📝 #کلام_بزرگان
⚜ علامه حسن زاده آملی:
☘ کسی که شب با #خدا خلوتی ندارد و اُنس با او ندارد، این در دوستی اش دروغگوست.
☘ این #گناه که نمی گذارد با خدا خلوت کنیم و نماز شب بخوانیم چیست؟ برای بنده و جنابعالی که نباید قمار و دزدی باشد، نیّت خلاف نمی گذارد ما نماز شب بخوانیم، و هرکس باید مطابق مقام و موقعیت و تحصیل و غیره ببیند آن چیست که از او توفیق شب زنده داری و نماز شب خواندن را گرفته است؟
☘ خواندن و تلاوت #قرآن نیز همین طور است. روزی چقدر تلاوت قرآن داریم؟ اگر این توفیق را نداریم باید علت آن را بدست آوریم.
#نماز_شب
─┅═༅𖣔🌺𖣔༅═┅─
@dinyaran
─┅═༅𖣔🌺𖣔༅═┅─
❣️اینجا زلزله نمییاد
🔹وقتی از امام زمان(عج) صحبت میکرد، انگار همین الان کنارش ایستاده است. یک روز همسرم درباره زلزله صحبت میکرد که تهران روی کمربند زلزله است، فلان و بهمان. حسن آرام زد روی شانههایش و گفت: خیالت راحت عباس جان تا حضرت آقا هستند و عطر مهدی فاطمه مییاد، اینجا زلزله نمییاد .
(خاطره ای از شهید مدافع حرم حسن غفاری، برگرفته از کتاب درعا، به نقل خواهر خانم شهید)
🌷کانال عکس نوشته شهدا🌷
@aks_neveshte_shohada
🌐وبلاگ
aks-neveshte-shohada.blog.ir
─┅═༅𖣔🌺𖣔༅═┅─
@dinyaran
─┅═༅𖣔🌺𖣔༅═┅─
6.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 #کلیپ| غیرت دینی؛ عامل نجات کشور در بزنگاههای مختلف
#روایت_درست #روشنگری | #ثامن
─┅═༅𖣔🌺𖣔༅═┅─
@dinyaran
─┅═༅𖣔🌺𖣔༅═┅─
بسم الله الرحمن الرحیم
رؤیای مسرت بخش
وقتی پدر امّ البنین، نزد همسر و دخترش برگشت تا از نظر آنان آگاه شود، متوجه شد دخترش خوابی را که شب گذشته دیده بود، برای مادرش، چنین تعریف می کند:
مادر! خواب دیدم که در باغ سرسبز و پردرختی نشسته ام. نهرهای روان و میوه های بسیار در آنجا وجود داشت. ماه و ستارگان می درخشیدند و من به آنها چشم دوخته بودم و درباره عظمت آفرینش و مخلوقات خدا فکر می کردم و نیز درباره آسمان که بدون ستون، بالا قرار گرفته است و همچنین روشنی ماه و ستارگان و... . در این افکار غرق بودم که ماه از آسمان فرود آمد و در دامن من قرار گرفت و نوری از آن ساطع می شد که چشمها را خیره می کرد. در حال تعجب و تحیر بودم که چهار ستاره نورانی دیگر هم در دامنم فرود آمدند.
حزام بن خالد با شنیدن این رؤیای صادقه دخترش خوشحال شد و به او مژده داد: «لَقَدْ حَقَّقَ اللّهُ رُؤْیاکِ یا بُنَیَّتِی فَاَبْشِرِی بِسَعادَةِ الدُّنِیا وَالاْآخِرَةِ؛ دخترم مطمئنا خدای [تبارک و تعالی]، رؤیای تو را به حقیقت مبدل ساخت و سعادت دنیا و آخرت بر تو بشارت باد!» سپس به همسرش شمامه گفت: «آیا دخترمان فاطمه را شایسته همسری امیر مؤمنان علیه السلام می دانی؟ بدان که خانه او خانه وحی، نبوت، علم، حکمت، ادب و اخلاق است. اگر دخترت را، لایق این خانه می دانی، این وصلت مبارک را بپذیریم!»
همسرش گفت: «ای حزام! به خدا سوگند! من او را خوب تربیت کرده ام و از خدای متعال خواستارم که او واقعا سعادتمند شود. پس او را به مولایم علی بن ابی طالب علیه السلام تزویج کن.»
در نتیجه، آنان با سربلندی و افتخار به عقیل پاسخ مثبت دادند و پیوندی همیشگی بین وی و مولای متقیان، علی بن ابی طالب علیه السلام برقرار شد. امام علی علیه السلام در همان آغاز زندگی مشترک، فاطمه کلابیه را که هنوز دختری جوان بود، دارای کمال عقل، ایمانی عمیق و استوار، اخلاق و صفات عالی و خصلتهای نیکو مشاهده کرد و مقدم او را گرامی داشت و از صمیم قلب در حفظ حرمتش کوشید.
حضرت امّ البنین علیهاالسلام نیز آیین همسرداری را به نحو شایسته ای انجام داد و افزون بر تربیت فرزندان صالح، اوج وفاداری اش را به امام نشان داد. او بعد از شهادت حضرت علی علیه السلام با آنکه جوان و از زیبایی ویژه ای برخوردار بود تا پایان عمر به احترام همسر والاقدرش، ازدواج نکرد.
معرفت به مقام اهل بیت علیهم السلام
بدون تردید امّ البنین علیهاالسلام ، از زنان بافضیلت و عارف به حق اهل بیت علیهم السلام بود. وی محبتی خالصانه به آنان داشت و خود را وقف دوستی ایشان کرده بود. آنان نیز برای او جایگاهی والا و موقعیتی ارزنده قائل بودند.
امّ البنین علیهاالسلام هنگام برگشت کاروان کربلا به سوی مدینه به بشیر گفت: «ای بشیر! از ابا عبد اللّه الحسین علیه السلام برایم بگو.» بشیر، خبر شهادت چهار فرزندش را به او داد. وی گفت: «قَطَّعْتَ نِیاطَ قَلْبِی، اَخْبِرْنِی عَنْ اَبِی عَبْدِ اللّه علیه السلام اَوْلادِی وَمَنْ تَحْتَ الْخَضْراءِ کُلُّهُمْ فَداءً لاَِبِی عَبْدِ اللّهِ الْحُسَیْن علیهاالسلام ...؛ [ای بشیر! با این خبر ناگوار،] بندهای دلم را پاره کردی. از حسین برایم خبر بده. فرزندانم و هر آنچه در زیر آسمان کبود است، فدای ابا عبد اللّه الحسین علیه السلام باد.» بشیر گفت: «خداوند به سبب مصیبت مولایمان امام حسین علیه السلام به شما پاداش بزرگ عنایت کند.»
این سخنان امّ البنین علیهاالسلام نیروی ایمان و مقدار پیروی او را از امام حسین علیه السلام نشان می دهد. همچنین، این سخن امّ البنین علیهاالسلام که «اگر حسین علیه السلام زنده باشد؛ کشته شدن چهار فرزندم اهمیت ندارد»، درجه بلند دیانت او را آشکار می سازد.
محبت بی شائبه امّ البنین علیهاالسلام در حق فرزندان رسول خدا صلی الله علیه و آله و فداکاریهای فرزندان او در راه سید الشهداء علیه السلام ، در این دنیا نیز مؤثر بود. اهل بیت عصمت و طهارت در احترام و بزرگداشت آنان کوشیدند و از قدردانی نسبت به آنان چیزی فروگذار نکردند.
مادری مهربان برای فرزندان زهرا علیهاالسلام
امّ البنین علیهاالسلام تلاش می کرد جای خالی مادر را در زندگی فرزندان حضرت زهرا علیهاالسلام به ویژه دو سبط پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله ، امام حسن و امام حسین علیهماالسلام پر کند.
فرزندان رسول خدا صلی الله علیه و آله در وجود این بانوی پارسا، مادر خود را می دیدند و رنج فقدان مادر را کم تر احساس می کردند. امّ البنین علیهاالسلام ، فرزندان دخت گرامی رسول اکرم صلی الله علیه و آله را بر فرزندان خود ـ که نمونه های والای کمال بودند ـ مقدم می داشت و بخش عمده محبت و علاقه خود را متوجّه آنان می کرد.
امّ البنین با درک عظمت آنان به خدمتشان قیام کرد و در این راه از بذل آنچه در توان داشت دریغ نورزید. همان روز که پای در خانه مولا علی علیه السلام گذاشت، حسنین علیهماالسلام هر دو بیماری داشتند و در
بستر افتاده بودند؛ اما نو عروس خاندان ابو طالب علیه السلام به محض آنکه وارد خانه شد، خود را به بالین آن دو عزیز عالَم وجود رسانید و همچون مادری مهربان به دلجویی و پرستاری آنان پرداخت.
نوشته اند حضرت امّ البنین علیهاالسلام وقتی به خانه حضرت علی علیه السلام آمد، به آن حضرت، پیشنهاد کرد او را به جای فاطمه ـ که اسم قبلی و اصلی وی بود ـ با کنیه اش «امّ البنین» صدا زند تا حسنین علیهماالسلام با شنیدن نام فاطمه، به یاد مادر خویش، فاطمه زهرا علیهاالسلام نیفتند و در نتیجه، خاطرات تلخ گذشته در ذهنشان تداعی نشود و رنج بی مادری آنها را نیازارد.
تربیت فرزندان صالح
امّ البنین در منزل امام علی علیه السلام دارای چهار پسر به نامهای عباس، عبد اللّه، عثمان و جعفر شد که سرور همه آنان حضرت عباس علیه السلام است که در چهارم شعبان سال 26 هجری در مدینه متولد شد.
هر یک از این چهار جوان تربیت یافته در مکتب امّ البنین علیهاالسلام ، در مرحله نخست از اوصاف والای پدر گرامی شان علی علیه السلام تأثیر پذیرفته بودند و در مرحله بعد از مادر با کمال خود ادب و ایثار را فرا گرفته بودند. هر یک از آنان به تنهایی اسوه رشادت، نجابت، شرافت، جوانمردی، اخلاق و کمالات انسانی بودند.
در هنگام شهادت مولای متقیان حضرت علی بن ابی طالب علیه السلام فرزند بزرگ امّ البنین، عباس بن علی علیه السلام در حدود چهارده سال سن داشت و برادرانش از او کم سن تر بودند. بعد از آن، فداکاری مادر بزرگوارشان و رهنمودهای حسنین علیهماالسلام چراغ راه آنان بود.
این زن فداکار و ایثارگر، جوانی و نیروی خویش را با تمام وجود، صرف تربیت و حفظ فرزندان مولای متقیان کرد و بسان مادری مهربان و دلسوز در خدمت آنها بود. همه فرزندان امّ البنین به شایسته ترین وجه تربیت شدند و در نهایت با کمال عشق و علاقه در راه اعتلای کلمه حق و در رکاب امام به حق، هستی خود را تقدیم کردند.
#حضرت_ام_البنین
کانال دین یاران
─┅═༅𖣔🌺𖣔༅═┅─
@dinyaran
─┅═༅𖣔🌺𖣔༅═┅─
8.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🖥 پویانمایی «انتقام حتمی است» (اثر برگزیده پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR ) که بر اساس طرحی ساخته شده که سال گذشته باعث حذف حساب رهبر انقلاب توسط توئیتر شد.
─┅═༅𖣔🌺𖣔༅═┅─
@dinyaran
─┅═༅𖣔🌺𖣔༅═┅─
منبر و روضه ی وفات حضرت ام البنین(س)
#حضرت_ام_البنین
کانال محتوایی دین یاران 🔰🔰
─┅═༅𖣔🌺𖣔༅═┅─
@dinyaran
─┅═༅𖣔🌺𖣔༅═┅─
روضه خانگی - حضرت ام البنین(س) - 486.mp3
8.81M
🎙دیگر مرا خطاب به ام البنین نکن ...
🔻روضه #حضرت_ام_البنین(س)
⏱ #بیش_از_ده_دقیقه | 10:48
👤حجتالاسلامسیدمحمدجواد #سبحانی
#تولیدی
💡 کانال روضههای کوتاهِ کاملِ خانگی
دین یاران 🔰🔰🔰
─┅═༅𖣔🌺𖣔༅═┅─
@dinyaran
─┅═༅𖣔🌺𖣔༅═┅─
📖 #درمحضرقرآن
🌴درمسیر دینداری و تبلیغ دین و قرآن،خودت را مهیای هزاران زخم و زبان و شکنجه کن! ولی در تمام این سختیها، پناهنده شو به آغوش امن پروردگارت 👈 «وَإِنِّي عُذْتُ بِرَبِّي وَرَبِّكُمْ أَن تَرْجُمُونِ»↔️ شکایت دور و بری ها و بیمعرفتی هایشان را نیز، به خدایی عرضه دار که سنگ صبوری صادق است برای باز کردن سفره های دلت👈 «فَدَعَا رَبَّهُ أَنَّ هَـٰؤُلَاءِ قَوْمٌ مُّجْرِمُونَ»
🌴وقتی فساد و شرایط محیط و منطقه ای، ایمان خودت و خانواده ات را به خطر انداخت، به هر طریقی شده، هجرت کن و بیرون بکش ایمانت را از دهان گرگها👈 «فَأَسْرِ بِعِبَادِي لَيْلًا»
🌴این فرعون و اصحاب پلیدش، آنقدر ظالم و پست بودند، که وقت هلاکشان، نه آسمان گریه کرد بحالشان و نه زمین اشکی ریخت به پایشان! حتی یک ثانیه هم عزرائیل مهلتشان نداد👈فَمَا بَكَتْ عَلَيْهِمُ السَّمَاءُ وَالْأَرْضُ وَمَا كَانُوا مُنظَرِينَ»
🌴زندگی در حکومت جباران، و همزیستی مسالمتآمیز با فرعون ها و یزیدیان، سراسر ذلت و خواری است! موسای کلیم به این ذلت تن نداد، سالها بعدش، فرزند فاطمه نیز با شهادتش، رهایی داد خودش را از قید این ذلت 👈 «وَلَقَدْ نَجَّيْنَا بَنِي إِسْرَائِيلَ مِنَ الْعَذَابِ الْمُهِينِ مِن فِرْعَوْنَ...»👉هرکس حسینی است، مرامش هیهات منّ الذلة است و هرگز تن نخواهد داد به همزیستی مسالمتآمیز با یزیدیان!
🌴وقتی به قبر و قیامت و حساب کتاب آخرت، باور نداشته باشی، زندگی ات سر و ته ندارد و هیچ انگیزه و دل دماغی نداری برای خوب بودن و مؤمن زیستن! حدفاصل ایمان و کفر همین است! همیشه یاد قبر و قیامت باشیم 👈إِنْ هِيَ إِلَّا مَوْتَتُنَا الْأُولَىٰ وَمَا نَحْنُ بِمُنشَرِينَ»
🌴علت اصلی عذاب و هلاکت هر انسانی یا ملتی، جرم و معصیت خودشان است👈 «أَهْلَكْنَاهُمْ ۖ إِنَّهُمْ كَانُوا مُجْرِمِينَ»
🌴 خلقت آسمان و زمین و موجوداتش، بیهوده و بازی نیست! ما انسان ها نیز جزیی از همین مجموعه هدفدار هستیم که جز با آمدن زندگی بعد از موت، این هدف و حکمت محقق نمیشود👈 «وَمَا خَلَقْنَا السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ وَمَا بَيْنَهُمَا لَاعِبِينَ مَا خَلَقْنَاهُمَا إِلَّا بِالْحَقِّ»👉برای خودمان و زندگی این دنیا، هدف آسمانی تعریف کنیم که اگر غیر این باشد، بازی را باخته ایم بدون شک!
─┅═༅𖣔🌺𖣔༅═┅─
@dinyaran
─┅═༅𖣔🌺𖣔༅═┅─
#نهج_البلاغه
📚عوامل هلاکت امت ها ....
🖊نامه ۷۹ نهج البلاغه
─┅═༅𖣔🌺𖣔༅═┅─
@dinyaran
─┅═༅𖣔🌺𖣔༅═┅─