📝 مقایسه آمار جستجوی نام کاندیدا در گوگل
🔍بررسی آمار جستجوی در مورد کاندیداها در گوگل از زمان آغاز ثبتنام تا پیش از اعلام اسامی تایید صلاحیتشدگان نشان میدهد، بیشترین جستجوی نام کاندیدها در روز حضور در وزارت کشور برای ثبتنام بوده است. به این ترتیب نام جلیلی در 10 خرداد و نام زاکانی و پزشکیان در 12 خرداد و نام قالیباف، پورمحمدی و قاضیزاده در 14 خرداد بیشترین جستجو را داشته است.
🟡در مقایسه پرتکرارترین جستجو در این بازه زمانی به ترتیب نام جلیلی و قالیباف بوده است. نکته قابل توجه آنکه نام جلیلی هم زمان با روز ثبت نام قالیباف نیز دوباره مورد جستجو قرار گرفته است.
🟡پس از اعلام اسامی تایید صلاحیتشدگان الگوی جستجوی نام کاندیداها تغییر کرده و نام پزشکیان از همان دقایق اولیه اعلام اسامی تایید صلاحیتشدگان تا چند ساعت بعد به صورت قابل توجهی مورد جستجوی مردم قرار گرفته است. نام قاضیزاده و پورمحمدی نیز پس از پزشکیان بیشترین جستجو را در گوگل داشته است.
رقابت نامزدهای تایید صلاحیت شده در شبکههای اجتماعی در میدان افکارعمومی
🗓 ۲۰ تا ۲۱ خرداد ۱۴۰۳
(۲۴ ساعتِ نخست اعلام اسامی)
🔥 مسعود پزشکیان را میتوان پدیدهی روز نخست تبلیغات دانست. از این نظر که بیشترین میزان توجه کاربران شبکههای اجتماعی را به خود جلب کرده است.
🔥 سعید جلیلی نیز، مثبتترین توجهات را در شبکههای اجتماعی به خود اختصاص داده است. او در هفتههای پیشین هم، در مقایسه با سایر نامزدهای ثبتنامی در این جایگاه قرار داشت.
📊 لازم به ذکر است که میزان توجه و محبوبیت هر یک از نامزدها میتواند متاثر از محتوای منتشر شده توسط تیم رسانهای آنها باشد.
📈 شاخصهای این نمودار:
💬 توجه: این شاخص اشاره دارد به مجموع توجه (بازدید، لایک و ...) به محتوایی (اخبار، پستها، توئیتها، و ...) که کاربران در مورد هر نامزد به اشتراک گذاشتهاند.
این دیتا از بسترهای اینستاگرام، تلگرام، توییتر، ایتا و... با استفاده از کلانداده جمعآوری شده و به صورت درصد بیان شده است.
⭐️ محبوبیت: این شاخص برآیند احساسات مثبت و منفی محتوای منتشرشده توسط کاربران است که از ۱۰۰_ تا ۱۰۰+ متغیر است.
✔️ وقتی رو کسی حساس میشم، به جای این که مکرر دربارهاش حرف بزنم، ترجیح میدم دربارهاش مطالعه کنم و به حرفاش گوش بدم. بعدش اگر لازم بود، حرکتی بزنم.
الان دارم گفتگوی ویژه خبری با آقای #پزشکیان میبینم.
۱. هنوز تو حال و هوای مجلس و قانوننویسی است.
۲. معتقده ما قانون داریم و الان باید آدم پیدا کنیم تا اجرا کنه. بخاطر همین هیچ برنامه خاصی ارائه نداد.
۳. شاید بیشتر از خیلیها دم از زمین ماندن فرمان حضرت آقا زد.
۴. احساس میکنم خودش هم از تایید صلاحیتش غافلگیر شده و بخاطر همین دستش از برنامه خالی است.
۵. بسیار عوامانه و با مثالهای دم دستی بحثش را جلو میبرد. برداشتم این بود که جامعه هدفش مردم هستند نه نخبگان.
۶. دایره ذهنی واژگانش وسیع و بازی با واژگانش چندان جذاب نیست. بخاطر همین فکر میکنم هنوز نخبگان و لیدرهای فکری درجه یک چپها اطرافش نیستند.
۷. امروز و دیروز صدها کلیپ از او در طول چندین سال دیدم. دایره آیات و روایاتی که حفظ است وسیع نیست اما همان قدر که بلد است حتی واژگانش را هم شکافته و حفظ است.
۸. سه مرتبه گفت قرار نیست حرف جدیدی بزنم و برنامه جدیدی بیارم. حتی گفت که من برنامه دولت ها که قبلا نوشته شده را اجرا میکنم.
👈 تمام شد. پزشکیان در گفتگوی خبری مورخ ۲۱ خرداد ۱۴۰۳ همین بود. حداقل امشب همین بود که مختصرا عرض کردم. چیز خاصی در چنته نداشت. اما هر چه دلت بخواهد به زبان مردم و عوام حرف میزد و بخاطر محاسن سپید و صداقتی که احساس میشد در لحن و کلامش دارد، حریف ضعیفی به نظر نمیرسد.
#انتخابات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این فیلم را ببینید . اعترافات دشمن برای تاثیرگذاری در انتخابات
از مانور رقیب نه آسوده باشید، نه پریشان؛ نامزدهای انقلابی در اتحاد با هم برای امتداد راه رئیسجمهور شهید پیش میروند. برگزاری جلسات صمیمانه و پایبندی به تصمیم نهایی ائتلاف انقلاب شاهد این مدعاست. کاش طرفداران نیز در تبلیغات خود بر وحدت جبهه پایبند باشند و رقیب را اشتباهی نگیرند.
🎥 حملات شدید جنگندههای صهیونیستی به جنوب لبنان و مقابلۀ پدافند هوایی حزبالله
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قالیباف: تا جایی که بشود با دولتمردان فعلی کار را ادامه میدهیم
✍بخش زیادی از مدیران این دولت واقعا نمونه بودن
استفاده از آدم شایسته هیچ اشکالی نداره
دمتون گرم