ز بی قانونی رانادیده می گیرند.
📱پیام رسان روبیکا ما👇
🆔https://rubika.ir/porseshgar
#سیاسی_تحلیل
📍عزم احمدینژاد برای حضور در انتخابات ۱۴۰۰ با واگذری زمین به مردم
🔹اخبار دریافتی حکایت از آن دارد که محمود احمدی نژاد و بهاری ها عزم خود را برای حضور در انتخابات جزم کرده اند.
🔹گفته می شود در جلسات بهاری صحبت از حضور محمود احمدی نژاد، غلامحسین الهام و اسفندیار مشایی در انتخابات 1400 است.
🔹از دیگر سو شنیده می شود، احمدی نژاد یکی از طرح های خود برای انتخابات 1400 را واگذاری «زمین» به مردم عنوان کرده و قرار است در فضای انتخاباتی 1400 بر روی آن مانور بدهد.
#سیاسی_تحلیل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم لو رفته اصلاحات ؟!!
#سیاسی_تحلیل
محمد محمدی:
📌تعبیر صاحب نظریه «پایان تاریخ» از آمریکای امروز
🔻فوکویاما در مقالهای با عنوان «تا ریشه پوسیده» در «فارینافرز» نوشت:
🔹در دوره ترامپ روند زوال آمریکا با سرعتی حیرتانگیز و در مقیاسی که پیشبینیاش دشوار بود ادامه یافت
🔹بسترهای موجودی که زمینهساز این بحران بودهاند بی هیچ تغییری پابرجا هستند؛ سیستم هنوز به سختی تن به اصلاح خود میدهد
🔹 ۷۷ درصد از جمهوریخواهان معتقدند که در انتخابات سال ۲۰۲۰ تقلب عمدهای صورت گرفته
🔹 اینکه کشور به شبکههای اجتماعی اجازه داد تا این میزان قدرتمند شوند، یک اشتباه بزرگ بود
🔹 آمریکایی که ترامپ تحویل داد یک آمریکای دوپاره است که دچار اختلاف نظر داخلی بر سر ایدهآل های دموکراتیک خود خواهد بود.
#سیاسی_تحلیل
ایت الله شیخ مرتضی #طالقانی
✨آیت الله العظمی میلانی فرموده بودند:
در لحظات جان دادن آیت الله شیخ مرتضی طالقانی ما کنار بستر ایشان بودیم. ✨
✨ایشان آخرین حرفی که زد و از دنیا رفت این بود ((یک لحظه لذات آخرت با تمام دنیا قابل ملاحظه نیست.
چقدر نادان هستند کسانی که دنیا را بر اخرت مقدم میدارند.✨
ایشان قبل از این که از دنیا بروند، از مرگ خود خبرداده بودند.)) ✨
حوادث قیامت ص99باتصرف و اضافات
بولتن 4 بهمن مازندران.pdf
2.51M
بولتن خبری مازندران 4 بهمن ماه
🔹در این پایشنامه به بررسی اخبار مهم و منتشر شده در سایتها و خبرگزاریهای مهم استان مازندران در روز 4 بهمن ماه امسال میپردازیم.
⭕️محورها:
✅بررسی اخبار سایت های محلی استان
✅صفحه اول روزنامه های محلی استان
✅پربازدیدترین ها در شبکه های اجتماعی استان
✅تازه های اقتصادی
✅اخبار مازندران در رسانه های معاند
✅آمار کرونا در مازندران
#سیاسی_تحلیل
🔴حساب سخت / حساب راحت
در قرآن دو نوع حساب و کتاب برای انسان در روز قیامت آمده است:
1. حسابا یسیرا: حساب آسان
2. سوء الحساب: حساب بد
1⃣ حسابا یسیرا: مراد از حساب راحت این است که در حساب و کتاب خیلی سختگیری نمیکنند و این برای کسانی است که گناهکار بودهاند ولی چون عناد و دشمنی نداشتند و گناهانشان خیلی سنگین نبوده، مستحق رحمت خدا شدهاند
2⃣ سوء الحساب: معناي حساب بد این است كه حساب را به نهايت میرسانند و جزئیترین چيزها را هم به نظر میآورند و تمام گناهان ریز و درشت را شمارش میکنند و برای کسانی است که به جهت انجام گناهان بزرگ و دشمنی با آیات خدا از رحمت خدا به دور هستند
🍀 طبق روایات یکی از راههایی که حساب را خیلی آسان میکند صله ارحام و رفت و آمد با خویشان است
📚معادشناسی علامه طهرانی، ج 8، ص 238 – 242
#یاد_مرگ
محمد محمدی:
🔴نگاهی به یک مناظره و آشنایی با چند تکنیک رسانهای
✍️ معصومه نصیری :
🔹مساله اصلی این نوشتار نه صادق زیباکلام است و نه خسرو معتضد. مساله اصلی آشناسازی مخاطب با تکنیکهای به کار رفته در این مناظره است تا در ماههای آینده که به انتخابات نزدیکتر میشویم بدانیم وزن افراد در مناظرهها را چگونه باید مورد سنجش قرار دهیم.
🔹یکی از روشهای رایج در مناظره مخصوصا وقتی که دست یکی از طرفین برای اثبات ادعایش یا رد ادعای طرف مقابل خالی است، توسل به مغالطه است. یکی از روشهای مغالطه حمله به فرد بهجای نقد گفتمان یا اظهارات اوست که از آن بهعنوان «مسموم کردن چاه» هم یاد میشود. این روش یکی از غیراخلاقیترین روشها برای انحراف مسیر بحث، عصبانی کردن طرف دیگر مناظره، منحرف ساختن افکار عمومی و فرار از پاسخگویی است. این روش بر مبنای شخص ستیزی مورد استفاده قرار میگیرد نه رد استدلال. استفاده از عباراتی مثل دروغگو و خائن بهجای نقد اظهارات فرد مقابل توسل به اینگونه از مغالطه است.
🔹یکی دیگر از روشها برچسب زنی است. برچسبزنی باعث میشود فرد و گفتههایش ذیل آنچه به او نسبت داده شده، قرار گیرد و مخاطب بر اساس همان برچسب، دچار انحراف در استنتاج شود. استفاده از عناوینی همچون مورخ حکومتی، عوامفریب، تاریخ حکومتی، پوپولیست و... نمونههایی از این روش هستند.
🔹پاره حقیقتگویی موضوع دیگری است که اکثرا در مناظرهها مشاهده میکنیم. گاهی سخنی یا ادعایی از نظر منبع، محتوای پیام، مجموعهای بهم پیوسته و مرتب هستند اما بیان بخشی از آن و حذف بخش دیگر، جهت و نتیجه تصمیم و درک مخاطب از موضوع را تغییر میدهد. درواقع در روش «پاره حقیقتگویی» حذف یکی از عناصر بهعمد صورت میگیرد. در این روش نداشتن استدلال و تحلیل ذیل تکهپاره کردن اصل موضوع پنهان میشود.
🔹هنگام مشاهده مناظرهها و پذیرش اظهارات یک فرد، به برنامهها و استدلالهایش پیرامون موضوع بحث دقت کنید تا آسمان ریسمان بافتنها.
#سیاسی_تحلیل
7.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 #موشن_گرافیک | ماجرای «میلیشیای مجاهدین خلق»، از لبیک به امام تا کشتار مردم در سی خرداد
#سیاسی_تحلیل
متن شبهه:
تاجزاده و دوستانش گفته اند:
جمع شدن همهی قدرت در دست ولی فقیه فساد ایجاد میکنه. اگر کسی قدرت تمام کشور در دستش باشه، اگر هم دیکتاتور نباشه، دیکتاتور خواهد شد.
پاسخ شبهه:
🔹در پاسخ به مطلب فوق لازم است سه نکته مدنظر قرار قرار گیرد:
1⃣ اولاً تمام قدرت در دست #ولی_فقیه نیست. اگر هم کسی بگوید قوه قضائیه زیر نظر رهبر است، اما مجلس و قوه مجریه در کلیه تصمیمات خود مستقلند.
👈 شاهد مطلب اینکه همه میدانند و خود آقا بارها ابراز کردند که ایشان نگاه خوشبینانهای به برجام نداشتند، اما این دولت بود که تصمیم خود را عملی کرد و این به اصطلاح توافق! را بر کشور و مردم تحمیل کرد.
🔸توافقی که به گفته خود اعضای دولت (مانند رئیس بانک مرکزی) تقریبا هیچ سودی برای کشور نداشت و یا به تعبیر دکتر ظریف «بارها و بارها روح و جسمش توسط طرف مقابل نقض شد» تا بالاخره جسم بی جانش را ترامپ پاره کرد.
🔸همچنین مجلس نیز آن را ظرف ۲۰ دقیقه تصویب کرد. پس بخشی مهمی از قدرت کشور در دست دولت و مجلس است.‼️
2⃣ ثانیاً قدرت رهبر بدون نظارت نیست، بلکه مجلس خبرگان و کمسیون های متعدد آن بر عملکرد رهبر نظارت دقیق دارد که در صورت احراز خطای رهبر تذکر و در صورت احراز عدم صلاحیت او را برکنار میکند.
3⃣ ثالثاً اصل این جمله که «قدرت فساد آور است» حرف غلطی است. طبق فرمایشی روانشناسانه از امیرمومنان علیه السلام، قدرت، شخصیت افراد را معلوم میسازد «القدرة تظهر محمود الخصال و مذمومها؛ قدرت صفات خوب و بد افراد را آشکار می کند» (غررالحکم ص61)
👈 معنای این سخن آن است که قدرت فساد را آشکار میکند (نه اینکه فساد را ایجاد کند) همانطور که قدرت ویژگیهای خوب اشخاص را نیز آشکار میکند. بنابراین هرکس قبل از به قدرت رسیدن، درون خود را اصلاح کرده باشد، به قدرت رسیدن او نه تنها برایش فساد ایجاد نمیکند، بلکه فضیلتهای درونی او به منصهی ظهور رسیده و در خدمت جامعه قرار خواهد گرفت.
🔸 از این رو با توجه به شرایط سختی که در قانون اساسی برای مسئولیت ولایت فقیه در نظر گرفته شده، خبرگان مردم موظفند با بررسی دقیق و سوابق افراد، کسی را به این سمت انتخاب کنند که از قلبی سالم و باطنی طاهر برخوردار باشد تا نه تنها قدرت بر او تاثیر منفی نگذارد بلکه از بروز و ظهور صفات پسندیدهی او، در جهت خدمت به جامعه استفاده شود.
🔹دقیقا به همین خاطر است که دوست و دشمن اعتراف دارند در کارنامه عملی مقام معظم #رهبری و حتی خانوادهی ایشان، نه تنها نقطه سیاه، بلکه نقطه خاکستری هم پیدا نمیشود. و همانطور که قبلا گفتایم، این روزها برای هجمه به رهبری، به دنبال پیدا کردن نقاط ضعف افراد و نهادهای منتسب به ایشان هستند تا آقا را مسئول عملکرد سایر مدیران معرفی کنند!
♻️ گرامی باد سالروز حماسه مردم غیور آمل در سال ۶۰
🇮🇷 حماسه از منظر ولایت
🔸 امام خمینی (ره) در مورد این حماسه تاریخی فرمودند «من از شهرستان آمل و مردم فداکار آن تشکر می کنم. دیدید مردم دلیر و مسلمان آمل چه به روزتان آوردند.»
🔸 هم چنین مقام معظم رهبری در مورد ششم بهمن می فرمایند: «نباید اجازه داد که این خاطره های پرشکوه، این حوادث بی نظیر و تعیین کننده تاریخ انقلاب، در ذهن ها کم رنگ شود. نسل جوان ما باید این خاطره ها را درست بشناسد، بتواند آن ها را تحلیل کند و آن ها را چراغ راه آینده پرماجرای خود و هدف بلند خود قرار بدهد. «شهر هزار سنگر» این تعبیر کمی است؟ حرف کوچکی است؟ قضیه ششم بهمن آنقدر اهمیت داشت که امام بزرگوار ما آن را در وصیتنامه تاریخی خود هم مندرج کردند، آن را یادگار گذاشتند؛ یعنی فراموش نشود. حالا چرا فراموش نشود؟ برای این که حوادث تاریخی، هم درس است، هم عبرت است. قضایای جاری بر یک ملت، قضایائی است که در برهه های مختلف غالباً تکرار می شود».
🇮🇷 مقابله با انقلاب
🔸 پیروزی انقلاب اسلامی آغاز یک راه جدید برای ملت ایران بود که قرن ها زیر یوغ استعمار و استبداد به سر برده بودند و هر از گاهی به رهبری روحانیت قیام هایی در گوشه ای از این سرزمین اتفاق می افتاد، اما با دخالت استعمار این قیام ها سرکوب می شد.
🔸 وقوع انقلاب اسلامی که ناشی از آگاهی و عزم ملت ایران برای تعیین سرنوشت خود بود و با رهبری امام خمینی (ره) به سرانجام رسید، دشمنان و ایادی داخلی آن ها را نگران کرد، زیرا تنها وقوع یک انقلاب مطرح نبود، تفکر ضد استکباری این انقلاب برای دشمن نگران کننده بود، لذا از همان ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تلاش برای سرنگونی این نظام نوپا از سوی جریان های منحرفی چون منافقین و کمونیست ها صورت گرفت.
🇮🇷 حساسیت حادثه
🔸 در این میان حادثه ۶ بهمن سال ۶۰ اتفاق مهمی در تاریخ انقلاب اسلامی بود که با درایت مردم آمل به سرانجام رسید، در روز ۶ بهمن منافقین و کمونیستها تلاش کردند با تسخیر شهر و تثبیت مواضع خود، سایر شهرهای شمالی ایران را محاصره و تسخیر کنند و با حمایت شوروی این بخش ها را از ایران جدا کنند.
🔸 در این زمینه منافقین با کمونیست ها یک صدا شدند تا در برابر جمهوری اسلامی بایستند و نظام نوپای اسلامی را با چالشی بزرگ روبه رو سازند، آن ها تلاش می کردند تا با مبارزه در نقاط شمالی کشور به نوعی تلاش رزمندگان اسلام در جبهه ها را تحت الشعاع قرار دهند، منافقین در کردستان نیز آشوب ایجاد کرده بودند و در واقع این توطئه دشمن در آمل برای غافل شدن جمهوری اسلامی از کردستان نیز بود.
🇮🇷 خیال خام
🔸 منافقینی که در آمل دست به سلاح بردند، تصور می کردند در ظرف چند روز می توانند شمال کشور را از ایران جدا کنند و مردم را با خود همراه سازند، این ایده ناشیانه در سال ۶۷ نیز به اجرا درآمد، در روزهایی که منافقین با کمک صدام می خواستند با یک حمله برق آسا تهران را تسخیر کنند، اما در عملیات مرصاد شکست تاریخی متحمل شدند.
🔸 منافقین در سخنان خود اعلام می کردند که ما برای رهایی مردم ایران قیام کرده ایم و باید مردم به قیام ما بپیوندند.
🇮🇷 قیام مردم
🔸 اما در روز ۶ بهمن نبرد مسلحانه ای در شهر شکل گرفت که مردم آمل پیشتاز این مبارزه بر علیه منافقین بودند، در روزهایی که به دلیل جنگ تحمیلی جمع زیادی از مردم آمل در جبهه ها حضور داشتند، فرزندان آن ها و زنان آملی مقابل منافقین ایستادند و در یک نبرد نابرابر با اهدای ۴۰ شهید اجازه ندادند، این فتنه منافقین به نتیجه برسد.
🔸 این مقاومت مردمی در شهر آمل موجب شد تا منافقین در معادلات خود تجدید نظر کنند، منافقین همیشه تصور می کردند در هر شهری که عملیات مسلحانه انجام دهند مردم به آن ها می پیوندند، اما مردم شهر آمل نشان دادند که نه تنها مردم این شهر بلکه سایر ملت ایران هیچگاه پذیرای منافقینی که دستشان به خون فرزندان این ملت آغشته است، نخواهند بود و با قدرت در برابر هرگونه فتنه گری دشمنان ایستادگی می کنند.
🌤«اللّهمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرَج»🌤
🔴امام خمینی (ره ):
♦️تنها آنهایى تا آخرخط با ما هستند که درد فقر و محرومیت و استضعاف را چشیده باشند.
📚(صحیفه امام، ج21، ص: 86 و 87)