تشییع علامه "حسنزاده آملی" همزمان با اربعین حسینی
🔸اعلام یک هفته عزای عمومی در آمل
🔺فرماندار ویژه آمل با اعلام خبر یک هفته عزای عمومی در این شهرستان گفت:
🔹پیکر مطهر حضرت آیت الله علامه حسن زاده آملی، روز دوشنبه پنجم مهرماه مصادف با اربعین حسینی در این شهرستان تشییع میشود.
🔹 مکان دفن علامه هنوز به طور قطعی مشخص نیست و منتظریم که فرزندان علامه وصیت ایشان را اعلام کنند تا طبق وصیت علامه عمل شود
🔻ستاد ارتحال علامه حسنزاده آملی تشکیل شد
🔹فرمانداری ویژه آمل، در پیامی از تشکیل ستاد ارتحال علامه حسن زاده آملی خبر داد
🔹در این پیام آمده است: «وفات علامه ذوالفنون، عارف واصل و خداجوی حضرت علامه حسن زاده آملی، ستاد ارتحال ایشان امشب در فرمانداری تشکیل و در خصوص تشییع پیکر مطهر ایشان، مکان تدفین و تمامی مراسمات از طریق این ستاد اطلاع رسانی انجام خواهد شد».
🍒🍒🍒🍒🍒🍒
*حقیقتی بسیار تلخ و قابل تامل در شروع کلاسهای حضوری یا مجازی مدارس و دانشگاههای کشور از زبان یک معلم فهیم و با تجربه*
دبیر ادبیاتی می گفت:
این روزها بد جوری از این نسل جدید درمانده شده ام!! سالها ی پیش وقتی به درس لیلی و مجنون می رسیدم و با حسی شاعرانه داستان این دو دلداده را تعریف میکردم قطره های اشک از چشم دانش آموزان جاری میشد... یا به مرگ سهراب که میرسیدم همیشه اندوهی وصف ناشدنی را
در چهره ی دانش آموزانم میدیدم .
همیشه قبل از عید اگر برای فراش مدرسه از بچه ها عیدی طلب میکردم.
خیلی ها با اینکه خودشان توان مالی چندانی نداشتند. داوطلب می شدند.
ولی امسال وقتی عیدی برای پیرمرد خدمتگزار خواستم تازه بعد از یک سخنرانی جگر سوز و جگر دوز هیچ کس حتی دستی بلند نکرد...
وقتی به مرگ سهراب رسیدم یکی از آخر کلاس فریاد زد چه احمقانه.
چرا رستم خودش را به سهراب معرفی نکرده.
که این اتفاق نیفتد.
و نه تنها بچه ها ناراحت نشدند که رستم و سهراب را به نادانی و حماقت متهم کردند.
وقتی شعر لیلی و مجنون را با اشتیاق در کلاس خواندم و از جنون مجنون از فراق لیلی گفتم
یکی پرسید لیلی خیلی خوشگل بوده؟
گفتم از دیده ی مجنون بله ولی دختری سیاه چهره بود و زیبایی نداشت.
این بار نه یک نفر که کل کلاس روان شناسانه به این نتیجه رسیدند که قیس بنی عامر از اول دیوانه بوده و عقل درست حسابی نداشته چرا که عاشق یک دختر زشت شده،
تازه به خاطر او سر به بیابان هم گذاشته.....
خلاصه گیج و مات از کلاس درس بیرون آمدم و ماندم که باید به این نسل جدید چه درسی داد که به تمسخر نگیرند و بدون فکر قضاوت نکنند....
ماندم که شیوه آموزش و تربیت ما چگونه باید باشد تا با روحیات این نسل همخوانی داشته باشد
و او را تحت تأثیر قرار دهد ،
دانشگاه ، آموزش و پرورش، موسسات تربیتی و فرهنگی باید ضمن حفظ اصول خود از طرح و روش های نو و مطابق با روحیات این نسل بهره بگیرند .
انهدام یک تمدن سه عامل دارد، انهدام :
اول خانواده
دوم نظام آموزشی
و سوم الگوها
برای اولی منزلت زن را باید شکست.
برای دومی منزلت معلم.
و برای سومی منزلت بزرگان و اسطورهها.
پس در حفظ کیان خانواده ، اعتلای آموزش و پرورش و برجسته نمودن اسطوره های خود کوشا باشیم .
❄️☃❄️
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
برزخ مدیریت در کشور و بالتبع استان همدان
*نقدی دوستانه به دولت سیزدهم*
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
🔹الان چندین ماه است که :
سازمان حفاظت از محیطزیست
معاونت علمی رئیس جمهور
دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی
دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی
دانشگاههای دولتی مهم
موسسه استاندارد
بانک مرکزی
مرکز بررسی های استراتژیک
۲۵ استانداری
بیش از ۵٠٠ فرمانداری
و صدها اداره کل استانی،
بلاتکلیف و معطلند ( از یک ماه قبل از انتخابات تا الان) و مدیران این دستگاه ها نمی دانند که می مانند یا باید بروند!
🔹و بدیهی است که این دستگاهها و هزاران نیروی شاغل در آنها هم به تبع مدیرانشان بلا تکلیف و معطل مانده اند و قادر به اتخاذ هیچ تصمیم جدی نیستند و فقط روزگار می گذرانند و منتظرند تا ببینند آینده چه خواهد شد!
✳️ آقای رئیسی!
تعیین تکلیف این دستگاهها از جمله وظایف اساسی شماست و رها کردن این حجم انبوه از سازمانها و موسسات دولتی، نشانه «ضعف مدیریت و بی برنامگی» است.
✳️ سید عزیز!
فرموده اید اولویت اساسی دولت شما حل مشکلات اقتصادی و معیشتی است.
حتما می دانید که بدون تعیین تکلیف این ادارات و سازمانها، سامان دادن به اقتصاد و معیشت و اشتغال غیر ممکن و محال خواهد بود!
🔹بماند که وزرای شما هم با اقتدا به رئیسجمهور شان، عجله ای برای تعیین تکلیف معاونان و مدیران ستادی و استانی شان ندارند و این یعنی همه تقلا کردن ها و دستورات و بخشنامه ها در دوران «ول معطلی» بیفایده و باد هواست!
▪️و باز هم بماند که به برکت دولت روحانی، انبوه نیروهای وفادار به اصلاحات و نفوذیها و... در بدنه دولت جا خوش کرده و با سو استفاده از بلا تکلیفی دولت به خرابکاریها و دشمن تراشیها و حیف و میل هایشان ادامه می دهند و متاسفانه مسئولیت همه این موارد هم شرعا و قانونا بر عهده دولت سیزدهم است.
🟥🟧🟦🟩🟪⬛
در دوره فرماندهی بنیصدر، در شش ماهه اول جنگ تا ۲۶ اسفند ۱۳۵۹، چهار عملیات بزرگ طرحریزی و اجرا شد که به دلیل اتخاذ استراتژی غلط جنگ کلاسیک و اتکاء به امرای پیر و فرسوده ارتش که به اصطلاح آموزش دیده آمریکا و بعد مستشاران اروپایی و آمریکایی در ایران بودند جلوی بدنه جوان و پر انرژی سپاه و بسیج و نیروهای جوان انقلابی ارتش به دلایل مختلف از جمله عدم آشنایی به فنون نظامی و جوان بودن نیروها ایستاد و در نتیجه تمامی آن عملیات ها با شکست مواجه شد:
عملیات اول: در 23 مهر 1359 در غرب کرخه اجرا شد که قرار بود با دو لشکر، تمام منطقه عملیات فتحالمبین را آزاد کنند. در طرح این گونه پیشبینی شده بود که وقتی به فکه رسیدند به سمت العماره و چزابه بروند که موفقیتی نداشت.
عملیات دوم: در سوم آبان 1359 در جاده ماهشهر ـ آبادان اجرا شد که قرار بود با یک لشکر حصر آبادان را بشکنند که در این عملیات هم شکست خوردند.
عملیات سوم: عملیات نصر یا هویزه در 15 دی 1359 اجرا شد که قرار بود با دو لشکر زرهی، کل منطقه عملیاتی بیتالمقدس را آزاد کنند، خرمشهر و تنومه را هم بگیرند و در شرق بصره پدافند کنند. این عملیات هم شکست خورد.
عملیات چهارم: به نام توکل در جاده ماهشهر ـ آبادان برای شکستن حصر آبادان طرحریزی شده بود و در 20 دی 1359 به اجرا درآمد که آن هم شکست خورد.
پس از آن با ورود جوانان پر انرژی سپاه و بسیج و اتحاد با جوانان انقلابی ارتش پیروزی ها یکی پس از دیگری حاصل و مناطق از دست رفته بازپس گیری شد....
امروز برای نجات کشور به اندیشه مقام معظم رهبری که می فرمایند جوانگرایی نیاز داریم نه اندیشه بنی صدر و دولت گذشته
محدودیت های ترافیکی اربعین حسینی در همدان اعلام شد
🏮 رییس پلیس راهنمایی و رانندگی شهرستان همدان از اعمال برخی محدودیت های ترافیکی همزمان با اربعین حسینی(ع) در مسیرهای منتهی به میدان اصلی شهر همدان خبر داد.
🏮سرهنگ فرخ جمالی اظهار داشت: با توجه به برگزاری آیین پیاده روی «جاماندگان اربعین حسینی» در شهر همدان، محدودیت های ترافیکی ویژه ای از ساعت ۱۰ صبح فردا(دوشنبه) در مسیر خیابان مهدیه به سمت میدان امام خمینی(ره)، میدان باباطاهر، میدان امام حسین (ع) و منطقه دره مرادبیگ به سمت مرکز شهر اعمال می شود.
بایکوت اربعین
🔺چندین سال است راهپیمایی اربعین، با حضور میلیونی مردم جهان در عراق برگزار میشود. اما نکته جالب این است که به غیر از رسانههای کشورهای اسلامی و شیعی، هیچ رسانهای در دنیا این واقعه را پوشش نمیدهد.
🔹 طبق آمار های غیر رسمی، چیزی حدود بیست میلیون نفر در این راهپیمایی شرکت می کنند. اگر یک بیستم این جمعیت (یعنی حدود یک میلیون نفر)، در هر گوشهای از دنیا راه بیفتد، تمام رسانههای دنیا 24 ساعته این اتفاق را پوشش میدهند.
🔹چرا وقتی چنین جمعیتی راه می افتد تمام رسانههای دنیا آن را بایکوت میکنند؟! در هیچ مکتبی، در هیچ دینی، در هیچ گروه و دستهای، چنین اتفاقی با این عظمت وجود ندارد. این مخصوص شیعه است.
🔹 سؤال این است چگونه رسانههای دنیا با وجود تمام اختلافات سیاسی، همگی با هم این اتفاق را بایکوت میکنند؟!
🔻 شاید جواب را در سیاسی بودن اربعین بتوان پیدا کرد. اربعین اگر سیاسی نبود بایکوت نمیشد.نهضت سیدالشهدا از ابتدا تا انتها یک امر سیاسی و علیه ظالمین و مستکبرین است. آنها به خوبی میدانند اگر این راهپیمایی را پوشش بدهند، باید منتظر چه عواقبی در کشورهایشان باشند؟
🥦🥦🥦🥦🥦🥦🥦
*دوستان با سخنان امروز مقام معظم رهبری در جمع دانشجویان، بار مسئولیتمان در فضای مجازی بیشتر شد*
🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒
*مقام معظم رهبری: با انتشار افکار صحیح در فضای مجازی به معنای واقعی کلمه جهاد کنید/ اصل قطعی، پیروی از شیوه اخلاقی است*
🔹 رهبر انقلاب، در پایان مراسم عزاداری روز اربعین حسینی(ع): شما امروز در #فضای_مجازی میتوانید افکار درست و صحیح را منتشر کنید و به مسائل پاسخ دهید و میتوانید به معنای واقعی کلمه #جهاد کنید.
🔹️ البته اصل قطعی در این باب پیروی از شیوهی اخلاقی است. باید از این کاری که بعضی افراد با دشنام و فریب و دروغ دربرابر افکار عمومی مواجه میشوند، اجتناب کرد.
🔹 باید منطق را به اخلاق مزیّن کرد حقایق را منتشر کرد. امروز همه باید در این میدان حرکت کنیم.
🔹 این حرکت عظیم خاندان پیامبر بود که توانست حادثه کربلا را ماندگار کند. این تبیین مکمل آن فداکاری بود؛ شما دانشجویان عزیز هم به مسئله تبیین اهمیت بدهید.
🔹️ خیلی از حقایق هست که باید تبیین شود و در ابهام نگهداشتن افکار مردم در قبال آن مسئله، گمراهکننده است. این حرکت تبیین، خنثی کننده آن است.
🔹 هرکدام از شما به عنوان یک وظیفه مثل یک چراغ دور خود را روشن کنید. ۱۴۰۰/۷/۵
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅
حرف حساب