دیدبان کویر
🔴 تصاویری تامل برانگیز از وضعیت بیمارستان بهشتی کاشان
🔰 دیدبان کویر - مهدی آریا: تعدادی از شهروندان کاشانی با ارسال تصاویری از وضعیت نابسامان بیمارستان بهشتی کاشان، خواستار انعکاس آن از طریق این رسانه و پاسخگویی مسوولین مربوطه شدند.
🔹در این تصاویر تعدادی از مراجعین دیده می شوند که بر روی زمین و صندلیهای این بیمارستان به خواب رفته اند. سوال این است که این مراجعین تحت چه عنوانی و بدین شکل خوابیده اند؟ آن هم در فضایی که پر از انواع آلودگیها می باشد!
🔸اگر بیمار هستند که این چه نوع پذیرش بیمار است؟! و چرا به بخشهای مربوطه ارجاع داده نشده و بستری نشده اند؟!
🔹و اگر از همراهان بیمار هستند چرا اینگونه و با این وضعیت در محیطی نامناسب قرار گرفته اند و این صحنه های ناراحت کننده را بوجود آورده اند؟ آیا کرامت انسانی اجازه می دهد تا آنها بدین شکل و در کف زمین بیمارستان قرار بگیرند؟!
🔸در تصاویر دیگری که به دست این پایگاه خبری رسیده است خراب بودن آسانسورها و وضعیت بد آنها قابل مشاهده است. بارها و بارها از طریق رسانه های مختلف منطقه نسبت به خرابی و اشکالات مختلف آسانسورهای این بیمارستان اطلاع رسانی شده است. ولی متاسفانه تاکنون جهت تعویض و تعمیر اساسی آنها اقدامی نشده و باعث بروز مشکلات مختلف برای بیماران، مراجعین و پرسنل بیمارستان شده است.
🔹بیمارستانی که روزانه پذیرای ده ها هزار نفر مراجع از شهرهای مختلف و اطراف بوده و جابجایی در طبقات مختلف آن جز نیازهای اساسی می باشد.
🔸در تصویر دیگری که یکی دیگر از مخاطبین این رسانه فرستاده است ملافه یا پارچه ای در کنار یکی از درهای آسانسور و افتاده بر روی زمین مشاهده می شود که طبق ادعای فرستنده آن، چندین ساعت و به همین شکل قرار داشته است!!
🔹اینکه محیط بیمارستانها به خودی خود دارای انواع آلودگیها بوده و خصوصا کف آنها که منبع بزرگی از انواع میکروبها و ویروسها می باشد، شکی نیست و قرار دادن پارچه یا ملافه برای چندین ساعت در این وضعیت نشان دهنده عدم انجام وظیفه توسط بعضی پرسنل و همچنین عدم نظارت و رسیدگی مسوولین مربوطه می باشد.
🔸البته مسایل و مشکلات این بیمارستان به این موارد ختم نشده و مسوولین دانشگاه علوم پزشکی کاشان خصوصا ریاست آن (جناب دکتر ساکی) به جای شکایت از رسانه های مستقل و مردمی بهتر است تا پاسخگوی موارد مطرح شده باشند.
دیدبان کویر
🔴 از عدم حضور وزیر و سفرا تا برگزاری مراسم آتش بازی در کنار دیوار قلعه جلالی در مراسم شهر جهانی نساجی سنتی در کاشان
🔰 دیدبان کویر - مهدی آریا: آیین پاسداشت شهر جهانی نساجی سنتی در حالی برگزار شد که با حواشی متعددی همراه بود.
🔹روز قبل از مراسم با تبلیغات فراوان از حضور وزیر میراث فرهنگی و گردشگری صحبت به میان آمد ولی وقتی همه منتظر حضور او در این رویداد بودند، به یکباره گفته شد که به ساوه سفر کرده تا در جشنواره انار آن شهر شرکت کند.
🔸اینکه جناب وزیر خوردن انار ساوه و اظهار نظر راجع به بسته بندی انار را به این رویداد مهم ترجیح داد جای تأسف حداقل برای ما کاشانیها دارد. کسی که ریشه هایی با این منطقه فرهنگی دارد و انتظار است تا آقای ضرغامی این نامهربانی و بد عهدی را در جایی دیگر جبران کنند.
🔹همچنین تبلیغات شده بود که قرار است تا تعدادی از سفرای کشورهای مختلف در این مراسم شرکت کنند که تا پایان مراسم هیچ اثری از هیچ سفیری حتی از کشورهای همسایه یافت نشد. از مسوولین استانی هم تنها سرپرست اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری در مراسم حضور پیدا کرده بود که نشان از دیپلماسی ضعیف مسوولان اجرایی برگزار کننده بود.
🔸از کمبودهای دیگر این مراسم عدم ایجاد بازارچه های فروش صنایع نساجی سنتی و صنایع دستی مربوط به نساجی بود. برگزار کنندگان مراسم می توانستند چه در سطح شهر و چه در حاشیه سالن برگزاری مراسم با ایجاد نمایشگاه و غرفه به عرضه و فروش این محصولات بپردازند که فروش محصولات از شاخصه های مهم برای انتخاب شهر جهانی نساجی سنتی به شمار می رفت.
🔹از دیگر حواشی این مراسم یک روزه زمان برگزاری آن بود که در ساعت ۲ بعد از ظهر برگزار شد. این تایم برنامه که یکی از بدترین زمانها برای برگزاری یک مراسم مهم می باشد نه برای شهروندان، نه برای برگزارکنندگان و نه برای اهالی رسانه به هیچ عنوان مناسب نبود.
🔸حضور کم رنگ شهروندان عادی و غیر مرتبط با صنعت نساجی، بیشتر آنرا به مراسم دورهمی مسوولین و دست اندرکاران این عرصه تبدیل کرده بود. در صورتیکه می توانست مجالی برای حضور کلیه شهروندان با هر رده شغلی باشد.
🔹موضوع دیگر عدم تعامل و همکاری مناسب سازمان فرهنگی، ورزشی و اجتماعی شهرداری کاشان با اداره میراث فرهنگی برای برگزاری مراسم بود که باعث گلایه های فراوان ریاست اداره میراث فرهنگی کاشان شده بود.
🔸در پایان مراسم هم مسوولان مربوطه در بوستان «ملت» کاشان حضور یافتند تا نام آن را به بوستان «نساجی» تغییر دهند، آن هم بدون هیچ پیشینه تاریخی مرتبط و حتی مصوبه ای در شورای شهر کاشان!!
🔹در حین این مراسم که با حضور هنرمندان صنایع دستی و مسئولان کشوری و استانی و شهرستانی برگزار شد، در کنار دیوار ۹۰۰ ساله قلعه جلالی با قدمت دوره سلجوقی مراسم آتش بازی بدون هیچ واکنشی از طرف مسوولان برگزار شد که جای تعجب و تاسف فراوان دارد!!
🔸وقتی خود مسوولان میراث فرهنگی برای حفظ ابنیه تاریخی ارزش چندانی قائل نیستند دیگر چه انتظاری از مردم می توان داشت.
🔴 عکس منتخب هفته:
⚔️ #سه_تفنگدار عرصه فرهنگ کاشان
👈 علی هاشمی طاهری؛ عضو کمیسیون فرهنگی شورای شهر کاشان
👈 سعید ضابطی؛ رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی کاشان
👈 محمدعلی فرجی؛ سرپرست سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کاشان
دیدبان کویر
🔴 غنائم سلطان محمود در اتاق بازرگانی کاشان هست ولی چه سود
🔰 دیدبان کویر - حسن خوش چشم: اتاق بازرگانی کاشان شاهد مثال واقعی ضرب المثل " آفتابه لگن هفت دست ، شام و ناهار هیچی" است. چون هیچ سیاست گزاری درستی در صنعت و معدن، بازرگانی و کشاورزی کاشان بزرگ ندارد . ساختمان های باشکوه بدون حضور انسان های مدبر و آگاه با دخمه و ویرانه فرقی ندارد.
🔹اتاق بازرگانی کاشان برای رهایی از رخوت و نخوت چاره ای ندارد به جز آن که سیاست گزاری هایی درستی برای صنعت و معدن، بازرگانی و کشاورزی اتخاذ کند تا بازرگانان، صاحبان صنایع و فعالان اقتصادی در مراکز تصمیم گیری جایگاه ضعیفی نداشته باشند.
🔸امروزه بزرگترین معضل اقتصاد و صنعت کاشان بزرگ ، سر در گمی و بلاتکلیفی فعالان اقتصادی است. مقامات دولتی کاشان بزرگ از رشد و توسعه صنایع سرگردان شده اند و توان خواسته های درست و منطقی صنعت گران را ندارند و مع الاسف تسلیم مقامات بالاسری خود هستند.
🔹پسندیده است مسوولان اتاق بازرگانی کاشان با اندیشمندان کاربلد، سند راهبردی اگزرژی ( Exergy ) اقتصاد کاشان را طراحی کنند. دانش اگزرژی به ما کمک می کند تا تغییرات را به خوبی تعریف کنیم و بهینه سازی نیروها را تحت نظر داشته باشیم و از هدرروی نیروها جلوگیری کنیم.
🔸میز اگزرژی در اتاق بازرگانی کاشان تمامی مصارف و منابع و هزینه های تولید کالا و خدمات ( به ویژه آب ، برق و گاز ) را برآورد می کند و برنامه ای اجرایی به مسوولان ارائه می کند و چنانچه مسوولی کم توان و نا توان باشد اگر از مسیر برنامه راهبردی خارج شود خودش درک می کند تعهد وتخصص لازم را ندارد و چاره ای ندارد که بار مسوولیت را به فرد دیگری بسپرد.
🔹با توجه به حضور جوانان تحصیل کرده و پیران باتجربه در امور اقتصادی به ویژه بازرگانی و صنعت چنانچه مسوولان اتاق بازرگانی اراده کنند و از عزلت رخوت و سایه نخوت خارج شوند اقتصاد کاشان بزرگ ، جهش چشمگیری خواهد یافت.
💥فستیوال تورهای پاییزی تیزگشت
💥فقط تا پایان آبان ماه, تورهای مشهد, کیش و قشم بدون پیش پرداخت و تمام اقساط
💥طرف قرارداد با بازنشستگان تامین اجتماعی، مستمری بگیران و کارمندان بانک رفاه در سراسر کشور
💥Special conditions for Autumn tours in Kish and Qeshm Island and Mashhad in Iran.
#شرکت_مسافرتی_و_جهانگردی_تیزگشت
📍کاشان، خیابان شهید بهشتی
🌐www.tizgasht.com
☎️55 46 99 99
📞Iran: 09001950999
📞Australia: +61 418 46 9999
🆔 @tizgasht.travel
✈️🌎✈️
#تیزگشت #پاییز #مشهد#تور پائیزی #کیش #قشم#تیزهلس # #توریسم#گردشگری#گردشگری زنان#تیزاسپورت
#iran #tizhealth#autumn tour#travel_agency#tizgasht#woman tour#tizsport #mashhad#kish#qeshm island
دیدبان کویر
🔴 شما در حدی نیستی که جواب شما را بدهم!!
🔰 دیدبان کویر - مهدی آریا: «شما در حدی نیستی که جواب شما را بدهم». این جمله پاسخ رییس اداره آموزش و پرورش شهرستان آران و بیدگل در جواب مدیر مسوول پایگاه خبری دیدبان کویر در مورد اموال عمومی این اداره از جمله خودروی دولتی آن است!!
🔹این نوع نگاه و پاسخگویی و این نوع ادبیات متعلق به رییس آموزش و پرورش دولت انقلابی و مردمی آقای رئیسی است. وقتی رییس اداره مهمترین نهاد آموزشی و فرهنگی یک کشور اینگونه جواب می دهد و با اعتماد به نفس مثال زدنی حتی آنرا «مکتوب» هم می کند دیگر شما خود حدیث مفصل بخوانید از مجمل!!
🔸این ادبیات توهین آمیز در برابر یک مطالبه به حق از یک مسوول چه توجیهی می تواند داشته باشد؟ چرا یک مسوول در رده های پایینی دولت و کشور به خود اجازه می دهد اینگونه رفتار و صحبت کند و حتی آنرا مکتوب هم نماید؟؟
🔹لذت ما سوالاتمان را از آقای رییس جمهور، وزیر آموزش و پرورش، استاندار، مدیر کل و فرماندار آران و بیدگل می پرسیم و امیدواریم که آنها ما را در حدی بدانند که جواب سوالاتمان را بدهند.
🔸مسوولان مربوطه پاسخ دهند که رییس آموزش و پرورش آران و بیدگل در روز جمعه تعطیل با خودروی دولتی در شب هنگام در جاده ابوزیدآباد به بادرود چه میکرده است؟
🔹آیا مجوزات لازم و مقررات اداری جهت استفاده از خودروی دولتی مذکور را داشته است؟ چرا این خودرو، «بیمه بدنه» نداشته است که خود «ترک فعل» مسوولان مربوطه محسوب می شود؟
🔸این خودرو به دلیل انحراف راننده به بیرون جاده پرتاب و به اصطلاح «چپ» می کند و خسارات هنگفتی چند صد میلیونی به آن وارد می شود. طبق قانون و مقررات کلیه خسارات آن باید از جیب مبارک رییس آموزش و پرورش پرداخت شود و حتی یک ریال آن نباید از پول بیت المال و فرهنگیان و دانش آموزان و والدین آنها پرداخت شود.
🔹در روزهایی که آموزش و پرورش با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می کند که شامل محدودیتهای مالی نیز می شود و مردم عملا بسیاری از هزینه های آموزشی را پرداخت می کنند آیا از لحاظ قانونی و اخلاقی صحیح است تا هزینه اینگونه تخلفات از جیب مردم و بیت المال پرداخت شود؟؟
🔸در حالیکه آموزش و پرورش و دیگر ارگانهای دولتی با کمبود وسیله نقلیه مواجه هستند و جهت انجام امور اداری و ماموریتهای اداری در داخل شهرستان و استان با مشکل مواجه هستند، از رده خارج کردن یک وسیله نقلیه و ایجاد مشکلات برای تعداد کثیری از کارمندان جهت انجام وظایفشان چه توجیهی می تواند داشته باشد؟
🔹سوال دیگر ما از مسوولان این است که بعد از گذشت چند هفته در حال حاضر این وسیله نقلیه کجاست و در چه وضعیتی قرار دارد؟ آیا با مسکوت گذاشتن و پاسخ ندادن و توهین کردن به یک فرهنگی و یک خبرنگار تا ابد بر روی این موضوع سرپوش گذاشته خواهد شد؟!
🔸البته موارد مختلف در آموزش و پرورش آران و بیدگل به اینجاها محدود نشده و در آینده ای نزدیک به آنها پرداخته خواهد شد تا مشخص شود در این شهرستان و در این کشور چه کسانی در چه حدی هستند و در چه حدی می بایست بوده باشند.