eitaa logo
دیده‌بان‌هوشیار
962 دنبال‌کننده
39.8هزار عکس
16.8هزار ویدیو
214 فایل
سلام و عرض ادب متاسفانه این کانال مسدود شد ، در کانال جدید دیده بان هوشیار با لینک زیر در خدمت شما عزیزان هستیم https://eitaa.com/didebaanehoshyar ارتباط با ادمین @sarbaaze0
مشاهده در ایتا
دانلود
حضور حاج حسین یکتا در جمع مردمی که در حال دعا برای سلامتی رئیس‌جمهور و همراهان در میدان ولیعصر تهران هستند
شهادت مامور انتظامی در نارمک تهران رییس پلیس پیشگیری انتظامی تهران: 🔹️ساعتی پیش یک مامور پلیس در منطقه نارمک تهران به دست اراذل و اوباش به شهادت رسید. 🔹️گروهبان یکم فرزاد روزبهانی در جریان درگیری با اراذل و اوباش در منطقه نارمک به ضرب چند گلوله جنگی به شهادت رسید. تلاش برای دستگیری عوامل به شهادت رساندن روزبهانی ادامه دارد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
محل دقیق سانحه بالگرد شناسایی شد فرمانده سپاه آذربایجان شرقی: دقایقی قبل سیگنالی ‌از بالگرد و ‌تلفن همراه یکی از خدمه در محل سانحه دریافت شد. هم‌اکنون با تمام نیروهای نظامی ‌در حال عزیمت به منطقه مدنظر‌ هستیم و امیدوارم خبرهای خوبی به مردم بدهیم. ۳۰ درصد نیروهای نظامی در منطقه حضور دارند و بیش از این دیگر گنجایش حضور نیرو نیست.
7.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️ویدیویی از غبارروبی مضجع حرم حضرت امـــــــــام رضـــــــا« علیه السلام» توسط آیت‌الله سیدابراهیم رییسی 🔹خادم الرضا
اعزام ۲ هواپیما، بالگرد و ۵۰ نیروی امداد از روسیه 🔺دستیار ویژه رئیس‌جمهور روسیه در گفت‌وگو با معاون‌اول رئیس‌جمهور: با دستور پوتین تا ساعتی دیگر دو فروند هواپیمای پیشرفته با بالگردهای ویژه به همراه ۵۰ نیروی امداد حرفه‌ای کوهستان به تبریز اعزام خواهد شد.
پهپاد آکینجی ترکیه وارد آسمان ایران شد 🔹️بررسی سایت راداری فلایت ۲۴ حاکی از ورود پهپاد آکینجی ترکیه که به تجهیزات دید در شب مجهز است به آسمان ایران است.
واکنش کشورها به سانحه سقوط بالگرد رئیس جمهور
توئیت فارسی شیخ الازهر و آرزوی سلامتی برای آیت‌الله رئیسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
معاون وزیر خارجه: در ابتدای حادثه ۲ بار توانستند با امام جمعۀ تبریز صحبت کنند و ایشان گفتند من حالم کمی بد است و صدای آمبولانس‌ها را می‌شنوم. 😳😳😳
مراقب عملیات رسانه‌ای دشمن باشیم! 🔹بعد از سانحه بالگرد حامل رئیس جمهور، اخبار و تحلیل‌های گوناگونی در فضای رسانه‌ای منتشر شده و خواهد شد که کاملا طبیعی است اما در این میان، جریان رسانه‌ای دشمن تلاش دارد تا از این رهگذر اهداف خود را دنبال کند؛ شایسته است با شناخت خط رسانه‌ای دشمن، از هر نوع همنوا شدن با دشمن احتراز داشته باشیم. 🔹ملاحظه پیام‌های تولیدشده از سوی دشمنان به وضوح نشان می‌دهد که چند موضوع را دنبال می‌کنند: 1⃣القای ناکارآمدی امدادی؛ 2⃣القای ناکارآمدی امنیتی؛ 3⃣القای بحران احتمالی امنیتی یا اقتصادی؛ 4⃣ تلاش برای ایجاد تفرقه و چند دستگی بین مردم و جریانات کشور. 🔹بدیهی است هر نوع اقدام رسانه‌ای که به طور مستقیم یا غیرمستقیم خطوط رسانه‌ای فوق را دنبال کند، همنوا شدن با دشمن است بنابراین لازم است مراقب فتنه رسانه‌ای دشمن باشیم. 🔹البته پیگیری و تبیین ابعاد و اضلاع این سانحه ضروری است اما طرح برخی گمانه‌ها مانند حملات خارجی و یا دامن زدن به اخبار خاص اقتصادی، بازی در به حساب می‌آید به خصوص که رهبر معظم انقلاب در جدیدترین موضع‌گیری خود تصریح کردند: «هیچ اختلالی در کار کشور به وجود نمی‌آید» و این اشاره، برای اهل عقلانیت کافی است!