📖هر روز یک صفحه_قرآن بخوانیم
🔹امروز؛ صفحه 77 قرآن کریم
سوره مبارکه آل عمران
▫️ صفحه قبل👇
https://eitaa.com/difqom/6375
✏️ توصیه مهم حضرت آیتالله خامنهای:
هر روز حتماً قرآن بخوانید حتّی روزی نیم صفحه، روزی یک صفحه بخوانید، امّا ترک نشود. در دنیای اسلام هیچ کس نباید پیدا بشود که یک روز بر او بگذرد و آیاتی از قرآن را تلاوت نکند.
🖇کانال دفتر ارتباطات فرهنگی
👇
❁✧═┅┄┄┄
🌐 @difqom
┄┄┄┅═✧❁
📖حدیث روز
❇️اعتماد
امام على عليه السلام:
🔸العاقِلُ يَعتَمِدُ عَلى عَمَلِهِ، الجاهِلُ يَعتَمِدُ عَلى أمَلِهِ.
🔸خردمند، به عمل خويش تكيه مى كند؛ نادان، به آرزوى خويش تكيه مى نمايد!
📒غرر الحكم حدیث ۱۲۴۰
🖇کانال دفتر ارتباطات فرهنگی
👇
❁✧═┅┄┄┄
🌐 @difqom
┄┄┄┅═✧❁
⭕️توهم عجیب ترامپیستها!
🔺در روزهای گذشته و پس از حصول توافق آتشبس در قالب جنگ غزه و آغاز روند مبادله اسرا میان مقاومت فلسطین و صهیونیست ها، قاب های قابل توجهی از پیروزی مقاومت مردم فلسطین بر اشغالگران اسرائیلی به ثبت رسیده است.
🔺در این راستا، شادی هزاران نفر از ساکنان نوار غزه از پیروزی در جنگ علیه دشمن اسرائیلی و بازگشت به خانههایشان و در عین حال، حضور علنی و آشکار نیروهای مقاومت فلسطین در بخش های مختلف نوار غزه و اذعان محافل اطلاعاتی غرب و صهیونیست ها به عضوگیری قابل توجه مقاومت فلسطین و احیا قدرت ملموس قدرت آن، در کنار قدرتنمایی های حماس در روند مبادله اسرا، همه و همه شکست صهیونیستها را در جنگافروزی علیه مردم فلسطین، پیش چشم جهانیان قرار داده اند.
🔺با این همه، در همین فضا و در شرایطی که دونالد ترامپ رئیس جمهور کنونی آمریکا به تازگی وارد کاخ سفید شده، شاهد طرح مواضع عجیب و حتی متوهمانه از سوی وی و متحدانش در رابطه با مردم فلسطین هستیم.
🔺 به عنوان مثال، منابع آگاه در دولت ترامپ اعلام کرده اند که این دولت به نحوی جدی قصد دارد زمینه را برای مهاجرت اختیاری مردم غزه به دیگر کشورها از جمله اندونزی و البته شماری از دیگر کشورهای عربی فراهم کند! خودِ دونالد ترامپ نیز در موضع گیری گفته است که کشورهای اردن و مصر با اسکان مردم غزه در خاک خود موافقت می کنند.
🔺البته نام شماری از دیگر کشورها نیز به عنوان مقصد احتمالی مد نظر دولت آمریکا جهت آنچه مهاجرت اختیاری مردم غزه به آن ها عنوان شده هم ذکر می شود. مواضعی که اساسا در تحلیل آن ها باید دو نکته مهم را مد نظر داشت.
🔺اول اینکه ترامپ و ترامپیست ها باید از خود بپرسند که آیا واقعا مردمی که بیش از 15 ماه را زیر شدیدترین بمبارانها و کارزار نسل کشی رژیم اشغالگر قدس زندگی کرده اند و اکنون با شادی و غرور به خانه های خود باز می گردند، حاضر هستند تا آنچه صهیونیست ها با زور قصد داشتند به آنها تحمیل کنند(یعنی کوچاندن آن ها به دیگر کشورها) را اکنون بر طبق طرح ترامپ و ترامپیست ها، به صورت داوطلبانه و اختیاری بپذیرند؟!
🔺در واقع آنها چرا باید به صورت داوطلبانه سرزمین خود را ترک کنند و زمینه را برای اشغال آن توسط رژیم صهیونیستی فراهم کنند. چرا باید آنچه صهیونیستها به زور نتوانسته اند به دست آورند را خود(مردم غزه) دو دستی به این رژیم بدهند؟
نکته دوم اینکه طرح مذکور بار دیگر نشان می دهد که آمریکا اساسا در موقعیت یک میانجی گر بیطرف و منصف در مساله فلسطین نیست.
🔺 در حقیقت، همانطور که در بحبوحه جنگ غزه، دولت بایدن از اعطای هیچ کمکی به صهیونیست ها دریغ نکرد و همه نوع مهمات و تجهیزات نظامی را برای کارزار نسل کشی اسرائیل علیه مردم غزه به اراضی اشغالی فرستاد، اکنون ترامپ نیز به شیوه ای دیگر در پی آواره کردن مردم فلسطین و تقویت دستِ اسرائیل در مواجهه با مقاومت ملت فلسطین است. موضوعی که هوشیاری ملت فلسطین از یک سو و جهان اسلام از سوی دیگر را طلب می کند.
✍️بیژن ایرانی
🖇کانال دفتر ارتباطات فرهنگی
👇
❁✧═┅┄┄┄
🌐 @difqom
┄┄┄┅═✧❁
♨️دستیاران ایرانی ترامپ
روزنامه فرهیختگان نوشت:
📌ترامپ از یک سو عناصر رادیکال دوره قبل مانند هوک، پمپئو و بولتون را به دولت راه نداده است و از سوی دیگر چهرههای جدید را وارد کابینه کرده که بهشدت تندرو هستند، علیایّحال او همزمان در نخستین اظهارنظرش درباره ایران به شکل واضحی از شروط ۱۲ گانه پمپئو عقبنشینی کرده است.
📌این پالسهای ضد و نقیض، نشان میدهد او یا نسبت به مسئله دچار سردرگمی است یا میخواهد همچنان شمایل یک فرد غیرقابل پیشبینی را حفظ کند. این وضعیت نشان میدهد اتخاذ هر سیاستی در تهران منوط بهحساب نکردن روی رفتار ترامپ است؛ از اینرو باید گفت کلید در تهران است نه واشنگتن، بدین ترتیب هر نوع تصمیمسازی و سیاستگذاری که موضوع را به سمت انفعال ایران سوق بدهد بازی در زمینی است که ترامپ میپسندد.
📌 با این مقدمه به نظر میرسد ۴ جریان خواسته یا ناخواسته در این ایام در حال تکمیل پازل ترامپ هستند.
📍۱. جریانی که کاسب ترس هستند و از مدتها قبل تلاش دارند با ارائه تصویری هولناک از آینده به لحاظ روانی جامعه را بههم بریزند. اتفاقات همین چند روز اخیر نشان میدهد، ایدههای این جریان خیلی واقعی نیست و عقبنشینی ترامپ از شروط پمپئو یک نشانه آشکار در رد ایده آنهاست. ظرافت مسئله اینجاست؛ اینکه سیاستگذاران و مسئولان کشور همیشه باید برای بدترین سناریوهای ممکن آمادگی داشته باشند و این یک اصل بدیهی است؛ ولو احتمال وقوعش یک درصد باشد. اما اینکه 99 درصد رسانه را با آن احتمال یک درصدی پر کنیم قطعاً نامش کاسبی ترس است.
📍۲. جریان دوم آنهایی هستند که از قبل از حضور ترامپ در کاخ سفید تأکید میکردند ایران باید بدون قید و شرط و بدون هیچ ایده فعالی با دولت جدید آمریکا مذاکره کند، صاحبان ایده مذاکره برای مذاکره که متأسفانه رشحاتی از فعالیت آنها در رسانههای نزدیک به دولت هم دیده میشود در واقع در حال سوزاندن میز مذاکره احتمالی هستند. اصرار بر مذاکره بدون ایده دقیقاً همان چیزی است که ترامپ میخواهد، ایدهای که او میتواند با شکست سریعش پروژه فشار را دنبال کند.
📍۳. جریان سوم جریان سادهسازان هستند. واقعیت آن است که آنچه موجب عقبنشینی آمریکا در سالهای اخیر شده تابآوری و ایستادگی مردم ایران است. این تابآوری دو وجه دارد، نخست بهبود شرایط اقتصادی و دوم حداکثری شدن حضور مردم در صحنههای اجتماعی. جریان سادهساز در سالهای اخیر برای مسئله اقتصاد دو دسته نسخه پیچیده است، یک دسته آنهایی که گفتهاند به صرف مذاکره همه چیز حل میشود و یک دسته آنها که تأکید داشتند با یک میلیون تومان میتوان شغل ایجاد کرد. ایده دو جریان عملاً ایجاد تغییر واقعی به نفع مردم در اقتصاد را به انسداد میکشاند، فرمان اقتصاد کشور در شرایط جدید حتماً باید دور از دسترس سادهسازها باشد.
📍۴. هر جریانی که در شرایط فعلی دوقطبیهای واهی بسازد و بخواهد بین صفوف مردم خطکشی کند، نتیجه کارش کاهش سرمایه اجتماعی و دستیاری برای پروژه ترامپ است. اصرار بر اجرای پروژههای شکستخورده اجتماعی، تشکیل تجمعات رادیکال غیر قانونی و فحاشی به مسئولان کشور که نمونههای آن را این روزها در پاستور میبینیم، تأکید بر تولید خشم و نفرت از رسانههای عمومی و... برخی از مصادیق اقداماتی است که این جریان انجام میدهد و متأسفانه ریشههایی در طیف رادیکال مجلس هم دارد.
🖇کانال دفتر ارتباطات فرهنگی
👇
❁✧═┅┄┄┄
🌐 @difqom
┄┄┄┅═✧❁
❌خواسته های آمریکا و ایران از یکدیگر
📌ادبیات دیروز و امروز مقامات ارشد آمریکا درخصوص ایران، بهطور کلی مبتنی بر یکی از این دو گزاره بوده است؛ «نظام سیاسی ایران باید برچیده شود» و «جمهوری اسلامی باید مهار گردد». از آن طرف ادبیات دیروز و امروز جمهوری اسلامی ایران درخصوص آمریکا، بهطور کلی مبتنی بر این دو گزاره بوده است؛ «آمریکا باید از دخالت در امور منطقه ـ غرب آسیا ـ دست بردارد» و «آمریکا نباید در امور داخلی ایران دخالت کند.» در واقع دو گزاره آمریکا در مواجهه با ایران دو گزاره ایجابی هستند. یعنی اتفاقاتی باید علیه ایران رخ دهد و دو گزاره ایران در مواجهه با آمریکا، دو گزاره سلبی هستند یعنی آمریکا در مواجهه با ایران و منطقه باید از اقداماتی دست بکشد.
📌آمریکاییها دنبال موضوعاتی علیه ایران هستند که واقعاً ارتباطی با آنها ندارد در حالی که ایران مطالباتی از آمریکا مطرح میکند که به آن ربط دارد. پس مشخص است که ایران در مورد آنچه دنبال میکند در جایگاه مستحکم حقوقی قرار دارد و آمریکا نمیتواند به خواستههای خود علیه ایران، وجاهت حقوقی بدهد. آمریکا از ایران میخواهد برنامه هستهای خود را که بر صلحآمیز بودن آن از سوی مجامع تخصصی حقوقی تأکید شده است، متوقف کند و یا تحت رژیمهای سخت بازرسی قرار دهد. این موضوع ارتباطی به آمریکا ندارد و حقوقی را برای آن ایجاد نمیکند. آمریکا از ایران میخواهد قدرت نظامی خود را محدود کند و به سمت تولید سلاحهای راهبردی نظیر موشکهای بالستیک نرود، این موضوع هم هیچ ارتباطی به آمریکا نداشته و حقی برای آن در مقابل ایران ایجاد نمیکند. آمریکا از ایران میخواهد به ارتباط راهبردی ـ نفوذ ـ در منطقه پایان دهد و در درون مرزهای خود محدود باشد. این موضوع هم هیچ ارتباطی با آمریکا ندارد و حقی برای آن به وجود نمیآورد و قس علیهذا در مورد مسایل داخلی ایران.
📌ایران از آمریکا میخواهد از مداخله در منطقه غرب آسیا خودداری کند. این موضوع واقعاً به ایران ربط دارد چرا که از یک سو ایران بخشی از این منطقه است و از سوی دیگر مداخلات آمریکا در منطقه از یک طرف بر مبنای برهم زدن و تضعیف روابط طبیعی ایران استوار میباشد و از طرف دیگر بر مبنای تحکیم سلطه رژیم متجاوز صهیونی بر منطقه قرار دارد که با امنیت ایران هم در تضاد میباشد. پس پیگیری سیاست مداخله در منطقه از سوی آمریکا، ایران را ذیحق میکند که با آن مخالفت نماید. ایران از آمریکا میخواهد از مداخله در امور کشور دست بردارد. این حق طبیعی هر کشور است که چنین مطالبهای داشته باشد. مداخلات آمریکا چنین حقی را برای ایران ایجاد میکند که بر مبنای قطع مداخلات آن در امور خود، سیاستهای اجرائی خویش را تنظیم نماید.
📌از ابتدای انقلاب اسلامی و شروع مناقشات میان آمریکا و ایران، یک عدهای در ایران بدون توجه به واقعیت مطالبات ایران از آمریکا و واقعیت مطالبات آمریکا از ایران، وانمود میکنند ایران باید از طریق حل و فصل مسایل با آمریکا به خصومت جاری میان دو کشور پایان دهد و این در حالی است که در طول ۴۶ سال گذشته، هیچ دولتی در آمریکا بر مبنای حل و فصل خصومات با ایران به صحنه نیامده است و بلکه همه دولتها بر مبنای به کرسی نشاندن مطالبات راهبردی خود که هیچ وجاهت حقوقی ندارد به ایران فشار وارد کرده و بهطور پیاپی به آن خسارت زدهاند. در چنین فضائی، ایران اگر بخواهد بهطور واقعی به فصل خصومت با دولت آمریکا برسد باید به مطالبات غیرقانونی و ظالمانه آمریکا تمکین کند یعنی از هر آنچه از نظر آمریکا ممنوع است، دست بکشد.
✍️سعد الله زارعی
🖇کانال دفتر ارتباطات فرهنگی
👇
❁✧═┅┄┄┄
🌐 @difqom
┄┄┄┅═✧❁
❌زیباکلام میخواهد به احترام ترامپ، کلاه از سر بردارد!
📌صادق زیباکلام، استاد علوم سیاسی در گفتوگو با روزنامه آرمان ملی از رویکرد دونالد ترامپ برای پایاندادن به جنگهای کنونی در جهان صحبت کرده و حتی رئیسجمهور آمریکا را یکی از شانسهای دریافت جایزه صلح نوبل میداند.
بخشهایی از این گفتوگو به شرح زیر است:
🔹 شاید به این حرف بخندید ولی هیچ بعید نیست که سال آینده یعنی 2026 ترامپ نامزد دریافت جایزه صلح نوبل شود، در صورتی که بتواند آتشبس و صلح را به خاورمیانه بیاورد و جنگ اوکراین و روسیه را پایان دهد. اگر بتواند این گام مهم تاریخی را بردارد تا عربستان سعودی، اسرائیل را به رسمیت بشناسد و در مقابلش اسرائیلیها و «کنست»، پارلمان این کشور قبول خواهند کرد که کشور مستقل فلسطینی را بهرسمیت خواهند شناخت. اگر ترامپ بتواند این هدف را بعد از 77 سال به سرانجام برساند قطعا جایره صلح نوبل را دریافت خواهد کرد. اگر بتواند کشور مستقل فلسطینی را از رویا به واقعیت تبدیل کند منِ صادق زیباکلام بهاحترامش کلاه از سر خواهد برداشت البته با همه تضادی که با عقاید و تفکرات ترامپ دارم.
🖇کانال دفتر ارتباطات فرهنگی
👇
❁✧═┅┄┄┄
🌐 @difqom
┄┄┄┅═✧❁
⭕️چرا آتش بس؟!
♨️با اعلام آتش بس، بار دیگر روایت ارتش شکست ناپذیر سقوط کرد، و مقاومت ثابت کرد گفتمانی که صهیونیستها ان را می فهمند، زبان زور و سلاح است.
♨️اشغالگر با شعارهای از بین بردن مقاومت و توانمندیهای آن وارد غزه شد، اما پس از ۱۵ ماه ویرانی و نسل کشی، آنجا را ترک کرد.
♨️اکنون که اشغالگران به توافق آتش بس تن دادهاند و با اجرای مرحله اول موافقت کرده اند، که شامل آزادی حدود دو هزار اسیر فلسطینی از زندانهای اشغالگران از جمله ۲۹۶ زندانی محکوم به حبس ابد، عقب نشینی از نوار غزه، بازگشت آوارگان به محل زندگی خود، باز کردن گذرگاه ها، و ورود روزانه ۶۰۰ کامیون، و آغاز بازسازی است، در حالی که حماس سلاح ها خود را حفظ می کند، این همه در ازای آزادی ۳۳ تن از اسیرانش در دست مقاومت است. حالت پشیمانی، تلخی و احساس شکست در محافل سیاسی، نظامی و امنیتی رژیم صهیونیستی امروز حاکم است.
♨️اما این یک توافق "اجباری" بود، نه تنها به این دلیل که دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا برای انجام آن فشار آورد، بلکه به این علت که وضعیت فرسودگی و غرق شدن در باتلاق غزه پایانی در پیش نداشت و مداخله آمریکا راهی برای نجات کابینه جنگ رژیم صهیونیستی بود.
🌐متن کامل گزارش:
mshrgh.ir/1682837
🖇کانال دفتر ارتباطات فرهنگی
👇
❁✧═┅┄┄┄
🌐 @difqom
┄┄┄┅═✧❁
⭕️هزینه سازش؛ هزینه مقاومت(۴)
🎙حجت الاسلام دکتر ابوطالبی
عضو هیئت علمی موسسه امام خمینی(ره)
⏰چهارشنبه ۱۰ بهمن | ساعت ۲۰
🔗 لینک قسمت سوم
🔗 لینک قسمت دوم
🔗 لینک قسمت اول
🖇کانال دفتر ارتباطات فرهنگی
👇
❁✧═┅┄┄┄
🌐 @difqom
┄┄┄┅═✧❁
21.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬پخش زنده
⭕️ هزینه سازش؟ هزینه مقاومت؟ در تاریخ معاصر قسمت چهارم
🎙حجت الاسلام دکتر مهدی ابوطالبی
عضو هیئت علمی موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)
🔗 لینک پخش آپارات |
🔗 لینک قسمت سوم
🔗 لینک قسمت دوم
🔗 لینک قسمت اول
⏰ چهارشنبه ۱۰ بهمن | ساعت ۲۰:۰۰
🖇کانال دفتر ارتباطات فرهنگی
👇
❁✧═┅┄┄┄
🌐 @difqom
┄┄┄┅═✧❁
🔴پزشکیان پوپولیست نیست
💢 بیلزدن پزشکیان در ساخت یک مدرسه در اهواز بر اصلاحطلبان بسیار گران آمد. صراحتاً از برخی رئیسان جمهور قبلی نام بردند و گفتند نباید مانند آنان پوپولیست باشی و دوره این کارها گذشته است و مردم دیگر این چیزها را برنمیتابند!
💢 اما آیا واقعاً مشکل آنان پوپولیسم است؟ همین که میگویند مردم این کارها را دیگر نمیپسندند، یعنی این کارها پوپولیستی نیست. شاید نخبهگرایی هم نباشد، اما وقتی مردم نمیپسندند و باز پزشکیان انجامش میدهد، دیگر پوپولیسم نیست. این یعنی شما حتی به تعاریف علمی واژهای که به کار میبرید کاری ندارید.
💢با این حال، اصلاحطلبان در حالی از «پوپولیسم عملی» پزشکیان انتقاد میکنند که خود در «پوپولیسم نظری» پیشتازند. نشانهها فراوان است. واکنش آنان به بازگشت ترامپ از سکوت تا میانهروی تا تأیید و سپس امیدواری و دستآخر تطهیر ترامپ بود! اما همین گروه هشت سال پیش و در کل دوره چهارساله اول ترامپ، او را دیوانهای خطرناک که دموکراسی و لیبرالیسم هر دو را به افتضاح میکشاند و آمریکا و جهان را نابود میکند، میدانستند.
💢حالا، اما واکنشها، سکوت است و امید بستن به او که «اینبار میتوان با ترامپ مذاکره کرد» و بالاخره تطهیر او با آبپاکی که ظریف در داووس به روی او ریخت و گفت «پارهکردن برجام را به ترامپ تحمیل کردند»!
💢این تغییر و تغییری که اصلاحطلبان با رسیدن به قدرت، مقابل روسیه نشان دادند و ناگهان به «برادر پوتین» امید بستند، خلاف نخبهگرایی و عین پوپولیسم است زیرا میتوان هر دو را در دو زمان مختلف تلاشی برای نشاندادن طرفداری از حقوق و علایق و سلایق مردم دانست. اینها همگی یعنی اگر پوپولیسم به شکل نظری و دیدگاه و تحلیل ظهور کند، خوب است، اما اگر کسی بیل دست بگیرد، خوب نیست!
💢پزشکیان اتفاقاً اصلاً پوپولیست نیست. او مرتب خودش را مقابل مردم قرار میدهد و میگوید مردم ایران چهار برابر اروپا انرژی مصرف میکنند. از آنان میخواهد صرفهجویی کنند. دلارهای پایینتر از نرخ بازار را حذف میکند. مدام از حضور کارشناسان و نخبگان در دولت دفاع میکند که برخی از تلاش آنان احتمالاً با نارضایتی عوام مواجه میشود.
💢پوپولیستها ضد پلورالیسم هستند و پزشکیان برعکس است. پوپولیستها ادعای نمایندگی انحصاری مردم را دارند، اما پزشکیان اینگونه نیست، برعکس خود اصلاحطلبان دقیقاً خود را نماینده مردمی یکدست، اخلاقی و اصیل میدانند و همیشه بهگونهای سیاستورزی میکنند که گویی مردم به آنان دستور ضروری دادهاند و به همین جهت مدام تقاضای رفراندوم میکنند.
💢اینها ویژگیهایی است که پوپولیسم نامیده میشود، نه کارهای پزشکیان که حتی قطع سخنانش را از طرف یکی از این مردم برنمیتابد.
🖇کانال دفتر ارتباطات فرهنگی
👇
❁✧═┅┄┄┄
🌐 @difqom
┄┄┄┅═✧❁
.
♻️ شکست قطعی اسرائیل به روایت صهیونیستها
🔹یوآو شترین، تحلیلگر صهیونیست: آتشبس، یکی دیگر از سیاستهای شکست خورده نتانیاهو است؛ به دلیل سیاستهای این مردک داریم سنگینترین تاوان تاریخ یهودیت را پرداخت میکنیم.
🔻منوشه امیر مدیر رادیو اسرائیل: هیچیک از اهدافی که نتانیاهو در جنگ به دنبال آن بود، محقق نشده و این، یک پیروزی برای حماس و شکستی بزرگ برای اسرائیل است.
🔹نیر کیپنیس، وبسایت عبری واللا: کابوس شکست اسرائیل برای سالها در ذهن همه اسرائیلیها باقی خواهد ماند. ما در نتیجه سالها نفهمی سیاسی و شکست نظامی شرم آور و وحشتناک، شکست خوردیم.
🔻روزنامه تایمز اسرائیل: اسرائیل برای اولین بار [چهارمین بار] در جنگ شکست خورد. چهارده دلیل : افکار عمومی جهان علیه اسرائیل برگشت/ صدها زندانی فلسطینی محکوم به حبس ابد آزاد میشوند/ حماس با وجود کشته شدن برخی رهبرانش، بسرعت افراد دیگری را جایگزین کرد/ حماس کاملا تجدید سازمان کرده و ۱۲هزار نیروی رزمی در اختیار دارد/ حماس با غرور می گوید اسرائیل ضعیف تر از قبل است/ اسرائیل نتوانست گروگان ها را آزاد کند و تاوان واقعی را پرداخت/ حماس همچنان غزه را در کنترل خواهد داشت/
🔹روزنامه هاآرتص: عملیات نظامی در غزه، و تخریب خانهها و کشتار غیرنظامیان، به جای دستیابی به پیروزی، به شکست ما انجامید.
🔻زوی یحزکلی روزنامهنگار صهیونیست: نتوانستیم حماس را نابود کنیم. وقتی ویدیوهای مبارزان مسلح آنها را میبینم که در میان مردم شاد قدم میزنند و ما عصبانی هستیم، متوجه میشوم که در طول یک سال و پنج ماه، هیچ کاری نکردهایم... فقط خانهها را ویران کردهایم و فرزندانمان را از دست دادهایم.
🔹ژنرال گیورا ایلند در شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی: حماس به پیروزی رسید و اسرائیل شکست فجیعی خورد. جنگ غزه، یک شکست بزرگ است، زیرا به اهداف خود نرسید.
🔻دیوید هرست سردبیر میدل ایست آی: این بزرگترین شکست در یک تهاجم زمینی برای اسرائیل است، تلآویو چارهای جز پذیرش این توافق تلخ را نداشت و این آتش بس، سرآغازی بر کابوسهای اسرائیل است.
🔹ژنرال گادی شمنی، عضو جنبش "فرماندهان حامی امنیت اسرائیل" : نتایج جنگ غزه، قدرت حماس را افزایش داده و فشار بیشتری را بر ما تحمیل میکند، زیرا پیامدهای آن بر شرایط کرانه باختری جدی است. در سطوح استراتژیک و سیاسی ارتش، تصویری تیره و تار مشاهده میشود. دولت، شکست خورده ظاهر شده، زیرا فاقد برنامه راهبردی روشن در مورد اهداف جنگ و ابزارهای دستیابی به آن است. بهای جنگ ۱۵ ماهه را، نظامیان اسرائیلی در جنگ فرسایشی نامیدانه پرداختند و این نه تنها نتیجه شکست نظامی، بلکه نتیجه شکست رهبری است.
🔻یوسی یهوشواع، تحلیلگر نظامی «یدیعوت آحارانوت» در حالی که در استودیوی شبکه عبری i24 فریاد می زد: اسرائیل شکست خورد؛ ارتش بزرگ ما با تمام امکانات، نتوانست پس از ۱۵ ماه بر حماس پیروز شود! سخت در اشتباه است، هر کس که فکر کند ترامپ میتواند معجزه کند. او هم نمی تواند، چون حماس همان غزه، و غزه همان حماس است؛ مردم با آنها هستند و این کار را سخت میکند.
🔹نوعم امیر، خبرنگار صهیونیست: چطور ممکن است بعد از یک سال و چند ماه جنگ، هنوز خودروهای نظامی حماس در نوار غزه حضور دارند؟! این واقعا شکست اسرائیل است.
🔻رادیو ارتش اسرائیل: بلافاصله پس از آتشبس، نیروهای حماس با سربندهای سبز و پلیس غزه با لباس فرم در خیابانها حاضر شدند. حماس در طول جنگ حتی یک لحظه هم کنترل غزه را از دست نداد و این نشان میدهد هیچ جایگزینی برای آنها در این باریکه وجود ندارد.
🔹 روزنامه معاریو: پس از ۱۵ ماه، برای همه روشن شد که جنگ غزه، یک رسوایی راهبردی بدون دستاورد است. حماس همچنان کنترل دارد، موشک شلیک میکند و ما را دچار فرسایش کردهاست.
🔻خبرنگار عبری کانال ۱۴ تلویزیون اسرائیل: چه کسی باور میکرد که یک سال و نیم پس از حمله هفت اکتبر، در برابر عامل آن تعظیم کرده و همه چیز را تسلیم او کنیم.
🔹آریل اوسران، تحلیگر امنیتی: اسرائیل به توافق آتشبس نیاز داشت، زیرا بازگرداندن اسرا از غزه از طریق عملیات نظامی با وجود تلفات سربازان، موفقیت آمیز نبود. انزوای بینالمللی را هم نباید نادیده گرفت.
🔻شبکه ۱۲ به نقل از وزیر خارجه اسرائیل: ماههاست که نتوانستیم حتی یک اسیر را زنده برگردانیم، بنابراین مسئولیت ما به عنوان دولت سنگین است. با وجود وارد کردن ضربههای قوی به حماس، ما به اهداف جنگ دست نیافتیم.
🔹جان مرشایمر نظریه پرداز آمریکایی: روشن است که اسرائیل با این
توافقشکست خورد و حماس، همچنان سرزنده است. 🖇کانال دفتر ارتباطات فرهنگی 👇 ❁✧═┅┄┄┄ 🌐 @difqom ┄┄┄┅═✧❁
📖هر روز یک صفحه_قرآن بخوانیم
🔹امروز؛ صفحه ۷۸ قرآن کریم
سوره مبارکه آل عمران
▫️ صفحه قبل👇
https://eitaa.com/difqom/6381
✏️ توصیه مهم حضرت آیتالله خامنهای:
هر روز حتماً قرآن بخوانید حتّی روزی نیم صفحه، روزی یک صفحه بخوانید، امّا ترک نشود. در دنیای اسلام هیچ کس نباید پیدا بشود که یک روز بر او بگذرد و آیاتی از قرآن را تلاوت نکند.
🖇کانال دفتر ارتباطات فرهنگی
👇
❁✧═┅┄┄┄
🌐 @difqom
┄┄┄┅═✧❁