دیده بان غرب
🔰 استدلال جان دیون پورت نویسنده ی مشهور مسیحی انگلیسی برای حقانیت دعوت پیامبر عظیم الشأن اسلام رحمة
🔰 استدلال جان دیون پورت نویسنده ی مشهور مسیحی انگلیسی برای حقانیت دعوت پیامبر عظیم الشأن اسلام رحمة للعالمین صلیالله علیه و آله
❥༻⃘⃕࿇﷽༻⃘⃕❀༅⊹━┅┄
✍ایشان در کتابش مینویسد:
«.... ما می پرسیم: آیا ممکن است باور کرد، که آن مردی که چنان اصلاحات بزرگ و پایداری را در کشور ایجاد کرد، در همان کشوری که مردم قرنها در منجلاب بت پرستی غوطه ور شده بودند و بت پرستی با زشت ترین صورتی جایگزین یگانه پرستی شده بود، و مردی که کشتن کودکان را در میان آنها از بین برد و استعمال مشروبات الکلی و قمار (دو منشأ انحطاط اخلاق ) را منع کرد و مردیکه #تعدد_زوجات را که وجود داشت و بدان عمل میکردند در حد معینی آنرا محدود نمود و باز تکرار میکنم، آیا ممکن است باور کرد که چنان مصلح بزرگ و غیوری فریبکار باشد و با تمام دوران زندگی مقرون با نفاق باشد؟
.... آیا میتوانیم تصور کنیم که رسالت الهی او فقط اختراع و ابداعی از خودش بوده است، و خودش میدانست که کذب است ؟ #خیر ! هیچ چیز جز يک وجدان مقرون با #حسن_نيت نميتواند محمد را آنطور ثابت و پایدار، بدون تردید و تزلزل رهبری کند.
... نکته دیگر این است که عقیده او درباره ی رسالتش بی اساس نبود، زیرا در میان آنهمه استهزاء و مشقت و رنج، (پیغمبر) بدون تزلزل و تردید راهش را پیش گرفت. هیچ تهدید و هیچ گونه صدمه و آزاری او را از نشر دعوت یگانگی و حقانیت خدا، و از تبلیغ پاکترین و عالی ترین معانی اخلاقی که تا آن زمان سابقه نداشت، باز نمیداشت.
... او (محمد) طالب هیچ نوع قدرت دنیایی با تسلط روحی نبود. تنها چیزی را که میخواست، عبارت بود از رعایت حس عفو و اغماض و تسامح و گذشت و میخواست اجازه داشته باشد که در محیط آزادی مردم را به راه حق ارشاد کند. او مردم را دعوت میکرد که باعدالت رفتار کنند و عاشق رحم و مروت باشند و در مقابل خدایشان با تواضع حرکت کنند و به منظور تأیید این تعلیمات به همه وعده میداد، که برای مردگان اعم از ظالم و عادل قیامتی خواهد بود.
#دین
📒منبع ،کتاب عذر تقصیر به پیشگاه محمد و قران صفحات ۲۱۰ تا ۲۱۲
➖➖➖➖➖
@borrhan
❌ یک چهارم اروپاییها در شرایط «پرمخاطره» مالی قرار دارند
📊 نتایج نظرسنجی موسسه افکارسنجی ایپسوس (Ipsos) که بر اساس نمونهای ۱۰ هزار نفری انجام شده، نشان میدهد شهروندان اروپایی نگران وضعیت آتی قدرت خرید خود هستند، چرا که بیش از نیمی از آنها (۵۵٪) بر این باورند که قدرت خرید آنها در سه سال گذشته کاهش یافته است.
🔹بر اساس این نظرسنجی, ۸۰ درصد اروپاییها حداقل یک موقعیت دشوار مالی را تجربه کردهاند و از هر دو نفر یک نفر (٪۵۱) اخیرا، حداقل یک مورد را تجربه کرده است. چنان که ۶۲ درصد این افراد مجبور به کاهش تعداد سفرهای خود شده و ۴۶ درصد نیز در فصل سرما مصرف وسایل گرمایشی را کاهش دادهاند.
🔹البته برخی شهروندان اروپایی در موقعیتهای دشوارتری هم قرار گرفتهاند، به طوری که ۳۸ درصد آنها گفتهاند که دیگر روزانه سه وعده غذایی نمیخورند و ۳۱ درصد والدین هم ابراز کردهاند که با وجود گرسنگی، وعدههای غذایی خود را حذف میکنند تا به فرزندانشان غذا بدهند.
#واقعیات_غرب
منبع:
https://parsi.euronews.com/2023/09/10/one-in-four-europeans-financial-condition-is-precarious
@didebangharb
🔰 سلام و عرض ادب خدمت اعضای محترم
❇️ کانال دیدهبان غرب در پیام رسانهای تلگرام و بله هم ایجاد شد
🔹اگر تمایل داشتید در این دو پیام رسان هم عضو کانال بشید
🆔 لینک کانال در تلگرام
https://t.me/didebangharb
🆔 لینک کانال در بله
https://ble.ir/didebangharb
May 11
🚨 بر اساس اسناد دولت آمریکا، بمباران اتمی ژاپن ضروری نبود
❇️ آمریکا تنها کشوری است که در طول تاریخ دوبار علیه جمعیتی غیرنظامی از سلاح هستهای استفاده کرده است. در 6 و 9 آگوست 1945، ارتش ایالات متحده بمب های اتمی را بر شهرهای هیروشیما و ناکازاکی ژاپن پرتاب کرد و حدود 200000 غیرنظامی را کشت.
🔹امروز، نزدیک به 80 سال بعد، بسیاری از مقامات دولتی و روزنامهنگاران ایالات متحده هنوز ادعا میکنند که واشنگتن چارهای جز بمباران هستهای ژاپن، مجبور کردن آن به تسلیم و در نتیجه پایان دادن به جنگ جهانی دوم نداشته است. برخی استدلال می کنند که این قساوت هولناک در واقع یک اقدام شرافتمندانه بود، و حتی جان افراد بیشتری را نجات داد که ممکن بود در نبردهای بعدی از دست می رفتند.
⚠️ این روایت اگرچه متداول و شایع است، اما کاملاً نادرست است.
🔹 بر اساس اسناد دولت آمریکا، ژاپن در سال 1945، قبل از حملات اتمی، در آستانه تسلیم بود. استفاده از بمب اتمی به سادگی ضروری نبود.
🔹وزارت جنگ ایالات متحده (که بعداً در دهه 1940 به وزارت دفاع تغییر نام داد) تحقیقاتی را انجام داد که به بررسی بمباران استراتژیک معروف است، و در این تحقیقات حملات هوایی خود را در جنگ جهانی دوم تجزیه و تحلیل کرد.
✅ بررسی بمباران استراتژیک که در سال 1946 منتشر شد، به وضوح بیان کرد: «ژاپن حتی در صورت پرتاب نشدن بمبهای اتمی، تسلیم میشد».
#واقعیات_غرب
منبع:
https://geopoliticaleconomy.com/2023/08/07/atomic-bombing-japan-not-necessary/
@didebangharb
🔰 خوارزمی دانشمند مسلمان پایه گذار اینترنت و علوم رایانهای
🔹در اوایل قرن بیستم آلن تورینگ، ریاضیدان و دانشمند کامپیوتر بریتانیایی از نظر تئوری بررسی کرد که چگونه یک ماشین میتواند دستورالعملهای #الگوریتمی را دنبال و ریاضیات پیچیده را حل کند و در واقع روزهای آغازین عصر کامپیوتر از همین نقطه تاریخی شروع شد. آلن تورینگ در جریان جنگ جهانی دوم دستگاهی به نام Bombe ساخت که از #الگوریتمهایی برای شکست کدهای دستگاه Enigma استفاده میکرد.
🔹ماشین انیگما (Enigma) دستگاهی برای رمزگذاری بود که از اوایل تا اواسط قرن بیستم، برای محافظت از ارتباطات تجاری، دیپلماتیک و نظامی توسعه یافت و مورد استفاده قرار میگرفت.
🔹کلمه (Algorithm) #الگوریتم (به عربی خَوارَزمی) ریشه شناسی آن در واقع به دانشمند مسلمان ابوجعفر محمد بن موسی #خوارزمی که در قرن نهم پس از میلاد می زیسته و ابداع کننده ترتیب منطقی مراحل ریاضی است گرفته شده است.
🔹و بدون این ابتکار هیچ گاه برنامه نویسی خصوصا کامپیوتر پیشرفت نمیکرد ، ساخت و طراحی الگوریتم مناسب در مرکز فعالیتهای برنامه سازی رایانه قرار دارد. یک برنامه رایانه ای، بیان یک یا چند الگوریتم با یک زبان برنامه نویسی است.
🔹الگوریتم مجموعه ای از دستورالعمل های گام به گام یا مجموعه ای از قوانین است که برای تکمیل یک کار یا حل یک مسئله خاص دنبال میشوند.
🔹شهرت علمي وي مربوط به کارهايي است که در رياضيات مخصوصاً در رشته جبر انجام داده به طوري که هيچ يک از رياضيدانان قرون وسطي مانند وي در فکر رياضي تأثير نداشته اند.
🔹ارقام و اعداد عربي از طريق آثار فيبوناتچي به اروپا وارد گرديد. همين ارقام انقلابي در رياضيات به وجود آورد و هرگونه اعمال محاسباتي را مقدور ساخت.
🔹کتاب جبر خوارزمي قرنها در اروپا مأخذ و مرجع دانشمندان و محققين بوده و يوهانس هيسپالنسيس و گراردوس کرموننسيس و رابرت چستري درقرن دوازدهم هر يک از آن را به زبان لاتيني ترجمه کردند.
🔹کتابهای خوارزمی، انقلاب بزرگی را در علوم ریاضی در غرب ایجاد کردند و نشان دادند که چگونه میتوان مسائل پیچیده را به بخشهای سادهتر تقسیم و حل کرد. در لاتین قرون وسطی، کلمه Algorismus به معنای سیستم اعداد اعشاری بود و در قرن سیزدهم این کلمه به یک کلمه انگلیسی تبدیل شد.
اطلاعاتی درباره برنامه نویسی رایانهای
#دین
کانال تلگرامی تاریخ و تمدن طلایی اسلام
@tamadone_islami
🔴 60 درصد آمریکاییهای شاغل، برای تهیه غذا با مشکل مواجهند
📈بر اساس گزارش ناامنی غذایی، اکثر آمریکاییهای شاغل برای خرید آنچه میخواهند بخورند، با مشکل مواجه شدهاند، زیرا تورم مداوم جیب آنها را خالی میکند.
🔹این گزارش که توسط شرکت تحقیقاتی مصرف کننده Attest انجام شده، نشان داد 59.5 درصد از 2000 بزرگسال در سن کار انتخاب شده برای پانل نظرسنجی، گفتند که حداقل برخی از اوقات برای تهیه غذا با مشکل مواجه هستند.
🔹جرمی کینگ مدیر عامل شرکت Attest گفت: این آمار بد ناشی از این است که قیمت مواد غذایی حتی با کاهش تورم در سایر بخشهای اقتصاد، «به طور سرسختانه» بالا باقی مانده است.
#واقعیات_غرب
🖥 منبع:واشنگتن تایمز
https://www.washingtontimes.com/news/2023/sep/13/six-10-adults-struggle-afford-food-us-report-finds/
@didebangharb
🔰قناعت و طمع در کلام امام کاظم علیه السلام و علم روانشناسی
🔻امام کاظم(ع) در نصایح خود به هِشام فرمودند: مَنْ عَقَلَ قَنِعَ بِمَا يكفِيهِ وَ مَنْ قَنِعَ بِمَا يكفِيهِ اسْتَغْنَى وَ مَنْ لَمْ يقْنَعْ بِمَا يكفِيهِ لَمْ يدْرِك الْغِنَى.
👌 هر کس که #عقل دارد، به حدّ کفاف میسازد،
👌 و هر کس که به مقدار کفایت #قناعت کند، بینیاز میشود،
👌 و هر کس که به حدّ کفایت نسازد، هرگز بینیاز نمیشود.
📓مستدركالوسائل ج15ص224
http://lib.eshia.ir/11015/15/224
1- اریک فروم روانشناس معروف آلمانی میگوید:
🔻Greed is a bottomless pit which exhausts the person in an endless effort to satisfy the need without ever reaching satisfaction
⬅️ طمع گودالیست بی انتها که انسان را در تلاشی بی پایان برای رفع نیاز، بدون رسیدن به رضایت خسته می کند.
منبع:
https://flora.insead.edu/fichiersti_wp/inseadwp2016/2016-26.pdf
2- طمع به ثروت از منظر مجله روانشناسی psychologytoday
🔹اگر از یک مولتی میلیونر یا میلیاردر بپرسید نقطه نهایی ثروت شما کجاست، متوجه خواهید شد که جستجوی ثروت بزرگ برای آنها، واقعاً نقطه پایانی ندارد.
🔹اشتیاق بیحد و حصر افراد معتاد به ثروت، ثروتمند شدن نیست بلکه ثروتمندتر شدن است... و همچنان ثروتمندتر. و شکی نیست که این یک چرخه فضیلت آمیز نیست، بلکه یک چرخه کاملاً باطل میباشد.
🔹حقیقتاً آرزوی قلبی این افراد، رسیدن به عشق، صمیمیت عاطفی، مقبولیت و داشتن روابط رضایت بخش است که متاسفانه اینها مواردی هستند که با پول نمیتوان آنها را خریداری کرد.
منبع:
https://www.psychologytoday.com/us/blog/evolution-the-self/201210/greed-the-ultimate-addiction
@didebangharb
🔰الگوی جدید نادانی
❇️ کارل تارو گرینفلد روزنامه نگار ژاپنی در مقالهای که در خبرگزاری نیویورک تایمز چاپ شده است، بیان میدارد امروزه نظرات ما با پرسه زدن در شبکههای اجتماعی حاصل میشود نه با مطالعه کتاب
🖋او در این مقاله میگوید:
🔻It’s never been so easy to pretend to know so much without actually knowing anything.
⬅️ هیچ زمانی، تظاهر به دانستن بدون اینکه واقعا چیزی بدانیم به این راحتی میسر نبوده است.
🔻We come perilously close to performing a pastiche of knowledgeability that is really a new model of know-nothingness.
⬅️ ما به طرز خطرناکی به تقلید از دانایی نزدیک میشویم که در واقع الگوی جدیدی از نادانی است.
منبع:
https://www.nytimes.com/2014/05/25/opinion/sunday/faking-cultural-literacy.html?_r=0
@didebangharb
13.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 گریه خجالت
💠 معمولاً ما که مجلس ترحیم می رفتیم، مجلس عزا بالاخره یک فاتحه ای می خواندیم و رسم بود؛ تا آخر که نمی نشینیم. آن شب ( تا آخر، یعنی تا آخر ) نشستم، گریه کردم " گریه خجالت ". نه برای اینکه ثواب ببرم! اینقدر آدم مجاهد می شود؟! خُب مرگ روبرویت است! گفتند نه، سنگر را خالی نمی کنیم؛ اینها #عمود_دین هستند.
🌹هفته دفاع مقدس گرامی باد🌹
🆔️ @a_javadiamoli_esra
🔰گزارش روزنامه لوموند فرانسه از موفقیتهای ایران
🔻iran's domestic challenges offset by international success
⬅️چالش های داخلی ایران با موفقیت بین المللی جبران شد.
📈بر اساس گزارش این روزنامه، تهران با موفقیت راه خروج از انزوای دیپلماتیک و اقتصادی را طی کرده است.
❇️ این موفقیتها را می توان با حضور تهران در مجامعی که برای مقابله با نظم بینالملل تحت سلطه آمریکا و غرب به وجود آمده، مشاهده کرد. در پایان مردادماه، درخواست تهران برای عضویت در گروه بریکس (برزیل، روسیه، چین، هند و آفریقای جنوبی) پذیرفته شد. یک ماه قبل از آن، جمهوری اسلامی ایران به سازمان همکاری شانگهای ملحق شده بود که قدرت های بزرگ آسیایی را گرد هم می آورد. و در کمال تعجب همگان، تهران در ماه مارس نیز قرارداد صلحی را با دشمن قدیمی منطقهای خود، عربستان سعودی امضا کرد.
منبع:
https://www.lemonde.fr/en/international/article/2023/09/17/iran-s-domestic-challenges-offset-by-international-success_6136687_4.html
@didebangharb