eitaa logo
دیدبان کویر
1.1هزار دنبال‌کننده
861 عکس
761 ویدیو
2 فایل
🔰 دیدبانی برای تمام فصول 💠 هر شهروند یک دیدبان ✅ آدرس سایت و اینستاگرام ما👈 didebanekavir.ir
مشاهده در ایتا
دانلود
دیدبان کویر
🔴 اجتماع جمعی از سهامداران جانباز، آزاده و خانواده شهید کاشانی در داخل یکی از معادن سنگ قمصر - قهرود  🔰دیدبان کویر - مهدی آریا: در تاریخ اول آبان ۱۴۰۲ تعدادی از سهامداران جانباز، آزاده و خانواده شهید کاشانی در داخل یکی از معادن سنگ قمصر-قهرود جمع شدند تا نسبت به تعیین تکلیف سهام خود و بهره برداری قانونی از آن اعتراض کنند. 🔹در حال حاضر این معدن توسط یکی از معدنداران سرمایه دار بصورت کلی بهره برداری می شود و با وجود حکم قانونی در واگذاری ۳۳ درصد از کل سهام این شرکت برای این افراد ولی تاکنون انتقال سهام و به تبع آن بهره برداری از منافع آن پس از حدود ۱۷ سال انجام نشده است. 🔸فرماندار کاشان و مسوولین اداره صمت کاشان باید پاسخ دهند که چه اقدامات قانونی جهت الزام این معدندار برای واگذاری سهام و بهره برداری آن که حق قانونی و شرعی این قشر شریف می باشد، انجام شده است؟ چرا و به چه دلیل و به پشتوانه چه اشخاصی، معدندار مذکور از التزام به حکم قانون شانه خالی کرده است که اینگونه مجبور شده اند اعتراض خود را نشان دهند؟ 🔹همچنین پس از اینکه آنها برای چندین ساعت در داخل معدن که قانونا متعلق به آنهاست حضور یافته و جلوی ورود کامیونها به داخل معدن را می گیرند، صف طویلی از کامیونهای حمل سنگ تشکیل می شود که نشان دهنده حجم بالای بهره برداری روزانه از این معدن است. 🔸همچنین مسوولان اداره صمت کاشان باید پاسخ دهند که چرا بر بهره برداری از معادن طبق پروانه ای که برای آنها صادر شده ندارند و آیا این صف طویل از کامیونها با پروانه ای که برای این معدن و حتی دیگر معادن منطقه صادر شده است همخوانی دارد؟؟ 🔹این حجم از عبور و مرور کامیونهای سنگین در جاده های منطقه باعث بوجود آمدن مشکلات عدیده ای برای مردم شده است که از تصادفات جاده ای و فوت شهروندان گرفته تا تخریب آسفالت جاده های منطقه را شامل می شود. 🔸ضمنا اداره منابع طبیعی و حفاظت از محیط زیست شهرستان کاشان باید پاسخ دهند که با توجه به چه مقررات و توجیهات زیست محیطی اجازه احداث جاده ای جدید به این معدن را داده اند، در حالیکه اگر مردم عادی بخواهند کوچکترین اقدامی انجام دهند با هزاران مشکل و ایراد روبرو می شوند؟!
دیدبان کویر
👈 برای دکتر فرهاد: 🔴 گویا به خواب شیرین فرهاد رفته باشد 🔰 دیدبان کویر - محمد خداداد: همه را به اسم کوچک صدا می‌زد و اصرار داشت که او را بی عنوان و تعارف، فرهاد، صدا کنی. 🔹همیشه لپ تاپ و کوله‌اش را به دوش داشت و با آن‌ها همه‌جا حاضر می‌شد. عادتش این بود که تا به دوستی می‌رسید؛ شانه‌اش را می‌بوسید. 🔸مدیر بین الملل دانشگاه که بود خیلی تشریفات بین المللی و به ویژه اهمیت پرچم را یادآور می‌شد. 🔹عاشق کوه، طبیعت و نخجیرگاه بود و دم آخر هم در ارتفاعات سمنان، قالب تن بر دامنه کوه گذاشت و مرغ روح به آسمان فرستاد. 🔸رشته‌اش مهندسی شیمی بود. خیلی دوست داشت در میدان عمل، در حوزه تخصصی‌اش گامی و اقدامی داشته باشد از صنعت نفت و گاز تا انرژی و ... . 🔹دلواپس وضعیت آب و منابع آبی منطقه بود و سال‌ها در این حوزه کوشید و جوش و جزع داشت. 🔸بی تعارف و بی‌تکلف بود حتی در پشت تریبون، همایش ها و مواجهه با مسئولان این بی‌پیرایگی را حفظ می‌کرد. گاه وقتی در جلسات رسمی، مسئولان عالی و ازجمله رؤسای وقت دانشگاه را با اسم کوچک صدا می‌کرد؛ به یکباره جلسه رسمی به نشست صمیمانه تبدیل می‌شد. 🔹با اینکه سالها در بیرمنگام انگلیس، زندگی، تحصیل و تدریس کرده بود؛ اصالت کاشانی‌اش، پیدا و هویدا بود. 🔸خاطراتی که از فرنگ داشت به شیوایی و شیرینی تعریف می‌کرد. 🔹به دلیلی اختلالی در حقوقش پیش آمده‌بود اما پیگری هم نکرده‌بود؛ وقتی دلیل را پرسیدند؛ گفت: فکر کردم دانشگاه الان بودجه کافی ندارد. 🔸در این دنیای ماده و مادیات، او‌ برای جمع مال، تقلای زیادی به خودش نمی‌داد. 🔹در جمع دانشجویان در تالار آزادی، همسرش را با صمیمیت و محبت به همه معرفی می‌کرد. 🔸دانشجویان را به گرمی می‌نواخت و سبد سبد مهر و عاطفه ارزانی آن‌ها می‌کرد. گل لبخند، مطایبه و جدیت را توأمان داشت. 🔹حیف که نیکان زود می‌روند و فرهاد عزیز(دکتر محمد رضا مزدیان فر، عضو هیأت علمی گروه مهندسی شیمی دانشگاه کاشان)، در شصتمین سال زندگیش در اوج شادابی و سرزندگی رفت. 🔸غمزدگی در سوگ کسی که دوست داشت همیشه، همه را شاداب ببیند؛ شاید خیلی وصله همرنگی نباشد پس با امید و آرامش، دلشادی آن سرا را برایش تمنا می‌کنیم. 🔹راستی او از نوشته های اینچنینی خیلی خوشش نمی‌آمد و بیشتر پیام‌های صوتی را دوست داشت؛ درست همانگونه که از تعارف و تمجید بیزار بود. 🔸روحش شاد. یاد و نامش ماندگار. عنایت پروردگار در قبر و قیامتش همراهش باد.
👈 با حضور معاون اجرایی رئیس جمهور؛ 🔴 موانع و مشکلات جاده آران و بیدگل به چرمشهر بررسی شد 🔰دیدبان کویر: به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان آران و بیدگل؛ با پیگیری‌های دکتر ابوترابی نماینده محترم مجلس در نشستی با حضور دکتر منصوری معاون اجرایی رئیس جمهور، علی‌اکبر رضایی فرماندار شهرستان آران و بیدگل، رئیس اداره راه و شهرسازی، رئیس شورای شهرستان و مشاوران پروژه، وضعیت روند اجرایی پروژه ملّی جاده آران و بیدگل به چرمشهر در نهاد ریاست جمهوری بررسی شد. 🔹خروج شهرستان آران و بیدگل از بن‌بست جغرافیایی و اتصال استان‌های اصفهان، تهران و سمنان با یکدیگر، کاهش مسافت، صرفه‌جویی در مصرف سوخت، تأمین امنیت نواحی مرکزی ایران و انتقال بخشی از ترافیک محور‌های جنوبی به محور‌های پایتخت و شمال کشور از مزیّت‌های احداث این جاده مواصلاتی است.
21.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 مصاحبه با چند تن از اهالی منطقه دولت آباد نیاسر در مورد آسفالت معابر و کوچه ها و اقدامات عمرانی شهرداری نیاسر و همچنین کمبودها و نیازهای این منطقه 🎥 گزارش: مهدی آریا/ دیدبان کویر
8.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 تجمع اعتراضی جمعی از مینی بوس داران در مقابل فرمانداری کاشان 🔰دیدبان کویر - مهدی آریا: صبح امروز تعدادی از مینی بوس داران کاشانی با تجمع در مقابل فرمانداری کاشان اعتراض خود را نسبت به کاهش سهمیه سوخت خود نشان دادند. 🔹این مینی بوس رانان با چیدن مینی بوس های خود در مقابل فرمانداری کاشان نسبت به کاهش سهمیه سوخت خود از ۱۲۰۰ لیتر ماهانه به ۴۰۰ لیتر اعتراض داشته و خواستار رسیدگی فوری فرماندار و دیگر مسوولین مربوطه شدند. 🔸آنها با بنر نوشته ای بر روی وسایل نقلیه خود اعلام داشتند که تا دوازدهم ماه بیشتر سوخت ندارند و دیگر نمی توانند به سرویس دهی خود ادامه دهند. 🔹اتحادیه مینی بوس رانان کاشان دارای ۷۰۰ عضو رسمی می باشد که با احتساب افراد آزاد دیگر تا ۱۲۰۰ مینی بوس در سطح شهرستان کاشان در حال تردد هستند. 🔸از آنجا که بر خلاف بنزین، گازوئیل دارای سهمیه های آزاد چندانی نمی باشد و در کاشان تنها یک جایگاه آن هم در جنب اتوبان کاشان به قم و در نزدیکی پل هوایی راوند به مشهد اردهال قرار دارد، این موضوع باعث بروز مشکلات زیادی برای این صنف شده است. 🔹این جایگاه سوخت به دلیل دوری مسافت بیشتر برای وسایل نقلیه بین شهری قابل استفاده است و در داخل شهر کاشان هیچ جایگاهی که سوخت گازوئیل آزاد در اختیار داشته باشد وجود ندارد. 🔸فرماندار و دیگر مسوولین مربوطه تاکنون اقدامی جهت رفع این مشکل و افزودن جایگاه سوخت آزاد در داخل شهرانجام نداده اند که باعث تجمع امروز آنها در مقابل فرمانداری کاشان شد.
8.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 گزارش تصویری یکصد و پنجاه و چهارمین جلسه رسمی شورای اسلامی شهر کاشان با موضوع ارائه و بررسی برنامه های مدیریت سرمایه گذاری شهرداری کاشان 🎥 گزارش: مهدی آریا/ دیدبان کویر
🔴 قلعه ای هفت دانگه در کاشان 🔰 دیدبان کویر - مهدی آریا: در یکصد و پنجاه و چهارمین جلسه شورای شهر کاشان که با موضوع ارائه و بررسی برنامه های مدیریت سرمایه گذاری شهرداری کاشان برگزار شد، نکته ای جالب توسط شهردار کاشان مطرح گردید. 🔹کیومرث محمدپور در این جلسه اظهار داشت که شهرداری کاشان جهت سرمایه گذاری بر روی قلعه جلالی که متعلق به دوره سلجوقیان و قرن پنجم هجری قمری می باشد، آمادگی دارد. 🔸وی تصریح کرد که شهرداری مالک ۵ دانگ از قلعه بوده و جهت خرید و تملک کامل آن که یک دانگ باقی مانده می باشد مشکلی ندارد. با این وجود اداره میراث فرهنگی و آموزش و پرورش کاشان هر کدام سندی تک برگ از مالکیت یک دانگ باقی مانده در اختیار دارند که کار را با مشکل مواجه کرده است. 🔹حال سوالی که از مسوولین اداره ثبت اسناد و املاک شهرستان کاشان پیش می آید این است که چرا برای این ملک تاریخی هفت دانگ سند صادر شده است؟! 🔸آیا موارد مشابه دیگری هم از ابنیه تاریخی کاشان وجود دارد که دارای این وضعیت هستند و در مالکیت آنها معارضین مختلف با اسناد تک برگ دانگی وجود داشته باشد؟ 🔹در انتها از مسوولین مربوطه تقاضا می شود تا این مورد عجیب و جالب را رسیدگی و جهت تعیین تکلیف آن اقدام کنند تا برای شهرداری و دیگر سرمایه گذاران امکان سرمایه گذاری و مرمت و بازسازی این اثر تاریخی کاشان فراهم شود.