بعد از رضایتمندی از مطالب، ما را از دعای خیر خودتان محروم نکنید. @marg313 کانال زندگیِ پس از مرگ @marg313 اگر میخوای ثوابی کرده باشی، این متن را در کانال‌ها و گروه هایی که عضو هستی بفرست، هر کسی که عضو زندگی پس از مرگ بشه و رفتارش را تغییر دهد و گناه نکند و یا ثوابی بکند، شما در آن ثواب شریک هستی، چون مسبب خیر شدی. ان شاءالله خیر ببینی، که دیگران را به سمت خیر و نیکی هدایت می‌کنی.
هدایت شده از زندگی پس از مرگ
3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این خانم خودش ناخن کاره و برای خواهرش ناخن کاشته، الان خواهر فوت شده! این خواهر ناخن کار، به خاطر اینکه که غسلی به گردن خواهرش نمونه، بعد از فوت خواهرش، اول ناخن های مصنوعی اش را با دستگاه خارج کرد، بعد غسلش دادن😭 در کانال زندگی پس از مرگ، به خیلی از سؤالات شما در زمینه مرگ، جان دادن، برزخ، انواع عواقب، من جمله عاقبت کاشتن ناخن مصنوعی، کاشتن مژه، تزریق های زیبایی و.....جواب داده می‌شود. 👇کلیپ های خاص در باره مرگ👇 🌐 زندگی پس از مرگ ✅ @marg313 📌 نشر این پست، صدقه جاریه است.
🔺 مقام‌های ارشد دولت ترامپ این هفته سه نشست در کاخ سفید برگزار کردند تا گزینه‌های احتمالی عملیات نظامی در ونزوئلا را بررسی کنند 👀 ما چشمان بینای مردم هستیم هرآنچه ببینیم بدون سانسور تقدیم می کنیم 💥💥💥💥💥دیده بان 👇 @didbann313 @didbann313 🌷 لطفا در کانال ما عضو شوید👆 ما تلاش داریم با خبرهای ناب و موردپسند شما، انجام وظیفه بنمائیم.
♨️ ️‌گفت وگوی آمریکا و امارات در مورد آتش‌بس در سودان 🔹 ‌وزیر امور خارجه آمریکا در تماس تلفنی با همتای اماراتی خود بر لزوم آتش‌بس بشر دوستانه در سودان تأکید کرد. 🔹ارتش سودان بارها امارات را به تأمین سلاح و مزدور برای نیروهای پشتیبانی سریع متهم کرده است، ادعاهایی که کارشناسان سازمان ملل و برخی از قانونگذاران آمریکایی آن را معتبر دانسته‌اند. ✍بعد از اعلام بسیج عمومی از طرف دولت سودان و ایجاد لشکر مردمی علیه مزدوران اماراتی و مخالفین، حالا بلافاصله آمریکا به عنوان داور وارد میدان میشود و میخواهد بازیگر خارجی معرکه را دعوت به آتش بس کند! مذاگره با امارات در خصوص سودان؟؟!! وقاحت به این عیانی؟! اگر صداقت دارید مانع دخالت شوید نه وارد مذاکره با کشور مزدور پرور! به نظر میرسد تلاش‌ها برای آتش‌بس بیشتر جنبه مدیریت جنگ و حمایت لجستیکی از مزدوران و حفظ نفوذ طرف‌های خارجی دارد تا توقف واقعی درگیری‌ها در سودان. هر کجا خونی ریخته میشود، ردّی از شیطان بزرگ در آنجاست. 👀 ما چشمان بینای مردم هستیم هرآنچه ببینیم بدون سانسور تقدیم می کنیم 💥💥💥💥💥دیده بان 👇 @didbann313 @didbann313 🌷 لطفا در کانال ما عضو شوید👆 ما تلاش داریم با خبرهای ناب و موردپسند شما، انجام وظیفه بنمائیم.
هر کسی هوس کربلا دارد بسم الله، با یک یا علی، وارد کانال مالک اشتر شوید👇 @malkashtar313
هدایت شده از مالک اشتر
اعلام جهاد عمومی. سلام علیکم قرار نیست ما وایستیم که رهبری خودشونو خرج کنند تا پیروز شویم!! همه ماها این‌بار باید خودمونو خرج کنیم تا پیروز شویم، یک بار شهید سلیمانی برای ما خرج شد بس است. یاعلی مدد..همه دراین کانال گرد هم میاییم تا در موقع اعلام نیاز، عازم جبهه های حق علیه باطل شویم ..هرگوشی یک ستاد برای اعلام جهاد و آمادگی است. لطفا آخرین حلقه نباشید، لطفا لینک کانال مالک اشتر را به نیت ۱۴معصوم، به ۱۴ نفر از مخاطبان گوشیت و ۱۴ گروه توی ایتا ارسال کن تا عزیزانمون عضو شوند. بسم الله.... 💥💥 ما در این کانال، شما را در جریانِ اخبار داغ، محرمانه، زیرخاکی، پشت پرده و تازه، قرار می‌دهیم 👇اینجا بدون سانسور مالک اشتر @malkashtar313
هدایت شده از خبر فوری
🔈فوری نیروی دریایی سپاه نفتکش متخلف را در جنوب سواحل مکران توقیف کرد ▪️در راستای صیانت از منافع و منابع ملت ایران نفتکش (Talara) توسط رزمندگان نیروی دریای سپاه توقیف شد. روابط عمومی نیروی دریایی سپاه: ▪️رزمندگان یگان های واکنش سریع نیروی دریایی سپاه دیروز صبح ساعت 7:30 پس از دستور مقام قضایی مبنی بر توقیف محموله یک فروند نفتکش با نام تجاری ( Talara) با پرچم جزایر مارشال به رصد تحرکات آن پرداخته و اقدام به رهگیری و توقیف آن نمودند. ▪️ این نفتکش حامل 30 هزار تن محموله مواد پتروشیمی و به مقصد سنگاپور در حال حرکت بود که امروز صبح به منظور رسیدگی به تخلفات به لنگرگاه هدایت گردید. ▪️نیروی دریایی سپاه اعلام کرد این عملیات در راستای وظایف قانونی و به منظور حفظ منافع و منابع ملی جمهوری اسلامی ایران و با دستور مقامات قضایی با موفقیت انجام شد که اطلاع رسانی دقیق آن نیازمند بررسی کامل محموله و بازرسی از نفتکش و مستندات آن بوده ، که این امر با تلاش رزمندگان این نیرو با موفقیت انجام و متخلف بودن نفتکش در حمل بار غیر مجاز محرز گردید. . 🚨🚨 خبر فوری @khabareforii313 @khabareforii313 👈🆔 پذیرش تبلیغات @f_aaha