11.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 حاوی تصاویر دلخراش؛/ نوزاد اهل غزه به دلیل گرمای چادرها دچار بیماری پوستی و تاول های دردناک شد
🔹نوزاد تازهمتولدشدهای در اردوگاههای نوار غزه، بهدلیل افزایش دمای هوا در داخل چادرها، دچار بیماری پوستی دردناک شده است.
🔹کمبود آب، نبود خدمات درمانی، و سوء تغذیه ناشی از محاصره مداوم، وضعیت را هر لحظه در نوار غزه وخیم تر می کند.
#کربلای_غزّه_فلسطین ّ🇵🇸
#مرگ_بر_دولت_جنایتکار_آمریکا
#مرگ_بر_رژیم_حرامزاده_اسرائیل
✅ کانال " #دیدهبان "
@diooib
اعتراف ظریف به تلاش اصلاح طلبان برای حذف رهبری
ظریف: جریان اصلاحات در سال ۷۸ به سراغ حذف رهبری رفت. دلیل چفیه انداختن رهبری از سال ۷۸ این بود که اصلاحات در پی حذف ایشان بودند.
واقعأ چرا ظریف و صالحی و روحانی و... در لیست ترور رژیم یهود در جمعه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ نبودند؟
#سرطان_اصلاحات
✅ کانال " #دیدهبان "
@diooib
9.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ماجرای بیتابی دختر سردار شهید جواد پوررجبی و خواب او که منجر به پیدا شدن پیکر بابا شد
◾لحظاتی از روضهخوانی محمدرضا بذری در مراسم بزرگداشت شهدای جنگ تحمیلی اخیر. ۱۴۰۴/۵/۷
#نه_به_صلح_تحمیلی
#مرگ_بر_دولت_جنایتکار_آمریکا
#مرگ_بر_رژیم_حرامزاده_اسرائیل
✅ کانال " #دیدهبان "
@diooib
🔴 علت و حکمت غیبت «خوف قتل» / آیا مانع برطرف شده است؟
اسرائیل با توجه به اینکه خودش رو در بین مرگ و زندگی میبیند. هر جنایتی را انجام داد.
تو جنگ ۱۲ روزه دیدیم چطور فرماندهان رو ترور کرد و برنامه داشت رهبر معظم رو ترور کند. و ایشون هم در طی ایام جنگ از دید دشمن غائب بودند.
با توجه به اینکه یکی از دلایل عدم ظاهر شدن امام زمان «خوف قتل» هست میشه گفت اگه شیعه بتونه جان امام رو حفظ کنه اون موقع یکی از شرایط اصلی ظهور رخ داده.
اگه دقت کرده باشید رهبری بعد از جنگ چند بار در فضای عمومی کشور حضور داشتن. پس حتما توانایی حفظ جان ایشون بعد از جنگ خیلی بالاتر رفته است.
آیا میشه گفت امروز شیعه به نقطه ای رسیده همانطور که از جان «نایب حضرت» دفاع میکنه، از جان «حضرت قائم» هم محافظت کند؟
جمله پایانی شما...هنوز خیر.
باید قدرتهای بزرگ هم تضعیف بشوند. که در احادیث از آن به «هرج الروم» یاد شده است. که متعاقب آن جنگ جهانی نیز رخ خواهد داد.
بنابراین علاوه بر «اقتدار شیعی»، علاوه بر «توازن رعب»، باید «هرج الروم» نیز اتفاق بیفتد.
ناگفته نماند یکی از دلایل و حکمتهای غیبت، «خوف قتل» بیان شده است و باید این مانع برطرف شود تا ظهور رخ دهد.
البته این خوف، نه از سر ترس شخصی، بلکه برای حفظ آخرین ذخیره الهی و اجرای طرح بزرگ عدالت جهانی است. در واقع این خوف یک مانع حکیمانه الهی است.
با اقتدار شیعی در کنار مکر الهی هرج الروم و تضعیف قدرتهای بزرگ، فرایند ظهور رخ خواهد داد.
✍️ مصطفی امیری
#نه_به_مذاکره
#مرگ_بر_دولت_آمریکا
#مرگ_بر_رژیم_حرامزاده_اسرائیل
✅ کانال " #دیدهبان "
@diooib