eitaa logo
دیده بان انقلاب
594 دنبال‌کننده
14.2هزار عکس
5.7هزار ویدیو
191 فایل
آخرین تحلیل های جهان، ایران اسلامی و استان همدان را تقدیم می کنیم . نحن ابنا الدلیل ، مصون از خطا و اشتباه نیستیم . @rabiee_hr
مشاهده در ایتا
دانلود
شاید پیام این تصویر و دست این دختر نوجوان لبنانی این باشد که به همه دنیا بگویید که تمام تلاش های شما برای تضعیف حجاب به نتیجه نمی رسد. هرچقدر هم که با ما بجنگید، ما همچنان متعصب و پایبند به دین خواهیم ماند.
📣سخنگوی دولت: آیین‌نامه اجرایی قانون رتبه‌بندی معلمان ابلاغ شد.
یک شبکه جاسوسی آمریکایی-انگلیسی در دولت احمدی نژاد نفوذ کرده بود 🔺روزنامه جوان نزدیک به سپاه در بخشی از مطلبی که به تجلیل از حسین طائب رئیس پیشین سازمان اطلاعات سپاه پرداخته است نوشت: 🔹از نکاتی که درباره شخصیت فرمانده سابق اطلاعات سپاه باید به آن توجه شود، مقابله با یکی از خطرات جدی در دولت به‌ظاهر عدالت‌خواه احمدی‌نژاد بود، بسیاری از متدینین و حامیان انقلاب که هنوز دل درگرو احمدی‌نژاد دارند، به‌صورت کامل اطلاع ندارند که نفوذ به معنای واقعی کلام، چگونه در دولت احمدی‌نژاد اتفاق افتاد؟ 🔹و چگونه یک پیرزن خبره و آموزش‌دیده به نام پریوش سطوت(همسر دکترحسین فاطمی)، به‌راحتی و با چراغ سبز رئیس‌جمهور و مشایی، وارد حوزه برنامه‌ریزی و تصمیم‌گیری برای دولت شد؟ 🔹یکی از مشکلات در همان دوره، اقدامات پیچیده و خاص امنیتی برای رصد نفوذ شبکه انگلیسی – آمریکایی به داخل دولت بود که با توجه به نگاه افکار عمومی به آن دولت، امکان انتشار و رسانه‌ای کردن بسیاری از اقدامات خلاف امنیت ملی نبوده است 🔹و تنها قسمتی از این کوه یخی، در ماجرای خانه‌نشینی احمدی‌نژاد ظهور کرد که در همان مقطع، سازمان اطلاعات سپاه وارد حوزه عملیات و اقدام علیه جریان نفوذ و انحراف شد، درواقع با بصیرت و هوشیاری به موقع فرماندهی وقت اطلاعات، یکی از خطرناک‌ترین جریانان سیاسی - امنیتی تاریخ معاصر، مورد ضربه قرار گرفت.
📲عامل اصلی اجاره بها چیست؟ محمود قائدی، مشاور سخنگوی دولت در صفحه مجازی خود نوشت: 🔸‏تحریف صحبت‌ های سخنگوی دولت در خصوص چاره اندیشی و اقدام عاجل برای حل مشکل اجاره‌بها که از سوی یک رسانه بنفش صورت گرفت، برای فرار از مسئولیتی است که دوستان دولتمردشان داشتند و انجام ندادند. 🔹عامل اصلی افزایش اجاره‌بها آقایانی هستند که افتخارشان "دولت نباید حتی یک خانه بسازد" بود.
📡 رسانه‌های جمعی دور از تفکر جمعی؟! 🤔 به نظر شما نکته اصلی و اساسی این آمار و ارقام چیست؟ چرا این دو نوع رسانه تا این حد از هم فاصله محتوایی دارند؟ 🔶 شاید برای شما هم جالب باشد که بدانید از یک هفته گذشته تا امروز تعداد محتواهای UGC یا تولید شده توسط کاربران در سطح شبکه‌های اجتماعی بیشتر به موضوع گشت ارشاد پرداخته شده است. موضوعی که تقریبا در جامعه ما از قدمت دیرینه برخوردار است. ⚖️ موازی با همین موضوع که دغدغه اصلی مردم در افکار عمومی بوده است، سنگینی موضوع برجام و توافقات برای رسانه ها بسیار سنگین تر بوده است. ❓❓❓❓❓❓ نظر شما درباره آمار به دست آمده در کفه‌های این ترازو چیست؟
‍ سـ✋☺️ـلام صبح زیباتون بخیر ☕️ 🌹 😊 به دوشنبه ۱۴۰۱/۴/۱۳ خوش اومدید صبح زیباتون پرانرژی🌸🍃 و معطر به🌸🍃 عطر الهی💕 سر آغاز روزتون سرشاراز عشـق💓 وخبرهای عـالی زندگیتـون آرام لحظه هاتون زیبا 🌸🍃
اگر بگویم این خطوط صاف و موازی هستند حتما قبول نمی‌کنید! 🔺ولی این خطوط موازی هستند، کافیه از بغل گوشی و چشماتون در موازات با صفحه نمایش بهشون نگاه کنید چون شما دچار خطای دید شُدید. 🔹 نکته اول: یاد بگیریم برای رسیدن به نتیجه درست گاهی باید زاویه نگاهمون رو عوض کنیم. 🔹 نکته دوم: چشمان ما دیگر قابل اعتماد نیستند پس در برابر شنیده‌ها و نقل‌ قول‌های رسانه‌ای هم زودباور نباشیم و قبل از لایک و فوروارد سریع، کمی از زوایای مختلف به آن مسئله نگاه کنیم.
پارادوکس‌های تصمیمی 🔺 این خبرها را با هم می‌خوانیم: ۱: طرح «یارانه بنزین برای همه»؛ اعتبار بنزین برای همه حتی کسانی که خودرو ندارند 🔗تخصیص بنزین به اشخاص از اولویت خارج شد! ۲: مرزها به روی زائران باز می‌شود 🔗مرز خسروی هنوز باز نشده است! ۳:چهار قلم جنس گران می‌شود 🔗بسیاری از اجناس گران شد! 🔹دولت‌ها برای موفقیت نیازمند «صداقت» و «پیش‌بینی‌های صحیح» با در صد خطای کم هستند، انعکاس خبرهای خوب در سطح کشور بارقه‌های امید را به ارمغان می‌آورد، مادامی که تخریبچی خبرهای‌مان نباشیم. 🔹در دولت سیزدهم خبرهای خوشحال کننده‌ای به توزیع رسانه‌ای رسید که طرح بنزین همگانی و بازگشایی مرزها نمونه‌ای از آن‌ها بود؛ متأسفانه اخبار اعلام‌شده بنا به دلایلی در ریل اجرا قرار نگرفت و یا ناقص قرار گرفت. 🔹فارغ از چرایی اجرا نشدن این طرح‌ها، پارادوکس‌هایی که شاید ریشه آن‌ها بررسی‌های ناقص و عدم توجه به ظرفیت‌ها بوده، «صداقت» و «اشراف مدیریتی» را زیر سوال می‌برد. 🔹دولتی که پرچم‌دار عدالت است، هیچ‌گاه صداقت را زیر سوال نمی‌برد، در این صورت چراغ‌های امید خاموش می‌شود و از همراهی مردم کاسته خواهد شد و اگر آمار پارادوکس‌های خبری و اجرایی افزایش یابد، به دروغ‌گویی یا نابلدی متهم می‌شود. 🔹هرچند پاردوکس‌ها همیشه از روی عمد رخ نمی‌هند، اما اگر بسترهای وقوع تناقض‌ بسته نشود، در آینده‌ای نزدیک دولت انقلابی و مدافعان آن مورد خدشه قرار می‌گیرند. 🔻از این رو دولت پس از بررسی‌های لازم و متقن، اگر نسبت به اجرای طرحی مردد است یا اینکه در اجرا کردن آن، ظرفیت‌ها را آماده نمی‌بیند، بهتر است از اعلام رسمی آن خودداری کند.
کاش در مدیریت آب ، دقت کنیم !! آبیاری فضای سبز همدان توسط پیمانکار انجام می شود . در فضای سبز بلوارها ، از تانکرهای بزرگ چند هزار لیتری استفاده می شود . در هر نوبت از آبیاری ، حجم زیادی از آب ، تلف شده و آسفالت و پیاده رو و... نیز آبیاری می شود . اسراف در این شرایط به جای خود ، آلودگی خودروها و لباس مردم ، زمین خوردن موتور سیکلت و دوچرخه و... از عواقب این گونه آبیاری است . ساعت آبیاری در اوج گرما هم بماند ...