تبریک می گم به کل مردم ایران بابت نعمت جمهوریت و مردم سالاری دینی.
خدا را شکر که دور دوم انتخابات هم در نهایت سلامت و آرامش برگزار شد و مشارکت بالاتر رفت.
از امروز آقای پزشکیان
رئیس جمهوری اسلامی ایران و تک تک ماست.
رقابت ها از این لحظه به رفاقت تبدیل خواهد شد.
باید همه تلاشمون رو برای افزایش امید و آگاهی بکنیم و خودمون رو در هر نقطه ای که هستیم مرکز جمهوری اسلامی بدونیم و در جهت رشد کشورمون تلاش مجاهدانه بکنیم.
به امید ایرانی اسلامی و آباد و پیشرو و اثرگذار
دیمزن
دنیای یک مادر زائر نویسنده
https://eitaa.com/dimzan
https://ble.ir/dimzan
بلند شو مرد...
چهل و پنج روز خستگی در کردی.
بس است.
هیچ کس برای ما تو نمی شود.
ولی چاره ای نیست.
تو هم مثل ما باید کمک کنی رئیس جمهور جدید را.
چه خودش بخواهد و چه نخواهد.
ما قول می دهیم کمتر غر بزنیم و بیشتر کار کنیم.
نمی گذاریم آرزوهای تو برای ایران و اسلام روی زمین بماند.
دیمزن
دنیای یک مادر زائر نویسنده
https://eitaa.com/dimzan
https://ble.ir/dimzan
خدایا... از ما ناامید نشو...ما تاب سرگردانی نداریم...
دیمزن
دنیای یک مادر زائر نویسنده
https://eitaa.com/dimzan
https://ble.ir/dimzan
امروز تولد شهید نویده.
اگه هنوز نمی دونین شهید نوید کیه این کتاب رو سفارش بدید. پشیمون نمی شین.
https://nashreshahidkazemi.ir/828/%D8%B4%D9%87%DB%8C%D8%AF-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%AF.html
#شهید_نوید
#مرضیه_اعتمادی
#نشر_شهید_کاظمی
دیمزن
دنیای یک مادر زائر نویسنده
https://eitaa.com/dimzan
https://ble.ir/dimzan
5.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آقای پزشکیان عزیز...شما هم دیگر خادم ملت هستید. امیدوارم روزی که مسئولیت را به هر نحوی تسلیم خادم بعدی می کنید همه برایتان دعای خیر کنند و ازتان راضی باشند. همان طور که خدا.
دیمزن
دنیای یک مادر زائر نویسنده
https://eitaa.com/dimzan
https://ble.ir/dimzan
هدایت شده از محسن عباسی ولدی
هشدار هشدار.mp3
4.01M
🔔 مهم و فوری💯
📣 چند نکتۀ مهم و هشدار اساسی دربارۀ انتخابات
‼️ گوش کنید و به گوش بقیه برسونید.
🎙#محسن_عباسی_ولدی
🗳 #انتخابات
@abbasivaladi
امشب که رفتیم مسجد همه جا سیاه پوش شده بود.
شاید برای بقیه اتفاق خاصی نبود.
ولی برای منی که پسران نوجوانم دیشب تا دیروقت مشغول کمک به این کار بودند، خیلی شیرین بود.
همیشه احساسم به سیاهی های هیات شبیه چادر مادرم بوده که می توانستم مثل کودکی گریان بخزم زیرش و پناه بگیرم.
اما امشب سیاهی ها بادبان های کشتی امام حسین بودند که قرار بود در سرتاسر جهان سیرش بدهند. پرچم های ارادت و انتقامی بودند که به دست بچه هایم افراشته شده بودند. پرچم هایی که باید راه می افتادند وهمه مظلومان عالم را علیه ظالمان گردن کلفت می شوراندند.
من با سهیم شدن فرزندانم در سیاهپوش شدن مسجد قد کشیده بودم.
آرزوهایی در دلم جوانه زده بود.
اینکه از نقش گریه کن به نقش موثر ارتقا بیابم.
جامعه ی هدفم را بزرگ تر کنم. از آدم های امام حسینی ای که به این و آن رای داده اند بگذرم و برسم به آدم های امام حسینی ای که رای نداده اند و به آنها که اصلا امام حسین را قبول ندارند.
یعنی می شود؟ می توانم؟
دیمزن
دنیای یک مادر زائر نویسنده
https://eitaa.com/dimzan
https://ble.ir/dimzan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این شبها خونه نمونید
پاشین برین تو مجالس و اجتماع دوستداران ارباب رو باشکوه کنید.
ما جمع شدیم دورهم گریه کنیم
بر آن بدنی که عاقبت جمع نشد
دیمزن
دنیای یک مادر زائر نویسنده
https://eitaa.com/dimzan
https://ble.ir/dimzan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امسال دلم می خواد برخلاف همیشه که می رفتیم هیات های بزرگ، تو همین محله خودمون عزاداری کنم.
هرچند هیات های بزرگ کارکردهای خودشون رو دارند و خوبه که باشند.
ولی هیات های خلوت محله ای هم خیلی مهم اند و نباید تضعیف بشن.
#هیمنه_حسینی
#شور_عاشقی
#صدای_حماسه
#علم_حق
#پرچم_بالاست
دیمزن
دنیای یک مادر زائر نویسنده
https://eitaa.com/dimzan
https://ble.ir/dimzan
همین طوری که بنشینیم راه دور می شود.
باید دنبال راهی وسیله ای چیزی بگردیم
که نزدیک تر شویم.
#آیه_نوش
دیمزن
دنیای یک مادر زائر نویسنده
https://eitaa.com/dimzan
https://ble.ir/dimzan
هدایت شده از گاه گدار
ابنزیاد، سلطان استراتژیستهای دهه ۶۰
ابن زیاد در هفتههای آخر سال ۶۰ هجری به کوفه میرسد. به شهری که بیشتر از یک ماه است رسما به دست بسیجیها و حزباللهیها افتاده. شهری که تویش تقریبا همه مردم پای منبر «مسلم بن عقیل» جمع میشوند، شعارشان «ما همه سرباز توییم یا حسین، گوش به فرمان توییم یا حسین» است. وقتی مسلم را میبینند شاید شعار میدهند: «ما اهل کوفه نیستیم! مسلم تنها بنماند.»
در شهر کوفه چیزی حدود ۱۸ هزار نفر با مسلم بیعت کردهاند، حاکم شهر فرار کرده، حکومت دست مسلم است، آقای شهر مسلم است، نماینده امام زمان در شهر مسلم است، امید مردم شهر به نامهای است که مسلم میخواهد برای اباعبدالله بنویسد.
ابن زیاد در لحظه ورودش به شهر، بازنده است. اگر شمشیر بردارد و سربازان اندک دارالخلافه را به جنگ با مسلم ببرد، به نیمروز، کار خودش و نیروهایش تمام است.
ابن زیاد چون اهل سیاست است، میداند به جای جنگ با شمشیر باید سراغ جنگ با رسانه برود. برنامهریزی رسانهای ابنزیاد طوری دقیق و قدرتمند است که بیشتر حزباللهیهای دور مسلم در کوفه را تبدیل میکند به دشمنان امام در کربلا.
برنامه رسانهای ابنزیاد چند بخش دارد.
«ادامه دارد ...»
.
«محمدرضا جوان آراسته»
zil.ink/mrarasteh
هدایت شده از گاه گدار
ابنزیاد، سلطان استراتژیستهای دهه ۶۰
(ادامه ...)
اول، برچسبزنی. ابنزیاد بلد است از کلیدواژهها استفاده کند، برای همین در کمپین مبارزاتیاش کلیدواژه «خارجی» (یعنی از دین خارج شده) را برای امام استفاده میکند. میرود روی منبر و در قالب سخنرانیهای مناسبتی یا خطبههای نماز جمعه یا برنامههای عمومی شهر، میگوید: مردم حواستان را جمع کنید، حسین بن علی، از دین پیغمبر «خارج» شده. حسین بن علی یک آقازاده بیدین است. میگوید: فریب نام و عنوانش را نخورید، مثل پسر نوح که با بدان بنشست و عاقبت گمراه شد، حسین بن علی هم از دین، گمراه شده. بعد جارچیها را میفرستاد تا به عنوان خبرگزاریهای زنده، توی همه کوچهها خبر گمراهی اباعبدالله را پخش کنند. بعدش شایعهسازها را فعال میکند تا حرفهای درگوشی علیه امام در همه مهمانیهای خانوادگی و جمعهای مذهبی و گعدههای دوستانه پخش کنند.
چند روز بعد، همه سبزیفروشهای کوفه خبر موثق داشتند که حسین بن علی بیدین شده. همه بارکشهای دور میدان شهر میگفتند که خودشان دیدهاند اباعبدالله کفر گفته. خالهخانباجیها سرکتاب باز کرده بودند و خبر کفر یکی از فرزندان پیامبر را به چشم خودشان دیده بودند، راننده تاکسیهای کوفه تحلیلهای دقیقی داشتند که علت خروج حسین بن علی از دین جدش به خاطر قدرتطلبیهای بنیهاشمی است و ریشسفیدها و معتمدین شهر افسوس میخوردند که چه حیف شد، حسین میتوانست عاقبت به خیر بشود ولی به خاطر دنیا، آخرت خودش را خراب کرد.
دوم، دشمنهراسی. ابن زیاد در بستر همان ابزارهای رسانهای مردم را از لشکر پر تعداد و مجهز یزید ترساند. گفت: سایه جنگ بر سر کوفه و مردمش افتاده. گفت: تانکهای یزید تا نزدیکیهای دیوارهای کوفه رسیدهاند. گفت: بمبافکنهای یزید اگر به آسمان کوفه برسند، دوست و دشمن را با خاک یکسان میکنند. گفت: کشورهای همسایه را ببنید، پای لشکر یزید هر جا باز شده، همه چیز را ویران کرده، گفت ناوهای هواپیمابر یزید تا نزدیکی دجله و فرات آمدهاند.
توی کوفه، همه خبر لشکر یزید را شنیده بودند، نه یک بار و دو بار، توی همه خبرگزاریهای کوفه حرف سربازهای مسلح یزید بود، پیامهایی که اهل کوفه برای هم فوروارد میکردند درباره روشهای در امان ماندن از جنگ با یزید بود. بعضی روزنامههای کوفی درباره ذخیره مواد غذایی برای روزهای قحطی و جنگ مطلب منتشر میکردند و توی بازار قیمتها تحت تاثیر فاصله لشکر یزید تا دیوارهای شهر بالا و پایین میشد.
لشکر یزید البته هیچ وقت از شام سمت کوفه حرکت نکرد، اصلا هیج وقت برای چنین جنگی آمادهباش هم نداشت اما مردم کوفه طوری سایه جنگ را بالای سرشان میدیدند که شبها بارها از ترس از خواب میپریدند و روزها توی ذهنشان بارها نقشه فرار را در روز جنگ مرور کرده بودند.
مردم کوفه به واسطه بازی رسانهای ابن زیاد، از دشمنی که نبود شکست خوردند. از دشمنی که حتی از خانه خودش به سمت کوفه راه هم نیفتاده بود شکست خوردند.
سوم، سلبریتی مذهبی. نقطه کانونی عملیات رسانهای ابن زیاد، استفاده از سلبریتی مذهبی در کوفه بود. ابن زیاد هم در ماجرای برچسبزنی به امام و هم در ماجرای فرار از دست یاران هانی، پشت اعتبار بزرگترین سلبریتی مذهبی شهر پنهان شد. آقای قاضی شریح، مرد مورد اعتماد و یکی از نامدارترین چهرههای مذهبی شهر بود. دعوای خیلی از مردم را همین آدم صاف کرده بود، خطبه عقد خیلی از مردم کوفه را خودش خوانده بود، التماس دعای خیلی از مردم را با تواضع پاسخ داده بود، برای گرفتاریهای مردم استخاره گرفته بود، خیلی وقتها برایشان در مسجد سخنرانی کرده بود و احکام و عقائد به مردم یاد داده بود.
ابن زیاد در چند جا، حرف و ادعایش را با مهر و امضا و تایید قاضی شریح ثابت کرده بود. قاضی شریح آیتاللهی بود که در بازی رسانهای ابنزیاد هم خودش را باخته بود، هم دینش را باخته بود و تبدیل شده بود به کسی که حرفهای ابن زیاد را توییت میکرد و نظرات او را از زبان خودش پخش میکرد.
ترکیب عملیات برچسبزنی با دشمنهراسی در کنار بازی گرفتن از سلبریتیها ابن زیاد بازنده را تبدیل کرد به برنده سرزمین کوفه. همین ترکیب بچه حزباللهیهای کوفه را به جنگ با امام زمانشان فرستاد و مسلم بن عقیل را در شهر تنها کرد.
ابن زیاد در سال ۶۰ هجری رسانه را میشناخت و عملیات رسانهای را بلد بود. میدانست جان و ذهن آدمها را با شمشیر نمیشود فتح کرد ولی با رسانه خیلی رود آدمها دل و جان میبازند.
.
«محمدرضا جوان آراسته»
zil.ink/mrarasteh