#هشدار مدیر بخش اورژانس بیمارستان سینا در مورد استفاده نادرست از مواد ضدعفونی کننده
_
✅تقدیر و تشکر استاد انصاریان از پزشکان و پرستاران عرصه مقابله با کرونا
🌺حلول سال جدید و تقارن آن با بهار معنویت و انسانیت، مبعث پیام آور رافت و رحمت و اعیاد شعبانیه را به محضر ملت شریف ایران تبریک و تهنیت عرض نموده؛
🔷از همه پزشکان، پرستاران، کادر بهداشت و درمان کشور؛
🔶طلاب و دانشجویان جهادی مخلص و خدمتگزار به بیماران؛
🔷جوانمردانی که با درک شرایط اقتصادی کشور، نسبت به مستاجران خود مراعات حال نموده؛
🔷و عموم جوانان غیور و مدافعان سلامتی که شبانه روز در میدان یاری رسانی به هموطنان و بیماران از هیچ تلاشی دریغ ننمودند
⬅️کمال تقدیر و تشکر را دارم ، و ای کاش توفیق همراهی با شما عزیزان نصیبم می شد.
❇️حقیقتا زبان از تشکر و سپاس نسبت به زحمات شما عزیزان در رفع این ابتلای سنگین قاصر است و شاکر حقیقی شما در این زمینه حضرت رب العالمین می باشد؛ ان الله شاکر علیم.
🔰همچنین از عموم هموطنانی که با رعایت نکات و دستورات پزشکی و توصیه های لازم الاجرای طبیبان و متخصصین دلسوز خصوصا توصیه موکد در خانه ماندن، اسباب سلامت خود و جامعه را فراهم نموده اند تقدیر و تشکر می نمایم.
🙏امیدوارم با عنایات ویژه حضرت بقیه الله الاعظم (عج) و تضرع و انابه مومنین به درگاه حضرت ارحم الراحمین و توسل به ساحت مقدس ائمه معصومین (ع) به ویژه ارباب مظلوم حضرت اباعبدالله الحسین (ع) سایه شوم این بیماری از سر عموم مردم، علی الخصوص شیعیان و محبان حضرات آل الله (ع) برطرف گردد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
◀️ کودک یمنی:
اگر آنقدر مارا محاصره کنند که مجبور شویم #خاک این سرزمین را بخوریم تسلیم نخواهیم شد
👈 یک تار موی این کودک یمنی می ارزد به هزاران وطن فروش مثل روحانی و زیباکلام و صادقی و ...
🔴 درخواست فراکسیون الفتح از برهم صالح برای لغو ماموریت الزرفی در تشکیل کابینه عراق
رییس فراکسیون الفتح در پارلمان عراق تاکید کرد که می بایست ریاست جمهوری عراق فرمان ماموریت عدنان الزرفی را لغو کند.
محمد الغبان در توئیتی از برهم صالح رییس جمهور کشور خواست تا فرمان مامور کردن عدنان الزرفی به تشکیل دولت را لغو کند که در غیر این صورت وادار خواهد شد تا اسناد و مدارکی که دال بطلان این فرمان ماموریت الزرفی را برملا خواهد کرد.
وی پیش از این تاکید کرد که ماموریت الزرفی تلاشی برای دور زدن تصمیمات قانونی است و برهم صالح می بایست تحت بازخواست قانونی و پارلمانی قرار گیرد.
#در_خانه_بمانیم
✨قال النبي الأكرم محمد (ص) :
لَيسَ مِن أحَدٍ يَقَعُ الطّاعونُ فَيَمكُثُ في بَلَدِهِ صابِراً مُحتَسِباً يَعلَمُ أنَّهُ لا يُصيبُهُ إلاّ ما كَتَبَ أللّهُ لَهُ إلاّ كانَ لَهُ مِثلُ أجرِ شَهيدٍ✨
🍃پیامبر اکرم (ص) فرمودند:
اگر بیماری طاعون (یا هر بیماری_مسری خطرناک دیگری) بيايد و انسان در شهرش بماند و به خاطر خدا صبر كند و بداند كه جز آنچه خداوند برايش مقدّر كرده به او نمى رسد، خداوند متعال به چنین فردی #اجر_شهید عنایت می فرماید.🍃
📚 كنز العمّال، متقی هندی، ج۱۰، ص ۷۷
🔴 کپی کاری سکانس آخر سریال پایتخت ۶ از فیلم مبتذل همسفر!
🔹 فیلم مبتذل «همسفر» که قبل از انقلاب با بازی بهروز وثوقی و فائقه آتشین «گوگوش» ساخته شده است و در آن داستان یک مرد و زنی را نشان می دهد که در جاده شمال همسفر می شوند و در نهایت به سکس می رسند!
🔹 سکانس آخر سریال پایتخت ۶ که رحمت و عاطی را در جاده شمال با موتور و بعد سوار بر قایق هستند و در انتها لامپ روشن موتور!! دقیقا مانند سکانس فیلم مبتذل همسفر ساخته شده است!
🔹 تعجب از مدیران سیما است که سکانس های سیاسی را از پایتخت سانسور می کنند ولی این سکانس که مو به مو از یک فیلم مبتذل قبل از انقلاب ساخته شده را کامل پخش کردند و سانسور نکردند!
🔹 به نظر می رسد پایتخت ۶ عقده گشایی محسن تنابنده نسبت به صداوسیما بود که با ناشی گری و عدم اطلاع مسئول سانسور، این سکانس پخش شده است و باعث آبروریزی صداوسیما شده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درخواست کشیش و اذان گفتن امام مسجد در کلیسا
🔹یک کشیش آلمانی از امام مسجد یکی از شهرهای این کشور درخواست کرد برای نزدیک شدن دلها به خداوند در سایه انتشار ویروس کرونا، در کلسیا اذان بگوید.
✍✍✍ کرونا دلها را متوجه خدا کرد
#امام_خامنه_ای حفظه الله تعالی در
پیامی، رخلت مجاهد فداکار
و جانباز سرافراز آقای میرزا محمد
#سُلگی، راوی کتاب ارزشمند «آب
هرگز نمیمیرد» را تسلیت گفتند.
● پیام تسلیت امام در پی درگذشت سردار میرزا محمد سُلگی :
○ بسمهتعالی
درگذشت جانباز عزیز و سردار فداکار جناب آقای میرزا محمد سُلگی را به همهی کسانیکه به #ایثارگران_دفاع_مقدس ارادت می ورزند و به همهی #خانواده_های_شهید و به همهی #جانبازان و خانوادههای آنان و همهی یادگاران دفاع مقدس و بویژه به همسر فداکار و فرزندان و دیگر بازماندگان وی تسلیت عرض میکنم.
○ این مجاهد فداکار در دورهی پس از پایان دفاع مقدس نیز با تحمل رنج جسمانی، مجاهدت در راه خدا را ادامه داد تا به لقاءالله پیوست. خداوند روح مطهر او را با ارواح طیبهی شهیدان محشور کند و مجاور اولیاءالله قرار دهد.
سیّد علی خامنهای
۱۵ فروردین ۱۳۹۹
📣📣📣 کرونا در جهان | ابتلای ۶۰۰ نظامی فرانسوی؛ آمارهای جدید از روسیه
🔹روسیه از ابتلای ۵۸۲ و فوت ۹ نفر دیگر در این کشور خبر داد. شمار کل مبتلایان و فوتیهای کرونا در روسیه به ۴۷۳۱ و ۴۳ نفر رسیده است.
🔹ارتش فرانسه اعلام کرد حدود ۶۰۰ نظامی این کشور به بیماری «کووید ۱۹» مبتلا شدهاند.
🔹با شیوع کرونا در مکزیک، آمار جرم و جنایت در این کشور به رکوردی بیسابقه طی ۲۰ سال اخیر رسیده است.
🔹برای نخستین بار، ژاپن اعلام کرد تعداد مبتلایان طی یک روز به بیش از ۳۰۰ نفر رسیده است. شمار مبتلایان و فوتیهای کرونا در ژاپن ۳۶۳۲ و ۸۰ نفر اعلام شده است.
🔹۱۶ نفر در شهر «اوانکاولیکا» پرو در اثر مسمومیت ناشی از مصرف الکل جان خود را از دست دادهاند.