🔸طلب عافیت در لیالی قدر🔸
🔹عافیت معنی بسیار وسیعتری از اونچه در ذهن ماست، داره. بطور اجمال، عافیت یعنی داشتن همه اون چیزهای #خوبی که بهشون احتیاج داریم، بدون سختی!
لذا در روایات به طلب کردنش #خیلی تاکید شده، مخصوصا در شبهای قدر.
«قِيلَ لِلنَّبِيِّ صَلَّى اَللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ إِنْ أَنَا أَدْرَكْتُ لَيْلَةَ اَلْقَدْرِ فَمَا أَسْأَلُ رَبِّي قَالَ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ اَلْعَافِيَةَ»
به رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم گفته شد: «اگر شب قدر را درک کردم، از پروردگارم چه بخواهم»؟ رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم فرمودند: «عافیت» بخواه!
📚مستدرک الوسائل، ج ۷، ص ۴۵۸.
🔹پسندیده است دو دعای مهم طلب عافیت رو از دست ندیم:
اول: دعای ۲۳ صحیفه سجادیه
https://mobyan.ir/Paik/SajjadieShow.aspx?Page=24
دوم: دعای حضرت رضا علیه السلام که در #تصویر هست.
🔹راحت ترین راه برای کسب عافیت طبق روایت، ذکر نورانی #صلوات هست. خوبه به #نیت طلب عافیت برای همه، #مخصوصا برای امام عصر(عج)، در این شبهای نورانی تا میشه صلوات فرستاد.
رسول خدا صلی الله و آله و سلم:
«مَنْ صَلَّى عَلَی مَرَّةً فَتَحَ اللَّهُ عَلَیهِ بَاباً مِنَ الْعَافِیة»
هر کس #یکبار بر من صلوات بفرستد، خدا #دری از عافیت به روی او باز فرماید.
📚جامع الأخبار، ص ۱۵۳
https://eitaa.com/dinpajouhi
4_478297556766425368.mp3
952.3K
روضه ای کوتاه در سوگ مولا
التماس دعای خاص از همه عزیزان
https://eitaa.com/dinpajouhi
سجده شکر عایشه با شنیدن خبر شهادت امیرالمؤمنين صلوات الله عليه
https://eitaa.com/dinpajouhi
7.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شدت بغض عایشه به امیرمومنان(ع)
https://eitaa.com/dinpajouhi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لعن قاتلین امیرالمومنین (ع)
در نماز بهجت العارفین
https://eitaa.com/dinpajouhi
از غربتش به قول خودش بس، که روزگار
با مرتضی(ع)، معاویه را هم کلام کرد 💔😭
https://eitaa.com/dinpajouhi
🔹برکات عجیب خواندن صد رکعت نماز در #آخرین شب قدر!🔹
وَ رُوِي بِسَنَدٍ مُعْتَبَرٍ عَنِ الْإِمَامِ الْبَاقِرِ عَلَیْهِ السَّلَامُ :
أَنَّ مَنْ أَحیَا لَیْلَةَ الثَّالِثِ وَ الْعِشْرِینَ مِنْ رَمَضَانَ وَ صَلَّی مِائَةَ رَکْعَةٍ وَسَّعَ اللَّهُ رِزْقَهُ فِي الدُّنْیَا وَ کَفَاهُ شَرَّ الْأَعْدَاءِ، وَ أَعَاذَهُ مِنَ الْغَرَقِ وَ الْهَدْمِ وَ الشَّرْقِ وَ مِنْ شَرِّ السِّبَاعِ وَ دَفَعَ عَنْهُ هَوْلَ مُنْکَرٍ وَ نَکِیرٍ، فَإِذَا خَرَجَ مِنَ الْقَبْرِ کَانَ لَهُ نُورٌ یُضِیءُ لَهُ أَهْلُ الْمَحشَرِ، وَ یُعطَی کِتَابَهُ بِیَمِینِهِ وَ یُکْتَبُ لَهُ أَمَانٌ مِنَ النَّارِ، وَ الْجَوَازُ عَلَی الصِّرَاطِ، وَ الْأَمْنُ مِنَ الْعَذَابِ، وَ یَدْخُلُ الْجَنَّةَ بِغَیْرِ حِسَابٍ، وَ یَکُونُ مَعَ النَّبِیِّینَ وَ الصِّدِّیقِینَ وَ الشُّهَدَاءِ وَ الصَّالِحِینَ وَ حَسُنَ أُولَئِکَ رَفِیقاً.
✍🏻 به سند معتبر از حضرت امام محمّد باقر عليه السّلام روايت كرده است كه: هركس احيا كند شب بيست و سوّم ماه مبارك رمضان را و صد ركعت نماز گذارد، حق تعالى رزق او را فراخ گرداند در دنيا و شرّ دشمنان را از او كفايت كند و پناه دهد او را از غرق شدن و خانه بر سرش خراب شدن و لقمه در گلو گرفتن یا به سرقت رفتن کالایش و از شرّ درندگان و دفع كند از او هول منكر و نكير را و از قبر بيرون آيد و او را نورى باشد كه روشنى بخشد اهل محشر را و نامهاش را به دست راست او دهند و بنويسند براى او جواز بيزارى از آتش جهنّم را و گذشتن بر صراط را و ايمنى از عذاب را و داخل بهشت شود بى حساب و در بهشت او را از رفيقان پيغمبران و صدّيقان و شهيدان و صالحان گردانند و نيكو رفيقاناند ايشان.
📔 زاد المعاد، ط_أعلمی، ص ١٢٨.
🔹خواندن ۱۰۰ رکعت نماز، در هر سه شب قدر وارد شده اما در شب بیست و سوم تصریح و #تاکید بیشتری دارد.
🔹#پانزده اثر دنیوی و اخروی در خواندن این ۱۰۰ رکعت نماز وجود دارد که هر یک، جزء خواسته های مهم ما هستند.
🔹در برخی روایات، به خواندن این ۱۰۰ رکعت نماز، حتی در حالت #خوابیده و در بستر، تاکید شده است که نشان از عظمت این عمل دارد! همان مَثَل معروف: بمیر و بِدَم!
🔹نیازی به انجام مستحبات نماز هم نیست. می توان به #یک تسبیحات اربعه در رکعت سوم و چهارم و #یک سلام در پایان نماز بسنده و قنوت را حذف کرد.
🔹به جای خواندن دعاهای طولانی در حال بی توجهی، می توان به این روایت ناب عمل کرد ان شاءالله.
https://eitaa.com/dinpajouhi
7.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پدر در آورهایی که مانع توجه در شب قدرند!
https://eitaa.com/dinpajouhi
💢قسم جلاله امام معصوم برای این عمل!💢
فضیلت قرائت سوره عنکبوت و روم
عَنْ أَبِی بَصِیرٍ عَنْ أَبِی عَبْدِ اللَّهِ (علیه السلام) قَالَ: مَنْ قَرَأَ سُورَةَ الْعَنْکَبُوتِ وَ الرُّومِ فِی شَهْرِ رَمَضَانَ لَیْلَةَ ثَلَاثَةٍ وَ عِشْرِینَ فَهُوَ وَ اللَّهِ یَا أَبَا مُحَمَّدٍ مِنْ أَهْلِ الْجَنَّةِ لَا أَسْتَثْنِی فِیهِ أَبَداً وَ لَا أَخَافُ أَنْ یَکْتُبَ اللَّهُ عَلَیَّ فِی یَمِینِی إِثْماً وَ إِنَّ لِهَاتَیْنِ السُّورَتَیْنِ مِنَ اللَّهِ مَکَاناً
ابو بصیر مىگوید:
امام صادق(علیه السلام) فرمود:
هر کس در شب بیست و سوم ماه رمضان سوره #عنکبوت و #روم را بخواند، #بخدا سوگند که او از اهل #بهشت خواهد بود، و من #هرگز کسى را از این حکم استثنا #نمیکنم و بیم آن ندارم که در این سوگند خداوند گناهى بر من بنویسد، این دو سوره نزد خدا جایگاهى عظیم دارند.
📓ثواب الأعمال، ص ۱۰۹
https://eitaa.com/dinpajouhi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگر بالاترین خواسته ما، فرج مولای غریب مان است، امشب دعای خود را به دعای او گره بزنیم!
قرآن به سر بگیر و دعای فرج بخوان
قرآن به سر بگیر که این شب سحر شود
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
https://eitaa.com/dinpajouhi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عاشق همیشه وقت دیدار گریه کرده..
از تکتک شما خوبان، التماس دعا
https://eitaa.com/dinpajouhi