eitaa logo
دیده بان
1.2هزار دنبال‌کننده
23.5هزار عکس
24.4هزار ویدیو
38 فایل
آدرس کانال دیده بان در پیام رسان ایتا Http://eitaa.com/didehban313 آدرس کانال دیده بان در تلگرام http://t.me/didehban313 آدرس پیج اینستاگرام دیده بان https://www.instagram.com/mehrbanali313
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از حسین
⚫️مسببان توهین به نماد هویت ملی ایرانی را محاکمه کنید 🔴زارعی رییس فدراسیون کوه‌نوری را به دلیل اعزام عنصر ضد ایرانی به مسابقات بین‌المللی محاکمه و مجازات کنید. 🔴سجادی وزیر ورزش را به دلیل میدان دادن به عناصر ضد انقلاب محاکمه کنید. 🔹بگذارید همه بدانند مماشات حد و حدودی دارد تا کسی جرات جسارت به ایران را به خود ندهد. 🔸نباید هر بی سر و پایی فکر کند توهین به ملت ایران بی مجازات باقی می‌ماند. ⚫️وقتی سلبریتی‌های احمقی امثال بعد از آن همه توهین به ملت یک ساعت تریبون رسانه ملی را دراختیار می‌گیرد و آب از آب تکان نمی‌خورد هر احمقی از راه رسید فکر میکند توهین به ملت ایران بی‌هزینه می‌ماند. ✍🏻عباس حسینی
دیده بان
⚫️مسببان توهین به نماد هویت ملی ایرانی را محاکمه کنید 🔴زارعی رییس فدراسیون کوه‌نوری را به دلیل اعزا
محرومیت یک سنگنورد پس از بی احترامی به پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران 🔹فدراسیون کوهنوردی و صعودهای ورزشی مراتب انزجار خود را از بی‌احترامی ورزشکار سنگ‌نورد در مسابقات فرانسه نسبت به پرچم مقدس ایران اسلامی ابراز کرد. 🔹این فدراسیون همچنین اعلام کرد علی برات‌زاده تا اطلاع ثانوی از کلیه رویدادهای داخلی و بین المللی محروم و در اسرع وقت با تشکیل کمیته انضباطی به این عمل شنیع وی رسیدگی خواهد شد./ایرنا پ‌.ن: چرا تا اطلاع ثانوی ؟!!! بیشرف رو یک ضرب مادام العمر محروم کنین تا برای بقیه عبرت بشه. نسبت به پرچم کشورتون غیرت داشته باشین 😐😐
محرم امسال فصل و فرصت آشتی کنان است برای آنان که یکسال دور شدند. برای آنان که سرشان فریاد کشیدیم. برای آنان که دروغ های رنگین دشمنان ایران را باور و توهین‌ها کردند. چرا به عباس عبدی ها اشاره کردم!؟ چون احزاب سیاسی در داخل و خارج، رسانه ها، افراد صاحب تریبون اجازه نمید‌هند وفاق ملی بر سر مفاهیم مشترک شکل بگیرد. اگر با بستر این موقعیت ها به ارتقای وفاق ملی کمک کنیم بساط آن احزاب و افراد نیز جمع میشود. در جشن غدیر دیدید که بجای تاکید بر زیبایی ها و نشاط حاصل از آن عباس عبدی ها در رسانه چگونه مسیر را تغییر دادند. عباس عبدی که ابتدای انقلاب قلاب می‌گرفت تا دوستانش از دیوار سفارت آمریکا بالا بروند حالا با این رفتارها به جامعه آسیب می زند. وفاق مردم با مردم آری، حفظ خطوط با جریان سیاسی داخل و خارج که منافع ایران و انقلاب را لحاظ نمی کنند هم جای خود.
جریمه یا یک سال زندان برای توهین به پرچم در ‎آمریکا اونوقت یک ورزشکارنمای بی‌غیرت به پرچم مقدس کشور ما در بازی‌های جهانی اهانت می‌کنه و... آقایون مسئول با هتاکان به پرچم🇮🇷 قاطعانه برخورد کنید آنهم پرچمی که حاج قاسم می‌گفت کاش مرا بارها می‌سوزاندند بجای پرچم!!!
📣 تاراج نفت سوریه توسط اشغالگران آمریکایی 🔻 خبرنگار المیادین: کاروان لجستیک آمریکا، نفت سرقتی از میدان‌های مفتی سوریه را که توسط هلیکوپترهای ارتش ائتلاف محافظت می‌شد، از گذرگاه‌های غیرقانونی وارد کردستان عراق کرد. 👈🏻 گفته می‌شود روز گذشته نیز آمریکایی‌ها تجیهیزات نظامی و لجستیکی جدیدی را از عراق به پایگاه‌های خود در سوریه منتقل کرده‌اند.
♦️‌ وزارت خارجه روسیه : ایران دوست ماست، ما به تمامیت ارضی ایران احترام میگذاریم . 🔹‌ تماس‌هایی بین ایرانی‌ها و آمریکایی‌ها برای عادی‌سازی روابط وجود دارد 🔹‌ ما به احیای برجام امیدوارم نیستیم زیرا طرف های غربی کارشکنی کردند.
🔴 قبلاً یه جایی دکتر احمدی نژاد جواب بیسوادا رو داده بود. ❌البته حرف همه ما اینه بجای کلمه دولتهای عربی خلیج باید گفته شود دولتهای عربی خلیج فارس. یعنی خلیج خالی گفته نشود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 بابا این پیرمرد رو رها کنید بره شب و روز بخوابه🤦‍♂ ▪️هذیان گفتن مجدد رئیس جمهور ایالات متحده در هنگام سخنرانی.
🔴سرلشکر سلامی: تصویری که فرانسه و رژیم غاصب آرزو داشتند در خیابان های ما اتفاق بیفتند در کشورهای خودشان اتفاق افتاده؛ منطقه از اولویت سیاست خارجی آمریکا خارج شده است 🔻هرکس آمریکا از او حمایت کرد فروریخت و هرکس به انقلاب اسلامی تکیه کرد ماندگار شد.
10.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 ناتو از افسانه تا واقعیت؛ اظهارات شنیدنی نماینده پارلمان آلمان درباره ناتو و جنایت‌های ضد بشری این سازمان! 👤 سویم داغدلن، نماینده پارلمان آلمان طی اظهاراتی علیه سیاست‌های جنگ‌طلبانه ناتو گفت: ✅ حقیقت ساده است هرکس عضو ناتو باشد در یک اتحاد جنگی شرکت می‌کند که هدف آن گسترش و زیر پاگذاشتن قوانین بین‌المللی حقوق بشر است!
چرا خفه شدند؟؟