🔴 جیش الظلم در سراوان ناکام ماند/ سه تروریست به هلاکت رسید
♨️ تعدادی تروریست جیش الظلم در اقدامی تروریستی قصد ورود به پاسگاه انتظامی سراوان را داشتند که با پاسخ کوبنده نیروهای مستقر روبرو شدند در این درگیری سه تروریست به هلاکت رسیدند و دو نفر دستگیر شدند.
یک نفر از پرسنل خدوم نیروی انتظامی سراوان در این اقدام به شهادت رسید.
✅ کانال " #دیدهبان "
@diooib
🔴 احتمال حضور زلنسکی در نشست پوتین-ترامپ در آلاسکا
♨️ انبیسی: کاخ سفید در حال بررسی دعوت از «زلنسکی» برای شرکت در نشست آلاسکا است
🔹انبیسی به نقل از یک مقام ارشد آمریکایی و منابع آگاه گزارش داد که کاخ سفید در حال بررسی دعوت از زلنسکی به آلاسکا است، جایی که میزبان اجلاس ترامپ با پوتین خواهد بود.
🔹یک مقام ارشد آمریکایی همچنین به انبیسی گفت: دونالد ترامپ هنوز برای برگزاری یک اجلاس سه جانبه با رهبران روسیه و اوکراین آماده است.
✅ کانال " #دیدهبان "
@diooib
850.2K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 ”از کوزه همان برون تراود که در اوست”
❌ ادبیات عجیب عباس موسوی، معاون تشریفات نهاد ریاست جمهوری درباره ترامپ: این که آقای #ترامپ_عزیز به بحث آذربایجان و ارمنستان وارد شده جالب و بودار است!
ولی بودارتر از این، ادبیات شما و نقشی است که پیش از این سالها به عنوان سفیر ایران در جمهوری آذربایجان داشتید!
✅ کانال " #دیدهبان "
@diooib
👆توجیه مضحک و تمسخر آمیز معاون تشریفات رئیسجمهور به واکنش گسترده مردم درباره اظهارات سخیف و دون شان شب گذشته اش.
✍ علی علیهالسلام فرمودند :
«هنگامی که سخن می گویید شناخته می شوید؛ زیرا انسان زیر زبان خود پنهان است.»
جناب موسوی! خودت هم میدونی که ابراز عشق و ارادت از رسانهی ملی ایران، به ترامپِ قاتلِ فاسد که شما مذاکرهپرستان را متهم به بوسیدن باسنش نموده، فی البداهه نبوده و با یک توئیت نمیشه تاثیر ابراز محبت نماینده دولت ایران، به ترامپ قمارباز را از رسانه رسمی جمهوری اسلامی، در دنیا خنثی نمود!
#سرطان_اصلاحات
✅ کانال " #دیدهبان "
@diooib
🇺🇸 آمریکا اگر بیاد زنگزور، مطمئن باشید سلاح های زیادی به بهانه تامین امنیت این کریدور با خودش میاره...⚠️
👈این مزخرفات پسر پزشکیان رو بریزید دور، این توافقنامه برای ایران میتونه حکم یک آسیب جبران ناپذیر رو داشته باشه.
#مرگ_بر_دولت_آمریکا
#نه_به_مذاکره_با_آمریکا
#ننگ_بر_کاسبان_ASS_ترامپ
✅ کانال " #دیدهبان "
@diooib