💬یکی به آن شیخ بیسواد که سیستانوبلوچستان را مثال نقض بیارتباط دانستن عملکرد دولت با کاهش مشارکت پنداشته، بگوید که اتفاقا در این استان نیز مشارکت ۷۵٪ سال ۹۶ به ۶۱٪ در ۱۴۰۰ کاهش یافته است!
@dideban_online
•|دیدهــ🇵🇸بـــاݩ آنـلـــ🇵🇸ایــن|•
🔘آخرین گمانه زنی از کابینه پیشنهادی سید ابراهیم رئیسی ➕معاونت اول: نیکزاد، مخبر، فتاح، جلیلی، لنکر
🔴به احتمال زیاد وزیر خارجه دولت سیزدهم، علی باقری کنی است
🔹خبرهایی مبنی بر پیگیری مسائل امور خارجه توسط تیم وزارت خارجه رئیسی به ریاست علی باقری کنی به گوش میرسد.
🔹علی باقری کنی از مذاکره کنندگان خبره نزیک به سعید جلیلی است و به احتمال زیاد از مهرههای اصلی وزارت امور خارجه بعدی است.
@dideban_online
•|دیدهــ🇵🇸بـــاݩ آنـلـــ🇵🇸ایــن|•
🔘آخرین گمانه زنی از کابینه پیشنهادی سید ابراهیم رئیسی ➕معاونت اول: نیکزاد، مخبر، فتاح، جلیلی، لنکر
♦️۷ سین وزارت اقتصاد #رئیسی
🔹اگرچه بسیاری گمانهزنیها در خصوص گزینههای وزارتخانههای مختلف در دولت سیزدهم را زودهنگام تلقی میکنند، اما عزم دولت در معرفی هرچه سریعتر کابینه و مشخص کردن افرادی برای تحویل گرفتن کارها از دولت قبل، به خوبی نشان میدهد که گزینههای اصلی و کلیدی برای تصدی پستهای اصلی و کلیدی مشخص شدهاند.
🔹با توجه به وعدهها و برنامههای مهم رئیسجمهور منتخب در حوزه اقتصادی که در رأس موضوعات قرار دارند، یکی از مهمترین وزارتخانهها، وزارت أمور اقتصادی و دارایی است.
🔹در روزهای اخیر گزینههای برای تصدی وزارت اقتصاد شنیده شده است.
☑️فرهاد رهبر، پرویز داودی، حسین صمصامی، حجتالله عبدالملکی، غلامرضا خلیل ارجمندی، عادل پیغامی و احسان خاندوزی این هفت چهره اصلی را تشکیل میدهند.
1- فرهاد رهبر نقش پررنگی در مدیریت تیم اقتصادی دولت خواهد داشت. او دارای دکترای اقتصاد از دانشگاه تهران است و در کارنامه خود معاونت اقتصادی وزارت اطلاعات، ریاست سازمان مدیریت و ریاست دانشگاههای تهران و آزاد اسلامی را دارد. او همچنین در دوره تولیت ابراهیم رئیسی در آستان قدس رضوی، مشاور اقتصادی او بوده است و درستادهای او نیز حضوری فعال داشت.
2- پرویز داودی: او دارای دکترای اقتصاد است و در دولت نهم، معاون اول احمدینژاد بوده است. معاونت اقتصادی وزارت اقتصاد، معاونت اقتصادی قوه قضائیه و ریاست دفتر سید محمود هاشمی شاهرودی در مجمع تشخیص مصلحت نظام، از جمله سوابق اوست.
3- غلامرضا خلیل ارجمندی: او دانشجوی دکترای اقتصاد است و در کارنامه خود ریاست هیئتمدیره بانک دی، عضویت در هیئتمدیره و هیئتعامل بانکهای سامان، شهر، پستبانک و صادرات ایران ایران را دارد. همچنین او عضو هیئتمدیره بورس اوراق بهادار تهران و بورس نفت بوده است.
4- حسین صمصامی مزرعهآخوند: او هم دارای دکترای اقتصاد است و در دولت محمود احمدینژاد مدتی به عنوان سرپرست وزارت امور اقتصادی و دارایی فعالیت داشت. قائممقامی کمیته امداد امام خمینی(ره) از دیگر سوابق اوست. او خواهرزاده پرویز داودی است.
5- حجتالله عبدالملکی: در صورت توجه به جوانگرایی، او یکی از گزینههای وزارت اقتصاد است. عبدالملکی متولد 1360 و عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق(ع) است. عضویت در هیئتمدیره صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر کشور و عضویت در شورای فقهی صنعت بیمه از جمله سوابق اوست.
6- عادل پیغامی: او دارای مدرک دکتری اقتصاد و عضو هیئتعلمی دانشگاه امام صادق(ع) است. ریاست مرکز تحقیقات استراتژیک دانشگاه امام صادق(ع) از دیگر سوابق اوست.
7- احسان خاندوزی: او دارای دکترای اقتصاد بوده و عضو هیئتعلمی دانشگاه علامه طباطبایی است. خاندوزی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی است.
@dideban_online
🔴اکانتهای نزدیک به سازمان تروریستی موساد آیتالله رئیسی را به ترور تهدید کردند
@dideban_online
⁉️آیا فرایند انتخابات و تلخی شکست پس از آن را میتوان با حادثه امروز واژگونی اتوبوس خبرنگاران در آذربایجان ربط داد؟!
بویژه که رد پای این حادثه احتمالا امنیتی را میتوان از کد چند روز پیش تئوریسین اصلاحطلبان رمز گشایی کرد!
پ.ن: واژگونی اتوبوس حامل خبرنگاران اعزامی از تهران به آذربایجان غربی ۲۱ مصدوم و ۲ فوتی داشت.
متاسفانه در این حادثه ریحانه یاسینی خبرنگار ایرنا و مهشاد کریمی خبرنگار ایسنا جان خود را از دست دادند.
@dideban_online
📸حضور محمود احمدینژاد در جلسه امروز مجمع تشخیص مصلحت نظام
🔹پیشتر در پی مواضع وی در خصوص انتخابات اخیر برخی شایعه عزل او از مجمع تشخیص را مطرح کرده بودند.
@dideban_online
💬هنگام تغییر دوره ریاست جمهوری
جولانگاه بزرگ فرصت طلبان است
@dideban_online
📸روسای کمیسیونهای تخصصی مجلس مشخص شدند
@dideban_online
🔴گاردین: ریاست رئیسی دیپلماسی ایران را قویتر میکند
کیهان در ستون اخبار ویژه خود نوشت:
🔹انتخاب سید ابراهیم رئیسی به عنوان رئیسجمهور در کانون توجه رسانههای غربی قرار دارد. روزنامه گاردین در اینباره نوشت: «پیروزی رئیسی، زمینه را برای اجماع داخلی درباره اصلاحات گستردهتر فراهم میکند و ایران را در موضع قویتری در دیپلماسی بینالمللی قرار میدهد.
خبرگزاری دویچهوله آلمان نیز نوشت:
🔹پیروزی رئیسی در انتخابات ریاست جمهوری ایران با توجه به نظرسنجیها غافلگیرکننده نبود. رئیسی میگوید: به برجام پایبند است البته با شرایط ایران نه آمریکا. پایگاه شبکه چینی سیجیتیان چین نیز در تحلیلی نوشت: برخلاف آنچه رسانههای بزرگ غربی مدعی هستند، انتخابات 18 ژوئن در ایران، پیامدهای مهمی نه تنها برای ایران بلکه برای همسایگان خواهد داشت و میتواند اثر تعیینکنندهای در شکل دادن به توازن قدرت، مناقشههای جاری در سوریه و یمن و برجام داشته باشد.
سایت آمریکایی «ووکس» نیز درباره پیروزی رئیسی نوشت:
🔹«او منتقد سرسخت و جدی غرب است». انتظار نمیرود سیاست ایران را در قبال آمریکا بهطور اساسی تغییر دهد. او به رهبری وفادار است.
«هالی داگرس» تحلیلگر در اندیشکده «شورای آتلانتیک» میگوید:
🔹«اکنون سیاستمداران ایرانی به آمریکا اعتماد ندارند. رئیسی در مناصبی قرار داشته که او را اکنون دومین مقام قدرتمند ایران خواهد کرد. او در حوزه سیاست خارجی منتقد شدید غرب است».
«ووکس» در ادامه میافزاید:
🔹کارشناسان معتقدند ماموریت اصلی رئیسی کمک به رهبری برای محقق شدن گام دوم انقلاب اسلامی است که چشمانداز ترسیم شده رهبری ایران برای آینده آن کشور است. رهبری خواستار ایجاد تغییرات در ساختار سیاسی ایران برای کسب اطمینان از تداوم مسیر انقلاب در میان نسلهای بعدی ایران است.
@dideban_online
✍وقاحت بی پایان
محمد جواد ظریف طی یک گفتگو در خارج از کشور(ترکیه) آنچنان با طعنه ای ظریف در مورد میزان مشارکت مردم در #انتخابات سخن می گوید که انگار نه انگار هشت سالِ آزگار ملت را با انواع و اقسام وعده های پوچ سرکار گذاشتند و برجامشان جز خواری و خفت نتیجه ای نداد و عدم تحقق این وعده های رنگارنگ علت اصلی کاهش مشارکت شد.
در ضمن ظریف کی قرار است متوجه شود که وزیر امور خارجه کشور ایران است و نباید ناراحتی و عصبانیتش در مورد مسائل داخلی را در بین خارجی ها جار بزند.
ظریف و رفقا حدود یک ماه دیگر باید برای همیشه از وزارت خارجه خداحافظی کنند تا یک ملت و مملکت از حرافی و ادعا خلاص شوند و شاهد #ایران_قوی باشند اما گویا پررویی و وقاحت این آقایان تمامی ندارد ...
«قاسم اکبری»
@dideban_online